مشخصات فنی Xbox Series X مشخص شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه دوستان
دیجیتال فاندری برای اولین بار از مشخصات فنی و ظاهر Xbox Series X ظاهر رونمایی کرد
  • پردازنده مرکزی (CPU): پردازنده شخصی‌سازی شده Zen 2 با کلاک 3.8GHz در حالت 8 هسته بدون SMT با 3.6GHz با 8 هسته و 16 رشته با فعال سازی SMT
  • پردازنده گرافیکی (GPU): پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 12.155 ترافلاپس و ۵۲ واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.825 GHz
  • اندازه تراشه: ۳۶۰.۴۵ میلی‌متر مربع
  • هسته های Ray Tracing توانی به ادعا مایکروسافت معادل 13 ترافلاپ قدرت دارن
  • پروسه ساخت: ۷ نانومتری بهبود‌یافته
  • حافظه: ۱۶ گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 320mb
  • پهنای حافظه: ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s و 6 گیگابایت با پهنای ۳۳۶ GB/s
  • فضای ذخیره‌سازی داخلی: ۱ ترایابت اس‌اس‌دی NVME شخصی‌سازی شده با سرعت 2.4GB/S برای اجرای بازی ها و محتوا
  • فضای ذخیره‌سازی خارجی قابل ارتقا: اکسپشن کارت ۱ ترابایتی
  • پشتیباتی از هارد اکسترنال USB 3.2
  • درایو نوری: درایور بلوری
  • پیشتیانی از 4k 60 فریم تا 120 فریم

132175
1584362958245.png 1584363013558.png 1584363104195.png 1584363157128.png 1584363282909.png

آخرین ویرایش:
جالب اینجاست یک سری سونی فن از مشکل باتری xbox شاکی هستند.!

به شخصه چون همیشه باتری شارژی داشتم هیچ وقت مشکلی احساس نکردم همیشه هم دو تا یدک دارم و هر وقت تموم میشه فوری جابجا میکنم اما با دسته PS مشکل دارم چون باتریش که تمام میشه باید بزنمش با سیم شارژ و چون من TV دارم وفاصلم زیاده عملا باید کلی صبر کنم تا دسته شارژ بشه حالا اگر شارژ سریع بیاد و تو 5 دقیقه شارژ کنه یک چیزی

به شخصه چون همیشه باتری شارژی داشتم هیچ وقت مشکلی احساس نکردم همیشه هم دو تا یدک دارم و هر وقت تموم میشه فوری جابجا میکنم اما با دسته PS مشکل دارم چون باتریش که تمام میشه باید بزنمش با سیم شارژ و چون من TV دارم وفاصلم زیاده عملا باید کلی صبر کنم تا دسته شارژ بشه حالا اگر شارژ سریع بیاد و تو 5 دقیقه شارژ کنه یک چیزی
اینکه جوابش معلومه ... میخوان بیان اون ور دیگه :D فقط یکم دارن ناز میکنن یا نمی تونن دل بکنن ...
کلا بنظرم این باتری شارژی خیلی عادی نشده هنوز شاید بخاطر اینه
اون توییته هم که میگفت 9000$ پول واسه باتریش نگه میدارم دقیقا گوای همین موضوعه :D

Minecraft DXR on Xbox Series X: Next-Gen Ray Tracing Analysis!
طبق گفته DF با اجرای RT و نسخه دمو ماین کرافت در 1080p فریم به راحتی زیر 30 رسیده و استاتر و افت فریم به وضوح مشاهده شده!
شواهد از ضعف زیاد سخت افزار AMD در پردازش RT حکایت دارند و فکر میکنم کاربران باید بین گیم پلی 60fps بدون RT و 30fps با RT یکی رو انتخاب کنن
Minecraft Ray Tracing Live Play: A Path Traced Showcase?
قبلا DF کارت RTX 2080Ti رو در Mincraft با حالت Path Tracing تست کرده بود که این کارت به راحتی از پس 1080p 60fps بر اومده اونم فقط با اتکا به قدرت خام تراشه (یعنی بدون استفاده از هسته‌های RT تسهیل کننده ری تریس)
در کل میشه عملکرد کلی گرافیک XSX را چیزی در حد کارت RTX 2080 تخمین زد که برای یک کنسول پیشرفتی فوق العاده است!

