مشخصات فنی Xbox Series X مشخص شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه دوستان
دیجیتال فاندری برای اولین بار از مشخصات فنی و ظاهر Xbox Series X ظاهر رونمایی کرد
  • پردازنده مرکزی (CPU): پردازنده شخصی‌سازی شده Zen 2 با کلاک 3.8GHz در حالت 8 هسته بدون SMT با 3.6GHz با 8 هسته و 16 رشته با فعال سازی SMT
  • پردازنده گرافیکی (GPU): پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 12.155 ترافلاپس و ۵۲ واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.825 GHz
  • اندازه تراشه: ۳۶۰.۴۵ میلی‌متر مربع
  • هسته های Ray Tracing توانی به ادعا مایکروسافت معادل 13 ترافلاپ قدرت دارن
  • پروسه ساخت: ۷ نانومتری بهبود‌یافته
  • حافظه: ۱۶ گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 320mb
  • پهنای حافظه: ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s و 6 گیگابایت با پهنای ۳۳۶ GB/s
  • فضای ذخیره‌سازی داخلی: ۱ ترایابت اس‌اس‌دی NVME شخصی‌سازی شده با سرعت 2.4GB/S برای اجرای بازی ها و محتوا
  • فضای ذخیره‌سازی خارجی قابل ارتقا: اکسپشن کارت ۱ ترابایتی
  • پشتیباتی از هارد اکسترنال USB 3.2
  • درایو نوری: درایور بلوری
  • پیشتیانی از 4k 60 فریم تا 120 فریم

132175
1584362958245.png 1584363013558.png 1584363104195.png 1584363157128.png 1584363282909.png

آخرین ویرایش:
الان یعنی اینها دروغ میگن؟ :D

Tips For Saving Battery On PlayStation 4 Controller

نظر خریدارای آمازون هم هست:

بین 4 تا 8 ساعت تو خیلی از سایتها گزارش شده :D ایکس باکس هم بسته به نوع باتری که میگیری ماندگاری از 20 تا 40 ساعت میتونه داشته باشه در حین بازی که عالی هست
میتونی اینطوری حساب کنی کنترلر ps با باتری داخلی 8 ساعت
کنترل اکس باکس بدون باتری چون نداره 0 ساعت :D

میتونی اینطوری حساب کنی کنترلر ps با باتری داخلی 8 ساعت
کنترل اکس باکس بدون باتری چون نداره 0 ساعت :D

یعنی ببین مایکرو چه کرده که ته ته ته ته همه ایراداتی که میشه بهش گرفت میشه باتری قلمی خور بودن دسته که اونم باز در نهایت به یه تجربه بهتر ختم میشه برای گیمر با 45 ساعت زمان بازی :D

اینها پیش بینی سازنده ویدیو هست که خودش میگه ممکنه درست یا غلط باشه که در نهایت غلط بوده چون آخر 2019 رو پیش بینی کرده برای عرضه این کارتهای فرضی (!) و حالا تو اومدی بر اساس این مشخصات ردیف کردی که بگی مایکرو غول نرم افزاری فلان و بیسار؟ :دی

با باطری‌ای که تو جعبه‌ی وان اس بود یه بازی 20 ساعته تموم کردم:دی ولی بعدش که باطری شارژی انداختم چون قدیمی هست و از نسل قبل اوردم:دی حدودا 4-5 ساعت میگیره
برا PS4 هم هر دو روز میزنم به شارژ، حدودا 5-6 ساعت
ولی در کل باطری تو خود کنترلر باشه و با USB شارژ شه خیلی راحت تره انصافا:دی حتی اگه باطری قلمی بیشتر بکشه

یعنی ببین مایکرو چه کرده که ته ته ته ته همه ایراداتی که میشه بهش گرفت میشه باتری قلمی خور بودن دسته که اونم باز در نهایت به یه تجربه بهتر ختم میشه برای گیمر با 45 ساعت زمان بازی :D

ینی با استودیوهای نداشته یا بازیهای نداشته؟ مارکتینگ توی باقالیا؟

مطابق چیزی که خودت فرستادی جوابتو دادم برای کنترلر اکس باکس چیزی برای زمان شارژ دهی نوشته؟

