مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام. درست نمیدونم که با بازی های J میشه آپدیتش کرد یا نه، ولی فکر کنم بشه چون تو کنسول های دیگه هم NTSC J هم شامل ژاپن میشه و هم آسیا. ولی درست نمیدونم...! اولین مورد Wii ـه کره ای هستی!
ولی من فک نکنم بشه ها ! در هر صورت من سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
نوید جان پیشنهاد میکنم که فعلا ریسک نکنی و یه تحقیقاتی انجام بدی چون اگه break بشه برگردوندنش سخته ولی یه پیشنهاد دیگه هم دارم به نظر من اگه امکانش هست برو کنسول رو عوض کن و J بگیر چون امکان داره با مشکلات دیگه ای در آینده مواجه بشی که نشه به این راحتی حلش کرد ...

ولی من فک نکنم بشه ها ! در هر صورت من سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
من راستش نمیدونم! اما از اونجایی که NTSC J های Japan و Asia روی 360 و PS3 و بقیه کنسولا یکی حساب میشن و فقط از نظر برق ورودی و احیانا زبان فرق میکنن ؛ "حدس" میزنم که مشکلی نباشه , "حدس" میزنم البته...! :smile:

Naviid جان،

من امروز اون برنامه ی Wii Update Manager رو دیدم؛ ریجن Korea رو از بقیه جدا نوشته؛ یعنی باید یه فیرمور مخصوص خودش باشه (K). اگه اینترنت درست حسابی داری فیرمورت رو از همین برنامه دانلود کن.

Naviid جان،

من امروز اون برنامه ی Wii Update Manager رو دیدم؛ ریجن Korea رو از بقیه جدا نوشته؛ یعنی باید یه فیرمور مخصوص خودش باشه (K). اگه اینترنت درست حسابی داری فیرمورت رو از همین برنامه دانلود کن.
ممنون از لطفت که به یاد من بودی
بهنام جام یکم راجع به این برنامه توضح میدی؟
من دانلودش کردم ولی باید چی کارش کنم

بهنام جام یکم راجع به این برنامه توضح میدی؟
من دانلودش کردم ولی باید چی کارش کنم
خواهش میکنم.

چیز خاصی نداره، کار خیلی مهمی که میکنه اینه که میتونی آپدیت ها رو جدا از بازی ها دانلود کنی و توی هر بازی ای که میخوای قرار بدی تا Wii آپدیت بشه...

صفحه ی اول که مشخصات Wii رو وارد میکنی (ریجن شما Korea)؛ بعد صفحه دوم یه قسمت دانلود فیرمور داره که میشه مستقیم از خود این برنامه دانلودش کرد...

pspbaz اینجا کامل توضیح داده: نحوه ی آپدیت wii با دیسک بازی
اون لینک هایی که گذاشته ؛ K توش نیست. شما از همون برنامه دانلود کن فیرمورت رو. فکر کنم 35 ؛ 40 مگ باشه!)

بچه ها یه سؤال. اگه کسی smackdown08 داره، این بازی royale rumble و money in the bank و fatal for.... نمیدونم چی چی و اینا رو داره یا نه؟ فقط hardcore و tag team ؟ آخه برای بقیه کنسولا همه اینا رو داره، ولی من تو wii ندارمش. نمرشم که واسه wii حدود 4 بود. واسه بقیه کنسولا 6.5 بود. :mad:

من که فکر نکنم بشه ... بازیای گیم کیوب خودش رو MINI DVD -یه !!! SD مثلا حجمش چقدر می تونه باشه ؟! تازه تا اونجایی که یادم میاد WII بالای 4 گیگابایت رو ساپورت نمی کرد .

یه بازی از نت دانلود کردم واسه گیم کیوب با ریجن پال..ولی موقع اجرا no signal میده تلویزیون!(دستگاه uc هست)
مشکل از چیه مگه این بازیا قرار نیست با چیپ همگی اجرا بشن!پس مشکل از کجاست؟

یه بازی از نت دانلود کردم واسه گیم کیوب با ریجن پال..ولی موقع اجرا no signal میده تلویزیون!(دستگاه uc هست)
مشکل از چیه مگه این بازیا قرار نیست با چیپ همگی اجرا بشن!پس مشکل از کجاست؟
بازی چی بوده؟ این لیست رو نگاه کن شاید اصلا اجرا نمیشه:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/GCOS_Gamecube_Compatibility_List:_NTSC-U

یه چیزایی شندیم در مورد اینکه میشه بازیای گیم کیوب رو روی وی از طریق SD مموری اجرا کرد!! کسی تا حالا اینکار رو کرده!؟
فکر نکنم درست باشه؛ چون Wii فقط تا 2 گیگ SD ساپورت میکنه و بازی ها هم که حتما بیشتر از این مقدار فضا میخوان. از رو همون DVD باید اجرا بشن...

بازی چی بوده؟ این لیست رو نگاه کن شاید اصلا اجرا نمیشه:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/GCOS_Gamecube_Compatibility_List:_NTSC-U

فکر نکنم درست باشه؛ چون Wii فقط تا 2 گیگ SD ساپورت میکنه و بازی ها هم که حتما بیشتر از این مقدار فضا میخوان. از رو همون DVD باید اجرا بشن...
resident evil2 خودمو کشتم یه بازی روبعد 3 هفته از تورنت دانلود کردم .اونم اینطوری شد:|
همش ضرر:|
اون قضیه رو هم از یه سایت خارجی خوندم..مطلبشو پیدا کنم میذارم اینجا

resident evil2 خودمو کشتم یه بازی روبعد 3 هفته از تورنت دانلود کردم .اونم اینطوری شد:|
همش ضرر:|
اون RE2 اگه UC بود اجرا میشد. کلا سعی کن بازی های UC یا J رو دانلود کنی. پال اکثر وقتا مشکل داره با U/C و J.

دقیق نمیدونم واسه بازی های GameCube چجوریه؛ یعنی میشه درستش کرد یا نه.

-----------------

شما مموری کارت GC رو هم داری؟ :confused:

اون RE2 اگه UC بود اجرا میشد. کلا سعی کن بازی های UC یا J رو دانلود کنی. پال اکثر وقتا مشکل داره با U/C و J.

دقیق نمیدونم واسه بازی های GameCube چجوریه؛ یعنی میشه درستش کرد یا نه.

-----------------

شما مموری کارت GC رو هم داری؟ :confused:
والا لینکش که نوشته بود ntsc! نمیدونم چطور بازیش pal از آب در اومد!
یه مموری کارت 8 mb هم دارم! چطور مگه؟

یه مموری کارت 8 mb هم دارم! چطور مگه؟
آخه من رفتم دنبالش پیدا نکردم؛ بعدش دیگه بیخیال گیم کیوب شدم دسته هم نگرفتم (بدون مموری خب نمیشه دیگه!).

اما میرم دوباره دنبالش! اون لیست بازی هاشو دیدم خیلی هوس کردم..! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or