مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

حرف شما کاملا درسته ولی اینجا ( قایم شهر) یه 5570 رو میدن 170ت و 5770 هم که بالای 220 هست که با قیمتای شما ها خیلی اختلاف داره... منم دیدم با 150 بیشتر از gt 240 نمیدن:( حالا انقدر این کارت داغونه ؟؟؟؟ البته اگر قویتر می خریدم احتمالا (cpu ( amd core 2due 4000 نمیکشید پس فایدای شاید نداشت ......
کارت خوبیه ولی دوستان گفتن بهترشو میگرفتی .دوستان نمی خوان تو ذوغت بخوره!!! مبارکت باشه ایشالا فنش برات سالیان سال بچرخه :d:d در ضمن شیرینیش فراموش نشه.:)

• Like
Reactions: samss
حرف شما کاملا درسته ولی اینجا ( قایم شهر) یه 5570 رو میدن 170ت و 5770 هم که بالای 220 هست که با قیمتای شما ها خیلی اختلاف داره... منم دیدم با 150 بیشتر از gt 240 نمیدن:( حالا انقدر این کارت داغونه ؟؟؟؟ البته اگر قویتر می خریدم احتمالا (cpu ( amd core 2due 4000 نمیکشید پس فایدای شاید نداشت ......
دوست عزیز مگه حتما باید از شهر خودت خرید کنی؟
من دنبال یه کارت گرافیک بودم تو شهر خودم (بندر انزلی) که اصلا اسم کارتی که میخواستم نشنیده بودن (gtx 560) تو مرکز استان(رشت) هم که قیمت هاشون فضایی بود پشیمون شدم با دوستان مشورت کردم از یه فروشگاه اینترتی خریدم(البته یه کارت قوی تر 6950) با قیمت خیلی عالی 304 تومن و دو روزه رسید دستم و کلی هم راضیم.

دوست عزیز مگه حتما باید از شهر خودت خرید کنی؟
من دنبال یه کارت گرافیک بودم تو شهر خودم (بندر انزلی) که اصلا اسم کارتی که میخواستم نشنیده بودن (gtx 560) تو مرکز استان(رشت) هم که قیمت هاشون فضایی بود پشیمون شدم با دوستان مشورت کردم از یه فروشگاه اینترتی خریدم(البته یه کارت قوی تر 6950) با قیمت خیلی عالی 304 تومن و دو روزه رسید دستم و کلی هم راضیم.
حق با توست ولی قیمت 5770 رو از چند جا مثل میهن مارکت گرفتم همه بالای 200 بود برای همین بی خیالش شدم .....
ولی gt 240 هم خوبه تو تستای فریم از 4670 بهتر و از 5670 هم در بعضی بازی ها بهتر عمل میکنه ....
راستی کسی نمی دونست چرا کارت من که 1 گیگه ولی 512 تو gpu-z نشون میده ؟؟؟؟؟؟

حق با توست ولی قیمت 5770 رو از چند جا مثل میهن مارکت گرفتم همه بالای 200 بود برای همین بی خیالش شدم .....
ولی gt 240 هم خوبه تو تستای فریم از 4670 بهتر و از 5670 هم در بعضی بازی ها بهتر عمل میکنه ....
راستی کسی نمی دونست چرا کارت من که 1 گیگه ولی 512 تو gpu-z نشون میده ؟؟؟؟؟؟

خب برای اینکه احتمالا همون 512 DDR5 هست،بعیده که که اشتباه کنه برنامه

کراس فایر 16x4x فایده داره یا بیخیال شم؟
فایده که داره، اما راندمان کلی رو نسبت به حالت 16*16 تا حد 50 درصد پایین بیاره.

GTX560TI از 320 تومن داره تا 410 420 تومن ، تو کارتای Ref (البته اگه منظورت Ref باشه) هم بهتر یا بدتر نداریم اکثرا در یه سطح هستن ولی اگه مدل خاصی در نظر داری خوب با توجه به بودجه من از msi یا ASUS رو پیشنهاد میدم.

GTX560TI از 320 تومن داره تا 410 420 تومن ، تو کارتای Ref (البته اگه منظورت Ref باشه) هم بهتر یا بدتر نداریم اکثرا در یه سطح هستن ولی اگه مدل خاصی در نظر داری خوب با توجه به بودجه من از msi یا ASUS رو پیشنهاد میدم.

msi با دو سال گارانتی ماتریکس مدل tf2 که حقیقتا کارت خنکی هست به قیمت 300 کاهش پیدا کرده به نظرم هیچ چیزه دیگه ای با کیفیت با این قیمت جاش پیدا نمی شه

من در مورد قیمتها زیاد اطلاعاتی ندارم ولی دیروز رفته بودم قیمت کارت رو بپرسم گفت این کارت الان قیمت 200 تومن هم هست ولی من کارتی رو میخوام که با اون سیستم رده بالا که توصفحه ی اصلی سایت هست همخوانی داشته باشه.

دوستان غروب میخوام برم یه کارت گرافیک بخرم به عشق بتلفیلد 3 بودجه هم تا 400 تومن خودم Saphhire hd6950 2GB Gddr 5 در نظر دارم

حالا شما چی پیشنهاد میکنید که البته با این سیستم من هم همخونی داشته باشه :

cpu : intel core i5 760

ram : 8GB DDr 3

main : giga P55 ud3

power : cooler master 460w

دوستان غروب میخوام برم یه کارت گرافیک بخرم به عشق بتلفیلد 3 بودجه هم تا 400 تومن خودم Saphhire hd6950 2GB Gddr 5 در نظر دارم

پاورت یکم ضعیفه

می تونی با یکم هزینه ی بیشتر 570 هم بگیری

پاور شما نمیکشه .پاور هم باید عوض شه.

من در مورد قیمتها زیاد اطلاعاتی ندارم ولی دیروز رفته بودم قیمت کارت رو بپرسم گفت این کارت الان قیمت 200 تومن هم هست ولی من کارتی رو میخوام که با اون سیستم رده بالا که توصفحه ی اصلی سایت هست همخوانی داشته باشه.
خوب با 200 تومن که به شما GTX460 768MB هم نمیدن ، GTX560 در کمترین حالت 250 255 تومن در میاد دیگه 560TI که بماند ، اون بابا یا نمیدونسته GTX560 چیه یا زده سیم آخر و آتیش و این صحبتا... :d
کارت رو بر اساس هزینه ای که میخواید بکنید پیشنهاد میدن ، تو سیستم پیشنهادی (رده بالا) GTX560 پیشنهاد شده حالا شما میتونی یه کارتی مثل 6990 هم بندازی و بدون مشکل ازش استفاده کنی.

سلام
یکی هست قیمت دقیق یا تقریبی کارتهای GTX رو بهم بگه ؟ فقط سعی کنید دقیق بگید!
یه سایت هم بهم بدید برای پنچمارک بازیها از میزان فریم دهیشون ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or