مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقا حمید به نظر من اگه چند ماه صبر کنی منتظر سری gtx600 انویدیا بشی ضرر نمیکنی همیشه بعد از آمدن کالاهای جدید،کالاهای قدیمی تر کاهش قیمت پیدا می کنند منم تصمیم گرفتم صبر کنم البته فکر نکنم بودجه به سری 600 برسه اما سری gtx500 حتما کاهش قیمت پیدا می کنند.

آخه میدونی داستان چیه الان ببین چند تا محصول جدید تو قطعات مختلف اومده ولی بجای ارزونی گرون تر شده.
بدبختی نیاز به کامپیوتر دارم و شانس منم خوردم تو این گرونی . مجبورم الان سیستمی رو که میشد با 1500 جمع کرد الان شد 2400 .(واقعاً آدم زورش میاد)

آخه میدونی داستان چیه الان ببین چند تا محصول جدید تو قطعات مختلف اومده ولی بجای ارزونی گرون تر شده.
بدبختی نیاز به کامپیوتر دارم و شانس منم خوردم تو این گرونی . مجبورم الان سیستمی رو که میشد با 1500 جمع کرد الان شد 2400 .(واقعاً آدم زورش میاد)

2.400.000 خیلی زیاده اگه خواستی هزینه کنی طوری قطعات رو جمع کن که پولت به hd7970 برسه که خدای گرافیکه

1-آقا supra طبق گفته شما gtx570 از hd6970 یکمی بهتر است،اما من بنچمارک ها رو که نگاه میکردم در بیشتر موارد 6970 یکم بهتر بود تازه نمودتار مصرف انرژی و دمای gtx570 خیلی بیشتر از 6970 بود 2-امکان اورکلاک کردن مدل sapphire hd 6950 2gb به 6970 هست ممنون.
من کجا گفتم 570 از 6970 سریعتره ؟! تو سوال شما حرفی از 6970 بوده که من بخوام با 570 مقایسه ش کنم ؟! من تو مقایسه با 6950 هم گفتم در اکثر موارد نه 100 در 100 سریعتر ، بخوام با جزئیاتش بگم 1 صفحه باید توضیح بدم !
در ضمن 6950 به 6970 آنلاک میشه نه اورکلاک ، تو همه ی مدلا هم نه و بستگی به نوع کارت داره.
در کل شما که بنچارو میبینی از کاراییشون هم اطلاع داری دیگه مطرح کردن سوالت تو این تاپیک چه معنی داره ؟

خوش بحالتون بهم کمک کردید و میکنید کسی کمکم نکرد گفتم هرچی جمع کردی ( به طرف اطمینان داشتم چیز خوب تحویلم میده بقیه بماند ) اما خیر سرش بمن :
زیاد وارد نیستم هرچی تو برنامه CPU-Z هست و مینویسم :
GEFORCE 8500 GT
TECHNOLOGY 80 NM
CLOCKS : CORE 459 MHZ , SHADERS 918 MHZ , MEMORY 333 MHZ
MEMORY : SIZE 1024 MBYTES , TYPE DDR2 , BUS 128 BITS

از نظر نوشتن میدونم کمی مورد داره ! آدم و باد بگیره جو نگیره :دی

شما چه سوالی پرسیده بودی ؟

خواستم ببینم این گرافیکی که من دارم با این دنیای بازیهای امروزی جوابگو هستش یا باید برم کم کم 9600 GT به بالا ؟
البته این هم اضافه کنم کار با 3D MAX هم برام مهمه که اون و تو بخش مربوطه پرسیدم !!!

آخرین ویرایش:
شما چه سوالی پرسیده بودی ؟
خواستم ببینم این گرافیکی که من دارم با این دنیای بازیهای امروزی جوابگو هستش یا باید برم کم کم 9600 GT به بالا ؟
البته این هم اضافه کنم کار با 3D MAX هم برام مهمه که اون و تو بخش مربوطه پرسیدم !!!
اون کارت با دنیای دیروز هم مشکل داره چه برسه به امروز ! :d
این جوابگو بودن هم حالتای متفاوتی داره مثلا فقط بازی اجرا شه ، با بالاترین تنظیمات و Resـه مناسب اجرا شه ، در حد متوسط اجرا شه یا... که باید مشخص شه ، 8500 به جز چند بازی خاص (از نظر فریم دهی) بدرد ران شدن بازیها هم نمیخوره چه برسه به بازی کردن.

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون
خوب همونطور که قبلا گفته شده 6950 در اکثر موارد سریعتر عمل میکنه (محسوس نیست) ، ولی در جمع بندی و با در نظر گرفتن قیمتاشون تو بازار ما پیشنهاد من 560Ti هستش حالا msi HAWKش گیر اومد چه بهتر !

سلام
ممنون
خوب همونطور که قبلا گفته شده 6950 در اکثر موارد سریعتر عمل میکنه (محسوس نیست) ، ولی در جمع بندی و با در نظر گرفتن قیمتاشون تو بازار ما پیشنهاد من 560Ti هستش حالا msi HAWKش گیر اومد چه بهتر !
خوب آخه 560 1 گیگه ولی 6950 2 گیگ . این هم هیچ تاثیری نداره؟(من برای نرم افزار های adobe photoshop . adobe after effects . autodesk autocad میگم)

گفتم در اینکه 6950 سریعتره شکی نیست (تو بنچا مشخصه) حتی 1GBش از مدل 2GBش هم سریعتر عمل میکنه ولی تو جمع بندی کلی 560Ti پیشنهاد میشه (تو بازی) این از این ، اما برای نرمافزاری مد نظرت اگه هزینه بالاتر برات مهم نیست میتونی از سری کارتای FirePro یا Quadro که مختص نرمافزارای رندرینگ ساخته شدن در نظر بگیری (البته هزینه کمی هم نیست حتی تو مدلای ضعیفتر) ، اگه هزینه برات مهمه یه کارتی مثل 6870 یا GTX460 1GB هم کارتو راه میندازه !

