مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

داخل این neo gamma بازی رو اجرا میکنی بعد چجوری میشه از بازی خارج شد ؟
من دکمه home رو میزنم میخوام بیام توی system menu کنسول خاموش میشه یا باید با دکمه پاور کنسول رو خاموش کنم

دکمه Home رو میزنی باید Home Menu بیاد که میشه بازی رو ریست کرد یا رفت به System Menu.

بازی های wad باید با wadmanger نصب بشن؟
امکانش هست wii backup manager فلش رو خراب کنه؟
چون دیروز چنتا بازی ریختم روی فلش هنگ کرد دیگه فرمت نمیشه

بله همه فایلهای WAD باید با WAD Manager نصب بشن.

من Wii Backup Manager رو با فرمت Fat بکار می برم. اگه فرمت رو WBFS کردی شاید ایراد پیدا کنه.

بله همه فایلهای WAD باید با WAD Manager نصب بشن.

من Wii Backup Manager رو با فرمت Fat بکار می برم. اگه فرمت رو WBFS کردی شاید ایراد پیدا کنه.
میشه بازی های wad رو از hbc اجرا کرد ؟
برای فرمت fat باید ios 222/223 نصب بشه ؟
من خواستم نصبش کنم توی cios rev 20 وقتی انتخابش میکنم وی موت خاموش میشه ، میشه با mmm نصبش کرد ؟

میشه بازی های wad رو از hbc اجرا کرد ؟
برای فرمت fat باید ios 222/223 نصب بشه ؟
من خواستم نصبش کنم توی cios rev 20 وقتی انتخابش میکنم وی موت خاموش میشه ، میشه با mmm نصبش کرد ؟

من هم ۲۲۲ و ۲۲۳ و هم ۲۳۶ روی دستگاهم نصبه دقیقا یادم نیست که کدوم مورد نیازه. ولی فکر کنم ۲۴۹ کافی باشه. به هر حال اینها اسلات خالی هستن و نصب کردن روشون ایرادی نداره.

این برنامه نصی ۲۲۲/۲۲۳ هست که قبلش باید ۲۳۶ نصب شه.
Wii Hacks / Hermes cIOS 222 and 223

با این برنامه می شه لیست IOS های نصب شده و ورژنشون رو چک کرد.
http://www.wiibrew.org/wiki/SysCheck_GX

دوستان میشه برای بازی هایی که مثلا از usb loader اجرا میشن مثل فایلهای wad کانال درست کرد ؟
نرم افزاری نیست که فایلهای wad رو از داخل HBC اجرا کنه ؟

دوستان میشه برای بازی هایی که مثلا از usb loader اجرا میشن مثل فایلهای wad کانال درست کرد ؟
نرم افزاری نیست که فایلهای wad رو از داخل HBC اجرا کنه ؟

فایل های wad رو نمیشه از چنل اجرا کرد اول باید نصب بشن حتما بعد از نصب میتونید از داخل homebrew اجراشون کنید مثلا با gecko os

فایل های wad رو نمیشه از چنل اجرا کرد اول باید نصب بشن حتما بعد از نصب میتونید از داخل homebrew اجراشون کنید مثلا با gecko os

منظورم بدون نصب کردن بود راهی نداره همینطوری ریخت روی فلش بعد اجرا بشن ؟
برای نصب کردن با wad manager باید برای هر بازی ios شون رو درست اتخاب کرد ؟
میشه برای بازی های غیر از wad چنل درست کرد منظورم برای خود نرم افزار نیست برای هر بازی جداگونه ؟

منظورم بدون نصب کردن بود راهی نداره همینطوری ریخت روی فلش بعد اجرا بشن ؟
برای نصب کردن با wad manager باید برای هر بازی ios شون رو درست اتخاب کرد ؟
میشه برای بازی های غیر از wad چنل درست کرد منظورم برای خود نرم افزار نیست برای هر بازی جداگونه ؟

من همه رو با ios 249 نصب می کنم.

یه چیزی مثل emuNAND هم هست که روی 3DS اجرا می شه. من کار نکردم.

همه بازیهای دیسکی رو تنها میشه با برنامه هایی مثل USB Loader اجرا کرد.

من همه رو با ios 249 نصب می کنم.

یه چیزی مثل emuNAND هم هست که روی 3DS اجرا می شه. من کار نکردم.

همه بازیهای دیسکی رو تنها میشه با برنامه هایی مثل USB Loader اجرا کرد.

من داخل نرم افزار usb loader بازی هایی که توی فلش ریختم رو میبینم ولی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی با wiiflow راحت بازیا اجرا میشن مشکل از چیه ؟

من داخل نرم افزار usb loader بازی هایی که توی فلش ریختم رو میبینم ولی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی با wiiflow راحت بازیا اجرا میشن مشکل از چیه ؟

توی USB Loader GX 3.0 >> Settings >> Fetures میشه گزینه هایی مثل Dump NANAD to EmuNAND و Install WAD to EmuNAND رو اجرا کرد. من فقط یه بار Dump کردم فکر کنم کمتر از ۵۰۰ مگ روی SD جا لازم داشته باشه. ولی الان کانال هایی که اون موقع نصب بوده رو می تونم با تیک زدن گزینه EmuNAND Channels توی منوی Select titles sources ببینم.

USB Loader نباید مشکلی داشه باشه اگه Wiiflow و NeoGamma اجرا می شن. شاید از تنظیمات خود USB Loader باشه.

بعد از اجرا و تست برنامه SysCheck GX یه فایل به اسم sysCheck.sys روی روت SD ایجاد میشه. اگه اونو اینجا کپی پیست کنی ببینیم چه IOS هایی نصب شده.

توی USB Loader GX 3.0 >> Settings >> Fetures میشه گزینه هایی مثل Dump NANAD to EmuNAND و Install WAD to EmuNAND رو اجرا کرد. من فقط یه بار Dump کردم فکر کنم کمتر از ۵۰۰ مگ روی SD جا لازم داشته باشه. ولی الان کانال هایی که اون موقع نصب بوده رو می تونم با تیک زدن گزینه EmuNAND Channels توی منوی Select titles sources ببینم.

USB Loader نباید مشکلی داشه باشه اگه Wiiflow و NeoGamma اجرا می شن. شاید از تنظیمات خود USB Loader باشه.

بعد از اجرا و تست برنامه SysCheck GX یه فایل به اسم sysCheck.sys روی روت SD ایجاد میشه. اگه اونو اینجا کپی پیست کنی ببینیم چه IOS هایی نصب شده.

بفرما
sysCheckGX

فکر کنم ایراد از ورژن 249 شما باشه که قدیمی هست مال من d2x8 بر پایه IOS58 هست.
IOS222 (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, USB 2.0
IOS223 (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, USB 2.0
IOS236 (rev 1): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
IOS249 (rev 21008): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
IOS250 (rev 21008): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
IOS254 (rev 65281): BootMii
BC v6
MIOS v10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or