درستترش اینه بگی سونی چه کرده که فن بوی های ماکرو دست به دامن باتری قلمی شدن

من یک بار قبل هم گفتم انتظار داشتم دسته ایکس باکس نسبت به قبل تغییر داشته باشه که نداره حالا هم هنوزم باطری قلمی میخوره گویا.از دوستان که دلشون میخواد اپشن برا دستشون تهیه کنن دیگه خود دانند حالا سیم چهار متری و باطری قلمی حرفه ای و اینا..ولی به مقایسه کردم نسبت به دسته پلی استیشن الان فهمیدم فن ماکرو قبول نداره این یه ضعفه بلکه به نوعی اپشنه براشون.خدا حفظتون کنه

• Like
Reactions: s.snake2 and Z-fan
از چه لحاظ؟
کلا اگه با شارژر مناسب شارژ بشه (که هموم شارژرهای موبایل ولتاژشون غالبا سازگاری داره برای شارژش) خوب عمر میکنه
من همونطور که گفتم اصلا مشکلی نداشتم که باتری ضعیف یا خراب شه. همیشه هم میزدم به خود کنسول شارژ شه و نمیذاشتم کاملا دیسشارژ شه.
علم آمار براتون مهمه میتونید سر بزنید تاپیک خرابیهای کنسولها و خودتون ببینید...

مشکل رو با دسته 360 داشتم که اصلا عادت نداشتم به باتری عوض کردن و پول دادم پلی اند شارژ گرفتم (مطمئن نیستم اسمش این بود-یه سیمی بود میخورد سر دسته وصل میشد کنسول دیگه باتری نمیخورد اگه اشتباه نکنم. درست یادم نیست) مشکلات دیگه هم داشت اون اوایل مثل نداشتن هارد که هارد جدا یا مموری کارت بایستی میخریدیم (برخلاف PS3 که اقلا با هارد ۲۰ گیگ موجود بودش) که اون هم بماند و مشکل سه چراغ هم باز هیچی.
کیفیت کنسولهای سونی و لوازم جانبی کنسولش یه چیز ثابت شده س و ربطی به فن بازی هم نداره. خراب میشه ولی درصورت استفاده نادرست عموما.
از این نظر که من دو تا کنسول داشتم و پسر خاله م 4 تا و فامیل دورمون فلان قدر و هیچکدوم خراب نشده معنیش این نیست که کلا خراب نمی شه ...(کاری ندارم که حالا مزیت هست یا ضعف کلی دارم می گم)

داداش گلم .شما وقتی کنسول داری اصولا با یه فاصله نسبت به تی وی بازی میکنی که سیم اون کابل نمیرسه .دوما شما عوض اینکه قبول کنی ابن یه ضعفه میخوای طور دیگه بیای نشون بدی قضیه رو.تا الان چهارده سال گذشته و هنوز ایکس باکس باطری میخوره این دیگه چه توجیهی داره اخه
دوست عزیز این صرفا نظر شخصی شماست که فقط جنبه منفی قضیه رو میبینید،من نمیگم بیشتر پول بدیم خوبه،میگم داشتن گزینه خوبه و جنبه مثبت محسوب میشه

اگه ps5 قوی تر باشه باید تو همین یکی دو روز خبری ازش بشه و مشخصات رو بده بیرون و یجورایی پاتک بزنه :D اگه خبری نشد بدونید ضعیفه و فعلا چیزی نمیگه تا جو بخوابه :D

پیش بینی من درست از آب دراومد :دی
احتمالا کنسول سونی قوی تر باشه و باید تا فردا صبر کرد دید

اگر به فن بودن متهم نشم.خدایی باطری قلمی گذاشتن روی دسته خیلی بده.واقعا جای دفاع نداره بعد از این همه سال.یکی از بچه ها گفت باطری ها قابل شارژ هستن بیش تر توضیح بده ممنون میشم

