مشخصات فنی Xbox Series X مشخص شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه دوستان
دیجیتال فاندری برای اولین بار از مشخصات فنی و ظاهر Xbox Series X ظاهر رونمایی کرد
  • پردازنده مرکزی (CPU): پردازنده شخصی‌سازی شده Zen 2 با کلاک 3.8GHz در حالت 8 هسته بدون SMT با 3.6GHz با 8 هسته و 16 رشته با فعال سازی SMT
  • پردازنده گرافیکی (GPU): پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 12.155 ترافلاپس و ۵۲ واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.825 GHz
  • اندازه تراشه: ۳۶۰.۴۵ میلی‌متر مربع
  • هسته های Ray Tracing توانی به ادعا مایکروسافت معادل 13 ترافلاپ قدرت دارن
  • پروسه ساخت: ۷ نانومتری بهبود‌یافته
  • حافظه: ۱۶ گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 320mb
  • پهنای حافظه: ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s و 6 گیگابایت با پهنای ۳۳۶ GB/s
  • فضای ذخیره‌سازی داخلی: ۱ ترایابت اس‌اس‌دی NVME شخصی‌سازی شده با سرعت 2.4GB/S برای اجرای بازی ها و محتوا
  • فضای ذخیره‌سازی خارجی قابل ارتقا: اکسپشن کارت ۱ ترابایتی
  • پشتیباتی از هارد اکسترنال USB 3.2
  • درایو نوری: درایور بلوری
  • پیشتیانی از 4k 60 فریم تا 120 فریم

132175
1584362958245.png 1584363013558.png 1584363104195.png 1584363157128.png 1584363282909.png

آخرین ویرایش:
سریز ایکس قطعا از وگا 64 قویتره چون 12 ترافلاپس rdna2 بازده پردازشی بیشتر نسبت به معماری وگا 10 داره با معماری وگا 10 با 15-16ترافلاپس قدرت میشه با 12 ترافلاپس rdna 2 برابری کرد.
این یه نکته
نکته بعدی اینکه وگا 10 اصلا ری تریسینگ سخت افزاری نمیکنه پس با این قضیه سریز ایکس الان قویترین پردازنده گرافیکیه amd هست.
اگر اینجور که شایعه شده ری تریسینگ ای ام دی بهینه تر از انویدیا باشه این احتمال خیلی زیاده که تو بنچمارکهای واقعی وقتی قابلیت ری تریسینگ فعال باشه حتی از 2080ti هم بهتر عمل کنه بنابراین واقعا اونکه میگفتن هیولاهارو برای صبحونه میخوره چیز بیخودی نبوده.

اون پست خودمو که تو اون تاپیک گذاشتم کوت کردم تو ویدئو جدید df میگه که تو بنچمارک قدرتش در حد 2080ti هست اینجوری قشنگ تا دو سال اول نزدیک کارتای های انده پی سی اجرا میکنه بازی رو

از یه طرف مثبته هست این گزینه از یه طرف منفی
جنبه مثبتش اینه که میشه یه باتری شارژی خیلی خوب و با ظرفیت بالا گرفت که عمر خیلی زیادی داره و حداقل یه هفته دوام داره
جنبه منفیش اینه که باید هزینه جدا بدیم برای این موضوع
یه نکته دیگه هم که هست اینه که اگه باتری داخلی دسته ای مثل پی اس 4 خراب یا ضعیف بشه دردسر خودش رو داره برای تعویض و دسته باید باز بشه
جنبه مثبتش اینه که میتونی یه باطری خوب گرفت که یه هفته دوام اورد.واقعا.الان اینی که گفته جنبه مثبته یا من دارم به دسته پلی استیشنم نگاه میکنم چند سال با باطری داخلی خودش اخ نگفته .
به نظرم شما داری بهانه تراشی میکنی وگرنه اصلا جنبه مثبت نداره قضیه.

