ارزون یعنی چقدر ؟! اگه میخوای تا 120 130 تومن هزینه کنی بهتره با کارت فعلی کنار بیای چون تو این رنج قیمت افزایش کارایی محسوسی در کار نیست !یه کارت گرافیک خوب و ارزون برای این سیستم .... چی خوبه به نظرتون ...VGA خودم الان GT 210 هست
اینجوری سخته چون ممکنه 10 مورد از قیمت فقط مربوط به یه مدل باشه ، مدل خاصی مد نظرت هست بگو تا بشه نظر داد.کسی میتونه لیست قیمت کارت گرافیک های توی رنج 100 تا 250 رو بده ( بنویسه ) ؟!
خوب سخته بخوایم در این مورد نظر بدیم ولی با این وضع بعیده مثل سابق بشه ، امکان پایین اومدن قیمتا هست اما جزئی.سلام. من الان کارت گرافیک سوخته و الان دارم با onboard ش کار میکنم. میخواستم ببینم منتظر باشم قیمتها کارت بهتر میشه یا برم یکی بخرم چون دست دوم مثل 5770 گیرم اومده نمیدونم. مرسی
تا 300 میتونی GTX560 یا 6870 رو در نظر بگیری ، البته هر دو مدل بسته به برند بین 280 تا 350 متغیره.
با اجازه تو این سایت دیدم.هدف این بنچمارک چی بوده ، مقایسه راندمان ، قیمت یا... ؟! اگه کارایی باشه اشتباهه !
480 تا قبل این جریانا با برد GIGAش تک و توک تو بازار موجود بود ، الان که دیگه باید تو خواب دید البته همون موقع هم با قیمت فضایی ش و جایگزینش یعنی 570 ارزش خرید نداشت !
خوب اینطور که مشخصه نسبت PP یا کارایی به قیمت رو مد نظر قرار داده نه فقط کارایی.
تا این رنج هم به ناچار فقط 560Ti پیشنهاد میشه ، یه زمانی با 70 80 تومن بالاتر میشد 570 گرفت !