مشخصات فنی Xbox Series X مشخص شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه دوستان
دیجیتال فاندری برای اولین بار از مشخصات فنی و ظاهر Xbox Series X ظاهر رونمایی کرد
  • پردازنده مرکزی (CPU): پردازنده شخصی‌سازی شده Zen 2 با کلاک 3.8GHz در حالت 8 هسته بدون SMT با 3.6GHz با 8 هسته و 16 رشته با فعال سازی SMT
  • پردازنده گرافیکی (GPU): پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 12.155 ترافلاپس و ۵۲ واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.825 GHz
  • اندازه تراشه: ۳۶۰.۴۵ میلی‌متر مربع
  • هسته های Ray Tracing توانی به ادعا مایکروسافت معادل 13 ترافلاپ قدرت دارن
  • پروسه ساخت: ۷ نانومتری بهبود‌یافته
  • حافظه: ۱۶ گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 320mb
  • پهنای حافظه: ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s و 6 گیگابایت با پهنای ۳۳۶ GB/s
  • فضای ذخیره‌سازی داخلی: ۱ ترایابت اس‌اس‌دی NVME شخصی‌سازی شده با سرعت 2.4GB/S برای اجرای بازی ها و محتوا
  • فضای ذخیره‌سازی خارجی قابل ارتقا: اکسپشن کارت ۱ ترابایتی
  • پشتیباتی از هارد اکسترنال USB 3.2
  • درایو نوری: درایور بلوری
  • پیشتیانی از 4k 60 فریم تا 120 فریم

132175
1584362958245.png 1584363013558.png 1584363104195.png 1584363157128.png 1584363282909.png

آخرین ویرایش:
نداشتن باتری داخلی نه آپشن هست و نه مزیت، ولی خیلی موضوع حادی هم نیست، چون با دو تا باتری قابل شارژ که الان قیمتش کمتر از ۵۰ تومن هم هست، میشه در حد ۲۰ ساعت بازی کرد. اگه مایکروسافت باتری داخلی با همین توان میزاشت قطعا بهتر بود، ولی اگه قرار بود ۸-۷ ساعت شارژ نگه داره به نظرم خیلی تفاوتی ایجاد نمی‌کنه. من خودم موقع خرید X1 (شش سال قبل) دو تا شارژی گرفتم هنوز هم بالای ۱۰ ساعت شارژ نگه میداره :D البته بازم بگم یه باتری داخلی قوی میزاشتن مسلما خیلی بهتر بود.

دوست عزیز این صرفا نظر شخصی شماست که فقط جنبه منفی قضیه رو میبینید،من نمیگم بیشتر پول بدیم خوبه،میگم داشتن گزینه خوبه و جنبه مثبت محسوب میشه
یعنی الان شما میگی نبود هم چین قابلیتی که ضعف محسوب میشه بعد از چهارده سال نظر شخصی من هست فقط.عجیب بود برام حرفت...شما اگر گزینه خوبی در باطری قلمی دیدی به منم بگو.اون یکی دوستمون گفت هزینه بیش تر بده باطری خوب بخر .خب این که شد هزینه اضافی که اصلا خوب نیست.اصولا من از این ناراحتم چرا ماکروسافت از قلمی نمیکشه بیرون

ببین از 1 جهتی خوبه چون من الان دو تا 2500 گذاشتم می شه 5000 میلی امپر 70 ساعت کار می ده خیلی بهتر از PS4 هست که 4 ساعت شارژ می ده نهایت 7 ساعت
با قیمت 60 دلار بخوان بدنش قطعا باتری اشغالی توش می ذارن ضمن اینکه باتری بعد از 1 مدت ضعیفم می شه یا ممکنه حتی خراب بشه این شکلی کلی حق انتخاب دارید الان با گرونی ها حتی با 70 تومن می تونید دو تا باتری سونی 2500 اصل ژاپن بخرید یا اصلا با 20 دلار باتری با کابل اصل خودش رو بخرید که اونم 30 ساعت شارژ می ده. تازه این شکلی تعویض باتری یا کلی کارهای دیگه هم راحت تره به نظرم برای 20 دلار ارزشش رو داره حالا روی 500 دلار 20 دیگه هم بدید
خب منم دارم حالت اورجینال دوتا دسته باهم مقایسه میکنم.چرا بخوام پول زیادی بدم

