مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

HBC خودش داره از IOS58 استفاده می کنه

mmm تو قسمت IOS Manager لیست IOS های نصب شده رو با رنگ زرد نشون میده

برنامه sysCheck GX هم لیست می کنه با ساب ورژن نشون میده

پس نیازی به نصب ios 58 نیست ؟
با همین ios 58 میشه بازیها رو اجرا کرد ؟
cIOS249 نصب بشه بعد میتونم usb loader رو نصب کنم ؟

یه سوال داشتم ..
تو این بازیای اول شخص و شوتر مثل 007 و یا رد استیل نمیشه این علامت نشونه گیری رو وسط تصویر قرار داد؟!

خب هر جای تصویر که بخوای میتونی نشونه بگیری!

- - -ویرایش - - -

پس نیازی به نصب ios 58 نیست ؟
با همین ios 58 میشه بازیها رو اجرا کرد ؟
cIOS249 نصب بشه بعد میتونم usb loader رو نصب کنم ؟

USB Loader برای اجرا به 249 نیاز داره. شما باید فایلهای WAD رو توی فولدر به همین اسم توی روت SD بریزی تا Wad Manager یا MMM نشون بده.

داداش یه کاری کن*
دستگاهتو بده به alimami با 20 تومن همه کارهاشو میکنه
بچه خوب و با سابقه ای هست
اینطوری ممکنه بزنی دستگاهتو بریک کنی

داداش یه کاری کن*
دستگاهتو بده به alimami با 20 تومن همه کارهاشو میکنه
بچه خوب و با سابقه ای هست
اینطوری ممکنه بزنی دستگاهتو بریک کنی
سلام
همین که یه وبلاگ داره بازی wii میفروشه ؟
بهش میل زدم ظاهرا فرصت نداشته جواب بده

ظاهرا از همون wiimote plus هست توی چنتا انجمن خارجی همین سوال رو درمورد خاموش شدن وی موت پرسیدن توی answers سایت یاهو هم دیدم
میگن وی هایی که آخرین فریمور رو دارن و ویموتشون تولید بعد از 2011 هست توی محیط نصب ios غیر فعال میشن
باید برم یدونه wiimote معمولی بگیرم الان چه قیمته ؟
یکی از دوستان که 4.3u رو خودش کپی خور کرده میتونه rvl روی ویموتشو به من بگه اصلا این wiimote rvl 003 توی بازار گیر میاد ؟
با این انجام دادن ، نوشته بود راهت ios نصب شده

آخرین ویرایش:
ظاهرا از همون wiimote plus هست توی چنتا انجمن خارجی همین سوال رو درمورد خاموش شدن وی موت پرسیدن توی answers سایت یاهو هم دیدم
میگن وی هایی که آخرین فریمور رو دارن و ویموتشون تولید بعد از 2011 هست توی محیط نصب ios غیر فعال میشن
باید برم یدونه wiimote معمولی بگیرم الان چه قیمته ؟
یکی از دوستان که 4.3u رو خودش کپی خور کرده میتونه rvl روی ویموتشو به من بگه اصلا این wiimote rvl 003 توی بازار گیر میاد ؟
با این انجام دادن ، نوشته بود راهت ios نصب شده

شما ببری پیش کسی که این کار رو کرده کارت رو انجام بدی بهتره. اگه مشکل از ویموت نبود اونوقت یکی الکی خریدی.

شما ببری پیش کسی که این کار رو کرده کارت رو انجام بدی بهتره. اگه مشکل از ویموت نبود اونوقت یکی الکی خریدی.

سلام
رفتم یدونه ویموت rvl003 گرفتم جواب داد
ios 236 بعدشم cios 249 رو طبق این آموزش نصب کردم

[LTR][LTR][LTR](1): Pass the contents of the folder "files" to the root of your SD card.
(2): Disconnect any Memory Card or GCN Controller. THIS IS IMPORTANT.
(3): Insert the SD card on your Wii and run Homebrew Channel (The homebrew must be 1.0.7 or higher). Run "IOS236 Installer/ Uninstaller"; Press 1 to install IOS236 and wait for a message on the screen "Getting IOS36 revision 3351". Now, select the option "Load IOS from SD card". When the installation finish, press any button to return to the HBC.
(4): Load the "cIOS rev20b Installer" app and choose the IOS 236 on the first screen using the D-pad and button A. On the selection of IOS Base, choose the "IOS56 v5661", then "IOS 249", then "WAD Installation" and then, "Wii SD Slot". When the installation finish, press A to continue with the process. Now you'll have to install the IOS 250. Now you´ll have to select again an IOS Base, so select the "IOS38 v4123" and then "IOS 250" (instead of IOS 249). Also, choose again "WAD Installation" and then "Wii SD Slot". When you finish, press the button B to return to the HBC.
(5): NOTE: NOW, IS THE INSTALLATION OF THE CHANNEL. IF YOU JUST WANT TO LOAD IT FROM HBC, YOU CAN SKIP THIS STEP. IF YOU WANT THE CHANNEL, FOLLOW THE NEXT INSTRUCCTIONS. On HBC, run WAD Installer 1.7. Then press A to continue, and select "IOS 249". Select "Disable" for the NAND option, then "Wii SD Slot". Search the folder "wad", then, select the "USB Loader GX-UNEO_Forwarder.wad" and install it. When the installation finish, press B and then HOME to return to the Homebrew Channel.
(6): Now, you can load the USB Loader GX from the Wii Menu or the app on HBC, but your SD card must be inserted to load the channel. Why? Becuase is a Forwarder, that run the application from SD card. I f you want to get ISO's, go to: wiiso.com, to install a videogame, insert the Discand select "install" and that's it.You will need WBFS Manager 3.0 to put the ISO's on your HDD or USB.

