مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
من از برنامه usb loader gx استفاده می کنم. وقتی که میخام از بازی خارج شم و دکمه home رو میزنم که برم تو منوی اصلی به جای اینکه صفحه منو بیاد صفحه سیاه میشه. ویموت هم از کار میفته. حتی دکمه های روی خود دستگاه هم کار نمیکنن. باید از برق بکشم و دوباره روشن کنم.
تنظیمات برنامه رو به حالت default بردم بازم فایده ای نداشت.
الان یه ماهه این برنامه رو دارم ولی دو سه روزه قاطی کرده.
به نظرتون برنامه رو پاک کنم دوباره بریزم حل میشه؟

برنامه configurable usb loader هم هست که این مشکلو نداره اما زیاد برنامش جالب نیست.
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی
سلام
کنسولت هر ریجنی هست بازی هم با همون ریجن دانلود کن
منم این مشکل رو داشتم من بازی های ntsc u رو استفاده میکنم دیگه راحت خارج میشه اگه بازی pal باشه بخوام از بازی بیام بیرون همین مشکل پیش میاد
میتونی بجای دکمه منو بعد هر بازی کنسول رو خاموش روشن کنی

سلام
دوستان من می خوام Wad manage نصب کنم چجوری باید نصبشم کنم تازه خریدم دستگاهو هیچ برنامه نصب کننده که باهاش بتونم نصبش کنم تو دستگاه نیست لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

سلام
دوستان من می خوام Wad manage نصب کنم چجوری باید نصبشم کنم تازه خریدم دستگاهو هیچ برنامه نصب کننده که باهاش بتونم نصبش کنم تو دستگاه نیست لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

سلام دوست عزیز
مبارک باشه. توصیه می کنم حتما Homebrew channel رو ابتدا روش نصب کنید تا دست شما برای نصب انواع برنامه ها باز بشه. اگر کلا این برنامه رو نداری از لینک زیر اقدام به نصبش کن:

http://forum.bazicenter.com/thread23210/
اگر برنامه رو داری با این کار می تونی آپدیتش کنی به آخرین ورژن: به آدرس زیر برو و HackMii Installer v1.2 رو دانلود کن:

BootMii.org

بعد از دانلود فایل فشرده رو که باز کنی فولدری به نام hackmii_installer_v1.2 بدست میاد. بریزش توی فولدر apps توی کارت SD یا فلش. بعد اسمش میاد توی Homebrew channel و انتخاب کن و نصب.
بیشتر فایل های wad با IOS249 نصب میشن. قبل از نصب توی برنامه Wad manager بالای صفحه با کلیدهای جهت نما می تونی IOS مورد نظر رو انتخاب کنی. اگر با اون IOS جواب نداد بقیه رو امتحان کن. راستی یه مشکل دیگه کپی نشدن کامل فایل Wad هستش. فایل Wad رو پاک کن و دوباره بریز توی کارت احتمالا نصب بشه.

یه مورد دیگه اینکه بعد از نصب Wad manager هم برای نصب بعضی برنامه ها و بازیهای wiiware هم ios های مربوط رو داشته باشید (که از طریق برنامه wad Manager قبل از نصب برنامه ها قابل انتخاب هستش). به صفحه زیر پست 230 یه سری بزن:

http://forum.bazicenter.com/thread23566/page16/

سلام دوستان
من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. ممنون میشم کمکم کنید.
من قبلا با یه فلش 8 گیگ بازیارو اجرا می کردم.
الان با کلی ذوق یه مبدل هارد اینترنال به اکسترنال خریدم:crying1:
اولش وصل کامپیوتر کردمو با فرمت ntfs توش بازی ریختم.
ولی دیدم usb loader نمیتونه اجراش کنه.
گفتم شاید به خاطر اینه که wbsf نیستش.
بعد با wii backup manager هارد رو به فرمت wbsf تبدیل کردم.
بازم مشکل حل نشد.
ممنون میشم کمکم کنید.:-s
خیلی حالم گرفته شد.

سلام دوستان
بازم مشکل حل نشد.
خیلی حالم گرفته شد.