اها
نداشتن باتری داخلی نه آپشن هست و نه مزیت، ولی خیلی موضوع حادی هم نیست، چون با دو تا باتری قابل شارژ که الان قیمتش کمتر از ۵۰ تومن هم هست، میشه در حد ۲۰ ساعت بازی کرد. اگه مایکروسافت باتری داخلی با همین توان میزاشت قطعا بهتر بود، ولی اگه قرار بود ۸-۷ ساعت شارژ نگه داره به نظرم خیلی تفاوتی ایجاد نمی‌کنه. من خودم موقع خرید X1 (شش سال قبل) دو تا شارژی گرفتم هنوز هم بالای ۱۰ ساعت شارژ نگه میداره :D البته بازم بگم یه باتری داخلی قوی میزاشتن مسلما خیلی بهتر بود.
پس نداشتن مزیت نیست.جالبه برام.

Last edited by a moderator:
اها

پس نداشتن مزیت نیست.جالبه برام.شما با هزینه اضافی و بقیه مساعل خودت قانع کن
جناب دارم میگم نداشتن مزیت نیست که شما اشاره کردی ملت دارن توجیح میکنن که مزیت هست، یعنی اینکه داشتن باتری داخلی مزیت هست. و البته اونقدری که شما مسئله رو بزرگ کردی هم حاد نیست. یکی بخواد ۷-۶ میلیون (کمترین حالت تو ماه های اول)، هزینه کنه، دیگه ۵۰ تومن بیشتر خیلی هزینه اضافی سنگینی نیست :دی

یعنی الان شما میگی نبود هم چین قابلیتی که ضعف محسوب میشه بعد از چهارده سال نظر شخصی من هست فقط.عجیب بود برام حرفت...شما اگر گزینه خوبی در باطری قلمی دیدی به منم بگو.اون یکی دوستمون گفت هزینه بیش تر بده باطری خوب بخر .خب این که شد هزینه اضافی که اصلا خوب نیست.اصولا من از این ناراحتم چرا ماکروسافت از قلمی نمیکشه بیرون
دسته ای باطریش داخلی باشه و نشه عوضش کرد نمیشه گفت ضعف داره ولی در مقایسه باهاش اونی که میشه عوضش کرد طبیعتا امتیاز محسوب میشه واسش
در ضمن باتری قلمی داریم تا قلمی،نمونه خوب اگه تهیه بشه تا ۱۰ روز هم شارژ نگه میداره

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
پول شارژر رو هم حساب كن
بعد ماكرو كابل يو اس بي هم نميذاره كه با سيم استفاده كرد
من مجبور شدم باتري شارژي دوراسل بگيرم و يه شارژر سوني و يه كابل يو اس بي
اين شاهكارهاي ماكروئه كه يه كابل و يه باتري ليتيمي نميذاره حتي همون ضعيف هم باشه يه مدت با سيم وصل ميكني به كنسول شارژ ميشه ديگه ....

• Like
Reactions: gintoki
پول شارژر رو هم حساب كن
بعد ماكرو كابل يو اس بي هم نميذاره كه با سيم استفاده كرد
من مجبور شدم باتري شارژي دوراسل بگيرم و يه شارژر سوني و يه كابل يو اس بي
اين شاهكارهاي ماكروئه كه يه كابل و يه باتري ليتيمي نميذاره حتي همون ضعيف هم باشه يه مدت با سيم وصل ميكني به كنسول شارژ ميشه ديگه ....
کابل رو باید بزاره چون به صورت پیش فرض باتری نداره.

کابل رو باید بزاره چون به صورت پیش فرض باتری نداره.
نسل قبلم بايد ميذاشت چون مثلا دو تا باتري كه جاي كابل نميشه

منتهي بحث اصلي اينه كه حتي روي وان هم شارژي نبودن ضعف بود ديگه الان كه هيچي

يسري كاراشون فقط با منطق خودشون جور در مياد...

