مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

این فایلایی که گفتی رو ریختم توی هر فولدر به اسم خودش ولی نشون داده نمیشن
میگم از کجا باید بفهمم کدوم بازی به کدوم ios نیاز داره ؟
بعد میشه چنتا ios رو باهم نصب کرد ؟
روی فریمور 4.3 میشه همه ios ها رو نصب کرد ؟

مگه HBC نصب نکردی که نشون نمی ده؟

MultiMood Manager نصب کنی دیگه خودش میتونه بجای Wad Manager هم فایلهای WAD رو نصب کنه.

بله میشه چند تا IOS نصب کرد ولی شما که فریمور دستگاهت ۴.۳ هست فکر کنم فقط باید cIOS249[58]d2x-final رو به همراه USB Loader نصب کنی.

یه سری از IOS ها هم اگه پاک بشن دستگاه بریک میشه. شما اگه cIOS نصب کنی مشکلی پیش نمیاد.

مگه HBC نصب نکردی که نشون نمی ده؟

MultiMood Manager نصب کنی دیگه خودش میتونه بجای Wad Manager هم فایلهای WAD رو نصب کنه.

بله میشه چند تا IOS نصب کرد ولی شما که فریمور دستگاهت ۴.۳ هست فکر کنم فقط باید cIOS249[58]d2x-final رو به همراه USB Loader نصب کنی.

یه سری از IOS ها هم اگه پاک بشن دستگاه بریک میشه. شما اگه cIOS نصب کنی مشکلی پیش نمیاد.
چرا نصب کردم

همون مجموعه فایله که گرفتم اینا رو توی apps ریخته
cIOSX_rev20b_Installer
cMIOSWiiGator
IOS236
NeoGamma
usbloader_gx
WadManagerv1.7
wiiflow
چیزی غیر اینا میریزم یا اصلا پاکشون میکنم توی
HBC نشون نمیده
میتونه مشکل ازین باشه که من میکرو sd رو با تبدیل میزنم ولی
HBC راحت نصب شد!
این MultiMood Manager رو که گفتی هم دانلود کردم یه فولدر mmm هست گفته بریزمش توی root ریختم بازم توی hbc نمیاد

اینم آموزش که خارجی گذاشته
[LTR][LTR][LTR]
(1): Pass the contents of the folder "files" to the root of your SD card.
(2): Disconnect any Memory Card or GCN Controller. THIS IS IMPORTANT.
(3): Insert the SD card on your Wii and run Homebrew Channel (The homebrew must be 1.0.7 or higher). Run "IOS236 Installer/ Uninstaller"; Press 1 to install IOS236 and wait for a message on the screen "Getting IOS36 revision 3351". Now, select the option "Load IOS from SD card". When the installation finish, press any button to return to the HBC.
(4): Load the "cIOS rev20b Installer" app and choose the IOS 236 on the first screen using the D-pad and button A. On the selection of IOS Base, choose the "IOS56 v5661", then "IOS 249", then "WAD Installation" and then, "Wii SD Slot". When the installation finish, press A to continue with the process. Now you'll have to install the IOS 250. Now you´ll have to select again an IOS Base, so select the "IOS38 v4123" and then "IOS 250" (instead of IOS 249). Also, choose again "WAD Installation" and then "Wii SD Slot". When you finish, press the button B to return to the HBC.
(5): NOTE: NOW, IS THE INSTALLATION OF THE CHANNEL. IF YOU JUST WANT TO LOAD IT FROM HBC, YOU CAN SKIP THIS STEP. IF YOU WANT THE CHANNEL, FOLLOW THE NEXT INSTRUCCTIONS. On HBC, run WAD Installer 1.7. Then press A to continue, and select "IOS 249". Select "Disable" for the NAND option, then "Wii SD Slot". Search the folder "wad", then, select the "USB Loader GX-UNEO_Forwarder.wad" and install it. When the installation finish, press B and then HOME to return to the Homebrew Channel.
(6): Now, you can load the USB Loader GX from the Wii Menu or the app on HBC, but your SD card must be inserted to load the channel. Why? Becuase is a Forwarder, that run the application from SD card. I f you want to get ISO's, go to: wiiso.com, to install a videogame, insert the Discand select "install" and that's it.You will need WBFS Manager 3.0 to put the ISO's on your HDD or USB.

