دروددوستان فکر می کنید قیمت ها بعد عید بیشتر بشه یا کمتر ؟
570 هم موجود نیست ، باشه هم در کمترین حالت 700 تومن مایشه.
درباره قیمت یا درخواست مشاوره داری لطف کن همرو تو یه پست بپرس !

خوب برای دیدن کانالای HD اونقدر هزینه لازم نیست یه کارتی مثل GT430 هم کارتو راه میندازه ، به اینصورت که با یه تنظیم ساده تو برنامه ی CoreAVC میتونی فیلم یا کانالای HD با فرمت H.264 رو براحتی ببینی !با سلام خدمت دوستان !
میخواستم بپرسم نظرتون راجب کارت گرافیک جی فورس 440 GeForce GT 440 چی هست؟
من فقط کانالهای HD نگاه کنم ! مادربردمم هم 880 GA UH3H هست با کارت گرافیک آمبرد 4550 که روش هست ! البته قبلا 5670 داشتم اصلا راضی نبودم !
خوب برای دیدن کانالای HD اونقدر هزینه لازم نیست یه کارتی مثل GT430 هم کارتو راه میندازه ، به اینصورت که با یه تنظیم ساده تو برنامه ی CoreAVC میتونی فیلم یا کانالای HD با فرمت H.264 رو براحتی ببینی !
از چه نظر کم میاره ؟! اینکه دو خروجی یکسان یا به اصطلاح Clone بگیری که مشکلی نیست 99 درصد کارتای موجود این قابلیت رو دارن ، ولی اینکه نسبت تصاویر بهم میریزه (کشیده میشه یا جا میمونه) بستگی به رنج Resـه ساپورتی از طرف TV داره یعنی Resـه طبیعی مانیتور شما هر چی هست TV هم باید از این Res پشتیبانی کنه این از این !
اما اگه مشکل فریم داری (به دلیل محدودیت CPU) همونطور که گفتم با یه کارتی مثل GT430 و یه تنظیم ساده تو برنامه ی CoreAVC میتونی فیلم یا کانالای HD با فرمت H.264 رو براحتی ببینی یعنی بخش اصلی این قضیه میفته رو دوش GPU.
VTX3D به اونصورت تو بازار ما شناخته شده نیست ، وقتی از مدلای Sapphire یا HIS موجوده دیگه چه نیازی به برندای دیگه هست !الان مارک vtx چه جوریه
6870 vtx
نسبت به power color و سافایر
MSI N470GTX Twin Frozr II
یا
6870
کدام بهتر است
خوب اگه اینجوریه بعید میدونم کارت جدید هم مشکلت رو حل کنه به همون دلیلی که تو پست قبلی گفتم چون سایزشون و رنج Resـی که پشتیبانی میکنن فرق میکنه تصویر یا جا میمونه یا کشیده میشه !دقیقا !
مشکل من همون مورد اول هست ! نسبت تصویر بهم میریزه ! در مانیتور نسبت تصویر رزولوشن 1360*768 هست و بیشتر جواب نمیده ! حالا روی تصویر tv تصویر کشیده میشه و هر کاری میکنم جواب نمیده ! در tv نسبت تصویر با رزولیشن 1920* 1080 ساپورت میشه و مشکلی نیست اما این اجازه داده نمیشه که من روی یه تصویر مثلا 1360*768 داشته باشم و رو دیگری 1080*1920 !!!!!!!! مشکل من همینه ! کارت قبلی کلا با کارت dvb من مشکل داشت و تصویر قطع میشد و صفحه سیاه میشد ! مشکل کم اوردن نبود مشکل این بود که با کارت dvb ام سازگاری نداشت ! حالا شما راهنمایی کنید که من چیکار کنم که تصویر رو بتونم هم روی مانیتور به خوبی داشته باشم هم روی tv ! البته نکته دیگه این هست که من از مانیتور استفاده نمیکنم در واقع اون مدل شبیه مانیتور سامسونگ سری 5 هست 26 اینچ که نسبت تصویر استانداردش برای کامپیوتر 1360*768 هست و اون tv مارک سونی 40 اینچ که تمام رزولوشن رو ساپورت میکنه !اگر کارتی هست که اون کار رو انجام بده عالی میشه ! با تشکر از شما !
بستگی به نوع و مدلش داره اینجوری نمیشه قیمت گذاشت !یه gts 250 دارم چند میخرن دوستان؟