مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه بودنش که هست ، گفتم فقط برندای خاصی از این مدل به بازار عرضه کردن ، به نظر من چون اختلافش با gt از نظر قیمت کمه همون gt میتونه انتخاب بهتری باشه.;)
اگه منظورت 9600gt هستش مثکه جدیدا coolingsys با برد evgaش رو وارد کرده با قیمت 120 حالا شما خودت یه آماری بگیر ببین چی میگن یکی از نماینده هاشون هم تو همین سایته kakihot .;)
نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره شما میتونی هر کارتی رو ، رو مینت بندازی.;)
اونم DIMM 4 هستش نه ddr4.;)

دوستان یه سوال در مورد کارتای سری 200 شرکت sparkle دارم . آیا این قیمت پایین کمی بیش از حد عجیب نیست ؟ آیا محصولاتش خوب و با کیفیت هستند و میشه با مارکی مثه XFX و EVGA مقایسه کرد ؟
مخصوصا GTX260 و GTX275 و GTX280 و GTX 285 2GB که اخیرا داده ؟ شما از سری 200 کدوم مارک و مدل رو از لحاض کارایی و قیمت توصیه می کنید ؟

این 9600gt 256 bit و ddr3 است ؟ به نظرتون بهتر نیست صبر کنم تا 4770 بیاد. قیمت 4830 رو دقیق میدونید
خیلی ممنون
gt فقط ddr3 و 256bit هستش.;)
بستگی به خودت داره ، گفتم دیگه از 160 تا 210 .;)
دوستان یه سوال در مورد کارتای سری 200 شرکت sparkle دارم . آیا این قیمت پایین کمی بیش از حد عجیب نیست ؟ آیا محصولاتش خوب و با کیفیت هستند و میشه با مارکی مثه XFX و EVGA مقایسه کرد ؟
مخصوصا GTX260 و GTX275 و GTX280 و GTX 285 2GB که اخیرا داده ؟ شما از سری 200 کدوم مارک و مدل رو از لحاض کارایی و قیمت توصیه می کنید ؟
sparkle هم برند خوب و معتبریه اینکه قیمتاش پایینتره برمیگرده به شرکت یا کمپانی که این برند رو وارد کرده وگرنه چیپ همون چیپه و فرقی نمیکنه که چه برندی باشه.;)
در مورد کارایی هم شما هیچ فرقی بین برندا نمیبینی (تو مدلای ref) به غیر از مدلایی که oc شدن.;)
فعلا تو این سری evga تو بازار قیمتای نسبتا بهتری داره در مورد کیفیتش هم که شکی نیست.;)

gt فقط ddr3 و 256bit هستش.;)
بستگی به خودت داره ، گفتم دیگه از 160 تا 210 .;)
sparkle هم برند خوب و معتبریه اینکه قیمتاش پایینتره برمیگرده به شرکت یا کمپانی که این برند رو وارد کرده وگرنه چیپ همون چیپه و فرقی نمیکنه که چه برندی باشه.;)
در مورد کارایی هم شما هیچ فرقی بین برندا نمیبینی (تو مدلای ref) به غیر از مدلایی که oc شدن.;)
فعلا تو این سری evga تو بازار قیمتای نسبتا بهتری داره در مورد کیفیتش هم که شکی نیست.;)
ممنون . آخه این که من به این مارک شک کنم طبیعی هست ! آخه عادت داریم قیمتا نجومی باشن ! راست sparkle ماله چینه دیگه نه ؟ و شما از بین sparkle GTX275 و XFX 9800GTX+ BE کدوم رو نسبت به قیمت و کارایی توصیه می کنید ؟ یه سوال دیگه هم اینکه آیا مدهای 9800GTX با حافظه 1 GB وجود دارن ؟ اگه وجود دارن تفاوتشون چقدره ؟ بازم ممنون

+ اینکه کارتی که من میخوام میخوام مقاوم باشه ! با کوچکترین نوسان نسوزه ! (مثه مدلهای asus که قبلا داشتم) رو اورکلاک کم نیاره و زیاد داغ نکنه و صدای فنشم گوش خراش نباشه ، البته رو مارک چین بودن هم حساسم !(EVGA رو واسه همین گفتم)

Last edited by a moderator:
+ اینکه کارتی که من میخوام میخوام مقاوم باشه ! با کوچکترین نوسان نسوزه ! (مثه مدلهای asus که قبلا داشتم) رو اورکلاک کم نیاره و زیاد داغ نکنه و صدای فنشم گوش خراش نباشه ، البته رو مارک چین بودن هم حساسم !(EVGA رو واسه همین گفتم)
ببين شما كارتي را كه مي خواهيد مي توانيد از برند BFG با توجه به بودجه اي كه دارين انتخاب كنيد كه كارتهاي اين شركت قابليت اوركلاك خيلي بالايي دارن و خيلي هم مقاوم هستن(كيسه بوكس رو فرض كن!!)

ممنون . آخه این که من به این مارک شک کنم طبیعی هست ! آخه عادت داریم قیمتا نجومی باشن ! راست sparkle ماله چینه دیگه نه ؟ و شما از بین sparkle GTX275 و XFX 9800GTX+ BE کدوم رو نسبت به قیمت و کارایی توصیه می کنید ؟ یه سوال دیگه هم اینکه آیا مدهای 9800GTX با حافظه 1 GB وجود دارن ؟ اگه وجود دارن تفاوتشون چقدره ؟ بازم ممنون

اولا که کارتای همه ی برندها بدون استثنا چینی هستن ، اما خب ربطی به کیفیت نداره ،9800 هم با GTX 275 قابل مقایسه نیست چون 275 خیلی سریعتره،برا 9800 هم اگر مدل 1 گیگ رو بگیری بهتره
مقاومت کارت ربطی به برند نداره بلکه به مدل مربوطه،چون مثلا توی مدلهای GTX 260/275/285 همه ی سازنده ها اول کارتاشون رو بر اساس برد مرجع Nvidia میسازن که کاملا شبیه هم هست و فرقی با هم ندارن ،
اما بعدا بعضی سازنده ها مدلایی رو خودشون تولید می کنن که قطعات با کیفیتتر و مقاومتر روش بکار رفته،مثلا بجای PWM های معمولی از PWM های دیجیتال یا Solid استفاده کردن مثل این مدل از GALAXY که Dual Bios هم هستو مدلای Matrix از ASUS ، اما این مدلا توی بازار ما کمتر پیدا میشه.

