مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اگه می خواید بازی ها کپی رو روی سیستمتون اجرا کنید باید یه سری نرم اقراز آپدیت شه روی سیستم نصب کنید.... اگر اوریجینال بازی می کنید که دیگه هیچی آپدیت کنید ولی اگر سیستم هک شده حتما ببرید پیش یه نفر که تجربش در این زمینه بالاست که خدایی نکرده وی break نکنه که دیگه هیچ کاریش نمی تونید بکنید.....شما با آقای ehsanservat یه تماسی داشته باشید حتما در این زمینه بهتون کمک می کنند.... لطفا خودتون اپدیت نکنید اگه کنسولتون براتون اهمیت داره.

اگه می خواید بازی ها کپی رو روی سیستمتون اجرا کنید باید یه سری نرم اقراز آپدیت شه روی سیستم نصب کنید.... اگر اوریجینال بازی می کنید که دیگه هیچی آپدیت کنید ولی اگر سیستم هک شده حتما ببرید پیش یه نفر که تجربش در این زمینه بالاست که خدایی نکرده وی break نکنه که دیگه هیچ کاریش نمی تونید بکنید.....شما با آقای ehsanservat یه تماسی داشته باشید حتما در این زمینه بهتون کمک می کنند.... لطفا خودتون اپدیت نکنید اگه کنسولتون براتون اهمیت داره.

Wii من یکم سفت بود :دی یک بار بریک شد سر همین کار بعدش درست شد :)) باشه ممنون :)

1.موشن پلاس به چه دردی میخوره،اصلا لزومی داره
2.کنترل کلاسیک بخرم بهتر نیست برای گیم نت
3.کسی تجربه با دستگاه "وی فیت" را داره یا نه

موشن پلاس حساسيت كنترلر رو ميبره بالا ( البته براى بازى هايى كه با موشن پلاس هماهنگن ) بعضى از بازى ها هم بدون موشن پلاس اجرا نميشن
فكر نكنم كنترل كلاسيك لازم باشه ... كنترل كلاسيك براى wiiware بيشتر به كار ميره... اگه اون نوع بازى دارين بگيرينش

چجوری بازی ها را اجرا کنم روی وی چون تازه گرفتم
هک نرم افزاری هستش
ديسك بازى رو كه گذاشتين ميرين تو چنلى كه روش ريختن ( زيادن چنل ها هر كدوم ممكنه روش نصب باشه ) بعدش كه ميريد داخل چنل از طريق اون اجراش ميكنيد

سلام
من يه وي دسته دوم خريدم
يه 007 روش بود كه با نئو چنل راحت اجرا ميشه
يه ماريو كلاسيك آل استار و يه ماريو گلكسي 1 خريدم كه هيچكدوم اجرا نميشه (يكيش صفحه سياه ميشه ،يكيشم يه ارور ميده )
لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم ، چه چيزايي بريزم روش

سلام
من يه وي دسته دوم خريدم
يه 007 روش بود كه با نئو چنل راحت اجرا ميشه
يه ماريو كلاسيك آل استار و يه ماريو گلكسي 1 خريدم كه هيچكدوم اجرا نميشه (يكيش صفحه سياه ميشه ،يكيشم يه ارور ميده )
لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم ، چه چيزايي بريزم روش

سلام مبارکه
بهتره جدیدترین کپی خور رو داشته باشین که آموزشش تو انجمن هست
و واسه اجرای بازی ها بهتره از USB استفاده کنید

دوستان یه سوال اگه زیاد ربطی نداره به این تاپیک معذرت
بازی های wii و 3Ds شبیه همنم یا فرق داره توی بازی؟
از نظر گرافیکی کم و بیش یکی هستن
ولی خوب...مسلما ً کنسول خانگی قدرت و امکانات بیشتری نسبت به کنسول دستی داره!

نینتندو

از نظر گرافیکی کم و بیش یکی هستنولی خوب...مسلما ً کنسول خانگی قدرت و امکانات بیشتری نسبت به کنسول دستی داره!
ویی و 3 دی اس خیلی بهم شبیه هستن اما ویی یه کنسول خونگیه که به تلویزیون وصل میشه تا 4 نفر با یه ویی بازی کنید ویموت نانچاک داره که کار باهاش هیجان خودشو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or