مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کسی نبود جواب این سوال ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست عزیز همین شرکت انویدیا کل ایران و آی پی های ما رو فیتیله و تحریم کرده،اون وقت شما چجوری انتظار دانلود گیم و خدمات از این شرکت رو داری؟
بازیش میاد 2 تا هزار تومنی خرج کن و حالشو ببر...

ببین دوست عزیز همین شرکت انویدیا کل ایران و آی پی های ما رو فیتیله و تحریم کرده،اون وقت شما چجوری انتظار دانلود گیم و خدمات از این شرکت رو داری؟
بازیش میاد 2 تا هزار تومنی خرج کن و حالشو ببر...
ممنون لاقل یک جواب داد :d راستش من فکر نمیکردم نتونیم از این امکان استفاده کنیم .

• Like
Reactions: Polaris
دوستان کراس کردن دو تا 6870 رو پیشنهاد میدن یا خربد یک gtx 580 ?

یه 580 بهتره، مصرفش کمتره، صداش کمتره و راندمانش هم با دوتا 6870 تفاوت زیادی نمی کنه،
از همه مهمتر از دردسرهای احتمالی CF و کار نکردن و باگهاش خبری نیست.

اینجا مثل اینکه کسی سر در نمیاره ؟؟؟ یا جواب مارو نمیخواید بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه 6990 خوبه نه کراس کردنش فایده داره!

اگه پولات اضافی کرده بهترین کارت ممکن توی بازار ASUS MARS II هست که قدرت فوق العاده ای داره
کراس کردن 2 کارت 2 هسته ای هم اصلا پیشنهاد نمیشه

برای بازی 6990 بهتره

من اول 2 تا 6970 برند his رو کراس کردم تو 3d mark 11 رو سیستم من 9000 تا بنچ میداد ولی دمای کارتی که پایین قرار میگرفت تقریبا 8 درجه بالا تر بود و صدای زیادی تولید میکرد که چند جا خوندم طبیعی هست

بعد از 2 روز تست 2 تا 6970 پس دادم البته پارتی داشتم کارتهارم پیچ نکرده بودم کیسم X9 هست یه 6990 برند HIS از همون فروشگاه برداشتم تو 3d mark 11 بنچم شد 8940 تا ولی فریمم تو بازیها بهتر شود صداش هم خیلی کمتره نسبت به اون دوتا اگرم به سرت بزنه قویترش کنی مثل من یه 6990 دیگه باهاش کراس میکنی

فقط من از اساتید چندتا سوال دارم من میخوام یه 6990 دیگه بگیرم با این کراس کنم ولی شنیدم 4 تا GPU تو بازی خوب جواب نمیده چه کنم

1- میشه 6990 رو با 6970 کراس کرد بشه 3 تا GPU ؟؟؟

2- 6990 رو بفروشم یه ASUS MARS II بگیرم که بگم مسافری برام بیارن 2 تومن اب میخوره برام

3- یا همون 2 تا 6990 رو کراس کنم ؟

1-بله، در تئوری که میشه اما معلوم نیست که در عمل و توی بازیهای مختلف هم خوب عمل کنه یا باگ نداشته باشه.
2-مگه چقدر افزایش راندمان داره نسبت به مدل معمولی که می خوای 2 تومن هم هزینه کنی؟؟!!
3- این میشه 4 تا GPU که بنظرم فقط یه پاور اتمی می خواد و راندمانش هم راندمان بهینه نیست

بنظرم هیچ کاربردی وجود نداره که بخاطرش بخواید کارتی بالاتر از 6990 رو روی سیستم نصب کنید، نهایتش دیگه استفاده از 3 تا 6970 هست، تازه اونم برای رکورد زدن، نه برای بازی.

1-بله، در تئوری که میشه اما معلوم نیست که در عمل و توی بازیهای مختلف هم خوب عمل کنه یا باگ نداشته باشه.
2-مگه چقدر افزایش راندمان داره نسبت به مدل معمولی که می خوای 2 تومن هم هزینه کنی؟؟!!
3- این میشه 4 تا GPU که بنظرم فقط یه پاور اتمی می خواد و راندمانش هم راندمان بهینه نیست

بنظرم هیچ کاربردی وجود نداره که بخاطرش بخواید کارتی بالاتر از 6990 رو روی سیستم نصب کنید، نهایتش دیگه استفاده از 3 تا 6970 هست، تازه اونم برای رکورد زدن، نه برای بازی.

مرسی از راهنمایی

دوستم یه 6970 داره برای امتحان میندازم اگه فریمم بالا رفت اینجا هم علام میکنم

مرسی از راهنمایی

دوستم یه 6970 داره برای امتحان میندازم اگه فریمم بالا رفت اینجا هم علام میکنم

مشکل اینه که توی بازیهای معروف و تست های معتبر راندمان حتما بالاتر میره، اما توی بازیهای دیگه و اونایی که درایور گرافیک براشون بهینه نشده ممکن مشکلات پیش بینی نشده ای داشته باشن یا در بهترین حالت راندمان افزایش پیدا نکنه. اما حتما خودت تست کن، اونم در طولانی مدت.

اساتدید دیدم میگید 9500 برای گیم خوب نیست به فکر تعویضش افتادم الان با 150ت چی بدرد بخور میدن .. ما که مثل شما ها مایه دار نیستیم 580 و این جور چیزا بخریم :(

اساتدید دیدم میگید 9500 برای گیم خوب نیست به فکر تعویضش افتادم الان با 150ت چی بدرد بخور میدن .. ما که مثل شما ها مایه دار نیستیم 580 و این جور چیزا بخریم :(
دوست عزیز 50 دیگه مایه بزار رویه پولت یک GTX460 میتونی بخری. البته 10 تومان بالا پایین میره ;).

---------- نوشته در 02:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 AM ارسال شده بود ----------

6870 بهتره یا gtx 560 ؟؟؟؟
من شهرستانم سایتی یا جایی رو بلد هستین که بش سفارش بدم ؟؟؟؟
بله :

Attachments

• zf7mafbezl3iabztj7q.jpg
    zf7mafbezl3iabztj7q.jpg
    55.2 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or