مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

فکر کنم باید تایپ کنی. اگه از قبل زده باشی و با موس کلیک کنی رو هر بخش و قبلی ها بیاد لینک ذانلود رو نمیده. باید هر دفعه تایپ کنی شماره به شماره.

cut the red wire رو انتخاب کرد و captcha هم با دقت وارد کنی.
آره درسته دانلودش کردم
کانال رو نصب کردم
این ios 263 رو میخواستم نصب کنم تو مرحله نصب که باید 1 بزنی wiimote خاموش میشه بعد باید کنسول رو خاموش کنی
بعد از نصب homebrew chanel چجوری میشه usb loader gx رو نصب کرد.
bootmii رو باید از همون قسمتی که homebrew رو نصب میکنی باید نصب کرد؟

- - -ویرایش - - -

bootmii رو هم نصب کردم ولی واردش که میشم wiimote خاموش میشه و کار نمیده

آره درسته دانلودش کردم
کانال رو نصب کردم
این ios 263 رو میخواستم نصب کنم تو مرحله نصب که باید 1 بزنی wiimote خاموش میشه بعد باید کنسول رو خاموش کنی
بعد از نصب homebrew chanel چجوری میشه usb loader gx رو نصب کرد.
bootmii رو باید از همون قسمتی که homebrew رو نصب میکنی باید نصب کرد؟

IOS 263 نداریم شماره IOS ها بیشتر از ۲۵۵ نیست.

Homebrew که نصب شد BootMii هم نصب می شه. با زدن دکمه Home زمانی که Homebrew اجرا میشه گزینه Lunch BotMII هست. فقط برای کار با BootMii باید دسته گیم کیوب باشه.

این نسخه کانال کامل USB Loader هست که بعد از نصب نیازی به SD نیست. فقط باید cIOS249 نصب باشه

USBLoaderGX_v3.0_IOS249.wad - usbloader-gui - USB Loader GX v3.0 WAD Channel (UNLR) (boot IOS 249) - USB Loader GX: GUI for Waninkoko´s USB Loader (based on libwiigui) - Google Project Hosting

IOS 263 نداریم شماره IOS ها بیشتر از ۲۵۵ نیست.

Homebrew که نصب شد BootMii هم نصب می شه. با زدن دکمه Home زمانی که Homebrew اجرا میشه گزینه Lunch BotMII هست. فقط برای کار با BootMii باید دسته گیم کیوب باشه.

این نسخه کانال کامل USB Loader هست که بعد از نصب نیازی به SD نیست. فقط باید cIOS249 نصب باشه

USBLoaderGX_v3.0_IOS249.wad - usbloader-gui - USB Loader GX v3.0 WAD Channel (UNLR) (boot IOS 249) - USB Loader GX: GUI for Waninkoko´s USB Loader (based on libwiigui) - Google Project Hosting
درسته 236 بود نه 263 فقط میخواستم بدونم اینکه ios چی هست و نصب ios لازمه یا نه و اینکه برای نصب usb loader باید فایل هاش رو توی sd بریزم و بعد چیکار کنم ؟

درسته 236 بود نه 263 فقط میخواستم بدونم اینکه ios چی هست و نصب ios لازمه یا نه و اینکه برای نصب usb loader باید فایل هاش رو توی sd بریزم و بعد چیکار کنم ؟

اینجا IOS 236 رو داره ولی شما باید برنامهWAD Manager رو روی SD داشته باشی تا IOS و کانال ها رو نصب کنی.

برنامه ModMii برای دانلود IOS و cIOS از اینترنت هست که بعدا میشه آنها رو با WAD Manager نصب کرد. توی Wii هر فریمور چندین IOS هست که هر برنامه ای یکی رو میاره. اگه IOS برنامه نیاشه اجرا نمیشه.

هر بازی یک IOS خاص رو میخواد. برنامه هایی مثل USB LOader و NeoGamma می تونن یه IOS پچ شده رو توی یک شماره دیگه بالا بیارن.

آخرین ورژن cIOS نسخه d2x-v8 Final هست که میشه اون رو با استفاده از ModMii برای IOS های مختلف و با شماره دلخواه نصب کرد.

آخرین بازیهای Wii نیاز به IOS58 دارن بنابراین بهترین cIOS نسخه cIOS249[58]-d2x-v8 Final هست

برنامه ModMii فایل WAD می سازه که با WAD Manager روی سیستم نصب میشه.

این برنامه با موس کار نمی کنه و باید انتخاب ها رو تایپ کرد. مراحل انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final بعد از اجرای ModMii:

بعد از بالا آمدن تایپ I agree و زدن کلید Enter >> زدن شماره 4 برای انتخاب cIOS >> تایپ شماره 24958 برای انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final

برای ساخت IOS58 مراحل زیر:

تایپ I agree و زدن کلید Enter >> تایپ شماره 1 برای IOS >> تایپ شماره 58 برای IOS58

لینک ModMii

اینم لینک نصب IOS 236

اینک Wad Manager

آخرین ویرایش:
اینجا IOS 236 رو داره ولی شما باید برنامهWAD Manager رو روی SD داشته باشی تا IOS و کانال ها رو نصب کنی.

