مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

موردی نداره همین wiiflow هم خیلی خوب اجرا میکنه

این برای دستگاه شما:
IOS249 (rev 20): Trucha Bug, ES_Identify, NAND Access

این برای دستگاه من:
IOS249 (rev 21008): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0

USB Loader هم نیاز به ۲۴۹ داره. لودر های قدیمی مثل NeoGamma و Wiiflow با IOS قدیمی مشکلی ندارن. cIOS rev 20 اگه اشتباه نکنم مال نزدیک دوسال قبل از d2x8 هست.

کسی اینو امتحان کرده DeSmuME Wii خیلی کند بازی های ds اجرا میکنه راهی نیست روون اجرا کرد ؟
کنسول من پورت دسته گیم کیوب نداره ، یه مدل دسته گیم کیوب هست به wiimote میخوره میشه با اونا بازی کرد ؟

آخرین ویرایش:
کسی اینو امتحان کرده DeSmuME Wii خیلی کند بازی های ds اجرا میکنه راهی نیست روون اجرا کرد ؟
کنسول من پورت دسته گیم کیوب نداره ، یه مدل دسته گیم کیوب هست به wiimote میخوره میشه با اونا بازی کرد ؟

این امولاتور چند نسخه دادن و رها شد. چون برنامه نویشهای امولاتور وی زیاد به GPU دسترسی نداشتن بیشتر Software Render هست و بازیهای دو بعدی رو بهتر اجرا می کنه.

این امولاتور چند نسخه دادن و رها شد. چون برنامه نویشهای امولاتور وی زیاد به GPU دسترسی نداشتن بیشتر Software Render هست و بازیهای دو بعدی رو بهتر اجرا می کنه.
یه امولاتور n64 هم تست کردم فقط رم sd رو میشناسه نمیدونم چرا فلش رو نمیشناخت فرمتشم fat 32 هست

یه امولاتور n64 هم تست کردم فقط رم sd رو میشناسه نمیدونم چرا فلش رو نمیشناخت فرمتشم fat 32 هست

اگه از Wii64 استفاده کردی یکی یه مد روی اون ساخته که بهتره. من USB امتحان نکردم اینم لینک امولاتور Not64:

gc-forever - Gamecube/Wii Forums - View topic - Not64 - an experimental modification

من دقیقانمی دونم ولی مثل اینکه یه روشی هست که برای WiiU هم استفاده میشه که گیم کیوب رو اجرا می کنه.

اگه منظورتون کلاسیک کنترلر هست فکر نکنم.

اگه از Wii64 استفاده کردی یکی یه مد روی اون ساخته که بهتره. من USB امتحان نکردم اینم لینک امولاتور Not64:

gc-forever - Gamecube/Wii Forums - View topic - Not64 - an experimental modification

من دقیقانمی دونم ولی مثل اینکه یه روشی هست که برای WiiU هم استفاده میشه که گیم کیوب رو اجرا می کنه.

اگه منظورتون کلاسیک کنترلر هست فکر نکنم.

نه کلاسیک کنترلر نه عین خود دسته گیم کیوب هست فقط مثل کلاسیک کنترلر میخوره به wiimote
شما خودت روی wii امتحان کردی ؟
موقع اجرای بازی میگه حتما باید دسته گیم کیوب رو وصل کرد ؟

نه کلاسیک کنترلر نه عین خود دسته گیم کیوب هست فقط مثل کلاسیک کنترلر میخوره به wiimote
شما خودت روی wii امتحان کردی ؟
موقع اجرای بازی میگه حتما باید دسته گیم کیوب رو وصل کرد ؟

مثل اینکه با کلاسیک کنترلر هم میشه اینم لینکش:
Using devolution to play gamecube games on a family wii or a wiiu | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

Not64 توی منوش USB هم داره. اگه نیومد مشکل از IOS هست که استفاده می کنید باید USB 2.0 ساپورت کنه.

من با ۲۴۹ نصب می کنم قبلا با ۲۲۲ هم نصب می کردم.

با gecko os کار نکردم

مشکلی پیش نمیاد از کجا باید بفهمم یه فایل wad سالم هست؟
چون چندجا خوندم گفتن اگه یه فایل wad حجم غیر طبیعی داشته باشه یا درست نصب نشن ممکنه کنسول بریک بشه

بله منم خوندم. یه راهش نصب روی EmuNAND برنامه USB Loader هست. راه دیگه که همه رو باز نمی کنه تست روی امولاتور Dolphin هست.

بهتره فایلهای WAD رو از جایی که مطمئنه دانلود کنید و ترجیحا ZIP یا RAR باشه.

بله منم خوندم. یه راهش نصب روی EmuNAND برنامه USB Loader هست. راه دیگه که همه رو باز نمی کنه تست روی امولاتور Dolphin هست.

بهتره فایلهای WAD رو از جایی که مطمئنه دانلود کنید و ترجیحا ZIP یا RAR باشه.

یه فایل wad وقتی نصب شد بعد چطور باید کانالش رو پاک کنم ؟
همینطوری از system menu ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or