Parsa13
کاربر سایت
آپديت آفلاين كه كاريش نميكنه ؟100 درصد ... اگه کنسولت رو دوست داری بیخیال آپدیت دستگاه از طریق اینترنت شو و اصلا از این کارا نکن که دیگه میمونی توش چرا من این کارو کردم
آپديت آفلاين كه كاريش نميكنه ؟100 درصد ... اگه کنسولت رو دوست داری بیخیال آپدیت دستگاه از طریق اینترنت شو و اصلا از این کارا نکن که دیگه میمونی توش چرا من این کارو کردم
اگه می خواید بازی ها کپی رو روی سیستمتون اجرا کنید باید یه سری نرم اقراز آپدیت شه روی سیستم نصب کنید.... اگر اوریجینال بازی می کنید که دیگه هیچی آپدیت کنید ولی اگر سیستم هک شده حتما ببرید پیش یه نفر که تجربش در این زمینه بالاست که خدایی نکرده وی break نکنه که دیگه هیچ کاریش نمی تونید بکنید.....شما با آقای ehsanservat یه تماسی داشته باشید حتما در این زمینه بهتون کمک می کنند.... لطفا خودتون اپدیت نکنید اگه کنسولتون براتون اهمیت داره.
1.موشن پلاس به چه دردی میخوره،اصلا لزومی داره
2.کنترل کلاسیک بخرم بهتر نیست برای گیم نت
3.کسی تجربه با دستگاه "وی فیت" را داره یا نه
ديسك بازى رو كه گذاشتين ميرين تو چنلى كه روش ريختن ( زيادن چنل ها هر كدوم ممكنه روش نصب باشه ) بعدش كه ميريد داخل چنل از طريق اون اجراش ميكنيدچجوری بازی ها را اجرا کنم روی وی چون تازه گرفتم
هک نرم افزاری هستش
باید با کانال NeoGamma اجراش کنید...ساده ترین راهه!!چجوری بازی ها را اجرا کنم روی وی چون تازه گرفتم
هک نرم افزاری هستش
سلام
من يه وي دسته دوم خريدم
يه 007 روش بود كه با نئو چنل راحت اجرا ميشه
يه ماريو كلاسيك آل استار و يه ماريو گلكسي 1 خريدم كه هيچكدوم اجرا نميشه (يكيش صفحه سياه ميشه ،يكيشم يه ارور ميده )
لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم ، چه چيزايي بريزم روش
از نظر گرافیکی کم و بیش یکی هستندوستان یه سوال اگه زیاد ربطی نداره به این تاپیک معذرت
بازی های wii و 3Ds شبیه همنم یا فرق داره توی بازی؟
ویی و 3 دی اس خیلی بهم شبیه هستن اما ویی یه کنسول خونگیه که به تلویزیون وصل میشه تا 4 نفر با یه ویی بازی کنید ویموت نانچاک داره که کار باهاش هیجان خودشو دارهاز نظر گرافیکی کم و بیش یکی هستنولی خوب...مسلما ً کنسول خانگی قدرت و امکانات بیشتری نسبت به کنسول دستی داره!
اونو از سازنده ی بازی باید بپرسی :dممنون دوستان میدونم جریانشون کلا فرق داره 2تا کونسول
منظورم این بود مثلا یه بازی هم نام توی wii و 3Ds جریانه بازی شبیه همه ؟