مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام دوستان يه سوال با وي هايي كه نرم افزاري كپي خور شدن ميشه بازي هاي وي رو اجرا كرد ؟ يا حتما بايد مود چيپ بگيريم تا اكثر بازي ها اجرا بشه؟

سلام دوستان يه سوال با وي هايي كه نرم افزاري كپي خور شدن ميشه بازي هاي وي رو اجرا كرد ؟ يا حتما بايد مود چيپ بگيريم تا اكثر بازي ها اجرا بشه؟

این Wii هایی که با مدچیپ کپی میشن تو اجرای بازی ها مشکل دارن چه برسه به اینکه با نرم افزار کپی شده باشه . ولی در کل خیلی برای اجرای بازی دردسر داره
من که ترجیح میدم فقط DVD رو بزارم تو کنسول بازی کنم و حوصله ی ور رفتن با کنسول رو ندارم
برای همین با ModChip خریدم ;)

من هم به جمع wii دارها پیوستم و به خودم تبریک میگم!!!
و یک تبریک دیگر به همه هوا داران wii که داره تعدادمون زیاد میشه. و قطعا تا چند وقت دیگر این بخش هم از بخشهای رقبا عقب نخواهد ماند.

مشکل ترین کار با کنسول منوی اولش هست که باید با ریموت روی آیکون ها کلیک کرد خیلی سخت بود اوایل اما الان بهتر شدم با دست چپ راحت ترم.

من دستگاه رو دسته دوم خریدم و همراش یک مموری 64 مگ هست چه بدرد میخوره این مموری؟ اگر از SD نمیشه استفاده کرد که طرف رفته بود این مموری رو براش خریده بود؟؟؟

قیمت مموری 64 مگ wii چقدره؟

آرشیو بازیهایی که یک wii دار باید داشته باشه چی هست که برم بخرم؟

من هم به جمع wii دارها پیوستم و به خودم تبریک میگم!!!
و یک تبریک دیگر به همه هوا داران wii که داره تعدادمون زیاد میشه. و قطعا تا چند وقت دیگر این بخش هم از بخشهای رقبا عقب نخواهد ماند.

مشکل ترین کار با کنسول منوی اولش هست که باید با ریموت روی آیکون ها کلیک کرد خیلی سخت بود اوایل اما الان بهتر شدم با دست چپ راحت ترم.

من دستگاه رو دسته دوم خریدم و همراش یک مموری 64 مگ هست چه بدرد میخوره این مموری؟ اگر از SD نمیشه استفاده کرد که طرف رفته بود این مموری رو براش خریده بود؟؟؟

قیمت مموری 64 مگ wii چقدره؟

آرشیو بازیهایی که یک wii دار باید داشته باشه چی هست که برم بخرم؟

با عرض سلام و تبريك هم به شما هم به بقيه ي دوستان
براي save بازي هاي wii , gamecube اگه جا كم بياري باسد مموري مخصوص بگيري و روي sd نمي توني save كني
اين بازي ها رو هم بهتره داشته باشي
1.mad world
2.no more heroes
3.resident evil:umbrella chronicles
4.wii sport
5.metroid prime
6.paper mario
7.mario galaxy
8.naruto:clash of ninja revolution
9.world of goo
10.okami
11.punch out
va...

این فایلهای ios چی هست؟
به نظر شما من به 4 آپدیت بکنم؟ homebrew channel ریختم و به اینترنت هم دسترسی دارم برای دانگرید کردن
این sdcard menu وسوسم کرده!

این فایلهای ios چی هست؟
به نظر شما من به 4 آپدیت بکنم؟ homebrew channel ریختم و به اینترنت هم دسترسی دارم برای دانگرید کردن
این sdcard menu وسوسم کرده!

سلام
فايل هاي ios همون updateهاي wii هست.ميتوني با wad manager دستگاه رو update كني بدون اينكه خطر بريك شدن داشته باشه

سلام دوستان من خیلی وقته که از این سایت دورم البته از قسمت وی
دوستان آخرین ورژنی که اومده از آپدیتها شمارش چیه
البته دستگاه من wii uc هست چجوری آپدیتش کنم اصلا می ارزه ورژن من 3.4 هستش
الان رو نصب دارم hombru channel همه wad manager ها رو دارم و gecko ها هم همینطور الان راحت ترم یا آپدیت کنم . اخرین بازی ها یی رو که هم خریدم یا دانلود کردم madworld بودش . بازی اومده که دیگه نشه باین این ورژن من بازیش کرد .
بعد یه سوال من عشق این بازی winter sport رو دارم به هیچ آیینی بالا نمیاد یه صفحه میاد و چند تا نوشته نه با gecko نه با 002 نه با هیچ لودری بالا نمیاد چیکار کنم . ؟

سلام دوستان عزیز، می خواستم بپرسم که wii قابلیت خواندن دی وی دی های RW رو هم داره ؟

سلام دوست عزيز
بله داره من خودم بازي ها رو ابتدا روي rw رايت مي كنم بعد اگه مشكلي نداشت رو dvd معمولي.
پيشنهاد مي كنم چه براي dvd معمولي و چه براي rw از dvdهاي منفي استفاده كنيد
موفق باشيد

سلام دوست عزيز
بله داره من خودم بازي ها رو ابتدا روي rw رايت مي كنم بعد اگه مشكلي نداشت رو dvd معمولي.
پيشنهاد مي كنم چه براي dvd معمولي و چه براي rw از dvdهاي منفي استفاده كنيد
موفق باشيد

مرسی، خیلی ممنونم که اطلاع دادین. از اینکه شنیدم RW هم ساپورت می کنه خوشحال شدم.

سلام

من wii كره اي دارم ، همه نرم افزار ها هم نصبه و اكثر بازي ها رو هم مي گيره(نرم افزاري) .
فقط مشكل من با دو كانال mii و shop هيچ كدام كار نمي كند.
در mii وقتي اجرا مي كنم صفحه مشكي ميشه و مي نويسه "شما نمي توانيد از اين كانال استفاده كنيد"
در shop وقتي اجرا مي كنم مي نويسه "دستگاه شما احتياج به آپديت دارد" براي بار اول دستگاه آپديت شد و به ورژن 4 تبديل شد ولي هيچ نتيجه اي نداشت. براي بار هاي بعد باز هم همين پيغام مي آد ولي پس از تلاش ميگه كه "دستگاه شما احتياج به آپديت ندارد."
همچنان اين دو كانال كار نمي كند.

لطفا راهنمايي فرماييد. بدرود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or