مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این که گفتن تو اسفند درست میشه فقط یه احتماله ، شاید قیمتا کاهش پیدا کنه ولی مثل سابق بعید میدونم بشه !
اکثر بازاریا هم افزایش قیمت (دوباره) برای شب عید پیشبینی میکنن !
پس مجبورم تو همین قیمتای فضایی بگیرم؟
این فقط به خودت بستگی داره.

آخرین ویرایش:
این که گفتن تو اسفند درست میشه فقط یه احتماله ، شاید قیمتا کاهش پیدا کنه ولی مثل سابق بعید میدونم بشه !
اکثر بازاریا هم افزایش قیمت (دوباره) برای شب عید پیشبینی میکنن !
پس مجبورم تو همین قیمتای فضایی بگیرم؟

بعید میدونم با این اوضاح خوبی که کشور داره دیگه قیمتا زیاد پایین بیاد.در ضمن اگه دوستان توجه کرده باشن بیشتر سایتهای فروش قطعات دیگه چیزی برای فروش ندارن و کم کم داریم به دوران......راحل نزدیک میشیم.
پس عقل سلیم میگه به فکر باشید که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.

سلام دوستان . میخواستم ببینم کارت گرافیک الان با 150 تومان فایده داره بگیرم ؟خودم کارت 9400 دارم . بعدش کارت 240 چطور ؟
سیستم :
mother board = asus m4n68t-m
ram=4g
cpu=440 x3
power=معمولی

با 25 30 تومن بالاتر میتونی GTS450 با برد EVGA رو در نظر بگیری که نسبت به کارت خودت افزایش کارایی محسوسی داره !
البته مدل پاورت مشخص نیست شاید نیاز به تعویض داشته باشه.

سلام این cuda تو کارت های سری nvidia چیه؟

CUDA کوچکترین هسته یا واحد پردازشی مستقل تراشه های جدید NVIDIA هست که می تونه هم پردازشهای گرافیکی انجام بده و هم محاسبات فیزیک بازیها و هم تبدیل فرمتهای ویدیویی با سرعت خیلی بالاتر از CPU های رایج. قبلا به Shader معروف بودن، توی تراشه های AMD هم با این واحدها Stream Proccessores می گن.
gtx570 برتری خاصی نسبت به hd6950 داره که اختلاف قیمت 60.000 داره اصلا ارزش داره 60.000 اضافه کنم gtx570 رو بردارم؟
یکی از دوستان گفت میتونم 6950 رو آنلاک کنم و به اندازه 6970 بازدهی بگیرم درست گفته؟اگه درست گفته دیگه نیازی به خرید gtx570 هست.در ضمن چه برندی در صورت آنلاک کردن 6950 برای پایداری و دمای کمتر پیشنهاد میدید ببخشید که زیاد سؤال میکنم

آقا نمی خوای کارت بخری؟ تمام مدلها رو یکی یکی پرسیدی آخرشم معلوم نیس میخوای چیکار کنی
کارت GTX 570 بیشتر جاها یکم سریعتر از 6950 هست، آنلاک کردن هم یه حدی داره و قرار نیست سرعتت به 6970 برسه، بخاطر اینکه ظرفیت اورکلاک کارت 6950 محدوده، حتی اگر Shader هاش هم باز بشه.

ایندفه نوبت 580 و 7950 هست فک کنم!

Last edited by a moderator:
سلام اگه مایه تا 600.000 برسه گرافیک چی پیشنهاد می دید؟

gtx570 برتری خاصی نسبت به hd6950 داره که اختلاف قیمت 60.000 داره اصلا ارزش داره 60.000 اضافه کنم gtx570 رو بردارم؟
یکی از دوستان گفت میتونم 6950 رو آنلاک کنم و به اندازه 6970 بازدهی بگیرم درست گفته؟اگه درست گفته دیگه نیازی به خرید gtx570 هست.در ضمن چه برندی در صورت آنلاک کردن 6950 برای پایداری و دمای کمتر پیشنهاد میدید ببخشید که زیاد سؤال میکنم

Last edited by a moderator:
فرقشون رو تو بنچا باید ببینی ، ولی در اکثر موارد 570 سریعتر عمل میکنه.
در کل به نظر من ارزش 60 تومن بالاتر رو داره !

آخرین ویرایش:
این به هزینه ای که رو این کارتا میخوای بکنی هم بستگی داره ، با وضع فعلی و نایاب بودن این مدلا (از قبل) EVGA یا از مدلای ASUS رو شاید بتونی گیر بیاری !

ممنون . آره اونجا رو هم دیدم/
میبینم شما دنباله سیستمی مثل من.
خدایش آدم حرصش درمیاد تو این قیمت ها جنس بخره.

آقا حمید به نظر من اگه چند ماه صبر کنی منتظر سری gtx600 انویدیا بشی ضرر نمیکنی همیشه بعد از آمدن کالاهای جدید،کالاهای قدیمی تر کاهش قیمت پیدا می کنند منم تصمیم گرفتم صبر کنم البته فکر نکنم بودجه به سری 600 برسه اما سری gtx500 حتما کاهش قیمت پیدا می کنند.

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 AM ارسال شده بود ----------

1-آقا supra طبق گفته شما gtx570 از hd6970 یکمی بهتر است،اما من بنچمارک ها رو که نگاه میکردم در بیشتر موارد 6970 یکم بهتر بود تازه نمودتار مصرف انرژی و دمای gtx570 خیلی بیشتر از 6970 بود 2-امکان اورکلاک کردن مدل sapphire hd 6950 2gb به 6970 هست ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or