Black Hand
کاربر سایت
از برق بكشي؟!!!!
اره منم گرفتم ارور 001 می دادش که درستش کردم و اپدیتش رو برداشتم الان راحت بازی می کنم
نه چيزي ازش كم نميشه فقط يه فشرده سازي ساده هست...سلام
بعضی از بازی ها تو نت برای دانلود هست نوشته که scrubbed هستند ، یعنی چی مثل همون rip هست برای پی سی؟
از جزییات بازی چیزی کم میشه؟ بازی rip شده پی سی که خیلی چیزاش کم میشه میخواستم بدونم بازی scrubbed وی هم همینجوره
ممنون
سلام ...
من می خوام یه کنسول بگیرم ولی بدجور تو 2 راهه هستم ...
می خواستم اگه میشه کمکم کنید ...
می خوام wii بگیرم ولی وقتی فکر میکنم میبینم فقط بعضی از بازی هاش مثل تنیس و ... جذابه
xbox هم اگه wii نشد می خوام بگیرم .. ولی میترسم مثل ps2 همون 2 روزه اول بازی کنم و بعد 3 ماه بفروشمش !
به نظر شما کدوم رو بگیرم ... اگه بازی های دیگه wii هم جذاب باشه 100% WII میگیرم ولی اگر فقط tennis و چند بازی دیگه حال بده شاید نظرم عوض شه !
باید از بازی ایمیج بگیری و با برنامه wii brick blocker یا برنامه های مشابه آپدیتش را حذف کنی و بعد دوباره رایت کنی رو دی وی دی.من تعدادي وسيله ي اضافي براي wii/3.2j گرفتم.دستگاهم modchip داره.يكي از اين وسايل wii fit كه از امريكا اومده و ديسك بازيش atoumatic update داره و خودش update ميكنه.براي اينكه جلوي updatesh رو بگيرم بايد چي كار كنم؟
سلام
من قصد دارم یک wii در هفته آینده بخرم اما انگاری کمکی دردسر داره....
بله ...تایپیکی هست که بگه باید چی کار کنم
بازی هاش همه جا پیدا میشه !فرض کنید من wii رو خریدم خوب بازی باید چطور بخرم براش؟
حتما لازم نیست جلشو بگیری ... اگر دوست نداری کنسولت آپدیت بشه با آپدیت را از رو بازی حذف کنی .این قضیه آپدیت چی هست که باید جلوشو بگیرم؟ چطوری جلوشو بگیرم؟
خیر ... اما چیز خیلی خوبیه !نصب هومبرک کانال الزامی هست؟
!!!مود چیپ اگه همه دستگاه ها ندارن؟
من پیشنهاد می کنم که UC بخری که دردسر نداشته باشی برای تغییر زبان ( البته این هم که میگی تبدلیش کردن ، خوبه ... )من می خوام wii/j بخرم که گفته تبدیل شده به us هست.