سلام
اقا من یه سیستم قوی جمع کردم برای سرورم اما فقط شامل سی پی یو و مادر بورد و پاور میشه چون قصد دارم در اینده یه کارت قوی بگیرم حالا یه سوال دارم.
اینکه دو تا کارتو با هم شیر میکنیم قویتره یا با همون قیمت یه کارت قویتر ببندیم؟ یعنی قیمت اون دوتا با قیمت اون یدونه یکی باشه ها؟
سلام .
دوستان میخواستم بدونم کارت 6990 قوی تر هست برای بازی یا 6970 CrossFire ؟ ممنون
مطمئنید؟البته شما استاد مایی ولی مگه 6990 اولین کارت دو هسته ای ATI نیست؟تا جایی که من میدونم 6990 در حد GTX 590 هست و 6970 هم که تک هسته هست و در حالت CF تازه با 6990 برابر میشه.مگه نه؟دوتاشون تقریبا یه سرعت هستن، فرقی نداره زیاد ولی بخاطر مصرف و نویز کمتر یه 6990 خیلی بهتره. ولی هم درازه و هم پرصدا.
مطمئنید؟البته شما استاد مایی ولی مگه 6990 اولین کارت دو هسته ای ATI نیست؟تا جایی که من میدونم 6990 در حد GTX 590 هست و 6970 هم که تک هسته هست و در حالت CF تازه با 6990 برابر میشه.مگه نه؟
سلام
اقا من یه سیستم قوی جمع کردم برای سرورم اما فقط شامل سی پی یو و مادر بورد و پاور میشه چون قصد دارم در اینده یه کارت قوی بگیرم حالا یه سوال دارم.
اینکه دو تا کارتو با هم شیر میکنیم قویتره یا با همون قیمت یه کارت قویتر ببندیم؟ یعنی قیمت اون دوتا با قیمت اون یدونه یکی باشه ها؟
اوه بله.ببخشید من فکر کردم ایشون میگن دوتاشون یه سرعت هستن منظورشون اینه که 6990 و 6970 هر دو یه سرعت هستن.اولا که 6990 از 590 قوی تره ، دوما فرشید هم همین حرف رو زد دیگه ، گفت دوتا 6970 در حالت کراس فایر سرعتی تقریبا برابر با 6990 دارند.
درود.بین دو کارت 5870 و 6870 کدوم بهتره؟ فاکتور قیمت رو در نظر نگیرید. یعنی قیمت هر دو یکسان باشه؟
من شنیدم که 6870 تو اور مثه 5870 خوب عمل نمیکنه یعنی امکانش هست که به 1000mhz هم نرسه توی کور کلاک. من 5 تا فریم هم واسم مهمه! از یه طرفی به خاطر tesellation میگن 6870 بهتره! خلاصه موندم اساسی!و اینم هست که کم هر کدوم از کارت ها رو بگیرم 100 در صد می خوام تا خر خره اور کنم! پس پرفور منس توی اور واسم مهمه!5870 کمی قوی تره اما 6870 از جهات دیگه برتری هم مصرف هم گرما هم اورکلاک هم در dx11
سلام .
دوستان میخواستم بدونم کارت 6990 قوی تر هست برای بازی یا 6970 CrossFire ؟ ممنون
فروشنده میگفت مارکهای دیگه چون 3 سال گارانتی دارن 100 تومن گرونتره و مدل گلکسی فقط 1 سال گارانتی داره و میگفت سیستم خنک کنندش ضعیفتره(البته 3 تا فن داره)
نظر شما چیه؟؟؟مدل مرجع که گفتین نمیدونم یعنی چی...