مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خب بین اینا مشخصه GTX 285 قویتره ! ولی به نظر من GTX 275 بگیری اور کنی بهتر از پول بیشتر دادن به 285 هست

درضمن خیالت از گرما و صدا کارتای سری GT200 راحت باشه.

ممنون دوست من ولی میدونی من با اورکلک چندان موافق نیست رو همین ماجرا دوبار کارت سوزوندم که شامل گارانتی نشده !:cheesygri +اینکه فک کنم عمر کارت با اور نصف شه !! من که پول ندارم هر روز کارت بگیرم و سیستم جدید را حداقل واسه 4 سال میخوام !
واسه گرمای سری 200 شنیدم خیلی داغ میکنن ! درسته ؟

راستی نگوفتین که Sparkle بگیرم یا ZOTAC ؟؟

فقط به بودجه ی شما و اینکه بخوای چه مدلیش رو بگیری بستگی داره.;)

خوب مشخصه 285 سریعتره و ، وقتی سریعتره یعنی فریم بالاتری میده ، هر سه مدل هم گرمای شدیدی تولید میکنن که فنهاشون براحتی از پس این گرما بر میاد بهتر بگم گرما تو کارتای nvidia بی معنیه.;)
خوب فک کن 10 سال عمر این کارته با اور میشه نصف ، یعنی تا 5 سال دیگه کارت عوض نمیکنه ؟ ;)
هرچند هیچ وقت به نصف هم نمیرسه چون اینجور کارتا از قطعات خوب و با کیفیتی ساخته میشن و از پس هر فشار سنگینی بر میان.(البته اینم بستگی به مدل داره)
ممنون . در مورد بودجه ، کمترین و عاقلانه ترین ؟ حداقل 5-6 سال عمر کنه و درمقابل نوسان برق ما خوب دوام بیاره !
اینکه میگید از قطعات با کیفیتی هستند، درمورد تمام مارکها صادقه ؟
ومن بشتر نظرم رو Sparkle 285GTX 2GB که جدید داده و فک کنم 535 تومن هست . نظرتون چیه ؟
اینم بگم گارانتی واسم مهمه که اگه موردی هم پیش اومد به راحتی خدمات + تعویض بدن . وبعد تعداد سال گارانتی هم واسم ملاکه ، کدوم مارک بیشتر و بهتر پشتیبانی و گارانتی میکنه ؟

Last edited by a moderator:
ممنون دوست من ولی میدونی من با اورکلک چندان موافق نیست رو همین ماجرا دوبار کارت سوزوندم که شامل گارانتی نشده !:cheesygri +اینکه فک کنم عمر کارت با اور نصف شه !! من که پول ندارم هر روز کارت بگیرم و سیستم جدید را حداقل واسه 4 سال میخوام !

راستش من شنيدم SPARKLE بهتره!

هوا گرم شده خودم جوش آوردم بکنار سیستمم هم درکل دمای کاری قطعات مختلفش چند درجه بالا رفته. حالا سوال: برای کارت گرافیک Gigabyte Radeon HD 4870 1GB DDR5 Zalman یعنی مدل GV-R487D5-1GD که اینه http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2971
nyftthb5sfl6ey66xqjc.jpg

حالا این دماهای خونده شده توسط نرم افزار everest در بدترین و داغترین حالت و فشار مستقیم به گرافیک توسط تست ماژول GPGPU سیسافت سندرا هستش و دیگه ازین جوشانتر نمیشه:
s91cfxlzainzibdq193u.jpg

اینم درحالت نرمالش:
1k3vas09zs00t9eu5r9a.jpg

حالا این دماها چطوره؟

آخرین ویرایش:

در مورد گرماشون که تو پست قبل توضیح دادم. ;)
من zotac رو پیشنهاد میکنم.;)
ممنون . در مورد بودجه ، کمترین و عاقلانه ترین ؟ حداقل 5-6 سال عمر کنه و درمقابل نوسان برق ما خوب دوام بیاره !
اینکه میگید از قطعات با کیفیتی هستند، درمورد تمام مارکها صادقه ؟
ومن بشتر نظرم رو Sparkle 285GTX 2GB که جدید داده و فک کنم 535 تومن هست . نظرتون چیه ؟
اینم بگم گارانتی واسم مهمه که اگه موردی هم پیش اومد به راحتی خدمات + تعویض بدن . وبعد تعداد سال گارانتی هم واسم ملاکه ، کدوم مارک بیشتر و بهتر پشتیبانی و گارانتی میکنه ؟
در حال حاضر zotac و evga قیمت پایینتری نسبت به سایر برندا دارن شما بتونی evgaش رو گیر بیاری عالیه.
نه گفتم با توجه به مدل ولی اکثرا از قطعات با کیفیت ساخته میشن.;)