ببین از 1 جهتی خوبه چون من الان دو تا 2500 گذاشتم می شه 5000 میلی امپر 70 ساعت کار می ده خیلی بهتر از PS4 هست که 4 ساعت شارژ می ده نهایت 7 ساعت
با قیمت 60 دلار بخوان بدنش قطعا باتری اشغالی توش می ذارن ضمن اینکه باتری بعد از 1 مدت ضعیفم می شه یا ممکنه حتی خراب بشه این شکلی کلی حق انتخاب دارید الان با گرونی ها حتی با 70 تومن می تونید دو تا باتری سونی 2500 اصل ژاپن بخرید یا اصلا با 20 دلار باتری با کابل اصل خودش رو بخرید که اونم 30 ساعت شارژ می ده. تازه این شکلی تعویض باتری یا کلی کارهای دیگه هم راحت تره به نظرم برای 20 دلار ارزشش رو داره حالا روی 500 دلار 20 دیگه هم بدید

پیش بینی من درست از آب دراومد :D
احتمالا کنسول سونی قوی تر باشه و باید تا فردا صبر کرد دید
نهایت کمتر از 1 ترافلاپس قدرتش بیشتره که اهمیتی در این میزان قدرت نداره یعنی تاثیر چندانی نداره 2 گیگ احتمالا رم بیشتری داره که اون یکم می تونه مفید واقع بشه.

ببین از 1 جهتی خوبه چون من الان دو تا 2500 گذاشتم می شه 5000 میلی امپر 70 ساعت کار می ده خیلی بهتر از PS4 هست که 4 ساعت شارژ می ده نهایت 7 ساعت
با قیمت 60 دلار بخوان بدنش قطعا باتری اشغالی توش می ذارن ضمن اینکه باتری بعد از 1 مدت ضعیفم می شه یا ممکنه حتی خراب بشه این شکلی کلی حق انتخاب دارید الان با گرونی ها حتی با 70 تومن می تونید دو تا باتری سونی 2500 اصل ژاپن بخرید یا اصلا با 20 دلار باتری با کابل اصل خودش رو بخرید که اونم 30 ساعت شارژ می ده. تازه این شکلی تعویض باتری یا کلی کارهای دیگه هم راحت تره به نظرم برای 20 دلار ارزشش رو داره حالا روی 500 دلار 20 دیگه هم بدید
هزینه تولید دسته dualshock 4 فقط 18 دلار بوده دسته one هم 15 دلار سال 2013 الان زیر 10 دلار
132393

شرکت هزار میلیارد دلاری مایکروسافت یه دو دلار از 50 دلار سودش کم می کرد یه باتری اضافه می کرد

از این نظر که من دو تا کنسول داشتم و پسر خاله م 4 تا و فامیل دورمون فلان قدر و هیچکدوم خراب نشده معنیش این نیست که کلا خراب نمی شه ...(کاری ندارم که حالا مزیت هست یا ضعف کلی دارم می گم)
من هیچوقت نگفتم کلا خراب نمیشه
مثل هر باتری دیگه به مرور زمان ضعیف و خراب میشه ولی این پروسه ضعیف یا خراب شدن در صورت استفاده صحیح+اصل بودن کنترلر خیلی طولانیه و احتمالا تو مدتی که بازی میکنید اصلا اتفاق نیفته طی چهار پنج سال
باتری هدفون چینی که نیست :)) نمیدونم چه شکی تو این موضوع دارید
بعد نذاشتن باتری برای دسته کنسول اونطور که شما میگید انقدر خوبه از لحاظ دووم شارژ که نینتندو باید سوییچ رو باتری خور تولید کنه چرا که الان ۴-۵ بیشتر شارژ نمیده و گیم بوی سی سال با باتری قلمی پیش تا ده ساعت شارژ میداد
یه زمانی سگا تبلیغ ساخته بود درمورد همین باتریهایی که گیم بوی میخورد و با شعار save the earth مسخره کرده بود با کنسول دستی خودش مقایسه کرده بود
اگه میومد سی سال بعد حرفای الان فنهای مایکروسافت رو میدید خودش روش کم میشد:D

هزینه تولید دسته dualshock 4 فقط 18 دلار بوده دسته one هم 15 دلار سال 2013 الان زیر 10 دلار
View attachment 132393

شرکت هزار میلیارد دلاری مایکروسافت یه دو دلار از 50 دلار سودش کم می کرد یه باتری اضافه می کرد

به نظرم این هزینه صرف بالا بردن کیفیت ساخت دسته و کنسول بکنه خیلی مهم تره تا دسته PS4 که عملا نه باتریش به درد می خوره فقط مایع عذاب هست نه خوش دسته نه کیفیت جالبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or