nintendo_3ds
کاربر سایت
داداش دردسر زیاد داره
بده به alimami با 20 یا 30 تومن همه کارهاشو میکنه
وبلاگش اینه
فروش بازی های Wii فقط با 3000 تومان
البته تهرانه
داداش دردسر زیاد داره
داداش دردسر زیاد داره
توی همین تاپیک طبق پست #3079 که قبلا گفتم عمل کن. installer.elf نمی خواد. فایل دانلودی رو از حالت فشرده خارج کن که فولدر hackmii_installer_v1.2 بدست میاد که مستقیما داخلش فایلی به اسم boot.elf هست.فکر نکنم کار سختی باشه این تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread23210/ که توضیح داده که راحته فقط مشکلم شماره 3 هست HackMii Installer دانلود که میکنیinstaler.elf نیست توش که بخوای تغییر نام بدی فکر کنم واسه اینکه لینکش قدیمی هست فایل دانلودیش عوض شده مشکلم فقط اینه این حل شه بقیه اوکی...
دوست گرامی تما فایل های که نیاز داری اینجا هست ورژن آخرشون
The Homebrew Channel
BootMii.org
آموزش هم دقیقا همون
من 2 سال پیش با همین آموزش هک کردم
اما من قبلا زیاد با هک کردن گوشی و اینجور وسایل کار کردم
اگر سابقه هک نداری دست بهش نزن احتمال بریک هست که میندازتت تو دردسر بده با 20 30 برات انجام میدن
خوب boot.elf چکار کنم تو فولدر باز شده بغییر از boot.elf چندین چیز دیگر هم هست با اونا چکار کنم کلا یک توضیح کامل اینجا بدین. با تشکرتوی همین تاپیک طبق پست #3079 که قبلا گفتم عمل کن. installer.elf نمی خواد. فایل دانلودی رو از حالت فشرده خارج کن که فولدر hackmii_installer_v1.2 بدست میاد که مستقیما داخلش فایلی به اسم boot.elf هست.
دوستان منم همین مشکلو دارم USB Loader GX رو نصب کردم ولی اجرا نمیشهNeoGamma R9 Beta30 اینو نصب کردم تمام بازیها را اجرا میکنه USB Loader GX نصب میکنم بالا نمیاد یکی بیاد مردونه راهنمایی کنه بطور کامل فکر کنم iso می خواد لینک دانلود با توضیحات کامل بده با تشکر.
شما میتونی نسخه wad رو اجرا کنیدوستان منم همین مشکلو دارم USB Loader GX رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
وقتی روی چنلش کلیک میکنم صفحه یه لحظه سیاه میشه بعد دوباره صفحه منوی wii میاد!!!!!
دوست عزیز مواردی که فرمودین قبلا همه بحث شدند. باید مطالب رو با کلید واژه ها دنبال می فرمودید:اومدم iso36 که مربوط به usb loder gx هست را نصب کنم که دیدم sd دستگاه از کار افتاد به هیچ وجه کارت sd را نخوند دستگاهو فرمت کردم که درست شه بازم نشد خلاصه با پیگیری فهمیدم به هنگام روشن شدن اگر دکمه ریست را نگه دارم میره تو منو هک از منو هک همه کار میشه کرد برنامه NeoGamma R9 Beta30 را که الان بازی میشه کرد با usb نصب کردم کلی هم iso ولی نشد که نشد sd همچنان کار نمیکنه حال شما نمی دونید چیکار کنم چی نصب کنم درست بشه اینم بگم usb loder gx هم نصب میکنم اجرا نمیشه ورجن کنسول هم 4.2e ........
تعجبم هست که تو این سایت یا هیچ سایت ایرانی ندیدم کسی از منو هک بگه که به هنگام روشن کردن کنسول ریست را نگه داریم واردش میشه شد..............واقعا که.... حتی تمام برنامه ها را میشه اعم از wad یا elf یا dol میشه با usb اجرا کرد که هیچ احتیاجی هم به sd نباشه ....