مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

[QUOTEبرای دستگاه هم برو پایین تصویر سمت چپ اون پاین رو بزن بعد عکس اچار کلید کن اون بالا سمت راست نوشته اگه اونجا رفتی دیدی که یه مرورگر می یاد بالا دستگاه سمی بریک شده احتمال قوی اپدیت کنی درست میشه][/QUOTE]

اینجا رفتم ورژن دستگاه رو نوشته 3.2u
اونجا نوشته بود که دستگاه 3.2uc هست از طرفی شما گفتید که:
نه دوست من دستگاه شما دانگرد شده منوش انگلیسی شده و رجیونش رو می تونید تغییر بدید

خوب الان با این اوصاف بالاخره ریجن دستگاه من چیه؟ چون برای نصب homebrew channel باید:
1- ریجن دستگاه رو بدونم
2- بازی زلدا که متاسفانه اون گزینه سی دی زرد نیست که باهاش برم تو بازی. آیا روش دیگه ای برای نصب این homebrew channel هست که به رفتن توی بازی نیاز نداشته باشه؟

دوستان میگم میشه دستگاه وی رو برد و داد چیپ جدید بزارن>
مال ما قدیمی شده هی ارور 001 میده
برا ایمیج گرفتن از هر دیسک هم 2 ساعت وقت میخواد
یا جایی هست که بازیهاش رو پچ کرده باشه و بفروشه ؟
یا تو این فروم کسی هست که دستش تو برداشتن ارور 001 راه افتاده باشه با هم مبادله کنیم
بابا ما که میریم بازی میخریم خراب از آب در میاد , حد اقل از این دوستمون میخریم مطمئن تره
منتظر جوابم
یا حق

به فروشگاها باید بگی بیارن شایدم باشه بهترین جا پاساز لباف هستش

البته من تهران نیستم ... ولی میشه بگید بهتره به کدام مغازه بگم ...

چند تا سوال هم داشتم ...:
1- من که وی ام مدچیپ داره اگه به اینترنت وصل بشم بریک نمیشه .
2- Wii خودش یک گیرنده داخلی wi-fi داره ؟ یعنی ما فقط اگه یک روتر وایرلس داشته باشیم تمومه ؟

[QUOTEبرای دستگاه هم برو پایین تصویر سمت چپ اون پاین رو بزن بعد عکس اچار کلید کن اون بالا سمت راست نوشته اگه اونجا رفتی دیدی که یه مرورگر می یاد بالا دستگاه سمی بریک شده احتمال قوی اپدیت کنی درست میشه]

خوب الان با این اوصاف بالاخره ریجن دستگاه من چیه؟ چون برای نصب homebrew channel باید:
1- ریجن دستگاه رو بدونم
2- بازی زلدا که متاسفانه اون گزینه سی دی زرد نیست که باهاش برم تو بازی. آیا روش دیگه ای برای نصب این homebrew channel هست که به رفتن توی بازی نیاز نداشته باشه؟[/QUOTE]

ببین مشکل شما این که دستگاه شما الان اگه سمی بریک میشد باز هم دیسک رو می خوندش به احتمال قوی بریک شده دستگاه شما چون تنیمات دستگاه رو باید درست کنید چون با برنامه any region changer زبان دستگاه شما انگلیسی شده و باید گزینه رجیون دستگاه با هم یکی باشه شما باید بری بخش تغییر رجیون و زبان کنسول رو حتما بخونی تا متوجه بشی در غیر این صورت وقتی نه بازی زلدا و نه اون برنامه رو نمیتونی اجرا کنی که دوست من

دوستان میگم میشه دستگاه وی رو برد و داد چیپ جدید بزارن>
مال ما قدیمی شده هی ارور 001 میده
برا ایمیج گرفتن از هر دیسک هم 2 ساعت وقت میخواد
یا جایی هست که بازیهاش رو پچ کرده باشه و بفروشه ؟
یا تو این فروم کسی هست که دستش تو برداشتن ارور 001 راه افتاده باشه با هم مبادله کنیم
بابا ما که میریم بازی میخریم خراب از آب در میاد , حد اقل از این دوستمون میخریم مطمئن تره
منتظر جوابم
یا حق