آخرین ویرایش:

اها شما باطری شارژی داشتی بعد دسته پلی استیشن شارژ میکردی بد بوده برات.جالبه

• Like
Reactions: vivanred
باطری خور بودن دسته های xbox شاید برای افرادی که تا حالا هیچ کنسولی از خانواده xbox نداشتن عجیب‌ به نظر بیاد ولی واقعا اونایی که xbox داشتن هرگز باطری و شارژ دسته براشون معضل نبوده. یه جفت باتری قلمی انرجایزر با یه کیت شارژ شما رو تا یه هفته از شارژ مجدد دسته بی نیاز میکنه. ولی خب انتظار بی جایی هم نیست باتری سرخود بودن کنترلر های سری جدید اکس باکس. به قول یکی از بچه ها تزئین روی کیک محسوب میشه :دی

باطری خور بودن دسته های xbox شاید برای افرادی که تا حالا هیچ کنسولی از خانواده xbox نداشتن عجیب‌ به نظر بیاد ولی واقعا اونایی که xbox داشتن هرگز باطری و شارژ دسته براشون معضل نبوده. یه جفت باتری قلمی انرجایزر با یه کیت شارژ شما رو تا یه هفته از شارژ مجدد دسته بی نیاز میکنه. ولی خب انتظار بی جایی هم نیست باتری سرخود بودن کنترلر های سری جدید اکس باکس. به قول یکی از بچه ها تزئین روی کیک محسوب میشه :D
والا ما 360 داشتیم و واقعا تا اخرین لحظه معضل بود به طوری که دسته رو رسما فقط با سیم بازی میکردم.
مشکل اینجاست شما طوری صحبت میکنید انگار خرج اضافه ایی که میشه سر کنسول طبیعیه ولی خدایی نیست.
اگه کنترلر باتری دار بود واقعا دیگه نیازی به این خرج ها هم نبود. خدایی برای من بعد سه نسل ناامید کننده ترین جنبه XSX تا به الان بوده.

مشخصات عالیه امیدوارم نسل خوبی بشه نسل بعدی .

اما خدایش دیگه دفاع از باتری قلمی ندیده بودیم که دیدم . :|

والا ما 360 داشتیم و واقعا تا اخرین لحظه معضل بود به طوری که دسته رو رسما فقط با سیم بازی میکردم.
مشکل اینجاست شما طوری صحبت میکنید انگار خرج اضافه ایی که میشه سر کنسول طبیعیه ولی خدایی نیست.
اگه کنترلر باتری دار بود واقعا دیگه نیازی به این خرج ها هم نبود. خدایی برای من بعد سه نسل ناامید کننده ترین جنبه XSX تا به الان بوده.

جالبیش اینکه من زمان 360 انقدر باتری خالی میکردم که اخرش یک دسته سیم دار گرفتم خودم راحت کردم .

همین الان برای دسته PS4 هم از کابل افزایش طول استفاده میکنم برای شارژ وقتی میبینم کمه وسط بازی کمتر از یک ثانیه میزنم اما انقدر که سر باتری من وسط مولتی پلیر COD:MW دسته فوش دادم که یک دفعه وسط بازی باتری عوض میکردم میمردم وقتی داشتم بازی میکردم حد نداشت بعد دوستان از باتری قلمی دفاع میکنن فوقش باتری داخلی نیازی نیست دیگه یک دفعه باتری خالی کرد وسط بازی بخوای باتری عوض کنی سریع یه کابل میزنی تمام تازه بماند کدوم دیوانه ای جز باتری شارژی برای دسته ای که مثل چی شارژ میخورد استفاده میکرد ؟ مگه اینکه پولدار بودی هی میخواستی باتری بندازی دور تازه باتری ارزون هم که مثل چی خالی میشد .