HOPE THIS HELP. I'M NOT RESPONSIBLE IF THIS BRICK YOUR WII. ALL TRASLATED FROM SPANISH TO ENGLISH. TAKE YOUR OWN RISK!​

[/LTR][/LTR][/LTR]

آخرین ویرایش:
اگه کار نکنه باید دست کم توی HBC نشون بده. بعضی میکرو اس دی ها با آداپتور کار نمی کنن. ولی فکر کنم اگه توی منوی خود دستگاه یشناسه مشکلی نداره. مثلا یه کانال رو توی SD کپی کن.

توی فولدر apps هم باید یه فولدر باشه مثل NeoGamma که داخلش هم باید یه فایل به اسم boot.dol و دوتا فایل دیگه هم میتونن به اسمهای icon.png, meta.xml باشند. ممکنه unzip کنی داخل یه ساب فولدر دیگه باشند.

اگه کار نکنه باید دست کم توی HBC نشون بده. بعضی میکرو اس دی ها با آداپتور کار نمی کنن. ولی فکر کنم اگه توی منوی خود دستگاه یشناسه مشکلی نداره. مثلا یه کانال رو توی SD کپی کن.

توی فولدر apps هم باید یه فولدر باشه مثل NeoGamma که داخلش هم باید یه فایل به اسم boot.dol و دوتا فایل دیگه هم میتونن به اسمهای icon.png, meta.xml باشند. ممکنه unzip کنی داخل یه ساب فولدر دیگه باشند.
آره دیگه همینطور توی apps ریختم نه ساب فولدر دیگه ای نبود همین mmm داخلش این سه تا فایلی که میگی هست
بنظرت hbc رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟یا sd رو فرمت کنم ولی بعید میدونم از مموری باشه
راستی یه چیزی درباره این بکاپ که گرفتم میگم از کانال های اصلی خود کنسول هم بکاپ گرفته ؟بعضیاشون مال اینترنت هستن اگه پاک بشن برای کنسول مشکلی پیش میاد ؟

آره دیگه همینطور توی apps ریختم نه ساب فولدر دیگه ای نبود همین mmm داخلش این سه تا فایلی که میگی هست
بنظرت hbc رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟یا sd رو فرمت کنم ولی بعید میدونم از مموری باشه
راستی یه چیزی درباره این بکاپ که گرفتم میگم از کانال های اصلی خود کنسول هم بکاپ گرفته ؟بعضیاشون مال اینترنت هستن اگه پاک بشن برای کنسول مشکلی پیش میاد ؟

اون بکاپ از کل سیستمه ولی کانالهای خود دستگاه فضای خاص خودشون رو دارن و پاک کردنشون جای خالی ایجاد نمی کنه (فکر کنم بجر کانال اینترنت) ولی بعدا میشه دوباره فایل Wad رو نصب کرد.

حالا اگه با نرم افزارهای خاصی با بلوک سایز ۳۲ کیلوبایت فرمت کنی شاید مشکلش حل شه.

حالا مدل SD هم سرچ کن ببین سازگار هست یا نه.

