مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اقايون سلام عرض شد.
من يكي رو مي خوام كه تو اين جمع مثه مرد بهم كمك كنه. حتي اگه پايه باشه بش تل مي زنم.
از پشت تل راهنمايي كنه منو.
ببينيد دوستان من عاشقانه رلدا رو دوست دارم :D
يعني بهترين گيمي كه داخل عمر ٢٥ سالم از خدا گرفتم. همين توايلات پرنسس بود.
حالا بعد از كلي بد بختي يه وي موشن پلاس پيدا كرديم واسه وي.
همينطور يه بازي زلدا.
وقتي بازي رو اجرا كردم صفحه سبز اومد و پريد بيرون.
اول فكر كردم كه شايد ماله ورژن دستگاه باشه. اما تو نت تحقيق كردم فهميدم ماله ويديو موشن پلاسه.
راستي اينم بگم كه از لحاظ اطلاعات هكي صفر هستم.
خواستم كارايي رو كه داخل نت ديدم انجام بدم. اما هيچي حاليم نبود.
خلاصه كاكا هام من گفتم از اول هكش كنم كه قشنگ بدونم دارم چي كار ميكنم.
من اومدم usb loader gx و hbc رو پاك كردم :(
خب حالا من hbc رو نصب كردم. وقتي ميرم داخل hbc هيچي جز يه صفحه كه پرش حبابه نمياد.
مي خوام usb loader رو نصب كنم. ترو خدا كمك.
اصلا نميدونم.

cios-ios-wad اينا چيه. يكي به زبون ساده توضيح بده واسم. چون هيچي نمي دونم.
p.s:من به جا رم sd از خشاب استفاده مي كنم موردي نداره؟

آخرین ویرایش:
اقايون سلام عرض شد.
من يكي رو مي خوام كه تو اين جمع مثه مرد بهم كمك كنه. حتي اگه پايه باشه بش تل مي زنم.
از پشت تل راهنمايي كنه منو.
ببينيد دوستان من عاشقانه رلدا رو دوست دارم :D
يعني بهترين گيمي كه داخل عمر ٢٥ سالم از خدا گرفتم. همين توايلات پرنسس بود.
حالا بعد از كلي بد بختي يه وي موشن پلاس پيدا كرديم واسه وي.
همينطور يه بازي زلدا.
وقتي بازي رو اجرا كردم صفحه سبز اومد و پريد بيرون.
اول فكر كردم كه شايد ماله ورژن دستگاه باشه. اما تو نت تحقيق كردم فهميدم ماله ويديو موشن پلاسه.
راستي اينم بگم كه از لحاظ اطلاعات هكي صفر هستم.
خواستم كارايي رو كه داخل نت ديدم انجام بدم. اما هيچي حاليم نبود.
خلاصه كاكا هام من گفتم از اول هكش كنم كه قشنگ بدونم دارم چي كار ميكنم.
من اومدم usb loader gx و hbc رو پاك كردم :(
خب حالا من hbc رو نصب كردم. وقتي ميرم داخل hbc هيچي جز يه صفحه كه پرش حبابه نمياد.
مي خوام usb loader رو نصب كنم. ترو خدا كمك.
اصلا نميدونم.

cios-ios-wad اينا چيه. يكي به زبون ساده توضيح بده واسم. چون هيچي نمي دونم.
p.s:من به جا رم sd از خشاب استفاده مي كنم موردي نداره؟

HBC که نصب شده. فولدر USB Loader رو توی SD << apps باید ریخت. یه WAD Manager هم نوی فولدر Apps میریزی. بعد توی کامپیوتر از سایت گردو شده Downloads - modmii - ModMii - Google Project Hosting میری و ModMii رو نصب می کنی و فایل cIOS249[58]-d2x-v8 Final رو انتخاب می کنی و صبر می کنی تا دانلود و پچ بشه (باید انتخاب ها رو تایپ کنی) و فایل ساخته شده را با Wad Manager نصب می کنی. به همین سادگی.

صفخه سبز به موشن پلاس کاری نداره.