یک کابل که یک ثانیه هم زمان نمیبره بزنی الان داره با در اوردن خشاب در اوردن باتری و گزاشتن باتری و برگردوندن خشاب مقایسه میشه . :|

دوستان نیازی نیست از همچی دفاع کنین همون جوری که دسته PS4 در مقایسه با دسته PS3 شارژ کمتر نگه میداره که دلیلش مشخصه چراغ و پد روی دسته هستش اما باتری قلمی هم جای دفاع نداره . :|

مشخصات عالیه امیدوارم نسل خوبی بشه نسل بعدی .

اما خدایش دیگه دفاع از باتری قلمی ندیده بودیم که دیدم . :|

جالبیش اینکه من زمان 360 انقدر باتری خالی میکردم که اخرش یک دسته سیم دار گرفتم خودم راحت کردم .

همین الان برای دسته PS4 هم از کابل افزایش طول استفاده میکنم برای شارژ وقتی میبینم کمه وسط بازی کمتر از یک ثانیه میزنم اما انقدر که سر باتری من وسط مولتی پلیر COD:MW دسته فوش دادم که یک دفعه وسط بازی باتری عوض میکردم میمردم وقتی داشتم بازی میکردم حد نداشت بعد دوستان از باتری قلمی دفاع میکنن فوقش باتری داخلی نیازی نیست دیگه یک دفعه باتری خالی کرد وسط بازی بخوای باتری عوض کنی سریع یه کابل میزنی تمام تازه بماند کدوم دیوانه ای جز باتری شارژی برای دسته ای که مثل چی شارژ میخورد استفاده میکرد ؟ مگه اینکه پولدار بودی هی میخواستی باتری بندازی دور تازه باتری ارزون هم که مثل چی خالی میشد .

یک کابل که یک ثانیه هم زمان نمیبره بزنی الان داره با در اوردن خشاب در اوردن باتری و گزاشتن باتری و برگردوندن خشاب مقایسه میشه . :|

دوستان نیازی نیست از همچی دفاع کنین همون جوری که دسته PS4 در مقایسه با دسته PS3 شارژ کمتر نگه میداره که دلیلش مشخصه چراغ و پد روی دسته هستش اما باتری قلمی هم جای دفاع نداره . :|
همون کابل رو برا ایکس باکس استفاده کن نمیخواد خشاب عوض کنی (البته من که به شدت نا امید شدم از اینکه نسل جدید هم باتری خور هستن)

مسخره کردن مایکی به خاطر باتری همونقدر مسخرس که بعضی دوستان کنسولی که یک سال زودتر عرضه شده و صد دلارم کمتر بوده به عدم توانایی سونی ربط میدادن:D
___
زمان 360 منم رفته بودم از این باتری های قابل شارژ گرفته بودم و خوب سریع باز نیاز به شارژ داشت...حتی باتری عادی زود تموم میشد...ولی وقتی میرفتم سمت بازار سعی میکردم duracell یا energizer بخرم انصافا خوب جواب بودن:D

من که همیشه سیم وصل میکنم چون کنسول رو میزمه نزدیکه حال و حوصله باتری و شارژ ندارم Input Lag کمتری هم داره سیمی وصل کنی دسته هم سبکتره
اگه اشتباه نکنم سیم هم وصل کنی فقط انرژی دسته تأمین میشه، اتصال همچنان بیسیمه

نه اشتباه میکنی :D من تست کردم تو چند تا بازی Input Lag قشنگ حس میکنی بدون سیم
XboxSeriesXLatency_HERO.jpg

Terova جان شما از اعضای قدیمی این فروم هستی بچه های قدیمی یادشون هست :دی مخصوصا سر کل کل های ps3 و xbox360 چه گردو خاکی که به پا نمیشد:دی یادش بخیر خیلی زود میگذره
یادمه طرفدار xbox360 بودی اما این نسل رفتی سمت ps4 الان دوباره شده ایکس باکس؟:دی چون برام جالب بود دوست داشتم نظر خودتو در مورد این موضوع بدونم . البته شایدم همیشه ایکس باکس فن بودی و من اشتباه میکنم

• Like
Reactions: Nameless King

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or