مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
میخوام یه کارته گرافیک تهیه کنم.اطلاعاتمم در مورده کارته گرافیک های بازار زیره صفره:biggrin1:.
یه کارتی میخوام که هم hd باشه و هم اینکه حالا حالاها کم نیاره(البته جلو بازیها:biggrin1:)
قیمتش هم حدوده 200 تومن باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
برای بین 100تا 200 تومن در حال حاضر انتخابای خوبی توی بازار موجود نیست،یا یه مدت دیگه صبر کن تا کارتای ATI 4770 برسن و اون رو بخری-که سرعتش حدود 10 درصد کمتر از کارتGTS 250 هست اما با قیمت 120-130 تومن فقط- یا یه مقدار پول بیشتری بزار و کارت EVGA GTX 260 رو بخر که حدود 260 تومن هست و سرعتش خیلی بیشتر هست و حالا حالاها کم نمیاره.
راستی میتونی کارت ATI 4870 رو هم بخری که همرده ی GTX 260 هست اما فقط 230 تومن قیمت داره وحافظش هم 1 گیگ DDR5 هست.

آخرین ویرایش:
برای بین 100تا 200 تومن در حال حاضر انتخابای خوبی توی بازار موجود نیست،یا یه مدت دیگه صبر کن تا کارتای ATI 4770 برسن و اون رو بخری-که سرعتش حدود 10 درصد کمتر از کارتGTS 250 هست اما با قیمت 120-130 تومن فقط- یا یه مقدار پول بیشتری بزار و کارت EVGA GTX 260 رو بخر که حدود 260 تومن هست و سرعتش خیلی بیشتر هست و حالا حالاها کم نمیاره.
راستی میتونی کارت ATI 4870 رو هم بخری که همرده ی GTX 260 هست اما فقط 230 تومن قیمت داره وحافظش هم 1 گیگ DDR5 هست.
یه دنیا ممنون
دوستان شرمنده ها که من دوباره این سئوالو میپرسم.
یعنی اگه من برم به فروشنده بگم که EVGA GTX 260 میخوام.نمیپرسه واسه چه شرکتیه ....یا چیزایه دیگه.
کارته gts250 که دوستمون گفت چقدر از لحاظه کیفیت و سرعت با EVGA GTX 260 فرق داره؟قیمتش حدودا چنده؟

دوست عزیز ممنون از کمکتون.
اگه ممکنه اسم و مدله کامله این دو کارت رو با حدوده قیمت برام بزارید .
بازم ممنون
260GTX از برند زوتاك كه توسط ليون كامپيوتر وارد شده و با هم 250GTs از برند زوتاك كه اين هم توسط ليون كامپيوتر وارد شده.
قيمت دقيقش هم هموني بود كه گفتم !
یه دنیا ممنون
دوستان شرمنده ها که من دوباره این سئوالو میپرسم.
یعنی اگه من برم به فروشنده بگم که EVGA GTX 260 میخوام.نمیپرسه واسه چه شرکتیه ....یا چیزایه دیگه.
کارته gts250 که دوستمون گفت چقدر از لحاظه کیفیت و سرعت با EVGA GTX 260 فرق داره؟قیمتش حدودا چنده؟
خب وقتي كه مي فرماييد eVGA خب همون شركت يا برند هست ديگه!
260 حدود 20 درصد قويتر از 250 هست.

با سلام من یه 8600 gt داشتم کارت خوبی هم بود و ازش راضی هم بودم اما متاستفانه اب خورد و از بین رفت حالا می خوام یه کارت دیگه بگیرم تو مایه های 100 تومان لطفا راهنمایی کنید بیشترم برای بازی می خوام با تشکر

XFX=سازگار ارقام
GIGA=آواژنگ
EVGA=کولینگ سیستم
ASUS=ویستا
ZOTAC=لیون
Sparkle=فاره
اطلاعات تکمیلی رو توی سایتشون ببین.