لینک ModMii

اینم لینک نصب IOS 236

اینک Wad Manager
اصلا راهی نداره که با wiimote بتونی نصبشون کنی؟
چون توی هرکدوم از فایل ها برای نصب میرم wii mote خاموش میشه.

همه اش با Wiimote نصب میشه. تنها برنامه BootMii که برای بک آپ گرفتن از ناند هست دسته گیم کیوب می خواد.

خوب دلیلش چیه خاموش میشه توی یکی از انجمنای خارجی هم نوشته بود دسته گیم کیوب میخواد
من یه چیزی رو متوجه نشدم دقیقا بعد از نصب homebrew باید اون ios رو نصب کرد یا wadmanager رو نصب کرد یا فرقی نداره من یدونه مجموعه فایل فشرده بود دانلود کردم همه این نرم افزارا توش هست هرکدوم رو میخوام نصب کنم wiimote خاموش میشه یعنی تا وارد محیط نصب میشه وی موت کار نمیده
در مورد bootmii منم خیلی باش ور رفتم متوجه شدم با دکمه پاور و ریست wii میشه کار کرد و راحت بکاپ گرفتم حجمش 500 مگی شد

خوب دلیلش چیه خاموش میشه توی یکی از انجمنای خارجی هم نوشته بود دسته گیم کیوب میخواد
من یه چیزی رو متوجه نشدم دقیقا بعد از نصب homebrew باید اون ios رو نصب کرد یا wadmanager رو نصب کرد یا فرقی نداره من یدونه مجموعه فایل فشرده بود دانلود کردم همه این نرم افزارا توش هست هرکدوم رو میخوام نصب کنم wiimote خاموش میشه یعنی تا وارد محیط نصب میشه وی موت کار نمیده
در مورد bootmii منم خیلی باش ور رفتم متوجه شدم با دکمه پاور و ریست wii میشه کار کرد و راحت بکاپ گرفتم حجمش 500 مگی شد

اگه خاموش میشه شما شاید اون اون که WAD Manager میاد بایستی یه IOS دیگه انتخاب کنی یا اینکه ۲۳۶ رو باید نصب کنی بعد با WAD Manager انتخاب کنی. اگه IOS درست باشه دوباره بعد از یه ثانیه Wiimote روشن میشه میتونی به ادامه نصب بپردازی.

اگه خاموش میشه شما شاید اون اون که WAD Manager میاد بایستی یه IOS دیگه انتخاب کنی یا اینکه ۲۳۶ رو باید نصب کنی بعد با WAD Manager انتخاب کنی. اگه IOS درست باشه دوباره بعد از یه ثانیه Wiimote روشن میشه میتونی به ادامه نصب بپردازی.

ممکن هست دلیل خاموش شدن از wiimote من باشه چون ویموتم ازیناست که موشن پلاس داخلی دارن یا ربطی نداره ؟

ممکن هست دلیل خاموش شدن از wiimote من باشه چون ویموتم ازیناست که موشن پلاس داخلی دارن یا ربطی نداره ؟

نه به Wiimote ربطی نداره. مشکل مربوط به cIOS هست. من خودم با Wiimote Plus آزمایش کردم.

اینجا یه سئوال در این مورد پرسیده شده. تو پست شماره ۸ دو تا Wadmanager رو گذاشته (که باید به boot.dol اسمشو عوض کرد و هر کدوم رو تو یه فولدر به اسم خودش درون apps ریخت)

Wiimotes shut off and wii Freezes in Wad manager! | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

اگه کار نکرد باید بر اساس این پست رفت دنبال MultiMood Manager:

Wii Remote turns off | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

این هم لینک دانلودش:

Wii Homebrew - Hacks - Spiele - Wii Homebrew Downloads - Modifikationen - Multi-Mod Manager

آخرین ویرایش:
نه به Wiimote ربطی نداره. مشکل مربوط به cIOS هست. من خودم با Wiimote Plus آزمایش کردم.

اینجا یه سئوال در این مورد پرسیده شده. تو پست شماره ۸ دو تا Wadmanager رو گذاشته (که باید به boot.dol اسمشو عوض کرد و هر کدوم رو تو یه فولدر به اسم خودش درون apps ریخت)

Wiimotes shut off and wii Freezes in Wad manager! | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

اگه کار نکرد باید بر اساس این پست رفت دنبال MultiMood Manager:

Wii Remote turns off | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

این هم لینک دانلودش:

Wii Homebrew - Hacks - Spiele - Wii Homebrew Downloads - Modifikationen - Multi-Mod Manager

این فایلایی که گفتی رو ریختم توی هر فولدر به اسم خودش ولی نشون داده نمیشن
میگم از کجا باید بفهمم کدوم بازی به کدوم ios نیاز داره ؟
بعد میشه چنتا ios رو باهم نصب کرد ؟
روی فریمور 4.3 میشه همه ios ها رو نصب کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or