delta21
کاربر سایت
بله با DIOS MIOS میشه بدون مموری بازیرو سیو کردنه باید دسته گیم کیوب داشته باشی ولی مثل اینکه میشه بدون مموری کارت بازی کنی (Dios Mios nmm) که من آزمایش نکردم.
یه گزینه داشت که یادم نیست.خواستی ببینم بگم
بله با DIOS MIOS میشه بدون مموری بازیرو سیو کردنه باید دسته گیم کیوب داشته باشی ولی مثل اینکه میشه بدون مموری کارت بازی کنی (Dios Mios nmm) که من آزمایش نکردم.
سلام
بهترین روش هک نرم افزاری wii کدام روش است ؟
روش نرم افزاری هست که هم از طریق دیسک هم هارد بازیا رو به راحتی اجرا کرد ؟
امیدوارم منظورت رو درست فهمیده باشم... به نظرم Neo Gamma از همه بهتره .. من با بقیه که امتحان کردم یک سری مشکلات داشتم ولی با neo gamma نه
آموزشش تو انجمن هست ؟با هر فرم وری کار میده ؟
wii من uc هست از کجا باید بفهمم فرم ورش چنده ؟
الان توسایت زیر این ورژن رو گذاشته ولی بتا هست بهترین نسخه کدوم هست ؟
NeoGamma v.R9 Beta 56
رم sd ندارم میشه با flash usb کنسول رو کپی خور کرد ؟
آره تازه میخوام کپی خورش کنماین برنامه هم بهتره از NeoGamma هست: USB Loader GX
برای فهمیدن فریمور باید رفت توی Wii Options >> Wii Settings بالای صفحه سمت راست نوشته.
یه SD باید باشه ۲ گیگ هم قیمتی نداره.
یا اینکه شما Wii رو میخوای تازه روش هک نصب کنی؟
آره تازه میخوام کپی خورش کنم
فریمور 4.3u هست
پس باید پیش از برنامه هایی مثل NeoGamma یا USB Loader GX چند تا مرحله رو اجرا کنید.
۱- اماده کردن یک کارت SD و دانلود فایل اجرایی BootMii و سپس کپی کردن فایل boot.elf به کارت SD (درون هیچ فولدری نباشد)
۲- پیدا کردن Mac Adress کارت شبکه دستگاه Wii و یادداشت کردن آن از راه: Wii Options >> Wii Settings >> Internet >> Console Information
۳- رفتن به سایت Letterbomo و وارد کردن مک آدرس و دانلود برنامه
۴- اجرای مراحل بر اساس این سایت LetterBomb - WiiBrew
برای نصب که SD باید باشه. بعد از نصب اگه کانال کامل NeoGamma یا USB Loader GX نصب شه (نه کانال فورواردر) میشه بدون SD هم بازیهای Wii رو اجرا کرد. ولی اگه برنامه Homebrew بخواهید (مثل امولاتور سگا یا میکرو) اون موقع باید SD باشه.
برای نصب کانال هم نیاز به برنامه WAD Manager هست که باید از روی SD نصب شه.
خوب بگردم کانال کاملشون هست تو نت کدوم نسخشون کاملتره ظاهرا این NeoGamma r9 هنوز بتا هست ؟
کانال فورواردر چیه ؟میگم مراحل LetterBomb رو درست انجام بدم مشکلی برای کنسول بوجود نمیاد ؟
میشه قبل از هک بکاپ گرفت ؟
من کینگستون دارم با تبدیل نمیشناسه ولی شنیدم سندیسک میشهدوستان فرقی نداره که چه sd کارتی باشه مثلا 8 گیگ سندیسک هم بزنم ساپورت میکنه ؟
میشه با تبدیل میکرو sd رو زد ?
دوستان فرقی نداره که چه sd کارتی باشه مثلا 8 گیگ سندیسک هم بزنم ساپورت میکنه ؟
میشه با تبدیل میکرو sd رو زد ?