از يه طرف نميشه انحصارياي سوني رو ول كرد از طرف ديگه هم نميشه اين سخت افزار هيولا رو بيخيال شد. به نظرم نسل بعد مايكروسافت از نظر انحصاري هم كم نميزاره و ميخواد همه رو وسوسه كنه. واقعا انتخاب سخته
شک نداشته باشید از لحاظ سخت افزاری جفتشون مثل نسل فعلی و نسل قبل در یه سطحن فوقش با تفاوت کم یکی قویتره که اونم درکل زیاد مهم نیست
باید ببینید بازیای کدوم بیشتر واستون مهمتره

از یه طرف مثبته هست این گزینه از یه طرف منفی
جنبه مثبتش اینه که میشه یه باتری شارژی خیلی خوب و با ظرفیت بالا گرفت که عمر خیلی زیادی داره و حداقل یه هفته دوام داره
جنبه منفیش اینه که باید هزینه جدا بدیم برای این موضوع
یه نکته دیگه هم که هست اینه که اگه باتری داخلی دسته ای مثل پی اس 4 خراب یا ضعیف بشه دردسر خودش رو داره برای تعویض و دسته باید باز بشه
از ۱۳ سال پیش تا الان ۲ تا PS3 و چهارتا PS4 عوض کردم باتری دسته هیچ کدومشون ایراد پیدا نکرد
میکرد هم به راحتی میشد عوض کرد و باتری نو انداخت بشه مثل روز اول

جنبه مثبتش اینه که میتونی یه باطری خوب گرفت که یه هفته دوام اورد.واقعا.الان اینی که گفته جنبه مثبته یا من دارم به دسته پلی استیشنم نگاه میکنم چند سال با باطری داخلی خودش اخ نگفته .
به نظرم شما داری بهانه تراشی میکنی وگرنه اصلا جنبه مثبت نداره قضیه.
بهانه تراشی چیه برادر؟من خودم پی سی گیمرم و همیشه با دسته کابلی بازی میکنم و اصلا برام فرقی نمیکنه
اگه دسته شما مشکل پیدا نکرده دلیلی نمیشه برای همه اینطوری باشه

شک نداشته باشید از لحاظ سخت افزاری جفتشون مثل نسل فعلی و نسل قبل در یه سطحن فوقش با تفاوت کم یکی قویتره که اونم درکل زیاد مهم نیست
باید ببینید بازیای کدوم بیشتر واستون مهمتره

از ۱۳ سال پیش تا الان ۲ تا PS3 و چهارتا PS4 عوض کردم باتری دسته هیچ کدومشون ایراد پیدا نکرد
میکرد هم به راحتی میشد عوض کرد و باتری نو انداخت بشه مثل روز اول
علم آمار رو با خاک یکسان کردی برادر :-"

• Smile
Reactions: 8030v2
علم آمار رو با خاک یکسان کردی برادر :-"
از چه لحاظ؟
کلا اگه با شارژر مناسب شارژ بشه (که هموم شارژرهای موبایل ولتاژشون غالبا سازگاری داره برای شارژش) خوب عمر میکنه
من همونطور که گفتم اصلا مشکلی نداشتم که باتری ضعیف یا خراب شه. همیشه هم میزدم به خود کنسول شارژ شه و نمیذاشتم کاملا دیسشارژ شه.
علم آمار براتون مهمه میتونید سر بزنید تاپیک خرابیهای کنسولها و خودتون ببینید...

مشکل رو با دسته 360 داشتم که اصلا عادت نداشتم به باتری عوض کردن و پول دادم پلی اند شارژ گرفتم (مطمئن نیستم اسمش این بود-یه سیمی بود میخورد سر دسته وصل میشد کنسول دیگه باتری نمیخورد اگه اشتباه نکنم. درست یادم نیست) مشکلات دیگه هم داشت اون اوایل مثل نداشتن هارد که هارد جدا یا مموری کارت بایستی میخریدیم (برخلاف PS3 که اقلا با هارد ۲۰ گیگ موجود بودش) که اون هم بماند و مشکل سه چراغ هم باز هیچی.
کیفیت کنسولهای سونی و لوازم جانبی کنسولش یه چیز ثابت شده س و ربطی به فن بازی هم نداره. خراب میشه ولی درصورت استفاده نادرست عموما.