در ضمن خشاب چیه؟

HBC که نصب شده. فولدر USB Loader رو توی SD << apps باید ریخت. یه WAD Manager هم نوی فولدر Apps میریزی. بعد توی کامپیوتر از سایت گردو شده Downloads - modmii - ModMii - Google Project Hosting میری و ModMii رو نصب می کنی و فایل cIOS249[58]-d2x-v8 Final رو انتخاب می کنی و صبر می کنی تا دانلود و پچ بشه (باید انتخاب ها رو تایپ کنی) و فایل ساخته شده را با Wad Manager نصب می کنی. به همین سادگی.

در ضمن خشاب چیه؟
مرسي ازت، يه دنيا ممنون.
من رم ميكرو دارم. با استفاده از خشاب( يه دستگاه كه رم ميكرو رو به صورت sd ميشنا سونه به دستگاه) اين usbloader رو ريختم اما هيچي بالا نمياد.
اون صفحه سبز هم برا همينه موشن پلاسه فكر كنم
يعني بايد wad maneger باشه تا usbloader رو بشناسه؟

مرسي ازت، يه دنيا ممنون.
من رم ميكرو دارم. با استفاده از خشاب( يه دستگاه كه رم ميكرو رو به صورت sd ميشنا سونه به دستگاه) اين usbloader رو ريختم اما هيچي بالا نمياد.
اون صفحه سبز هم برا همينه موشن پلاسه فكر كنم
يعني بايد wad maneger باشه تا usbloader رو بشناسه؟

WAD Manager برای نصب cIOS لازمه. فکر کنم صفحه سبز برای این باشه که باید cIOS نصب کنی.

همه میکرو SD ها کار نمی کنن.

آخرین ویرایش:
من با همین میکرو یواس‌بی hbc نصب کردم یعنی‌ احتمالش هست واسه چیزا دیگه کار نکنه ?

شاید هم نیاز باشه که IOS 58 یا 60 نصب شه اگه فریمور ۴.۳ باشه نیاز نیست. نصب اشتباه IOS58 اگه فریمور ۴.۳ باشه میتونه سیستم رو بریک کنه.

شاید هم نیاز باشه که IOS 58 یا 60 نصب شه اگه فریمور ۴.۳ باشه نیاز نیست. نصب اشتباه IOS58 اگه فریمور ۴.۳ باشه میتونه سیستم رو بریک کنه.
ورژن دستگاه ۴.۱
اصلا bekhial زلدا بشیم . چون فقط زلدا اینطوره که میگن با یواس‌بی لودر جدید حل شده.
الان دوست من اون چیزی که بالا گفتی‌ رو انجام بدم یواس‌بی لودر میاد؟

ورژن دستگاه ۴.۱
اصلا bekhial زلدا بشیم . چون فقط زلدا اینطوره که میگن با یواس‌بی لودر جدید حل شده.
الان دوست من اون چیزی که بالا گفتی‌ رو انجام بدم یواس‌بی لودر میاد؟

شما cIOS و USB Loader 3.0 یا بالاتر نصب کن اگه نشد IOS58 هم نصب کن مال منم ۴.۱ هست اجرا می کنه.

در ضمن خشاب چیه؟
شرمند اینقد سوال می‌کنم اما این مورد رو یکم ساده تر توضیح میدی؟???????

شرمند اینقد سوال می‌کنم اما این مورد رو یکم ساده تر توضیح میدی؟???????

نه خواهش می کنم.

برنامه ModMii برای دانلود IOS و cIOS از اینترنت هست که بعدا میشه آنها رو با WAD Manager نصب کرد. توی Wii هر فریمور چندین IOS هست که هر برنامه ای یکی رو میاره. اگه IOS برنامه نیاشه اجرا نمیشه.

هر بازی یک IOS خاص رو میخواد. برنامه هایی مثل USB LOader و NeoGamma می تونن یه IOS پچ شده رو توی یک شماره دیگه بالا بیارن.

آخرین ورژن cIOS نسخه d2x-v8 Final هست که میشه اون رو با استفاده از ModMii برای IOS های مختلف و با شماره دلخواه نصب کرد.

