مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان

قصد ارتقا سیستمم رو داشتم برای سال دیگه ولی از شانس بد کارت گرافیکم از بین رفت و مجبورم کارت گرافیک آیندم رو رو همین سیستم نصب کنم فعلا
سوالم اینه کارت گرافیک gtx 560 ti روی مادربورد p5kpl-c قابل نصب هست ؟

اگر امکانش هست قیمت این کارت رو بگین

سوال آخر ، تو سایت های مختلف gtx 560 ti رو با مشخصات مختلف دیدم برای مثال 2 گیگ و 1 گیگ و یا با مشخصات متفاوت دیگه

لطفا منو تو این زمینه روشن کنین ممنون :x

بچه ها 4890 ASUS نوش الان چنده ؟ من یدونه دارم میخوام بفروشم . با وضعیت کنونی دلار و بازار چند باید فروخت ؟
موجود نیست (خیلی وقته) ، بستگی به نوع کارت داره ولی اگه مدل Ref باشه در بهترین حالت 120 تومن میشه ردش کرد !
سلام دوستان

قصد ارتقا سیستمم رو داشتم برای سال دیگه ولی از شانس بد کارت گرافیکم از بین رفت و مجبورم کارت گرافیک آیندم رو رو همین سیستم نصب کنم فعلا
سوالم اینه کارت گرافیک gtx 560 ti روی مادربورد p5kpl-c قابل نصب هست ؟

اگر امکانش هست قیمت این کارت رو بگین

سوال آخر ، تو سایت های مختلف gtx 560 ti رو با مشخصات مختلف دیدم برای مثال 2 گیگ و 1 گیگ و یا با مشخصات متفاوت دیگه

لطفا منو تو این زمینه روشن کنین ممنون :x
نصب شدنش که مشکلی نداره شما هر مدلی دلت خواست میتونی بندازی ، ولی مشکل سیستم شماس که جوابگوی یه همچین کارتی نیست (با توجه به مدل MAIN) و بسته به مدل CPU ممکنه یه بخش از کارایی کارت از دیده نشه !
560 هم بین 360 تا 450 تو مدلای مختلف متغیره.

ممنون

cpu من intel dual core e2180 هست
همونطور که گفتم قصد ارتقا دارم و این کارت رو برای آینده میخوام ، رو این مین فقط کارم رو راه بندازه کافیه

یک مدل که به نظر شما ارزش خرید داره رو معرفی کنین بهم تا حد ممکن نمیخوام بالای 400 بشه

ممنون

همونطور که گفتم قصد ارتقا دارم و این کارت رو برای آینده میخوام ، رو این مین فقط کارم رو راه بندازه کافیه

یک مدل که به نظر شما ارزش خرید داره رو معرفی کنین بهم تا حد ممکن نمیخوام بالای 400 بشه
می تونی gtx560tiبگیری حدودا بین 350 تا 420 هست بستگی به برندش داره
دوستان الان پرقدرت ترین کارت گرافیک دنیا چیه؟:d

اگه برا بازی منظورت هست gtx590هست البته قیمتش الان خیلی گرون شده

ممنون

خواهش
خوب همونطور که گفتم CPUت به شدت کارایی کارتی مثل 560 رو میاره پایین شاید تا 40 درصد از کاراییش دیده نشه !
تا 400 با وضعیت فعلی فقط 560Ti پیشنهاد میشه ، حداقل یه پاور 500w هم میخواد که با توجه به قطعات دیگه ی سیستمت باید تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.
دوستان الان پرقدرت ترین کارت گرافیک دنیا چیه؟:d
6990 سریعترین کارت موجود هستش !