خوب شما برین ااموزش trucha رو بخونین یاد می گیرین چطور بردارین ارور 001 رو دوست من کار ساده ای هستش چون منم انجام میدم

می خوای راحت شین برو مد چیپ رو عوض کن بهترین راه ممکن

البته من تهران نیستم ... ولی میشه بگید بهتره به کدام مغازه بگم ...

چند تا سوال هم داشتم ...:
1- من که وی ام مدچیپ داره اگه به اینترنت وصل بشم بریک نمیشه .
2- Wii خودش یک گیرنده داخلی wi-fi داره ؟ یعنی ما فقط اگه یک روتر وایرلس داشته باشیم تمومه ؟

چون به اینترنت وصل نشدم سرعتم پایین هست نمی تونم جواب بدم این سئوال رو دوست من

1- ریجن دستگاه رو بدونم
2- بازی زلدا که متاسفانه اون گزینه سی دی زرد نیست که باهاش برم تو بازی. آیا روش دیگه ای برای نصب این homebrew channel هست که به رفتن توی بازی نیاز نداشته باشه؟

ببین مشکل شما این که دستگاه شما الان اگه سمی بریک میشد باز هم دیسک رو می خوندش به احتمال قوی بریک شده دستگاه شما چون تنیمات دستگاه رو باید درست کنید چون با برنامه any region changer زبان دستگاه شما انگلیسی شده و باید گزینه رجیون دستگاه با هم یکی باشه شما باید بری بخش تغییر رجیون و زبان کنسول رو حتما بخونی تا متوجه بشی در غیر این صورت وقتی نه بازی زلدا و نه اون برنامه رو نمیتونی اجرا کنی که دوست من[/QUOTE]

یه پیغام خصوصی براتون فرستادم میشه چک کنید؟

خوب شما برین ااموزش trucha رو بخونین یاد می گیرین چطور بردارین ارور 001 رو دوست من کار ساده ای هستش چون منم انجام میدم

می خوای راحت شین برو مد چیپ رو عوض کن بهترین راه ممکن
دوست عزیز مود چیپ کجا عوض میکنن؟
وست و دی سی انجام نمیدن
میشه یه جای مطمئن معرفی کنید
بعد یه چیز دیگه
شما بازیهایی که درست کردین رو نمیفروشین؟
خریدارما:laughing:
جدا عرض کردم
ممنون

خوب نباید بخونه که عزیز تو درایو میری که بازی گذاشتی هیچی نشون نمیده درسته تنها کاری که باید بکنی این هستش که با برنامه ultra iso از همون درایو که سی دی توش هست ایمیج بگیری

نگاه کن وقتی که دی وی دی بازی میذاری ایکن درایو که بازی گذاشتی مثل اهنگ میشه اما بازش می کنی هیچی توش نیست

خوب نباید بخونه که عزیز تو درایو میری که بازی گذاشتی هیچی نشون نمیده درسته تنها کاری که باید بکنی این هستش که با برنامه ultra iso از همون درایو که سی دی توش هست ایمیج بگیری

نگاه کن وقتی که دی وی دی بازی میذاری ایکن درایو که بازی گذاشتی مثل اهنگ میشه اما بازش می کنی هیچی توش نیست

دمت جیز.برم ببینم میتونم این برنامه رو گیر بیارم.

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم:
من وقتی بازی Supe Mario Galaxy رو تو دستگام می ذارم تو Channel مخصوصش دموش میاد ولی بعداز این که Start می کنم بازیش نمی آد ومن مجبورم Wii ر از برق بکشم.تا الان هم از دو فروشگاه بازی رو خریدم ولی بازم کار نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or