واسه 6850 یکم بیشتر یعنی 300 باید هزینه کنی ، برند هم میتونی Sapphire رو در نظر بگیری.سلام HD 6850 میخوام بگیرم.قیمت مد نظرم اطراف 270 هست، برندش هم مهم نیست ولی دوست دارم هیت سینک دار باشه بعنی مثل برند مرجع قاب داشته باشه. با این قیمت میشه پیدا کرد؟ در ضمن MSI 5850 frozen II با قیمت 285 ارزش خرید داره؟ در کل میخوام بدونم ارزش داره بجای 6850 کارت 5850 بگیرم؟ تفاوتی خاصی دارند؟
و یک سوال دیگه این که یک پاور Thermatek 600 watt هم 90 پبدا کردم ارزش خرید داره؟ مدل دقیقش رو نمیدونم ولی آرم 80plus روش نیست؟ 80plus چیه؟ نظرتون در مورد 535AB گرین چیه؟
با تشکر
قیمت خوبه ، کاراییش حدودا بین 9600GT و 9800GT هستش بهتر بگم تو Resـه 768*1024 و تنظیمات متوسط تو اکثر بازیها فریم خوبی میده.سلام دوستان
من دیروز بنا به نیازی که داشتم مجبور شدم کارت گرافیک بگیرم اما چون خیلی وقت بود از دنیایه pc دور بودم نمیدونستم کدوم مارک بهتره برایه این سعی کردم برایه دست گرمی و فقط کارم راه بیافته یک کارته ارزون قیمت بگیرم بعد برم تحقیق کنم یه کارت گرافیکی عالی بخرم.
من یه radeon hd 5670 خریدم به قیمت 130 تومن میخواستم ببینم مشخصاتش چطور و قیمتی که گرفتم گرون یا نه؟و از لحاظ اجرا بازی به کارم میاد و چگونه بازیها اجرا میکنه
ممنون از راهنماییتون
خیر کم میاره البته به غیر از اون بازی ، Crysis و Crysis 2 بیشتر بازیها رو تو اون Res با تنظیمات بالا خوب و روون اجرا میکنه ، واسه بازیهای مد نظر حداقل یه 570 نیازه !برای اجرای بازی های جدید مثل بتل چیز 3 رو 1080p با تنظیمات بالا یا متوسط gtx560ti میتونه پاسخ گو باشه یا خیر ؟
تو همین پست توضیح دادم ، البته تا منظور از این بدرد خوردن چی باشه !این چطوره؟
به درد کرایسیس با DX11 و بتل*فیلد3 میخوره؟
این چیه پس؟ کرایسیس2 DX11 حداقل 42 فریم میده...؟خیر کم میاره البته به غیر از اون بازیها و Crysis بیشتر بازیها رو تو اون Res با تنظیمات بالا خوب و روون اجرا میکنه ، واسه بازیهای مد نظر حداقل یه 570 نیازه !
تو همین پست توضیح دادم ، البته تا منظور از این بدرد خوردن چی باشه !
OMFG !!580 اگه گیر بیاد بین 950 تا 1.100 بسته به انصاف فروشنده (تو مدلای مختلف) متغیره !