سلام دوستان
من خیلی وقته که لپ تاپ خریدم(در کنار پی سی) و روش اکثر بازی ها رو انجام میدم مدل لپ تاپ Dell Xps 14 هست با گرافیک 2 گیگ! بازیهای سنگینی مثل Crysis رو هم روش براحتی میشه بازی کرد
بعد از چند مدت کارت گرافیک پی سی ام مثل اینکه سوخته و میخواستم کارت جدید بگیرم... دنبال راهنمایی هستم اصلا برند و مارک برام مهم نیست در حدی باشه که بشه بازیهایی مثل کرایسیس رو تا حد خوبی اجرا کرد ... بودجه تا 150 تومان من خودم این کارت رو پسندیدم Gigabyte GeForce GT440 GV-N440TC-1GI میخواستم بدونم چطور کارتیه (یه توضیح مختر درمورد ddr5 هم بدید)... اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست بگید.
خواهش
خوب همونطور که گفتم CPUت به شدت کارایی کارتی مثل 560 رو میاره پایین شاید تا 40 درصد از کاراییش دیده نشه !
تا 400 با وضعیت فعلی فقط 560Ti پیشنهاد میشه ، حداقل یه پاور 500w هم میخواد که با توجه به قطعات دیگه ی سیستمت باید تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.

خدارو شکر پاورم 500 هست، موندم کارت رو کدوم برند بگیرم :-/

نظرتون راجع به این دو مدل چیه؟ و بین این دو کدوم ارزش خرید داره نسبت به پولی که میدم؟ آخه اختلاف قیمتشون نزدیک به 100 تومنه

[h=1][TABLE="width: 904"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASUS - GeForce ENGTX560 Ti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/h]

آخرین ویرایش:

نظرتون راجع به این دو مدل چیه؟ و بین این دو کدوم ارزش خرید داره نسبت به پولی که میدم؟ آخه اختلاف قیمتشون نزدیک به 100 تومنه

[TABLE="width: 904"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASUS - GeForce ENGTX560 Ti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
سلام
کارت های خوبی هستند ولی
فکر نکنم پیدا کنی اگر هم پیدا کنی قیمتش فضایی هست
مثلا تاپ قیمتی بالای 450 تومن داره!!!

سلام
کارت گرافیک من الان SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 هستش،میخواستم ارتقا بدم ولی نمیدونم چی بخرم که یه دو سه سالی راحت باشم.حداکثر تا 110 هزار تومان
دو مدل بهم پیشنهاد شده اما چون سر در نمیارم نمیتونم تصمیم بگیرم و میترسم قیمتها بالاتر بره بیشتر ضرر کنم:

SAPPHIRE HD 5450 2GB DDR3
=============
ATI HD 7450 2GB DDR3

قیمتشون 90 هزار تومان

میخواستم هم نظرتون در مورد قیمت و کیفیت بدین هم اینکه چندتا کارت گرافیک همراه با قیمت حدودی و نام کاملشو بهم معرفی کنین(در همون رنج قیمت حداکثر 110 هزارتومان)

MB:ASUS P5Q
Ram:4GB Patriot DDR2

باز هم ممنون.:x

کسی نبود:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من خیلی وقته که لپ تاپ خریدم(در کنار پی سی) و روش اکثر بازی ها رو انجام میدم مدل لپ تاپ Dell Xps 14 هست با گرافیک 2 گیگ! بازیهای سنگینی مثل Crysis رو هم روش براحتی میشه بازی کرد
بعد از چند مدت کارت گرافیک پی سی ام مثل اینکه سوخته و میخواستم کارت جدید بگیرم... دنبال راهنمایی هستم اصلا برند و مارک برام مهم نیست در حدی باشه که بشه بازیهایی مثل کرایسیس رو تا حد خوبی اجرا کرد ... بودجه تا 150 تومان من خودم این کارت رو پسندیدم Gigabyte GeForce GT440 GV-N440TC-1GI میخواستم بدونم چطور کارتیه (یه توضیح مختر درمورد ddr5 هم بدید)... اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست بگید.
تا حد خوب که تا این رنج رویایی میشه ، Crysis هم جزو سنگینترین بازیها به شمار میاد حداقل کارتی که بتونه درست و حسابی از پسش بر بیاد GTX460 768MB هستش که با وضعیت فعلی در کمترین حالت 250 255 تومن مایشه !
تا 150 هم یه زمانی GTS450 1GB پیشنهاد میشد (سریعتر از 440 هستش) ولی با این وضع متاسفانه چیزی بهتر از 440 گیرت نمیاد نمیشه بهش گفت کارت بازی چون تنظیمات و جزئیات تو اکثر بازیها باید رو حداقل قرار بگیره تا بشه فریم کافی گرفت !

