مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام. من الان کارت گرافیک سوخته و الان دارم با onboard ش کار میکنم. میخواستم ببینم منتظر باشم قیمتها کارت بهتر میشه یا برم یکی بخرم چون دست دوم مثل 5770 گیرم اومده نمیدونم. مرسی

یه کارت گرافیک خوب و ارزون برای این سیستم .... چی خوبه به نظرتون ...VGA خودم الان GT 210 هست
ارزون یعنی چقدر ؟! اگه میخوای تا 120 130 تومن هزینه کنی بهتره با کارت فعلی کنار بیای چون تو این رنج قیمت افزایش کارایی محسوسی در کار نیست !
کسی میتونه لیست قیمت کارت گرافیک های توی رنج 100 تا 250 رو بده ( بنویسه ) ؟!
اینجوری سخته چون ممکنه 10 مورد از قیمت فقط مربوط به یه مدل باشه ، مدل خاصی مد نظرت هست بگو تا بشه نظر داد.
سلام. من الان کارت گرافیک سوخته و الان دارم با onboard ش کار میکنم. میخواستم ببینم منتظر باشم قیمتها کارت بهتر میشه یا برم یکی بخرم چون دست دوم مثل 5770 گیرم اومده نمیدونم. مرسی
خوب سخته بخوایم در این مورد نظر بدیم ولی با این وضع بعیده مثل سابق بشه ، امکان پایین اومدن قیمتا هست اما جزئی.
5770 با چه بردی چه قیمتی ؟!

سلام .

تو یه benchmark که امروز دیدم 10 کارت اول رو به این صورت قرار داده بود:
#1 GeForce GTX 580
#2 Radeon HD 7970
#3 GeForce GTX 570
#4 GeForce GTX 480
#5 WinFast GTX 470
#6 GeForce GTX 590
#7 Radeon HD 6990
#8 Radeon HD 6970
#9 Radeon HD 6950
#10 GeForce GTX 560 Ti

میخواستم بدونم آیا این ترتیب درست هست؟و اینکه الان GeForce GTX 480 تو بازار هست ؟اگر هست قیمتش چنده؟

هدف این بنچمارک چی بوده ، مقایسه راندمان ، قیمت یا... ؟! اگه کارایی باشه اشتباهه !
480 تا قبل این جریانا با برد GIGAش تک و توک تو بازار موجود بود ، الان که دیگه باید تو خواب دید البته همون موقع هم با قیمت فضایی ش و جایگزینش یعنی 570 ارزش خرید نداشت !

هدف این بنچمارک چی بوده ، مقایسه راندمان ، قیمت یا... ؟! اگه کارایی باشه اشتباهه !
480 تا قبل این جریانا با برد GIGAش تک و توک تو بازار موجود بود ، الان که دیگه باید تو خواب دید البته همون موقع هم با قیمت فضایی ش و جایگزینش یعنی 570 ارزش خرید نداشت !
با اجازه تو این سایت دیدم.
میخوام بدونم الان با 400 تومن چه کارتی رو شما پیشنهاد میکنین؟

با اجازه تو این سایت دیدم.

الان اگه تو بازار پیدا بشه و قیمت فضایی هم نده بهت 560 ti با 400 خورده ای می تونی بگیری .
من تابستون گرافیک گرفتم با دلاری 1200 اون موقع الان شده 1,150,000 تومن !

نمیدونم این ستاد مبارزه با گران فروشی چرا همش تو بازار میوه تره بار و تو بقالی ها می چرخن ؟؟؟ )x
ی سری هم برن بازار کامپیوتر مطمئنن دست پر بیرون میان :d

تو این سایت دیدم.
خوب اینطور که مشخصه نسبت PP یا کارایی به قیمت رو مد نظر قرار داده نه فقط کارایی.
تا این رنج هم به ناچار فقط 560Ti پیشنهاد میشه ، یه زمانی با 70 80 تومن بالاتر میشد 570 گرفت !

خوب اینطور که مشخصه نسبت PP یا کارایی به قیمت رو مد نظر قرار داده نه فقط کارایی.
تا این رنج هم به ناچار فقط 560Ti پیشنهاد میشه ، یه زمانی با 70 80 تومن بالاتر میشد 570 گرفت !

به نظرتون با صبر کردن درست میشه؟آخه جسارتآ نیاز به خرید یه pc دارم و همه میگن یه زمانی یه زمانی حالا میخوام بدونم درست میشه یا نه؟آخه تو یه فروم دیگه میگفتن تو اسفند شاید درست بشه.!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or