مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

واقعا ؟ یعنی راه نداره رو این پاور جواب بده ؟:( دیگه پول ندارم آخه:(

خب عزیز ممکنه بالا بیاد و کار کنه، ولی نمی تونه توی لود با پاور کنار بیاد و با فشار زیاد در دراز مدت مشکل ساز میشه.

سلام
یکی هست قیمت دقیق یا تقریبی کارتهای GTX رو بهم بگه ؟ فقط سعی کنید دقیق بگید!
یه سایت هم بهم بدید برای پنچمارک بازیها از میزان فریم دهیشون ممنون.

قیمتها مشخص هست محدودشونريال شما کدوم مدلا رو می خوای؟
راندمان کارتها رو می تونی در اینجا مقایسه کنی.

سلام دوستان
من یه 6870 دارم . همچین درست حسابی هنوز نمی تونم crysis بازی کنم (30 -40 فریم میگیرم ) . می خواستم ببینم به نظرتون بهتره برم تو کار crossfire یا این که اینو بفروشم مثلا" یه 580 بگیرم ؟
در هر صورت باید پاورم عوض شه چون 580B هست. مادربورد هم متاسفانه یه pci-x داره از این AM3 هاست. خودم فکر کردم یه مادربورد +AM3 بگیرم که این پردازنده های جدید رو هم ساپورت کنه . خلاصه موندم کدوم کار از نظر هزینه و کارایی بهتره
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم

آخرین ویرایش:
خب عزیز ممکنه بالا بیاد و کار کنه، ولی نمی تونه توی لود با پاور کنار بیاد و با فشار زیاد در دراز مدت مشکل ساز میشه.

ممنون بابت جواب مهندس

پاور چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط قیمتش زیاد بالا نباشه

ویرایش : من الان رو لبتاپم witcher 2 رو نصب کردم روون اجرا میشه بعد bf3 نخواد بشه ؟

آخرین ویرایش:
قیمتها مشخص هست محدودشونريال شما کدوم مدلا رو می خوای؟
راندمان کارتها رو می تونی در اینجا مقایسه کنی.

اول جا داره یه تشکر ویژه ازت بکنم که همیشه راهنمای بچه هستی و به منم خیلی راهنمایی کردی واقعا دمت گرم

از GTX 470 تا 590 قیمتها شو اگه دقیق بذاری ممنونت میشم .

با سلام
اقا یه کارت گرافیک تا سقف 280 هزار تومان بهم معرفی کنید که بازی هارو بتونم با 60 فریم اجرا کنم با رزولیشن 1080P و فول تنظیمات .(60فریم کمتر بدردم نمیخوره )
اگه ati باشه بهتره اخه فک کنم بازیا رو ati بهتر جواب میدن.در ضمن crysis2 هم فراموشش کنید چون اون اصلا جز بازی نست .
مرسی .

اینکه تا 280 تومن یک کارت مشخص رو resـه 1080pبتونه بازیارو ، رو 60 فریم برای شما اجرا کنه توقع بالایی هستش ، تا 280 یسری انتخاب هستش دیگه معجزه نمیشه کرد.
در کل شما تا 280 تومن میتونی GTX560 , GTX460 1GB , HD6870 یا بالاتر (در حد 30 تومن) GTX560TI رو در نظر بگیری که پیشنهاد من اگه بتونی بیشتر هزینه کنی GTX560TI هستش اگر نه که GTX560 انتخاب خوبی میتونه باشه.
اون داستان ATI واسه بازی بهتره و... هم هیچ جایگاه و اعتباری نداره همش ساخته ی ذهن برو بچه های عزیز بازار هستش که البته خیلی وقته که دیگه کسی از این حرفا نمیزنه ! :d پس nVIDIA باید چیکار کنه ؟! در مورد CRYSIS 2 هم این نظر شما هستش (قابل احترام) و ما کاری به کار نظر شما نداریم ! :d

آخرین ویرایش:
با سلام
اقا یه کارت گرافیک تا سقف 280 هزار تومان بهم معرفی کنید که بازی هارو بتونم با 60 فریم اجرا کنم با رزولیشن 1080P و فول تنظیمات .(60فریم کمتر بدردم نمیخوره )
اگه ati باشه بهتره اخه فک کنم بازیا رو ati بهتر جواب میدن.در ضمن crysis2 هم فراموشش کنید چون اون اصلا جز بازی نست .
مرسی .
اگه کارتی با قیمت 300 که بتونه تو رزولوشن 1080p حداقل 60 بده پیدا کنی من بهت جایزه میدم:d
اگه یدونه کارت میخوای که 60 فریم بده باید دنبال 6990 یا 590 باشی.که قیمتاشون هم فوقالعاده بالاست.>:d<
که میخوای بری تو کار cf و sli میتونی از cf دو تا 6950 و یا sli دوتا 560ti یا 570 استفاده کنی.