گفتم حداقل 500 ، نه اینکه خروجیه پاور حتما 500 باشه ، در صورتیکه پاور شما 500w Real هم باشه خیلی زود (حالا 1 هفته ، 1 ماه یا...) واسه کارت مشکل ایجاد میکنه !
کارتای ASUS تو بازار ما کم کم داره شبیه زیر خاکی میشه ، مدل Refش که موجود نیست DCUIIش هم اگه گیر بیاد بین 450 تا 500 بسته به انصاف فروشنده قیمتشه !
سلام
کارت گرافیک من الان SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 هستش،میخواستم ارتقا بدم ولی نمیدونم چی بخرم که یه دو سه سالی راحت باشم.حداکثر تا 110 هزار تومان
دو مدل بهم پیشنهاد شده اما چون سر در نمیارم نمیتونم تصمیم بگیرم و میترسم قیمتها بالاتر بره بیشتر ضرر کنم:

SAPPHIRE HD 5450 2GB DDR3
=============
ATI HD 7450 2GB DDR3

قیمتشون 90 هزار تومان

میخواستم هم نظرتون در مورد قیمت و کیفیت بدین هم اینکه چندتا کارت گرافیک همراه با قیمت حدودی و نام کاملشو بهم معرفی کنین(در همون رنج قیمت حداکثر 110 هزارتومان)

MB:ASUS P5Q
Ram:4GB Patriot DDR2

باز هم ممنون.:x

کسی نبود:d
2 3 سال ؟! بیشتر شبیه شوخیه ! :d
شما یه کارتی مثل 570 هم بگیری باز پیش بینی 2 سال سخته چه برسه به یه کارت 110 تومنی !
با این وضع من پیشنهاد میکنم کاری نکنی و همون 4670 رو نگه داری در صورتیکه وضع بازار بهتر هم بشه تو این رنج قیمت کارتی که سریعتر از 4670 و کارایی محسوسی داشته باشه پیدا نمیکنی ! (البته اگه منظورت به بازی باشه)
7450 هم وارد بازار نشده.
من یه سوال دارم حالم ندارم صفحه های قبلی رو نگاه بندازم:d

من یه لپ تاپ dell vostro 1320 دارم الان رو دسم مونده میخوام یه کاری باهاش بکنم .. چون cpu و گرافیکش پایینه روش بازی گرافیک بالا نصب نکردم حالا میخوام از اساتید بپرسم میشه سیستم این لپ تاپ رو ارتقا بدم.. چون از مغازه دارا پرسیدم گفتن که دردسر داره و ارزششو نداره .. کسی مییتونه بگه منظورشون چیه؟:)
با مغازه دارا که کاری نداریم داستان زیاد تعریف میکنن ، در اصل شما کاری نمیتونی بکنی فقط میشه ماژولای Ram یا HDDش رو تعویض کرد واسه حجم بیشتر همین !

سلام. با این وضعیت پس من بیخیال بازی کردن رو پی سی میشم :( رو لپ تاپ بهتره...
اگه یه کارت متوسط رو همچین سیستمی پیشنهاد کنید قیمت تا 80 تومان ممنون میشم
CPU: Intel core 2 duo
Main: GA-EP41T-UD3L
Ram : 4GB DDR3

راستی من کارت فعلی ام giga 8500 GT هست. کارتی که پیشنهاد میکنید یکم از این بهتر باشه.
بدبختانه مثل اینکه سوخته!
روشن که میشه سیستم لوگو و نوشته ها رو عجیب غریب نشون میده و ویندوز بالا نمیاد همه چیز رو تست کردم 100% هم مطمئنم خراب شده! اگه دست خودم بود هیچ وقت عوض نمیکردمش ولی حالا که دارم عوض میکنم میخوام کمی لااقل قوی تر باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or