در مورد شک که گفتم بستگی داره.;)
تمام بردا بلا استثنا ساخت چین هستن شک نکن.;)
مقایسه 9800gtx با gtx275 هم درست نیست چون هیچ رقمه قابل مقیاسه نیستن.;)
9800gtx 1gb هم داره اختلافش با 512mbش حدودا 30 35 تومنه.

اولا که کارتای همه ی برندها بدون استثنا چینی هستن
تمام بردا بلا استثنا ساخت چین هستن شک نکن
يك چيزي در مورد اين بگم و دوستان و اساتيد ناراحت نشن!!(حالا ببينا:d)
اونی که شما میبینی روی جعبه قطعات کامپیوتری نوشته Made in China قضیه اش اینه که ،در چین بخاطر کارگر ارزون و خیلی چیز های دیگه هزینه ساخت قطعات در اون شدیدا پایین میاد ، به همین خاطر شرکت های معروف تولید کننده قطعات کامپیوتری قطعاتشون رو در چین و کشورهای دیگر مثل مالزی و غیره Assemble میکنند تا هزینه نهایی قطعه شون پایین بیاد .

وگرنه اگر قرار بود این قطعات در خود آمریکا Assemble بشه میدانید هزینه اش چقدر می شد ؟! میدانید یک کارگر در آمریکا چقدر حقوق می گیره ؟ و خیلی مسائل دیگه ، که اگه اینجوری بود الان شما کارتی رو که داری میخری مثلا 300 دلار اون موقع باید می خریدی 2300 دلار !!!!

الان اگر سی پی یو Intel داری برو رو جعبه اش رو نگاه کن نوشته Made in Malaysia در صورتی که همه میدونن که intel آمریکایی اصله !!

يك چيزي در مورد اين بگم و دوستان و اساتيد ناراحت نشن!!(حالا ببينا:d)
اونی که شما میبینی روی جعبه قطعات کامپیوتری نوشته Made in China قضیه اش اینه که ،در چین بخاطر کارگر ارزون و خیلی چیز های دیگه هزینه ساخت قطعات در اون شدیدا پایین میاد ، به همین خاطر شرکت های معروف تولید کننده قطعات کامپیوتری قطعاتشون رو در چین و کشورهای دیگر مثل مالزی و غیره Assemble میکنند تا هزینه نهایی قطعه شون پایین بیاد .

وگرنه اگر قرار بود این قطعات در خود آمریکا Assemble بشه میدانید هزینه اش چقدر می شد ؟! میدانید یک کارگر در آمریکا چقدر حقوق می گیره ؟ و خیلی مسائل دیگه ، که اگه اینجوری بود الان شما کارتی رو که داری میخری مثلا 300 دلار اون موقع باید می خریدی 2300 دلار !!!!

الان اگر سی پی یو Intel داری برو رو جعبه اش رو نگاه کن نوشته Made in Malaysia در صورتی که همه میدونن که intel آمریکایی اصله !!
خب اینایی رو که گفتی همه میدونیم،توی پستای قبلی هم اشاره شده ،بیشتر این سازنده ها شرکت اصلیشون یا اونجایی که تاسیس شدن بیرون از چین هست.
اما بحث ما سر کشور سازنده ی قطعات بود که هنوز بعضی کاربرا فکر می کنن توی کیفیت قطعات عامل اصلی انتخاب هست ، ما هم میگیم همه ی قطعات توی چین تولید میشه که خیالشون راحت بشه.

من یه کارت 9600gt ddr3 512 256 bit asus گرفتم

اول بگید انتخاب خوبی بوده؟
و قیمتش چقدر میارزه

بعد یه سوکت پاور داره اما پاور من معمولیه

نمیشه یه جوری از همین پاور خودم استفاده کنم
سوکتاش به هم نمیخوره ولی یه جوری میتراشم بهش وصل میکنم
مشکلی پیش نمیاد:cheesygri
مثبت و منفی نداره؟(صد در صد داره)

سلام!
آقا من الان این n9800gt-1g چند بفروشم خوبه؟ ارزشش رو داره بفروشمش؟
آخه اصلا ازیتم نمیکنه؟
حالا چند بفروشم خوبه؟
و بجاش با یکم بودجه بیشتر چی بخرم بهرته؟؟
gtx280 چنده؟:eek:

سلام!
آقا من الان این n9800gt-1g چند بفروشم خوبه؟ ارزشش رو داره بفروشمش؟
آخه اصلا ازیتم نمیکنه؟
حالا چند بفروشم خوبه؟
و بجاش با یکم بودجه بیشتر چی بخرم بهرته؟؟
gtx280 چنده؟:eek:
اگه از چيپ nVIDIA خوشت مياد برو 295 رو بخر!
GTX 280 Asus 1G DDR3 520تومان

تو سایت Rayansaba قیمت Asus-EN8800GTS 512mbرو زده 199 بعد تو همین سایتClub3d-8800GTS 512mbرو زده 295:confused: تازه کارت از رده خارج 8800GTS-640mb رو زده 375:-"جریان چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or