آخرین ویرایش:
بهانه تراشی چیه برادر؟من خودم پی سی گیمرم و همیشه با دسته کابلی بازی میکنم و اصلا برام فرقی نمیکنه
اگه دسته شما مشکل پیدا نکرده دلیلی نمیشه برای همه اینطوری باشه
داداش گلم .شما وقتی کنسول داری اصولا با یه فاصله نسبت به تی وی بازی میکنی که سیم اون کابل نمیرسه .دوما شما عوض اینکه قبول کنی ابن یه ضعفه میخوای طور دیگه بیای نشون بدی قضیه رو.تا الان چهارده سال گذشته و هنوز ایکس باکس باطری میخوره این دیگه چه توجیهی داره اخه

داداش گلم .شما وقتی کنسول داری اصولا با یه فاصله نسبت به تی وی بازی میکنی که سیم اون کابل نمیرسه .دوما شما عوض اینکه قبول کنی ابن یه ضعفه میخوای طور دیگه بیای نشون بدی قضیه رو.تا الان چهارده سال گذشته و هنوز ایکس باکس باطری میخوره این دیگه چه توجیهی داره اخه

من از روز اول همراه ps4 یه کابل 4 متری گرفتم هیچوقت هم شارژ کردن کنترلر مشکلی ایجاد نکرده این نسل هم xOne نگرفتم نسل قبل برای x360 یه جفت باتری شارژی جنس خوب گرفتم تمام نسل همین یک جفت جوابگو بود.
میشه بدون دردسر خاصی و یمقدار هزینه از کنترلر xbox استفاده کرد با اینحال وجود باتری داخلی دوال شاک یک مزیت از سمت سونی هست.

این ویدیو 8 ماه پیش

Rx5800 xrt
Rdna2.0 ~ 320mm / 275w
56cu (2ghz-max) ~ 14.3tf (rtx2080ti)
12gb 384bit / 672gb / s
Price: $ 499

Rx5800 rt
Rdna2.0 ~ 320mm / 225w
52cu (1,9ghz-max) ~ 12.6tf (rtx2080s)
10gb 320bit / 560gb / s
Price: $ 399

Xbox Series X دقیقا RX 5800 با 52 CU و ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s داره با کلاک کمتر
مایکروسافت غول نرم افزار دنیا فقط 6 گیگ رم با سرعت کمتر اضافه کرده

• Like
Reactions: dark souls
من از روز اول همراه ps4 یه کابل 4 متری گرفتم هیچوقت هم شارژ کردن کنترلر مشکلی ایجاد نکرده این نسل هم xOne نگرفتم نسل قبل برای x360 یه جفت باتری شارژی جنس خوب گرفتم تمام نسل همین یک جفت جوابگو بود.
میشه بدون دردسر خاصی و یمقدار هزینه از کنترلر xbox استفاده کرد با اینحال وجود باتری داخلی دوال شاک یک مزیت از سمت سونی هست.

جسارت نشه ولی همین دسته Xbox هم با کابل چهار متری به کنسول وصل کنید و اصلا نیازی به شارژ کردن و این حرفا ندارید! مثل دوران قدیم که شما با کابل چهار متری برای دوال شاکرتون استفاده کردید!
سونی اگر از یک باتری لیتیومی با کیفیت تر استفاده میکرد که حالا نگیم یک هفته ولی دو سه روز راحت جواب میداد حرف شما متین بود ولی سونی یک باطری ضعیف گذاشته که 4 5 ساعت کار میکنه (حدودی حالا یکم بیشتر نهایتا) از اون طرف شما نه میتونی این باطری رو عوض کنی و نه هیچی باید بسوزی و بسازی در حالی که Xbox شما میتونی با کابل مستقیم وصل کنی دائم، میتونی خودتون لیتیومی بذارید، میتونی باطری قلمی قوی ترین مدل ممکن بذارید
میدونید مسله سره اینکه دست گیمر با دسته Xbox باز تر هست و آزادی عمل بیشتری داره براساس نیازش

