gtx 460 zotac قیمت 200 هزار تومان.درود
من قیمت ارزانترین برند gtx460 1gb را می خوام.
سپاس
این کارت رو من بازار رو زیر و رو کردم و گیر نیومد. فقط یه جا بود می گفت داشتم و آخریش رو همین چند روز پیش 305 فروختم.560ti msi tf 2 با قیمت 300 فیکس
gtx 460 zotac قیمت 200 هزار تومان.
با سلام خدمت دوستان. من چند روزی مسافرت بودم و با اجازه تون پس از خرید MSI GTX 560 Ti Twinfrozr 3 HAWK به قیمت 340 و تعبیه اش بر روی پی سی در خدمت تون هستم.
این کارت رو من بازار رو زیر و رو کردم و گیر نیومد. فقط یه جا بود می گفت داشتم و آخریش رو همین چند روز پیش 305 فروختم.
یه مدل GTX 560 Ti برند Gainward هم بود که ساده ترین کارت 560 Ti اش بود و تک فن هم بود و قیمتش 305 بود که چون تک فن بود من ترسیدم بگیرم.
قیمتی که من گرفتم تو شهرمون اینه حالا شهر شما میدن 270 دیگه نمیدونم چون 1هفته پیش قیمت گرفتم حتما 70-80 هزار تومان گرون شدهآقا آدرس اون مغازه ای که با این قیمت میده رو به ما میدی ؟ :d
Zotac چون گارانتیش آواژنگه از بقیه ی برندها گرون تر هم هست ! 250-270 ه !
Gainward ارزون ترینه و مدل EVGA به صرفه ترین و به نوعی با کیفیت ترین برند توی این کارت.
!!!!!یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟به سریه GTX که نمیرسه ، ولی بخوایم از همین سریه 500 در نظر بگیریم در حد GT545 DDR3 هستش.
قیمتی که من گرفتم تو شهرمون اینه حالا شهر شما میدن 270 دیگه نمیدونم چون 1هفته پیش قیمت گرفتم حتما 70-80 هزار تومان گرون شده!!!!!
یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟
خوب هست یا بد؟
عزیزه دل دقت کنی نوشتم 1 گیگ نه 768mb . !!!!!!!! شما راست میگید من که دیدم نمیدونم چی بوده !!!! بازم معذرت میخوام که روی حرف اساتید حرف زدم.خب گل پسر اون مدل حتما مدل 1GB ش نبود ه و مدل 768MB بود که خب 30-40 تومن ارزون تره ! و احتمالا Zotac هم نبوده .

ببخشید. کارت گرافیکه GT555M GDDR5 روی لپ تاپ قدرتش اندازه کدوم سری از gtx هاست؟
خب تراشه های دسکتاپ معمولا خیلی سریعتر از مدلهای لپ تاپی هستن،یعنی از gtx 260 هم پایین تره؟
خوب هست یا بد؟