دوست عزیز ممنون. همه رو پیدا کردم غیر یکی که بیشتر لازمم بود ! سایت کولینگ سیستم رو پیدا نکردم 1 اگه میشه سایشو بزارید ممنون

با سلام من یه 8600 gt داشتم کارت خوبی هم بود و ازش راضی هم بودم اما متاستفانه اب خورد و از بین رفت حالا می خوام یه کارت دیگه بگیرم تو مایه های 100 تومان لطفا راهنمایی کنید بیشترم برای بازی می خوام با تشکر
فعلاً كارت 4670 انتخاب خوبي هست تا وارد شدن كارت 4770.
كه فكر كنم حدود 130 تومن قيمت كارت 4770 باشه.
اگه صبر كني بهتره.

میتونی یک کارت 8800 GTX بخری.خیلی خوبه.فکر کنم 120 باشه! برند جیفورس!
مرتضي 8800 كي اين قيمتيه؟!!
برند جيفورس كه نداريم اون جيفورس سري كارتهاي انويديا هستن.
مثل رادئون Ati يه نوع پيشونده!
فكر كنم منظورت 8600GTs يا 9600GSo باشه؟

نه عباس برند منظورم مدل جیفورس nVidia بود شرمنده.سرعتی گفتیم. جیفورس 8800 GTX منظورم بود.راستی قیمت گرفتم بالا درومد! 340!!!

شما تا 100 دو تا انتخاب بیشتر نداری hd4670 از ati و 9600gso 384mb از nvidia که من 9600gso رو پیشنهاد میکنم با برد xfxش در میاد 105 تومن.;)
یه پیشنهاد دیگه هم دارم و اون اینه که یه 1 یا 2 هفته ای صبر کنی تا این 4770 بصورت انبوه وارد شه بعد واسه خرید اقدام کنی.(دیگه خود دانی)
دوست عزیز ممنون. همه رو پیدا کردم غیر یکی که بیشتر لازمم بود ! سایت کولینگ سیستم رو پیدا نکردم 1 اگه میشه سایشو بزارید ممنون
این سایت کولینگ سیس :

http://www.coolingsys.ir/

میتونی کارت 9600GT 512 یا 9600GSO 768 رو بخری یا صبر کنی تا کارتای ATI 4770 وارد شه و اون رو بخری که خیلی سریعتره و بنظر من خریدش خیلی بیشتر ارزش داره.

سلام.من بین انتخاب کارت های Geforce GTX275وATi Radeon HD4890گیرکردم.قیمت هاهم تاجایی که میدونم 20یا30تومن اختلاف دارند.فقط بگین کدوم یکی باکدوم برندبهتره؟

سلام.من بین انتخاب کارت های Geforce GTX275وATi Radeon HD4890گیرکردم.قیمت هاهم تاجایی که میدونم 20یا30تومن اختلاف دارند.فقط بگین کدوم یکی باکدوم برندبهتره؟
سلام.
خب به نظرم نظر اكثر دوستان و خودم 275 باشه!!
و از برندEVGA يا زوتاك بگيرين بهتره.

خوب مشخصه 275 سریعتره (البته نه همه جا) یه چنتا قابلیت دیگه هم داره مثل physix , cuda و..... که میتونه انتخاب بهتری نسبت به 4890 باشه.;)
شما میتونی با برد evgaش رو در نظر بگیری.;)

با تشکر از بچه هایی که کارت بهم معرفی کردن من امروز رفتم مرکز کام÷یوتر ایران برای خرید کارت
نتیجه : ati 4770 هنوز تو بازار نیومده
در مورد 9600 من گیج شدم شاید 10 مدل مختلف پیدا کردم ddr 2 یا ddr 3 با hd یا بدون اون xfx یا مدلهای دیگه خلاصه وضعیتی بود بعد قیمتشم بالاس از 130 تا 170 حالا از دوسان می خوام که لطف کنن دقیق بگن کدوم مدل 9600 رو بگیرم
در ضمن یا مشکل دیگه هم هست اونم اینه که مثل اینکه ddr 3 باید یه پاور قوی داشته باشی البته پاور من 380 گرین هست به نظرتون کافیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or