مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

نینتندو

ممنون دوستان میدونم جریانشون کلا فرق داره 2تا کونسول منظورم این بود مثلا یه بازی هم نام توی wii و 3Ds جریانه بازی شبیه همه ؟
بازی هاش کمو بیش هم شبیه همه هم شبیه نیست .. 3 دی اس از نظر سخت افزاری شبیه و همتراز ویی هستش اگه دقت کرده باشی بازی ها کنسولا خانگی نینتندو مثل نینتندو 64 . گیم کیوب و ویی بازیاش روی 3 دی اس اومده یا تو راهه مثل زلدا نینتندو 64 ریمیک شده روی 3 دی س. مثل دانکی کونگ کانتری ویی که فقط 3 بعدی شده روی 3 دی اس . مثل لویجی گیم کیوب که شماره دوش برای 3 دی اس اومده و ............................. .. اگه میخوای لذت ببری از بازی بنظرم ویی بهتره چون هم قیمت مناسبی داره هم کنسول خانگیه هم به تلویزیون وصل میشه هم میتونی چندنفر بازی کنی هم هک شده بازیا قشنگ زیادی داره که اگه بازیشون نکنی از دستت رفت

- - -ویرایش - - -

اگه بازیا محشر ویی بازی نکنی عمرت برفناست مثل ماریو گلگسی 1 و 2 . زلدا . د لست استوری و ................. بازی هاشم قیمتی نداره . در کل نمیشه کنسول خانگی با دستی مقایسه کرد دی اس قدیمی خوب بود اما به پا ویی نمیرسه اگه دو به شکی بنظرم ویی بگیری بهتره همین ویموت نانچاک خیلی تو بازی حال میده بخصوص ایده ها تو بازی ها ویی بخصوص استفاده از اسپیکر ویموت تو بازیا جالبه

ممنون دوست عزيز
تصمميم دارم اول wiiلگيرم(wiiuكه نميتونم الان بگيرم) بعد هم 3ds بگيرم وي رو براي بازي هاي قديمي هم ميخوام
هردو باحالا
منظورم از شبيه بودن بازي زياد گرافيك نبود منظورم اينه مثلا يه بازي ماريو گالاكسي روي هر دو يه مدله ؟يه داستانه؟

بعدwiiو 3ds با هم ارتباط برقراو ميكنن؟اگه اره براي چه كارايي

ممنون دوست عزيز
تصمميم دارم اول wiiلگيرم(wiiuكه نميتونم الان بگيرم) بعد هم 3ds بگيرم وي رو براي بازي هاي قديمي هم ميخوام
هردو باحالا
منظورم از شبيه بودن بازي زياد گرافيك نبود منظورم اينه مثلا يه بازي ماريو گالاكسي روي هر دو يه مدله ؟يه داستانه؟

بعدwiiو 3ds با هم ارتباط برقراو ميكنن؟اگه اره براي چه كارايي
از اون نظر نمیدونم ولی ماریو گلکسی برای وی هست فقط :دی
فکر نکنم ارتباط برقرار کنن

نینتندو

;d کلا گفتم یه مثال زدم فقط :Dاها فکر کیردم میشه برقرار کرد
دی اس قدیمی با ویی فقط تو چند بازی محدود ارتباط برقرار میکرد تو یکی از بازی ها دی اس نقش کنترل ویی بعهده داشت . 3دی اس باید ببینی بازی براش میاد باهم مچشن

یه بخش هم تو DS هست به اسم Download and Play ... شما wii رو به اینترنت وصل میکنی و بعدش با DS به Wii وصل میشی . اون موقع دموی بازی های جدید رو که رو شبکه قرار دادن رو میتونی بازی کنی..!! ( البته الان فکر نکنم بازی جدید مونده باشه ... تا چند ماه پیش Sonic Colors و Dragon Ball Origin 2 رو شبکه بود )

یه بخش هم تو DS هست به اسم Download and Play ... شما wii رو به اینترنت وصل میکنی و بعدش با DS به Wii وصل میشی . اون موقع دموی بازی های جدید رو که رو شبکه قرار دادن رو میتونی بازی کنی..!! ( البته الان فکر نکنم بازی جدید مونده باشه ... تا چند ماه پیش Sonic Colors و Dragon Ball Origin 2 رو شبکه بود )
ممنون
پس ارتباط خاصی بین این 2تا نیست
دوست عزیز در مورد بازی ها چی ؟بازی های هم نام توی هر دو دستگاه داستنش یه مدله؟

ممنون
پس ارتباط خاصی بین این 2تا نیست
دوست عزیز در مورد بازی ها چی ؟بازی های هم نام توی هر دو دستگاه داستنش یه مدله؟
معلوم نیست...ممکنه باشه ... ممکنه نباشه
مثلا ً Mario and Sonid at the Olympic Games توی هر دو تقریبا ً به یه شکل بودن
ولی Mario and Sonid at the Olympic Winter Games خیلی تفاوت داشتن!!

سلام به همگی منم بالاخره به جمع wii داران پیوستم
فقط چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1چجوری بفهمم که از رو سی دی کپی خوره یا نه؟
2-باید مثله xbox برای بازی آپدیت شه؟
3-توی تهران جایی رو میشناسید که بازی هاشو بفروشه؟

آخرین ویرایش:
خوش آمدید من فقط سوال آخر رو جواب میدم
کلا دیگه به خاطر یه مسایلی هیچ کدوم از بچه هایی که وی دارند اینجا نمیاند برای فعالیت (منم نباید میومدم و جواب میدادم ولی خوب دیدم مناسب نیست جوابتون رو ندم و دلسرد بشید)... برا همین سوالات دیگت رو از این کاربر به طور خصوصی بپرس :

nintendo_3ds

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or