مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در حال حاضر کمترین قیمت با برد Gainward هستش که 235 تومن در میاد.
gtx 460 zotac قیمت 200 هزار تومان.
1gb با برد zotac (اگه گیر بیاد) الان 265 تومن مایشه نه 200 تومن ! :d

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان. من چند روزی مسافرت بودم و با اجازه تون پس از خرید MSI GTX 560 Ti Twinfrozr 3 HAWK به قیمت 340 و تعبیه اش بر روی پی سی در خدمت تون هستم. :دی

560ti msi tf 2 با قیمت 300 فیکس
این کارت رو من بازار رو زیر و رو کردم و گیر نیومد. فقط یه جا بود می گفت داشتم و آخریش رو همین چند روز پیش 305 فروختم.
یه مدل GTX 560 Ti برند Gainward هم بود که ساده ترین کارت 560 Ti اش بود و تک فن هم بود و قیمتش 305 بود که چون تک فن بود من ترسیدم بگیرم.

gtx 460 zotac قیمت 200 هزار تومان.

آقا آدرس اون مغازه ای که با این قیمت میده رو به ما میدی ؟ :d

Zotac چون گارانتیش آواژنگه از بقیه ی برندها گرون تر هم هست ! 250-270 ه !
Gainward ارزون ترینه و مدل EVGA به صرفه ترین و به نوعی با کیفیت ترین برند توی این کارت.

با سلام خدمت دوستان. من چند روزی مسافرت بودم و با اجازه تون پس از خرید MSI GTX 560 Ti Twinfrozr 3 HAWK به قیمت 340 و تعبیه اش بر روی پی سی در خدمت تون هستم. :دی

این کارت رو من بازار رو زیر و رو کردم و گیر نیومد. فقط یه جا بود می گفت داشتم و آخریش رو همین چند روز پیش 305 فروختم.
یه مدل GTX 560 Ti برند Gainward هم بود که ساده ترین کارت 560 Ti اش بود و تک فن هم بود و قیمتش 305 بود که چون تک فن بود من ترسیدم بگیرم.

بهترین کارت ممکن رو خریدی بیشترین میزان اورکلاکی که می تونی بکنی با همین کارته قیمتی هم که گرفتی عالیه

سلام من کارت گرافیک 560 ti رو میخواستم بگیرم میخواهم بدونم تا چند سال بازی ها روخوب و روان میاره و بهترین برندی که میتونم بخرم ککام مباشد ؟ و چه موقعی از سال قیمت ها پایین می آید ؟ ،ر

به سلامتی ، اینکه تا کی و چند سال جواب میده رو کسی نمیدونه چون نیاز به عالم غیب هستش ! :d ولی بخوایم با همین روند پیش بریم تا 1 سال 1.5 سال آینده میتونه اکثر بازیها رو تو Resیی مثل 1200*1600 خوب و روون اجرا کنه.(البته این فقط یه حدس)
برند خوب و بد هم نداریم اکثر برندا معروف و کیفیت خوبی دارن اگر مدل خاصی مد نظر هستش (مثل کولینگ خاص ، قابلیت اور بالاتر یا...) میتونی از مدلای asus یا msi در نظر بگیری.

آقا آدرس اون مغازه ای که با این قیمت میده رو به ما میدی ؟ :d

Zotac چون گارانتیش آواژنگه از بقیه ی برندها گرون تر هم هست ! 250-270 ه !
Gainward ارزون ترینه و مدل EVGA به صرفه ترین و به نوعی با کیفیت ترین برند توی این کارت.
قیمتی که من گرفتم تو شهرمون اینه حالا شهر شما میدن 270 دیگه نمیدونم چون 1هفته پیش قیمت گرفتم حتما 70-80 هزار تومان گرون شده:-/!!!!!

ببخشید. کارت گرافیکه GT555M GDDR5 روی لپ تاپ قدرتش اندازه کدوم سری از gtx هاست؟
به سریه GTX که نمیرسه ، ولی بخوایم از همین سریه 500 (Desktop) در نظر بگیریم در حد GT545 DDR3 هستش.

آخرین ویرایش:
قیمتی که من گرفتم تو شهرمون اینه حالا شهر شما میدن 270 دیگه نمیدونم چون 1هفته پیش قیمت گرفتم حتما 70-80 هزار تومان گرون شده:-/!!!!!

خب گل پسر اون مدل حتما مدل 1GB ش نبود ه و مدل 768MB بود که خب 30-40 تومن ارزون تره ! و احتمالا Zotac هم نبوده .

یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟
خوب هست یا بد؟

بله نیلوفر جان ، قطعا از GTX 260 پایین تره ، گرافیک لپ تاپه دیگه ، انتظار نداری که یه کارت هم سرعت با 260 واست بزارن ، اگه اینجوری بود که قیمتش سر به فلک میکشید.البته با توجه به سایز مانیتور لپ تاپ کارت خوبیه و از پس اکثر بازی ها بر میاد.
اگه بخوام یه مقایسه ی نسبی واست انجام بدم که قدرت کارت رو متوجه بشی ، میتونم بگم اگه سرعت GT 555 رو 100% فرض کنی ، 5850 که تقریبا هم سرعته 460 ه (البته کمی سریعتره و بعضی جاها کمی کندتر) سرعتی معادل 155% داره . ولی بازم میگم برای لپ تاپ کارت خیلی خوبیه.
توی کارتهای لپ تاپ هم تقریبا هم رده ی AMD Radeon HD 6770M هست.

آخرین ویرایش:
خب گل پسر اون مدل حتما مدل 1GB ش نبود ه و مدل 768MB بود که خب 30-40 تومن ارزون تره ! و احتمالا Zotac هم نبوده .
عزیزه دل دقت کنی نوشتم 1 گیگ نه 768mb . !!!!!!!! شما راست میگید من که دیدم نمیدونم چی بوده !!!! بازم معذرت میخوام که روی حرف اساتید حرف زدم.:|

ببخشید. کارت گرافیکه GT555M GDDR5 روی لپ تاپ قدرتش اندازه کدوم سری از gtx هاست؟

یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟
خوب هست یا بد؟
خب تراشه های دسکتاپ معمولا خیلی سریعتر از مدلهای لپ تاپی هستن،
GPU ی 555M هم سرعتی در حد کارت 5670 یا 9800GT داره و حدود 40 درصد هم از کارت GTX 260 ضعیفتره، مهم نیست که DX11 ساپورت هست، مهم اینه که قدرت پردازنده و واحدهای پردازشی کمتری داره. اما در بین مدلهای لپ تاپی یه مدل متوسط و نسبتا سریع محسوب میشه.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or