قرار نیست هر چیز وصله پینه ای به wii بخوره :d

کاش از اول میپرسیدی این کارو بکنم یا نه منم میگفتم نه نکن چون اکثر مواقع جواب نمیده خیلی ها قبلا این کارو کردن جواب نگرفتن تازه کلی هم پول مبدل دادی

حتی همه هارددیسک ها اکسترنال به wii نمیخورن

این لیست هارد دیسک ها و فلش هایی که با wii سازگارن و برنامه هایی که ساپورتشون میکنن

USB Devices Compatibility List - WikiTemp

سلام دوستان
بازم مشکل حل نشد.
خیلی حالم گرفته شد.
سلام
مبدل هارد خودش آداپتور جداگونه داره ؟
بعضی از هارد ها رو دیر میشناسه شما وقتی وصلش میکنی یه چند ثانیه صبر کن بعد usbloader رو اجرا کن
یه کار دیگه هم میتونی بکنی نرم افزار wiimc یه پلیر هست سریع هارد رو میشناسه ببین میتونی با این نرم افزار هارد رو بشناسی اگه شناخت بعد ازش بیا بیرون برو usbloader رو اجرا کن
WiiMC � Downloads

قرار نیست هر چیز وصله پینه ای به wii بخوره :d

کاش از اول میپرسیدی این کارو بکنم یا نه منم میگفتم نه نکن چون اکثر مواقع جواب نمیده خیلی ها قبلا این کارو کردن جواب نگرفتن تازه کلی هم پول مبدل دادی

حتی همه هارددیسک ها اکسترنال به wii نمیخورن

این لیست هارد دیسک ها و فلش هایی که با wii سازگارن و برنامه هایی که ساپورتشون میکنن

USB Devices Compatibility List - WikiTemp

ممنونم دوست عزیز
بله حسابی ضرر کردمو حالم گرفته شد. آخه تو بعضی تاپیکا خونده بودم بعضیا این کارو کردن. چه میدونستم اینجوری میشه.:((
هارد من تو این لیستی که دادین هستش که !!! (maxtor 80 gb).
حالا باید این مبدل رو با ضرر بفروشم یه فلش 32 بخرم.
آخه تو این لیست که دادین فلش های 32 گیگ که تو ایران باشه نیست. برند هایی مثل silicon، adata , apacer فقط تو ایران پیدا میشه که تو لیست نیست. نکنه سیلیکون یا چیز دیگه بخرم بازم نشه:-s.

- - -ویرایش - - -

سلام
مبدل هارد خودش آداپتور جداگونه داره ؟
بعضی از هارد ها رو دیر میشناسه شما وقتی وصلش میکنی یه چند ثانیه صبر کن بعد usbloader رو اجرا کن
یه کار دیگه هم میتونی بکنی نرم افزار wiimc یه پلیر هست سریع هارد رو میشناسه ببین میتونی با این نرم افزار هارد رو بشناسی اگه شناخت بعد ازش بیا بیرون برو usbloader رو اجرا کن
WiiMC � Downloads

سلام داداش
آره آداپتور جدا داره.
آخه از ثانیه و این حرفا گذشته. یه ربع گذاشتم باشه ولی نمیشه.
دمت گرم این برنامه که دادی همون لحظه شناخت. ولی چه فایده که هیچ کدوم از usb loader هایی که دارم بازم نمیشناسنش. usb loader gx که اصلا تو اون قسمتی که میگه چند ثانیه صبر کنید هنگ میکنه و باید با نگه داشتن پاور کنسول رو خاموش کنم.
راستی الان fat32 هست هارد. هر سه فرمت رو امتحان کردم البته. ولی الان fat32 هستش. با هر سه فرمت همین جوری میشه اخه. عوض کنم فرمت رو دوباره؟؟
راستی من با wii backup manager بازی ریختم. با WBFSManager این کارو بکنم ممکنه امیدی باشه؟؟

آخه چرا این برنامه ای که دادین میشناسه ولی لودر ها نمیشناسن؟ ممکنه طوری کپی خور شده باشه که با هارد اجرا نکنه فقط با فلش بیاره؟؟
یک دنیا ممنون

ممنونم دوست عزیز
بله حسابی ضرر کردمو حالم گرفته شد. آخه تو بعضی تاپیکا خونده بودم بعضیا این کارو کردن. چه میدونستم اینجوری میشه.:((
آخه تو این لیست که دادین فلش های 32 گیگ که تو ایران باشه نیست. برند هایی مثل silicon، adata , apacer فقط تو ایران پیدا میشه که تو لیست نیست. نکنه سیلیکون یا چیز دیگه بخرم بازم نشه:-s.