• Like
Reactions: gintoki
ا
جناب دارم میگم نداشتن مزیت نیست که شما اشاره کردی ملت دارن توجیح میکنن که مزیت هست، یعنی اینکه داشتن باتری داخلی مزیت هست. و البته اونقدری که شما مسئله رو بزرگ کردی هم حاد نیست. یکی بخواد ۷-۶ میلیون (کمترین حالت تو ماه های اول)، هزینه کنه، دیگه ۵۰ تومن بیشتر خیلی هزینه اضافی سنگینی نیست :D
اقا حرفام و حذف کرد یکی از ادمین ها.من در مورد یه محصول صحبت میکنم که این نقص داره حالا کاری ندارم شما با هزار تومان یا بیش تر بهینش میکنی.

دسته ای باطریش داخلی باشه و نشه عوضش کرد نمیشه گفت ضعف داره ولی در مقایسه باهاش اونی که میشه عوضش کرد طبیعتا امتیاز محسوب میشه واسش
در ضمن باتری قلمی داریم تا قلمی،نمونه خوب اگه تهیه بشه تا ۱۰ روز هم شارژ نگه میداره
بله حرفت درسته.بیخیال بشیم .من کلا منظورم این بود این کار ماکرو ضعفه

در راستای بحث باتری :D
یه باتری داخلی خوب (که حدود 40 ساعت شارژ نگه داره) قیمت کنترلر رو بین 5-10 دلار بالا میبره. (مقایسه میکنیم با کنترلر سویچ که 70 دلار بود موقع لانج، الان حدود 55 دلاره ) و به نظر من این افزایش قیمت واقعا ارزشش رو داره، چون اگه شما بخواید باتری شارژی و شارژرش رو بخرید باز باید همونقدر یا بیشتر پول بدید، ولی اگه قرار باشه کنترلر باتری داشته باشه ولی باتری 4-8 ساعت شارژ نگه داره، همون بهتر که باتری رو نداشته باشه :|:|:D
چون وقتی باتری داخلی باشه عوض کردنش (اونم با یه باتری بهتر) دردسر های خودش رو داره ولی خوب باتری قلمی انواع مختلفش موجود هست.

در کل واقعا انتظار داشتم که این دفعه مایکروسافت یه باتری درست حسابی بزاره داخل کنترلر، حتی اگه قیمت کنترلر رو بالا میبرد واقعا ارزشش رو داشت.

در راستای بحث باتری :D
یه باتری داخلی خوب (که حدود 40 ساعت شارژ نگه داره) قیمت کنترلر رو بین 5-10 دلار بالا میبره. (مقایسه میکنیم با کنترلر سویچ که 70 دلار بود موقع لانج، الان حدود 55 دلاره ) و به نظر من این افزایش قیمت واقعا ارزشش رو داره، چون اگه شما بخواید باتری شارژی و شارژرش رو بخرید باز باید همونقدر یا بیشتر پول بدید، ولی اگه قرار باشه کنترلر باتری داشته باشه ولی باتری 4-8 ساعت شارژ نگه داره، همون بهتر که باتری رو نداشته باشه :|:|:D
چون وقتی باتری داخلی باشه عوض کردنش (اونم با یه باتری بهتر) دردسر های خودش رو داره ولی خوب باتری قلمی انواع مختلفش موجود هست.

در کل واقعا انتظار داشتم که این دفعه مایکروسافت یه باتری درست حسابی بزاره داخل کنترلر، حتی اگه قیمت کنترلر رو بالا میبرد واقعا ارزشش رو داشت.
حرف شما كامل درسته
منتهي تنها توجيه منطقي براي من اينه كه اينا روي كنسول بشدت مجبور شدن ضرر كنن يا بهتر بگيم اون سود دلخواه رو نداشته باشن با اين مشخصات و ديگه روي كنترلر اصلا حاضر به هيچ افزايش هزينه اي نبودن قاعدتا...

نسل قبل یادمه مایکرو نظر سنجی کرده بود بخاطر اون این قضیه رو ادامه داده. اگه باطری شارژی با کنترلر شارژ شه و از شارژ سریع پشتیبانی کنه می‌تونه خوب باشه. البته بعید می‌دونم این تکنولوژی رو باطری قلمی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or