مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

دوستان نمی دونم اینجا جاش هست یا نه. هر چی گشتم تاپیک مربوطه را پیدا نکردم. برادرزادم یه ویی داره می خواد بفروشه . دو سال پیش خریده تقریبا. مدلش را نمی دونم دقیقا چیه یا چه برنامه ای روش نصب هست. می خوام ببینم الان چند بفروشه خوبه ؟ اگه اینجا جای این سوال نیست لطف کنید پ.خ هم بدید ممنون میشم. مثلا بگید چه چیزایی تو قیمتش تاثیر می ذاره. آیا سال ساختش مهمه. از این چیزا دیگه :d
مرسی

من یه wii دست دوم خریدم
فقط این homebrew channel برعکسه
چجوری باید درستش کنم؟؟
مبارک باشه. یعنی چی برعکسه؟ مشکل دقیقا چیه؟
ورژن Homebrew Channel فعلی که داری چیه؟ آخرین نسخه رو نصب کن حل میشه (کلا نصب مجدد مشکل رو حل می کنه).

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون
هم صفحه برعکسه هم کنترل ویموت توش برعکسه!!!!
یعنی ویموت میگیری بالا نشانگرش تو صفحه میاد پایین!!!!!
از این صفحه نسخه آخرین ورژن این برنامه رو دانلود کن. روی کلمه HackMii Installer v1.2 کلیک کن:

http://bootmii.org/download/

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
من از برنامه usb loader gx استفاده می کنم. وقتی که میخام از بازی خارج شم و دکمه home رو میزنم که برم تو منوی اصلی به جای اینکه صفحه منو بیاد صفحه سیاه میشه. ویموت هم از کار میفته. حتی دکمه های روی خود دستگاه هم کار نمیکنن. باید از برق بکشم و دوباره روشن کنم.
تنظیمات برنامه رو به حالت default بردم بازم فایده ای نداشت.
الان یه ماهه این برنامه رو دارم ولی دو سه روزه قاطی کرده.
به نظرتون برنامه رو پاک کنم دوباره بریزم حل میشه؟

برنامه configurable usb loader هم هست که این مشکلو نداره اما زیاد برنامش جالب نیست.
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی

سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
من از برنامه usb loader gx استفاده می کنم. وقتی که میخام از بازی خارج شم و دکمه home رو میزنم که برم تو منوی اصلی به جای اینکه صفحه منو بیاد صفحه سیاه میشه. ویموت هم از کار میفته. حتی دکمه های روی خود دستگاه هم کار نمیکنن. باید از برق بکشم و دوباره روشن کنم.
تنظیمات برنامه رو به حالت default بردم بازم فایده ای نداشت.
الان یه ماهه این برنامه رو دارم ولی دو سه روزه قاطی کرده.
به نظرتون برنامه رو پاک کنم دوباره بریزم حل میشه؟

برنامه configurable usb loader هم هست که این مشکلو نداره اما زیاد برنامش جالب نیست.
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی
برای بعضی از بازیها توی usb loader gx این مشکل پیش میاد
من خودم با call of duty این مشکل رو دارم
اون بازی های خاص رو باهاش اجرا نکن
اگر صفحه سیاه شد از برق نکش دستگاه آسیب میبینه
دکمه پاور رو 5 ثانیه نگه دار مشکل حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or