آخرین بازیهای Wii نیاز به IOS58 دارن بنابراین بهترین cIOS نسخه cIOS249[58]-d2x-v8 Final هست

برنامه ModMii فایل WAD می سازه که با WAD Manager روی سیستم نصب میشه.

این برنامه با موس کار نمی کنه و باید انتخاب ها رو تایپ کرد. مراحل انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final بعد از اجرای ModMii:

بعد از بالا آمدن تایپ I agree و زدن کلید Enter >> زدن شماره 4 برای انتخاب cIOS >> تایپ شماره 24958 برای انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final

برای ساخت IOS58 مراحل زیر:

تایپ I agree و زدن کلید Enter >> تایپ شماره 1 برای IOS >> تایپ شماره 58 برای IOS58

نه خواهش می کنم.

برنامه ModMii برای دانلود IOS و cIOS از اینترنت هست که بعدا میشه آنها رو با WAD Manager نصب کرد. توی Wii هر فریمور چندین IOS هست که هر برنامه ای یکی رو میاره. اگه IOS برنامه نیاشه اجرا نمیشه.

هر بازی یک IOS خاص رو میخواد. برنامه هایی مثل USB LOader و NeoGamma می تونن یه IOS پچ شده رو توی یک شماره دیگه بالا بیارن.

آخرین ورژن cIOS نسخه d2x-v8 Final هست که میشه اون رو با استفاده از ModMii برای IOS های مختلف و با شماره دلخواه نصب کرد.

آخرین بازیهای Wii نیاز به IOS58 دارن بنابراین بهترین cIOS نسخه cIOS249[58]-d2x-v8 Final هست

برنامه ModMii فایل WAD می سازه که با WAD Manager روی سیستم نصب میشه.

این برنامه با موس کار نمی کنه و باید انتخاب ها رو تایپ کرد. مراحل انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final بعد از اجرای ModMii:

بعد از بالا آمدن تایپ I agree و زدن کلید Enter >> زدن شماره 4 برای انتخاب cIOS >> تایپ شماره 24958 برای انتخاب cIOS249[58]-d2x-v8 Final

برای ساخت IOS58 مراحل زیر:

تایپ I agree و زدن کلید Enter >> تایپ شماره 1 برای IOS >> تایپ شماره 58 برای IOS58
خيلي اقايي.
امشب تست كنم نتيجه رو ميدم . بازم مرسي

پس باید پیش از برنامه هایی مثل NeoGamma یا USB Loader GX چند تا مرحله رو اجرا کنید.

۱- اماده کردن یک کارت SD و دانلود فایل اجرایی ‌BootMii و سپس کپی کردن فایل boot.elf به کارت SD (درون هیچ فولدری نباشد)

۲- پیدا کردن Mac Adress کارت شبکه دستگاه Wii و یادداشت کردن آن از راه: Wii Options >> Wii Settings >> Internet >> Console Information

۳- رفتن به سایت Letterbomo و وارد کردن مک آدرس و دانلود برنامه

۴- اجرای مراحل بر اساس این سایت LetterBomb - WiiBrew

توی این سایت LetterBomb
مک آدرس رو که میزنم نمیزاره دانلود کنم ، چکار کنم ؟
باید cut the red wire یا cut the blue wire رو انتخاب کنم ؟
توی مراحل نصب گفته باید cut the red wire رو دانلود کنم

توی این سایت LetterBomb
مک آدرس رو که میزنم نمیزاره دانلود کنم ، چکار کنم ؟
باید cut the red wire یا cut the blue wire رو انتخاب کنم ؟
توی مراحل نصب گفته باید cut the red wire رو دانلود کنم

فکر کنم باید تایپ کنی. اگه از قبل زده باشی و با موس کلیک کنی رو هر بخش و قبلی ها بیاد لینک ذانلود رو نمیده. باید هر دفعه تایپ کنی شماره به شماره.

cut the red wire رو انتخاب کرد و captcha هم با دقت وارد کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or