اگه کارتی با قیمت 300 که بتونه تو رزولوشن 1080p حداقل 60 بده پیدا کنی من بهت جایزه میدم:d
اگه یدونه کارت میخوای که 60 فریم بده باید دنبال 6990 یا 590 باشی.که قیمتاشون هم فوقالعاده بالاست.>:d<
که میخوای بری تو کار cf و sli میتونی از cf دو تا 6950 و یا sli دوتا 560ti یا 570 استفاده کنی.
خب شما بهترین کارت رو با 280 تومن معرفی میکنی ؟
مرسی داداش .

خب شما بهترین کارت رو با 280 تومن معرفی میکنی ؟
مرسی داداش .
همون که دوستمون گفت 560 انتخاب خوبی هست البته با کمی پول بیشتر میتونی 560ti به قیمت حدودا 340 و 6950 1gb به قیمت 314 تومن که کمی هم از 560ti قوی تر هست بخری.(من خودم 6950 1gb دارم خیلی هم راضی هستم.):d

یه دو سه نکته رو درباره خرید کارت گرافیک بهتون بگم .اول سیستم خودتون مخصوصا cpu رو آپدیت کنید چون کارت گرافیک های جدید برای پرندازنده های چهار هسته ای درست شدند و اگه پردازندتون قوی نباشه به قول خارجی ها bottleneck میکنه .یعنی اگر چهار تا کارت گرافیک 590 هم بندازید فایده نداره .کارت گرافیک رو یه فرد تایپست(کسی که میتونه سریع تایپ کنه) در نظر بگیرید و cpu رو فردی که املا میگه.(البته برای درک بهتره) .فرض کنید این تایپیست میتونه دقیقه ای 1000 کلمه (فرض) تایپ کنه حالا بسته به قدرت اون کسی که املا میگه این تایپیست میتونه روزی یک کتاب رو تایپ کنه یا چند صفحه رو .اگه اون فردی که املا میگه لکنت زبون داشته (پردازهای سلرون ،و تک هسته ای 2gz) شما هم افت فریم دارید هم لگ(یعنی یکدفعه فریم از 50 میاد روی 20 و دوباره میره بالا) .اگه پردازنتدون دو هسته ای باشه افت فریم رو کمتر احساس میکنید ولی لگ رو زیاد و اگه چهارهسته ای به بالا (هر هسته حداقل 3.2 ) باشه پدر و جدبتلفیلد 3 و اینها رو در میاره
نکته دوم پاوره. کارت گرافیک های جدید دو تا کابل 6 پین احتیاج دارند .پاورهای حدود 500 یا این 6 پین رو ندارند یا اگه داشته باشند یکی بیشتر نیست(البته حدسه) .اما پاور 530 من که از تبدیل استفاده میکرد یک شبه بعد از خرید کارت گرافیک 6870 اون رو خراب کرد. 500 وات حداقله چون 240 وات اون برای کارت گرافیک در اوج کاری مصرف میشه و 260 وات میمونه برای بقیه سیستم . یعنی باید انتظار هنگ و ریستارت و عدم اورکلاک پذیر رو داشته باشید .حداقل 640 وات رو شما لازم دارید .
درباره خود کارت گرافیک هم این رو در نظر داشته باشید که شما به جز بازی برای تماشای فیلم hd یا bluray و تبدیل فایل های ویدیویی به هم و....هم استفاده دارید .الان تنها کارتی که purevideo 5 و cuda 2.1 رو پشتیبانی میکنه سری 550 و 560 انویدا است . حتی gtx 570 , 580 هم از نظر cuda به روز نیست.من به شخصه و بعد از مطالعات زیاد به شما کارت گرافیک MSI N560GTX-Ti oc رو پیشنهاد میکنم چون چندتا ویژگی خاص داره
1- نسبت به قیمت کاردهی بالایی داره .این کارت خودش به صورت کارخانه ای اورکلاک شده است و بین 7 تا 10 در صد کاراییش بالاتره تا کارت های 560 ti معمولی.
این یه بنچمارک
http://www.maximumpc.com/article/reviews/msi_ngtx560_ti_twin_frozr_oc_videocard_review
خ
ود این کارت اورکلاک شده رو باز هم میشه اورکلاکش کرد که در این صورت چیزی حدود 15 تا 20 در صد بیشتر از کارت های 560 ti معمولی کاردهی میده و از 6950 که 100 تومن گرونتره جلو میزنه و به حد 6970 که 200 گرونتره میرسه
http://www.overclock.net/nvidia/1018042-msi-n560gtx-ti-twin-frozr-ii.html