در مورد گرماشون که تو پست قبل توضیح دادم. ;)
من zotac رو پیشنهاد میکنم.;)

در حال حاضر zotac و evga قیمت پایینتری نسبت به سایر برندا دارن شما بتونی evgaش رو گیر بیاری عالیه.
نه گفتم با توجه به مدل ولی اکثرا از قطعات با کیفیت ساخته میشن.;)

ممنون . EVGA قیمتش پایینه ؟!! من پرسیدم گفتن گرونترین مارکه که ؟!
در مورد کیفیت یه جایی خوندم که بردهایی مشکی خیلی بهترند و بردای برندهای ارزونتز آبی اند و ... آیا واقعا فرقی دارن ؟ راستی اگه قیمت دارید قیمتهای مدلهای زیر رو بگید : ممنون
EVGA 285GTX 2GB
EVGA 280GTX
EVGA 275GTX
ZOTAC 285 2GB
ZOTAC 280GTX و اگه میشه مارکای مشابهم بگید خیلی خیلی ممنون میشم :love:

در مورد کیفیت یه جایی خوندم که بردهایی مشکی خیلی بهترند و بردای برندهای ارزونتز آبی اند و ... آیا واقعا فرقی دارن ؟ راستی اگه قیمت دارید قیمتهای مدلهای زیر رو بگید : ممنون
EVGA 285GTX 2GB
EVGA 280GTX
EVGA 275GTX
ZOTAC 285 2GB
نه عزیزم،کیفیت که بر اساس رنگ بندی نیست،کیفیت برد بستگی به تعداد لایه های بکاررفته توش داره و مهمتر از اون قطعات استفاده شده روی مدار برد هست که از قطعات مقاوم تر باشه یا ارزون که به حرارت و ولتاژ حساسترن
در ضمن همونطور که قبلا هم گفتم بیشتر بردا از روی بردای مرجع ساخته میشن و همه چیزشون مثل هم هست، مگر مدلهای اختصاصی خود برند.
قیمت EVGA هم از همه ی برندها پایینتره که فعلا فقط مدل GTX 260 SSC رو موجود داریم بقیمت 290 تومن
هست.

EVGA 285GTX 2GB
EVGA 280GTX
EVGA 275GTX
ZOTAC 285 2GB
نه ربطی به رنگ بندی نداره اون یجور طبقه بندی قطعات (البته تو یسری از برندا) در سطح های مختلف هستش که سازنده میاد برداشو مثلا main بر این اساس طبقه بندی میکنه یجورایی از آماتور تا حرفه ای. ;)
بستگی به قطعات بکار رفته ، روی برد داره همین. ;)
کی به شما یه همچین حرفی زده ؟
evga پایینترین قیمت رو تو سریه 200 ، nvidia (البته تو ایران) داره.;)
260ش الان 285 290 تومنه 275ش 335 340 تومن (بقیه رو قیمت ندارم) و gtx280 هم با برد zotac الان 400 تومن در میاد.;)

2 تا لپ تاپ هست یکیش اینتل و اون یکی جیفورسه( گرافیکشون) کدوماش خوبن

intel 4500MHD
Geforce256 up to 512(فکر کنم 6500(

اینا روی لپ تاپ هست حالا موندم کدوم از این لپ تاپ ها بهتره برای کارهای معمولی می خوام و البته بازی هم اجرا شه مثلا GTA IV اون مدلی که روش اینتل هست خیلی خوبه ولی من آشنایی با گرافیکای اینتل ندارم

2 تا لپ تاپ هست یکیش اینتل و اون یکی جیفورسه( گرافیکشون) کدوماش خوبن

intel 4500MHD
Geforce256 up to 512(فکر کنم 6500(

اینا روی لپ تاپ هست حالا موندم کدوم از این لپ تاپ ها بهتره برای کارهای معمولی می خوام و البته بازی هم اجرا شه مثلا GTA IV اون مدلی که روش اینتل هست خیلی خوبه ولی من آشنایی با گرافیکای اینتل ندارم
خب هر دو تا ضعیفن، برای بازی هم که اصلا حرفشو نزن،GTA IV هم که خودش از سنگینترین بازیهای PC هست چه برسه به اینکه بخواد روی لپ تاپ و اونم این تراشه ها اجرا بشه!
یا قید بازی رو کلا بزن یا اینکه مدلی بگیر که یکی از تراشه های جدیدتر Nvidia 9300/ATI 3650 به بالا رو داشته باشه که احتمالا زیر 1500 نیست

