Polaris
کاربر سایت
بستگی به برند داره. قیمت ها از 330 شروع میشه تا 400 ...من رفتم پایتخت که GTX 560 TI بگیرم همه قیمت پرت میدادن پنجشنبه میخوام برم بازار رضا اونجا قیمت درست میدن؟
بستگی به برند داره. قیمت ها از 330 شروع میشه تا 400 ...من رفتم پایتخت که GTX 560 TI بگیرم همه قیمت پرت میدادن پنجشنبه میخوام برم بازار رضا اونجا قیمت درست میدن؟
تو پايتخت يكي 520 ميداد يكي 480 يكي 420........
کسی نبود جواب این سوال ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون لاقل یک جواب داد :d راستش من فکر نمیکردم نتونیم از این امکان استفاده کنیم .ببین دوست عزیز همین شرکت انویدیا کل ایران و آی پی های ما رو فیتیله و تحریم کرده،اون وقت شما چجوری انتظار دانلود گیم و خدمات از این شرکت رو داری؟
بازیش میاد 2 تا هزار تومنی خرج کن و حالشو ببر...
دوستان کراس کردن دو تا 6870 رو پیشنهاد میدن یا خربد یک gtx 580 ?
اینجا مثل اینکه کسی سر در نمیاره ؟؟؟ یا جواب مارو نمیخواید بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای بازی 6990 بهتره
من اول 2 تا 6970 برند his رو کراس کردم تو 3d mark 11 رو سیستم من 9000 تا بنچ میداد ولی دمای کارتی که پایین قرار میگرفت تقریبا 8 درجه بالا تر بود و صدای زیادی تولید میکرد که چند جا خوندم طبیعی هست
بعد از 2 روز تست 2 تا 6970 پس دادم البته پارتی داشتم کارتهارم پیچ نکرده بودم کیسم X9 هست یه 6990 برند HIS از همون فروشگاه برداشتم تو 3d mark 11 بنچم شد 8940 تا ولی فریمم تو بازیها بهتر شود صداش هم خیلی کمتره نسبت به اون دوتا اگرم به سرت بزنه قویترش کنی مثل من یه 6990 دیگه باهاش کراس میکنی
فقط من از اساتید چندتا سوال دارم من میخوام یه 6990 دیگه بگیرم با این کراس کنم ولی شنیدم 4 تا GPU تو بازی خوب جواب نمیده چه کنم
1- میشه 6990 رو با 6970 کراس کرد بشه 3 تا GPU ؟؟؟
2- 6990 رو بفروشم یه ASUS MARS II بگیرم که بگم مسافری برام بیارن 2 تومن اب میخوره برام
3- یا همون 2 تا 6990 رو کراس کنم ؟
1-بله، در تئوری که میشه اما معلوم نیست که در عمل و توی بازیهای مختلف هم خوب عمل کنه یا باگ نداشته باشه.
2-مگه چقدر افزایش راندمان داره نسبت به مدل معمولی که می خوای 2 تومن هم هزینه کنی؟؟!!
3- این میشه 4 تا GPU که بنظرم فقط یه پاور اتمی می خواد و راندمانش هم راندمان بهینه نیست
بنظرم هیچ کاربردی وجود نداره که بخاطرش بخواید کارتی بالاتر از 6990 رو روی سیستم نصب کنید، نهایتش دیگه استفاده از 3 تا 6970 هست، تازه اونم برای رکورد زدن، نه برای بازی.
مرسی از راهنمایی
دوستم یه 6970 داره برای امتحان میندازم اگه فریمم بالا رفت اینجا هم علام میکنم
دوست عزیز 50 دیگه مایه بزار رویه پولت یک GTX460 میتونی بخری. البته 10 تومان بالا پایین میرهاساتدید دیدم میگید 9500 برای گیم خوب نیست به فکر تعویضش افتادم الان با 150ت چی بدرد بخور میدن .. ما که مثل شما ها مایه دار نیستیم 580 و این جور چیزا بخریم![]()
.بله :6870 بهتره یا gtx 560 ؟؟؟؟
من شهرستانم سایتی یا جایی رو بلد هستین که بش سفارش بدم ؟؟؟؟