.::MAFIA::.
کاربر سایت
خب بین اینا مشخصه GTX 285 قویتره ! ولی به نظر من GTX 275 بگیری اور کنی بهتر از پول بیشتر دادن به 285 هست
درضمن خیالت از گرما و صدا کارتای سری GT200 راحت باشه.
ممنون دوست من ولی میدونی من با اورکلک چندان موافق نیست رو همین ماجرا دوبار کارت سوزوندم که شامل گارانتی نشده !:cheesygri +اینکه فک کنم عمر کارت با اور نصف شه !! من که پول ندارم هر روز کارت بگیرم و سیستم جدید را حداقل واسه 4 سال میخوام !
واسه گرمای سری 200 شنیدم خیلی داغ میکنن ! درسته ؟
راستی نگوفتین که Sparkle بگیرم یا ZOTAC ؟؟
ممنون . در مورد بودجه ، کمترین و عاقلانه ترین ؟ حداقل 5-6 سال عمر کنه و درمقابل نوسان برق ما خوب دوام بیاره !فقط به بودجه ی شما و اینکه بخوای چه مدلیش رو بگیری بستگی داره.
خوب مشخصه 285 سریعتره و ، وقتی سریعتره یعنی فریم بالاتری میده ، هر سه مدل هم گرمای شدیدی تولید میکنن که فنهاشون براحتی از پس این گرما بر میاد بهتر بگم گرما تو کارتای nvidia بی معنیه.
خوب فک کن 10 سال عمر این کارته با اور میشه نصف ، یعنی تا 5 سال دیگه کارت عوض نمیکنه ؟
هرچند هیچ وقت به نصف هم نمیرسه چون اینجور کارتا از قطعات خوب و با کیفیتی ساخته میشن و از پس هر فشار سنگینی بر میان.(البته اینم بستگی به مدل داره)
اینکه میگید از قطعات با کیفیتی هستند، درمورد تمام مارکها صادقه ؟
ومن بشتر نظرم رو Sparkle 285GTX 2GB که جدید داده و فک کنم 535 تومن هست . نظرتون چیه ؟
اینم بگم گارانتی واسم مهمه که اگه موردی هم پیش اومد به راحتی خدمات + تعویض بدن . وبعد تعداد سال گارانتی هم واسم ملاکه ، کدوم مارک بیشتر و بهتر پشتیبانی و گارانتی میکنه ؟
Last edited by a moderator: