مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ارزش داره 9600gt ام رو بفروشم یک radeon 4770 بگیرم؟
ارزش داره در صورتی که زیاد تفاوت قیمتی نکنه یا بیشتر از 20 30 تومن سر ندی.

من یه کارت 9600gt ddr3 512 256 bit asus گرفتم

اول بگید انتخاب خوبی بوده؟
و قیمتش چقدر میارزه

بعد یه سوکت پاور داره اما پاور من معمولیه

نمیشه یه جوری از همین پاور خودم استفاده کنم
سوکتاش به هم نمیخوره ولی یه جوری میتراشم بهش وصل میکنم
مشکلی پیش نمیاد:cheesygri
مثبت و منفی نداره؟(صد در صد داره)
کارتت که کارت خوبیه اما چیو میخوای بتراشی عزیز؟!!
شما باید از تبدیلMulex>6 PIN استفاده بکنی که شاید توی لوازم خود کارت هم باشه، اما از بیرون هم میتونی تهیه کنی.

سلام!
آقا من الان این n9800gt-1g چند بفروشم خوبه؟ ارزشش رو داره بفروشمش؟
آخه اصلا ازیتم نمیکنه؟
حالا چند بفروشم خوبه؟
و بجاش با یکم بودجه بیشتر چی بخرم بهرته؟؟
gtx280 چنده؟:eek:
اگه بخوای کمتر از 275/285 بگیری که فرق محسوسی توی سرعت نمیبینی،البته توی رزولوشن بالا بیشتر فرقشون معلومه.

ارزش داره 9600gt ام رو بفروشم یک radeon 4770 بگیرم؟
نه ارزش نداره چون همش ضرره.;)
من یه کارت 9600gt ddr3 512 256 bit asus گرفتم

اول بگید انتخاب خوبی بوده؟
و قیمتش چقدر میارزه

بعد یه سوکت پاور داره اما پاور من معمولیه

نمیشه یه جوری از همین پاور خودم استفاده کنم
سوکتاش به هم نمیخوره ولی یه جوری میتراشم بهش وصل میکنم
مشکلی پیش نمیاد:cheesygri
مثبت و منفی نداره؟(صد در صد داره)
خوب یا بد بودنش بستگی به طرف داره هرچی بیشتر خرج کنی از اون طرف قدرت بیشتری برای اجرای بازی داری.;)
حالا من نمیدونم شما چقدر پای این کارت هزینه کردی ولی کارت خوبی هستش.;)
اول بگو خروجیه پاورت چقدره (خروجی real) تا یه چیزایی مشخص بشه.
سوکتشو میتراشی ؟! :biggrin1:
از این حرفا جایی نزن عیبه :cheesygri ، شما باید تبدیل molex به pcie بگیری از اینا :
72.2MOLEX-PCIe.gif

سلام!
آقا من الان این n9800gt-1g چند بفروشم خوبه؟ ارزشش رو داره بفروشمش؟
آخه اصلا ازیتم نمیکنه؟
حالا چند بفروشم خوبه؟
و بجاش با یکم بودجه بیشتر چی بخرم بهرته؟؟
gtx280 چنده؟:eek:
بهتره بیخیال فروش شی چون 200 درصد ضرر میکنی :biggrin1:
gtx280 هم به غیر از مدل zotac که 400 تومنه بقیه برندا بالای 470 480 تومن در میان ، خرید 280 هم الان دیگه بی معنیه وقتی 275 با 330 تومن و قدرتی در حد 280 هستش دیگه کسی سراغ 280 نمیره.;)
اگه از چيپ nVIDIA خوشت مياد برو 295 رو بخر!
GTX 280 Asus 1G DDR3 520تومان
آقا این چجور راهنمایی هستش ؟! اینجوری که میترسونیش.:cheesygri

تو سایت Rayansaba قیمت Asus-EN8800GTS 512mbرو زده 199 بعد تو همین سایتClub3d-8800GTS 512mbرو زده 295 تازه کارت از رده خارج 8800GTS-640mb رو زده 375جریان چیه؟

شما اصلا به قیمت های رایان صبا توجه نکن
کلا قیمت هایی که رایان صبا میزنه, چرت و پرت هست

نه ارزش نداره چون همش ضرره.;)

خوب یا بد بودنش بستگی به طرف داره هرچی بیشتر خرج کنی از اون طرف قدرت بیشتری برای اجرای بازی داری.;)
حالا من نمیدونم شما چقدر پای این کارت هزینه کردی ولی کارت خوبی هستش.;)
اول بگو خروجیه پاورت چقدره (خروجی real) تا یه چیزایی مشخص بشه.
سوکتشو میتراشی ؟! :biggrin1:
از این حرفا جایی نزن عیبه :cheesygri ، شما باید تبدیل molex به pcie بگیری از اینا :
72.2MOLEX-PCIe.gif

140 خریدم خوبه؟

چقدر من کورم داخل جعبش خودش از این سوکتا داره(لازم نیس بتراشم!:biggrin1:

راستی پاور من از همین معمولی هاست فکر کنم 250 وات باشه
این پاور واسه این کارت کم نیس؟

سلام
دوستان چند مدل کارت گرافیک به من معرفی کنید که هم کارایی و قدرت بالایی داشته باشه و هم اینکه از نظر قیمت نسبت به مدلهای هم سطحش به صرفه تر باشه . مدل خاصی مد نظرم نیست اگر راهنماییم کنید ممنون میشم. در کنارش اگر میشه چند مدل CPU هم پیشنهاد کنید.

140 خریدم خوبه؟

چقدر من کورم داخل جعبش خودش از این سوکتا داره(لازم نیس بتراشم!:biggrin1:

راستی پاور من از همین معمولی هاست فکر کنم 250 وات باشه
این پاور واسه این کارت کم نیس؟
خوب یجورایی لبه مرزه ولی خوب گرفتی.;)
خوب پس معمارو حل کردی :cheesygri
نکته ی اصلی اینجاس ، پاور شما ضعیفه (در حد فاجعه) شما حتما باید پاورتو عوض کنی در غیر اینصورت کارت گرافیکت نصف یا شایدم بیشتر قدرت خودشو نشون نمیده حتی ممکنه برای خود کارت هم مشکل پیش بیاد.;)
9600gt حداقل یه 450w میخواد که شما باید یه پاوری در این حد یا بالاتر در نظر بگیری.;)
سلام
دوستان چند مدل کارت گرافیک به من معرفی کنید که هم کارایی و قدرت بالایی داشته باشه و هم اینکه از نظر قیمت نسبت به مدلهای هم سطحش به صرفه تر باشه . مدل خاصی مد نظرم نیست اگر راهنماییم کنید ممنون میشم. در کنارش اگر میشه چند مدل CPU هم پیشنهاد کنید.
خوب شما یه بودجه ای تعیین کن تا بشه نظر داد.;)
واسه قطعات دیگه هم تاپیک مشاوره سیستم هستش.;)

از بین چیپ های گرافیکی لپ تاپ کدوم قوی تر هستن ؟؟؟
3470/9300m gs/8600 gt کدومشون ؟
تراشه های گرافیکی لپ تاپ خیلی متنوع نیستن و در ضمن قدرتشون هم معادل کارتای گرافیکی PC نیست، اما تراشه های Nvidia 9300GS و ATI 3650 از بقیه جدیدتر و سریعترن،البته هر دو شرکت تراشه های موبایل قویتری هم دارن ولی فقط توی دستگاههای بالای 2 میلیون تومن استفاده میشن.
بهترین انتخاب خرید لپ تاپی هست که تراشه ی گرافیکی مجزا-یعنی بجز تراشه ی داخلی خود Intel که از RAM سیستم هم استفاده میکنه-و حافظه ی گرافیکی مجزا هم استفاده کرده باشه که سرعت کل سیستم رو هم بیشتر میکنه،بهر حال نمیشه خیلی تجربه ی بازی کردن با کیفیت روی این دستگاهها داشت(مگر مدلای خیلی گرون )

کسایی که میخوان کارت گرافیک بگیرن pci بگیرن به نظر من اگه پول دارن کارت 8800 با برد XFX یا ASUS که خیلی بهتره سعی کنید از DDR3 استفاده کنید که بهتره هست و در مقایسه ای که من کردم 1GIG DDR2 ضعیف تر از 512 DDR3 در بازی بود چون شما در بازی بیشتر نیاز به سرعت دارید تا قدرت سری 8800 از تمامی سری 9 بهتره به چزع 9800 و از PIXEL SHADER 4 رو هم دارا هست
سریGT یا GSO که ورودی HD هم داره که بانصب به یک تلوزیون HD تازه متوجه این سری میشید

سلام!
یعنی نفروشمش؟
خوب بعد یه سال دیگه اگه بخوام مثلا 9800gx2 یا 280gtx بخرم با فروش این خیلی ضرر میکنم درسته؟؟
راستی به صرفه تره +9800gtx بخرم یا 280gtx ؟
راستی ضرر میکنم اگه این 9800gt رو بفروشمو و gts 250 بخرم؟:(
ممنون.