نه ربطی به رنگ بندی نداره اون یجور طبقه بندی قطعات (البته تو یسری از برندا) در سطح های مختلف هستش که سازنده میاد برداشو مثلا main بر این اساس طبقه بندی میکنه یجورایی از آماتور تا حرفه ای. ;)
بستگی به قطعات بکار رفته ، روی برد داره همین. ;)
کی به شما یه همچین حرفی زده ؟
evga پایینترین قیمت رو تو سریه 200 ، nvidia (البته تو ایران) داره.;)
260ش الان 285 290 تومنه 275ش 335 340 تومن (بقیه رو قیمت ندارم) و gtx280 هم با برد zotac الان 400 تومن در میاد.;)

بازم ممنون . آخه میدونی من از یکی از بهترین شرکتای تبریز پرسیدم ، یارو گفت EVGA بهترین مارکه و ماله سوئد یا سوئیس هستش و گرونترین مارکه !! البته من خودم در برتر بودن EVGA شک ندارم . راستی بهترین نوع (و گرونترین) مارک گرافیک (مخصوص سری 200) کدومه ؟ من با این همه انتخاب سردرگم هستم . اگه میشه یه راهنمایی جامع کنید ؟ تشکر

بازم ممنون . آخه میدونی من از یکی از بهترین شرکتای تبریز پرسیدم ، یارو گفت EVGA بهترین مارکه و ماله سوئد یا سوئیس هستش و گرونترین مارکه !! البته من خودم در برتر بودن EVGA شک ندارم . راستی بهترین نوع (و گرونترین) مارک گرافیک (مخصوص سری 200) کدومه ؟ من با این همه انتخاب سردرگم هستم . اگه میشه یه راهنمایی جامع کنید ؟ تشکر
بهترین رو که واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره چون همه برند ها کیفیت بالایی دارن چون اصولا چیپ گرافیکی ایشون یکی هست چون هیچ کدوم ضعفی نسبت به یه برند دیگه ای ندارن که بگیم کدوم بهتره
ولی خوب میشه گفت بهترین ها evga,asus,zotac,gainward,xfx,inno3d,msi... هستن
گرونترین ها هم فکر کنم xfx و asus هست

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان الان 4890 در بین کارتهای تک هسته ایه ati سریعترین هست یا نه؟
این کارت در حد چه کارتی از nvidia هست؟
ارزش خرید داره؟ یعنی به مقداری که هزینه میکنی کارایی داره؟(فکر کنم حدود 320-330 تومن هست)
لطف کنید چندتا بنچ مارک هم ازش بذارید
ممنون

ببین اگه میخوای گرونترین ارزونترین رو وسط بکشی که گیگا یه تنه همه رو کنار میزنه ، اکثر مدلاش یه 80 90 تومنی با بقیه برندا تفاوت داره در صورتیکه تو vga حرف چندانی واسه گفتن نداره ، بالا پایین بودن قیمت هم یجور سیستم بیمار تو بازار ماست و میشه گفت بیشتر تو بازار ایران رواج داره وگرنه تو اونور قیمتا در یه حد هستش میتونی سرچ کنی و خودت اینو ببینی.;)
سلام
ارزش خرید داره؟ یعنی به مقداری که هزینه میکنی کارایی داره؟(فکر کنم حدود 320-330 تومن هست)
ممنون
درسته ;)
در حد gtx275 هستش حدودا ;)
خوب ارزش داشتن یا نداشتنش رو باید با همرده ش مقایسه کنی که یجورایی از نظر قیمتی هم همون 275 هستش ، من 275 رو پیشنهاد میکنم الان با برد evga حدودا 335 340 تومن در میاد.
اینم چنتا review

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4890-review-test/
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4890/

اکثر فروشنده ها اطلاعات فنی ندارن اصلا،شما باید از اونا بپرسی یا منبعت رو اینترنت و بچه های فرومای تخصصی مثل اینجا قرار بدی؟! کارت سویسی یا سوئدی هم نداریم، همه چینی هستن
ارزونترین برند Zotac و EVGA و گرونترین هم ASUS و Gigabyte هستن که در عمل فرقی نمیکنه کدوم رو بخری.

سلام
ممنون
بله، کارت 4890 هم در حد کارت GTX 275 از Nvidia هست
در صورتی که بخوای اونقدر هزینه کنی که خب خرید GTX 275 انتخاب بهتری نسبت به 4890 هست چون یکم سریعتره.
اینم لینک چن تا بررسی از این دو تا کارت:
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4890_12.html
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/asus_eah_4890_1gb_ddr5_pcie_graphics_card/3
http://www.legitreviews.com/article/944/1/
http://techgage.com/article/ati_radeon_hd_4890_nvidia_geforce_gtx_275
http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=5526&pageid=3706
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-review-test/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or