- - -ویرایش - - -

سلام داداش
آره آداپتور جدا داره.
دمت گرم این برنامه که دادی همون لحظه شناخت. ولی چه فایده که هیچ کدوم از usb loader هایی که دارم بازم نمیشناسنش. usb loader gx که اصلا تو اون قسمتی که میگه چند ثانیه صبر کنید هنگ میکنه و باید با نگه داشتن پاور کنسول رو خاموش کنم.
راستی الان fat32 هست هارد. هر سه فرمت رو امتحان کردم البته. ولی الان fat32 هستش. با هر سه فرمت همین جوری میشه اخه. عوض کنم فرمت رو دوباره؟؟
راستی من با wii backup manager بازی ریختم. با WBFSManager این کارو بکنم ممکنه امیدی باشه؟؟

آخه چرا این برنامه ای که دادین میشناسه ولی لودر ها نمیشناسن؟ ممکنه طوری کپی خور شده باشه که با هارد اجرا نکنه فقط با فلش بیاره؟؟
یک دنیا ممنون

خوردنش شانسیه چون همین هارد اکسترنال ها هم همشون به wii نمیخوره و بعضی که میخوره تو یه برنامه عملکرد بهتر داره تو یکی دیگه نداره اون لیسای که لینکشو گذاشتم بهترین منبعه

تو لیست همه اکسترنال ها هستن نه اینترنال ها

تو فلش فرقی نمیکنه اکثر فلش ها میخوره حالا مثلا سازگاری نداشته باشه مثلا تو یو اس بی لودر باشی بازی کردی تموم شد وقتی میخوای بیایی صفحه اصلی wii کنسول خاموش میشه حداکثرش اینه

اما هارد قضیه اش فرق داره

ممنونم دوست عزیز

- - -ویرایش - - -

سلام داداش
آره آداپتور جدا داره.

یک دنیا ممنون

این رو تست کنید:
1. هارد رو تک پارتیشنی وصل کنید و همون فرمت فت 32.
2. دو پارتیشن روی هارد بسازید و البته پارتیشن مورد نظر برای wii رو با یه برنامه ویژه مدیریت درایو حتما Primary انتخاب شده باشه (همون ایتدای فرمت و پارتیشن بندی). در غیر این صورت بازیها و درایو خونده نمیشه توسط Wii
امیدوارم مشکل با این موارد حل بشه.

خوردنش شانسیه چون همین هارد اکسترنال ها هم همشون به wii نمیخوره و بعضی که میخوره تو یه برنامه عملکرد بهتر داره تو یکی دیگه نداره اون لیسای که لینکشو گذاشتم بهترین منبعه

تو لیست همه اکسترنال ها هستن نه اینترنال ها

تو فلش فرقی نمیکنه اکثر فلش ها میخوره حالا مثلا سازگاری نداشته باشه مثلا تو یو اس بی لودر باشی بازی کردی تموم شد وقتی میخوای بیایی صفحه اصلی wii کنسول خاموش میشه حداکثرش اینه

اما هارد قضیه اش فرق داره

خوب پس فلش وضعیت بهتری داره.
یه کم خیالم راحت تر شد.
ممنونم

- - -ویرایش - - -

این رو تست کنید:
1. هارد رو تک پارتیشنی وصل کنید و همون فرمت فت 32.
2. دو پارتیشن روی هارد بسازید و البته پارتیشن مورد نظر برای wii رو با یه برنامه ویژه مدیریت درایو حتما Primary انتخاب شده باشه (همون ایتدای فرمت و پارتیشن بندی). در غیر این صورت بازیها و درایو خونده نمیشه توسط Wii
امیدوارم مشکل با این موارد حل بشه.

ممنون دوست عزیز
روش اول رو که انجام داده بودم از اول.
روش دوم رو هم امتحان کردم. بازم نشد.
اینجور که معلومه حق با دوست عزیزمون nintendo_3ds هستش و هیچ راهی نداره.
ممنونم از شما. لطف کردید.

سلام داداش
آره آداپتور جدا داره.

یک دنیا ممنون
خوب اون برنامه که شناخت کنسول رو خاموش نکن برگرد داخل hbc برو داخل usb loader gx
این کارو تست کردی ؟
من خودم خیلی وقتا هارد رو نمیشناسه اول میرم داخل اون پلیر بعد میرم داخل لودر سریع میشناسه
usb loader gx آخرین ورژنش هست ؟

خوب اون برنامه که شناخت کنسول رو خاموش نکن برگرد داخل hbc برو داخل usb loader gx
این کارو تست کردی ؟
من خودم خیلی وقتا هارد رو نمیشناسه اول میرم داخل اون پلیر بعد میرم داخل لودر سریع میشناسه
usb loader gx آخرین ورژنش هست ؟

خوب همین کار رو کردم دقیقا.

آره آخرین ورژنه.
همین دو سه هفته پیش خودتون لینکشو بهم داده بودین
فکر کنم کلاً هارد منو نمیتونه باز کنه که هنگ میکنه. فرق میکنه فکر کنم با وضعیت هارد شما.
به هر حال ممنونم
بعید میدونم دیگه کاریش بشه کرد
یه اشتباهی کردیم حالا باید چوبشم بخوریم . چاره ای نیست:-s
مرسی:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or