یه سویچی رو اس دی هست که اونو قفل میکنه ببین اون رو دستکاری نکردی؟

من موقع اجرا کردن رزیدنت ایول ریمیک و زیرو مشکل دارم
وقتی بازی رو می زارم عکس بازی لود میشه تو وی منو اما وقتی اجرا می کنم تصویر میره جوری که انگار کابل های وی رو از تی وی جدا کرده باشی و دسته هم خاموش میشه
از neogamma هم تست کردم تا قسمت starting game میره و هنگ می کنه
با بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارم و راحت از خود وی منو اجرا میشن
چند ورژن مختلف رو هم تست کردم
هر دو هم ورژن وی هستن و با شبیه ساز هم تستشون کردم سالمن

من موقع اجرا کردن رزیدنت ایول ریمیک و زیرو مشکل دارم
وقتی بازی رو می زارم عکس بازی لود میشه تو وی منو اما وقتی اجرا می کنم تصویر میره جوری که انگار کابل های وی رو از تی وی جدا کرده باشی و دسته هم خاموش میشه
از neogamma هم تست کردم تا قسمت starting game میره و هنگ می کنه
با بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارم و راحت از خود وی منو اجرا میشن
چند ورژن مختلف رو هم تست کردم
هر دو هم ورژن وی هستن و با شبیه ساز هم تستشون کردم سالمن

با USB Loader GX ورژن ۳ یا ۳.۱ امتحان کن.

یه سویچی رو اس دی هست که اونو قفل میکنه ببین اون رو دستکاری نکردی؟

نه قفل نیست اگه قفل بود که از توی pc هم نمیشد فایل بریزم توی رم
توی bootmii راحت رفتم بکاپ گرفتم
توی apps یا روت هرچی میریزم نشون داده نمیشه

- - -ویرایش - - -

اون بکاپ از کل سیستمه ولی کانالهای خود دستگاه فضای خاص خودشون رو دارن و پاک کردنشون جای خالی ایجاد نمی کنه (فکر کنم بجر کانال اینترنت) ولی بعدا میشه دوباره فایل Wad رو نصب کرد.

حالا اگه با نرم افزارهای خاصی با بلوک سایز ۳۲ کیلوبایت فرمت کنی شاید مشکلش حل شه.

حالا مدل SD هم سرچ کن ببین سازگار هست یا نه.

فرمت fat 32 کردم ولی باز نشون نمیده دوباره اون فایلارو ریختم فقط همونا میان
مدل تبدیل sd سندیسک هست و رم 8 گیگ میذارم داخلش راحت wii میشناسه
میگم میتونی یه لینک از
cIOS249[58]-d2x-v8 Final بهم بدی
ببخشید خیلی وقتتو گرفتم

یه چیزی متوجه نشدم این cios با ios چه فرقی داره ؟

IOS رو نینتندو بیرون داده و هر IOS یک جورهایی مثل یه سیستم عالم میمونه و تا اونجایی که من میدونم برای هر کاری دستگاه یه IOS رو لود می کنه ولی cIOS رو میشه با استفاده از پچ هکرها ساخت و یه سری قابلت اجرای برنامه های غیر رسمی رو داره و از شماره اسلاتهایی استفاده می کنن که نینتندو استفاده نکرده.

اطلاعات بیشتر:

http://wiibrew.org/wiki/IOS

http://wiibrew.org/wiki/CIOS

IOS رو نینتندو بیرون داده و هر IOS یک جورهایی مثل یه سیستم عالم میمونه و تا اونجایی که من میدونم برای هر کاری دستگاه یه IOS رو لود می کنه ولی cIOS رو میشه با استفاده از پچ هکرها ساخت و یه سری قابلت اجرای برنامه های غیر رسمی رو داره و از شماره اسلاتهایی استفاده می کنن که نینتندو استفاده نکرده.

بعد ازین که این مراحل انجام شد از کجا بفهمم یه ios نصب شده ?
چون داخل hbc که میریم اون بالا سمت راست نوشته ios 58 یعنی خودش نصب شده بعد از نصب hbc ?

بعد ازین که این مراحل انجام شد از کجا بفهمم یه ios نصب شده ?
چون داخل hbc که میریم اون بالا سمت راست نوشته ios 58 یعنی خودش نصب شده بعد از نصب hbc ?

HBC خودش داره از IOS58 استفاده می کنه

mmm تو قسمت IOS Manager لیست IOS های نصب شده رو با رنگ زرد نشون میده

برنامه sysCheck GX هم لیست می کنه با ساب ورژن نشون میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or