Link.Zelda
کاربر سایت
فکر کنم ایراد از ورژن 249 شما باشه که قدیمی هست مال من d2x8 بر پایه IOS58 هست.
موردی نداره همین wiiflow هم خیلی خوب اجرا میکنه
فکر کنم ایراد از ورژن 249 شما باشه که قدیمی هست مال من d2x8 بر پایه IOS58 هست.
موردی نداره همین wiiflow هم خیلی خوب اجرا میکنه
کسی اینو امتحان کرده DeSmuME Wii خیلی کند بازی های ds اجرا میکنه راهی نیست روون اجرا کرد ؟
کنسول من پورت دسته گیم کیوب نداره ، یه مدل دسته گیم کیوب هست به wiimote میخوره میشه با اونا بازی کرد ؟
یه امولاتور n64 هم تست کردم فقط رم sd رو میشناسه نمیدونم چرا فلش رو نمیشناخت فرمتشم fat 32 هستاین امولاتور چند نسخه دادن و رها شد. چون برنامه نویشهای امولاتور وی زیاد به GPU دسترسی نداشتن بیشتر Software Render هست و بازیهای دو بعدی رو بهتر اجرا می کنه.
یه امولاتور n64 هم تست کردم فقط رم sd رو میشناسه نمیدونم چرا فلش رو نمیشناخت فرمتشم fat 32 هست
کنسول من پورت دسته گیم کیوب نداره ، یه مدل دسته گیم کیوب هست به wiimote میخوره میشه با اونا بازی کرد ؟
اگه از Wii64 استفاده کردی یکی یه مد روی اون ساخته که بهتره. من USB امتحان نکردم اینم لینک امولاتور Not64:
gc-forever - Gamecube/Wii Forums - View topic - Not64 - an experimental modification
من دقیقانمی دونم ولی مثل اینکه یه روشی هست که برای WiiU هم استفاده میشه که گیم کیوب رو اجرا می کنه.
اگه منظورتون کلاسیک کنترلر هست فکر نکنم.
نه کلاسیک کنترلر نه عین خود دسته گیم کیوب هست فقط مثل کلاسیک کنترلر میخوره به wiimote
شما خودت روی wii امتحان کردی ؟
موقع اجرای بازی میگه حتما باید دسته گیم کیوب رو وصل کرد ؟
برای نصب بازی های wad باید کدوم ios رو انتخاب کنم ؟
از طریقgecko os چطوری میشه بازی wad اجزا کرد ؟
من با ۲۴۹ نصب می کنم قبلا با ۲۲۲ هم نصب می کردم.
با gecko os کار نکردم
یه فایل wad وقتی نصب شد بعد چطور باید کانالش رو پاک کنم ؟
همینطوری از system menu ?
بهتره با WAD Manager پاک بشه. اینطوری تیکت فایل هم پاک میشه ولی از System Menu فقط دیتاش پاک میشه.