HOPE THIS HELP. I'M NOT RESPONSIBLE IF THIS BRICK YOUR WII. ALL TRASLATED FROM SPANISH TO ENGLISH. TAKE YOUR OWN RISK!

[/LTR][/LTR][/LTR]

usb loader gx سه نسخه ازش رو امتحان کردم ولی فلش رو نمیشناسه یه نسخش که صفحه سیاه میشد ارور میداد
neo gamma هم فلش رو نمیشناسه
فرمت بازی رو با نرم افزار wii backup manager به wbfs تغییر دادم ولی فلش رو نمیشناسه ، میگم این نرم افزارا بازی رو با فرمت iso نمیشناسن ؟
برای usb loader باید ios 222/223 رو نصب کرد ؟
خواستم نصب کنم توی cios انتخابش میکنم ولی بعد که A رو میزنم ویموت خاموش میشه ، توی یه سایتی نوشته بود برای وی هایی که فریمور جدیدتری دارن باید ios 224 رو نصب کرد
من لینکی ازش پیدا نکردم

سلام

usb loader gx سه نسخه ازش رو امتحان کردم ولی فلش رو نمیشناسه یه نسخش که صفحه سیاه میشد ارور میداد
فرمت بازی رو با نرم افزار wii backup manager به wbfs تغییر دادم ولی فلش رو نمیشناسه ، میگم این نرم افزارا بازی رو با فرمت iso نمیشناسن ؟
خواستم نصب کنم توی cios انتخابش میکنم ولی بعد که A رو میزنم ویموت خاموش میشه ، توی یه سایتی نوشته بود برای وی هایی که فریمور جدیدتری دارن باید ios 224 رو نصب کرد
من لینکی ازش پیدا نکردم
مارک فلشت چیه؟
wii با هر فلشی کار نمیکنه.یه مقدار توی این مورد سخت گیره

سلام

من لینکی ازش پیدا نکردم

اینجا لیست فلش مموری ها رو گذاشته:
USB Devices Compatibility List - WikiTemp

در مورد ios224 نمی دونم ولی میتونی نصب کنی ولی فکر کنم همون 249 کافیه.

اینجا لیست فلش مموری ها رو گذاشته:
USB Devices Compatibility List - WikiTemp

در مورد ios224 نمی دونم ولی میتونی نصب کنی ولی فکر کنم همون 249 کافیه.

بالاخره تونستم با neo gamma اجرا کنم usb loader فلشم رو نمیشناسه درضمن باید بزنم توی usb دوم وی
داخل این neo gamma بازی رو اجرا میکنی بعد چجوری میشه از بازی خارج شد ؟
من دکمه home رو میزنم میخوام بیام توی system menu کنسول خاموش میشه یا باید با دکمه پاور کنسول رو خاموش کنم
چجوری باید بازی گیم کیوب رو بریزم روی فلش یعنی توی کدوم فولدر ؟

بالاخره تونستم با neo gamma اجرا کنم usb loader فلشم رو نمیشناسه درضمن باید بزنم توی usb دوم وی
من دکمه home رو میزنم میخوام بیام توی system menu کنسول خاموش میشه یا باید با دکمه پاور کنسول رو خاموش کنم
چجوری باید بازی گیم کیوب رو بریزم روی فلش یعنی توی کدوم فولدر ؟

برای بازیهای گیم کیوب باید یه فولدر باشه به نام games. با ید فایل WAD برنامه Dios Mios نصب شه رو دستگاه و توی PC هم ایمیج های بازی رو بابرنامه DiscEx تبدیل کنی و فولدر خروجی رو توی games بریزی.

DIOS MIOS (Lite) | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

- - -ویرایش - - -

برای بازیهای گیم کیوب باید یه فولدر باشه به نام games. با ید فایل WAD برنامه Dios Mios نصب شه رو دستگاه و توی PC هم ایمیج های بازی رو بابرنامه DiscEx تبدیل کنی و فولدر خروجی رو توی games بریزی.

DIOS MIOS (Lite) | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

برای اجراش هم یا باید از USB Loader بهره برد یا برنامه DMLBooter رو ریخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or