2
- بسیار فن ساکتی داره که در اوج مصرف کاری دورش بیشتر از 55 در صد یا 60 درصد نمیشه و شما اصلا احساس نمیکنی فن داره کار میکنه .
3-دماش با اینکه اورکلاک شده در حدود 20 درجه خنکتر از کارت مرجعه. در حالت عادی دماش بین 25 تا 35 درجه است(البته بستگی به دمای اتاق و نوع کیس داره) و در اوج کاری بین 55 تا 65 درجه .مثل اینکه msi از نوعی فلز خاص که در شاتل های فضایی استفاده میشه برای خنک کردن این کارت استفاده کرده
4-بسیار اورکلاک پذیره .مثل gtx 460 ولی نسبت به اون بسیار کارائیش بالاتره
5-بدون اینکه تاثیری زیادی روی فریم ریت بذاره از physx استفاده میکنه و آخرین نسخه cuda و purevideo رو پشتیبانی میکنه و...
به نظرم هیچ کارتی رو شما در بازار پیدا نمیکنید که چنین کاردهی بالا و طراحی عالی و بی صدا رو داشته باشه و اون هم با این قیمت .قیمتش در حدود 245 دلاره که دلاری 1200 تومن میشه 294 هزار تومن .(که من 307 تومن خریدم ) .همون مغازه 5950 رو 399 تومن و 6970 رو 519 تومن میداد.
البته هر کارت 560 ti چنین بازدهی و سیستم خنک کننده ای نداره.به هر حال با توجه به قیمت این کارت خیلی عالیه

• Like
Reactions: iMahmoud
اقا یک کارت گرافیک می خواستم با 300 تومان یه چیز خوب معرفی کنید؟ نظر خودم EVGA_GFORCE 560 1GB 256 BIT هستش خوب هست؟

دقیقا همونیه که به پولت میخوره ! شک نکن ! البته asus بگیری بهتره هر چند 50 تومن گرونتره !

Last edited by a moderator:
ممنون بابت جواب مهندس

پاور چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط قیمتش زیاد بالا نباشه

ویرایش : من الان رو لبتاپم witcher 2 رو نصب کردم روون اجرا میشه بعد bf3 نخواد بشه ؟

پاور GREEN 585/635 وات توصیه میشه که 100 و 120 تومن قیمت دارن.
هر بازی با یه موتور اختصاصی و متفاوت ساخته میشه، اینکه توی یه بازی راندمان خوب می گیری نمی تونه تضمینی برای اجرای خوب بازی دیگه هم باشه،Witcher 2 بجز اینکه فقطDX9 هست سبکش هم RPG هست و با ابزی Shooter که تغییر صحنه ها و حرکتها خیلی سریعتر هستن نباید مستقیم مقایسه بشه.

اول جا داره یه تشکر ویژه ازت بکنم که همیشه راهنمای بچه هستی و به منم خیلی راهنمایی کردی واقعا دمت گرم

از GTX 470 تا 590 قیمتها شو اگه دقیق بذاری ممنونت میشم .
GTX 560=300T
GTX 560Ti=340~380T
GTX 570=480~530T
GTX580=670~720T
GTX590=1040T

دوستان عزیز اگر لطف کنین قیمت دقیق N580GTX Lightning Xtreme Edition رو بگین خیلی خیلی ممنون میشم :)
شما ببین این مدل رو نمایندگی ماتریکس موجود داره یا نه، چون این مدلها رو به فروشنده ها نمی دن، ولی نمایندگی ها می تونن از شرکت بپرسن و اگه باشه برای مشتری بخرن.

• Like
Reactions: Saber

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or