دوستان برای سری 200 انویدیا مارک ZOTAC بخرم یا SPARKLE ? لطفا قیمت ها و گارانتی هاشون و کیفیتشون رو مقایسه کنید . ممنون

یه سوال دیگه از بین 9800GX2 و 280GTX و 285GTX 2GB کدوم قدرتمند تر عمل میکه ، بی صدا تره و فریم هاش رو بازی های سنگین بالاتره ؟ کدوم بشتر گرم میشه ؟

Last edited by a moderator:
تراشه های گرافیکی لپ تاپ خیلی متنوع نیستن و در ضمن قدرتشون هم معادل کارتای گرافیکی PC نیست، اما تراشه های Nvidia 9300GS و ATI 3650 از بقیه جدیدتر و سریعترن،البته هر دو شرکت تراشه های موبایل قویتری هم دارن ولی فقط توی دستگاههای بالای 2 میلیون تومن استفاده میشن.
بهترین انتخاب خرید لپ تاپی هست که تراشه ی گرافیکی مجزا-یعنی بجز تراشه ی داخلی خود Intel که از RAM سیستم هم استفاده میکنه-و حافظه ی گرافیکی مجزا هم استفاده کرده باشه که سرعت کل سیستم رو هم بیشتر میکنه،بهر حال نمیشه خیلی تجربه ی بازی کردن با کیفیت روی این دستگاهها داشت(مگر مدلای خیلی گرون )
قبول دارم با لپ تاپ زیر 2 تومن نمی شه بازی کرد ، میخوام توی این حیطه قیمت بهترین تراشه که می شه خرید انتخاب کنم .
پس 9300gs از 8600gt قوی تر هست ؟

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه از بین 9800GX2 و 280GTX و 285GTX 2GB کدوم قدرتمند تر عمل میکه ، بی صدا تره و فریم هاش رو بازی های سنگین بالاتره ؟ کدوم بشتر گرم میشه ؟
خب بین اینا مشخصه GTX 285 قویتره ! ولی به نظر من GTX 275 بگیری اور کنی بهتر از پول بیشتر دادن به 285 هست

درضمن خیالت از گرما و صدا کارتای سری GT200 راحت باشه.

خب بین اینا مشخصه GTX 285 قویتره ! ولی به نظر من GTX 275 بگیری اور کنی بهتر از پول بیشتر دادن به 285 هست

درضمن خیالت از گرما و صدا کارتای سری GT200 راحت باشه.
اور كنه خب عمرش كم ميشه!همون 285 بهتره.

سلام!
یعنی نفروشمش؟
خوب بعد یه سال دیگه اگه بخوام مثلا 9800gx2 یا 280gtx بخرم با فروش این خیلی ضرر میکنم درسته؟؟
راستی به صرفه تره +9800gtx بخرم یا 280gtx ؟
راستی ضرر میکنم اگه این 9800gt رو بفروشمو و gts 250 بخرم؟:(
ممنون.
گفتم بستگی به خودت داره به نظر من همش ضرره.;)
بعد یه سال هم تا دلت بخواد مدلای جدید میاد که دیگه فکر اینا از سرت بیرون میره ، در کل قیمت اون دو کارت هیچ رقمه قابل مقایسه با کارت فعلی شما نیست پس تاثیر چندان محسوسی تو خریدشون نمیذاره.;)
قدرت کارت شما نسبت به 9800gtx و gts250 چندان فاصله دار نیست یعنی فرقشون نهایت 8 یا 9 فریم هستش و میشه گفت با تعویض کارتت به یکی از این مدلا افزایش کارایی چشمگیری نمیبینی.;)
دوستان برای سری 200 انویدیا مارک ZOTAC بخرم یا SPARKLE ? لطفا قیمت ها و گارانتی هاشون و کیفیتشون رو مقایسه کنید . ممنون
فقط به بودجه ی شما و اینکه بخوای چه مدلیش رو بگیری بستگی داره.;)
خوب مشخصه 285 سریعتره و ، وقتی سریعتره یعنی فریم بالاتری میده ، هر سه مدل هم گرمای شدیدی تولید میکنن که فنهاشون براحتی از پس این گرما بر میاد بهتر بگم گرما تو کارتای nvidia بی معنیه.;)
اور كنه خب عمرش كم ميشه!همون 285 بهتره.
خوب فک کن 10 سال عمر این کارته با اور میشه نصف ، یعنی تا 5 سال دیگه کارت عوض نمیکنه ؟ ;)
هرچند هیچ وقت به نصف هم نمیرسه چون اینجور کارتا از قطعات خوب و با کیفیتی ساخته میشن و از پس هر فشار سنگینی بر میان.(البته اینم بستگی به مدل داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or