این ویدیو 8 ماه پیش

Rx5800 xrt
Rdna2.0 ~ 320mm / 275w
56cu (2ghz-max) ~ 14.3tf (rtx2080ti)
12gb 384bit / 672gb / s
Price: $ 499

Rx5800 rt
Rdna2.0 ~ 320mm / 225w
52cu (1,9ghz-max) ~ 12.6tf (rtx2080s)
10gb 320bit / 560gb / s
Price: $ 399

Xbox Series X دقیقا RX 5800 با 52 CU و ۱۰ گیگابایت با پهنای ۵۶۰ GB/s داره با کلاک کمتر
مایکروسافت غول نرم افزار دنیا فقط 6 گیگ رم با سرعت کمتر اضافه کرده

من بعید میدونم تایتل خود ویدیو رو هم متوجه شده باشی چی هست و طرف داره چی میگه و بقیه اطلاعات هم که هیچی اصلا :دی

جسارت نشه ولی همین دسته Xbox هم با کابل چهار متری به کنسول وصل کنید و اصلا نیازی به شارژ کردن و این حرفا ندارید! مثل دوران قدیم که شما با کابل چهار متری برای دوال شاکرتون استفاده کردید!
سونی اگر از یک باتری لیتیومی با کیفیت تر استفاده میکرد که حالا نگیم یک هفته ولی دو سه روز راحت جواب میداد حرف شما متین بود ولی سونی یک باطری ضعیف گذاشته که 4 5 ساعت کار میکنه (حدودی حالا یکم بیشتر نهایتا) از اون طرف شما نه میتونی این باطری رو عوض کنی و نه هیچی باید بسوزی و بسازی در حالی که Xbox شما میتونی با کابل مستقیم وصل کنی دائم، میتونی خودتون لیتیومی بذارید، میتونی باطری قلمی قوی ترین مدل ممکن بذارید
میدونید مسله سره اینکه دست گیمر با دسته Xbox باز تر هست و آزادی عمل بیشتری داره براساس نیازش

یبار دیگه پستمو بخون چون توش نگفتم که همیشه با کابل وصله
شاید لازمه با ps4 بازی کنی تا زمان شارژدهی کنترلرش دستت بیاد
مساله بودن و نبودن باتری داخلی هست و کنترل اکس باکس باتری داخلی رو نداره
اینکه با کمی هزینه میشه این ضعف رو پوشش داد اسمش دیگه برتری نیست در هرحال این باتری داخلی برای کنترلر xbox وجود نداره

یبار دیگه پستمو بخون چون توش نگفتم که همیشه با کابل وصله
شاید لازمه با ps4 بازی کنی تا زمان شارژدهی کنترلرش دستت بیاد
مساله بودن و نبودن باتری داخلی هست و کنترل اکس باکس باتری داخلی رو نداره
اینکه با کمی هزینه میشه این ضعف رو پوشش داد اسمش دیگه برتری نیست در هرحال این باتری داخلی برای کنترلر xbox وجود نداره

الان یعنی اینها دروغ میگن؟ :D

the DualShock does not have fantastic battery life. Typically, the DualShock 4 lasts for 4 to 8 hours of play per charge

Tips For Saving Battery On PlayStation 4 Controller

نظر خریدارای آمازون هم هست: Amazon.com: Customer Questions & Answers

بین 4 تا 8 ساعت تو خیلی از سایتها گزارش شده :D ایکس باکس هم بسته به نوع باتری که میگیری ماندگاری از 20 تا 40 ساعت میتونه داشته باشه در حین بازی که عالی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or