آخرین ویرایش:
گفتم در اینکه 6950 سریعتره شکی نیست (تو بنچا مشخصه) حتی 1GBش از مدل 2GBش هم سریعتر عمل میکنه ولی تو جمع بندی کلی 560Ti پیشنهاد میشه (تو بازی) این از این ، اما برای نرمافزاری مد نظرت اگه هزینه بالاتر برات مهم نیست میتونی از سری کارتای FirePro یا Quadro که مختص نرمافزارای رندرینگ ساخته شدن در نظر بگیری (البته هزینه کمی هم نیست حتی تو مدلای ضعیفتر) ، اگه هزینه برات مهمه یه کارتی مثل 6870 یا GTX460 1GB هم کارتو راه میندازه !
یعنی به نظرتون 550 هم بگیرم خوبه؟چون من بازی هام رو 360 انجام میدم و بازی خاصی که فقط رو pc بیاد انجام بدم که اونم فک نکنم عنوان خاصی باشه که گرافیک بالا داشته باشه.ولی گفتم چون دارم پول میدیم چیزی بگیرم که تا یه مدتی جواب بده.و اینکه الان تو بازار تفاوت قیمت 560 با 6950 تو 30 تومن هستش.

Last edited by a moderator:
یه 6950 بگیر خیالت راحت باشه.در کل اونی که میخواد با پول کم قدرت بیشتر داشته باشه میره سراغ amd .انودیا فقط نون تبلیقات و فیزیکش رو میخوره(البته فیزیکشم موقعی بکار میاد که گرافیک بالایی باشه.نه اینکه با یه 560 بخوای از تمام قدرت فیزیکش استفاده کنی)

Last edited by a moderator:
قبلا گفتم فقط نظر بدید نظر کسی رو رد یا تائید نکنید (مستقیم یا غیر مستقیم) ، کاربر خودش این قدرت رو داره که تصمیم بگیره !
یعنی به نظرتون 550 هم بگیرم خوبه؟چون من بازی هام رو 360 انجام میدم و بازی خاصی که فقط رو pc بیاد انجام بدم که اونم فک نکنم عنوان خاصی باشه که گرافیک بالا داشته باشه.ولی گفتم چون دارم پول میدیم چیزی بگیرم که تا یه مدتی جواب بده.و اینکه الان تو بازار تفاوت قیمت 560 با 6950 تو 30 تومن هستش.
550 با وضع فعلی و اون قیمت فضایی پیشنهاد خوبی نیست ، همونطور که گفتم با 25 30 تومن بالاتر میشه GTX460 1GB یا HD6870 رو در نظر گرفت !
قبلا هم گفته شده 560Ti بین 410 تا 520 تومن و HD6950 هم بین 490 تا 580 تومن تو مدلای مختلف متغیره ، یعنی در کمترین حالت یه 80 تومنی با هم اختلاف دارن این آمار قیمتی هستش که من دارم و طبق اینم پیشنهاد میدم.
شما کار با نرمافزارایی که نام بردی مد نظرت هستش و با توجه به توضیحاتت بازی رو فاکتور میگیریم ، کارتای سریه Geforce یا Radeon بطور مثال GTX460 با GTX560Ti یا HD6850 با HD6950 تو نرمافزارای نام برده تفاوت کارایی محسوسی ندارن در صورتیکه تو بازی یا بهتر بگم تو DX تفاوت کاراییشون زیاده ، پس هزینه ی بالاتر برای شما بی فایده س و فقط پولت این وسط نابود میشه دیگه خود دانی !

آخرین ویرایش:
قبلا گفتم فقط نظر بدید نظر کسی رو رد یا تائید نکنید (مستقیم یا غیر مستقیم) ، کاربر خودش این قدرت رو داره که تصمیم بگیره !

550 با وضع فعلی و اون قیمت فضایی پیشنهاد خوبی نیست ، همونطور که گفتم با 25 30 تومن بالاتر میشه GTX460 1GB یا HD6870 رو در نظر گرفت !
قبلا هم گفته شده 560Ti بین 410 تا 520 تومن و HD6950 هم بین 490 تا 580 تومن تو مدلای مختلف متغیره ، یعنی در کمترین حالت یه 80 تومنی با هم اختلاف دارن این آمار قیمتی هستش که من دارم و طبق اینم پیشنهاد میدم.
شما کار با نرمافزارایی که نام بردی مد نظرت هستش و با توجه به توضیحاتت بازی رو فاکتور میگیریم ، کارتای سریه Geforce یا Radeon بطور مثال GTX460 با GTX560Ti یا HD6850 با HD6950 تو نرمافزارای نام برده تفاوت کارایی محسوسی ندارن در صورتیکه تو بازی یا بهتر بگم تو DX تفاوت کاراییشون زیاده ، پس هزینه ی بالاتر برای شما بی فایده س و فقط پولت این وسط نابود میشه دیگه خود دانی !
سلام.
ممنون آقا رامین خیلی لطف کردین.
550 MSI گرفتم . آقا فرشید هم همین رو تو کیسم معرفی کرده بود.

سلام.
اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنید منو.:)
میخوام کارت گرافیکمو عوض کنم. و هزینه 100تومان هم برای این کار در نظر دارم.
چون با ایکس باکس دارم تا حالا عوضش نکردم.

سیستمم الان اینه:
cpu: amd x4 965
ram 2gb ddr3
vga ati x1650

تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or