مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اساتدید دیدم میگید 9500 برای گیم خوب نیست به فکر تعویضش افتادم الان با 150ت چی بدرد بخور میدن .. ما که مثل شما ها مایه دار نیستیم 580 و این جور چیزا بخریم :(

می تونی کارت 5770 رو بخری، یکم ضعیفتر هم GTS 450 هست که توی رده ی 140 تا 170 تومن هستن.
با حدود 220 تومن هم می تونی کارت GTX 460 رو بخری که حدود دو برابر سریعتره.

می تونی کارت 5770 رو بخری، یکم ضعیفتر هم GTS 450 هست که توی رده ی 140 تا 170 تومن هستن.
با حدود 220 تومن هم می تونی کارت GTX 460 رو بخری که حدود دو برابر سریعتره.
مرسی ... ولی امروز رفتم 5770 پیدا نکردم یکی بود میگفت 185 ت ولی اینقدر همرام نبود و یه gt 240 1 zotac گرفتم اما یه سوال چرا تو قسمته پروپرتیسش تو ویندوز زده 521 mb ؟؟؟؟:(

مرسی ... ولی امروز رفتم 5770 پیدا نکردم یکی بود میگفت 185 ت ولی اینقدر همرام نبود و یه gt 240 1 zotac گرفتم اما یه سوال چرا تو قسمته پروپرتیسش تو ویندوز زده 521 mb ؟؟؟؟:(
روی جعبه کارت گرافیک نوشته 1 گیگ ؟؟ فروشنده هم با نام 1 گیگ بهت داده؟؟
شاید از این کارت گرافیک است که تا 1 گیگ هایپر میکنه!!!!!!!!!!!
1زحمت بِکش ! درایور جدیدشو دانلود کن شاید درست شه!!!؟؟
داخل قسمت Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution\advanced setting چک کن ببین dedicated video memory چند زده اون اصله!!!!

نگفتید کدوم بهتره ؟؟؟

هر دوتا همرده هستن اما 6870 کمی سریعتره، اما نه همه جا
بعدم توی این محدوده مدل GTX 560Ti توصیه میشه که قویتره و کارت 6950 که باز همردش میشه،

خب اشتباه کردی اینو گرفتی!
ما بهت 450 و 5770 توصیه کردیم شما رفتی یه کارت ارزون رو که خیلی هم کندتر هست خریدی؟!

باید بری توی NVIDIA Control Panel و ببین رم کارتت چقدره، یا راحتتر برنامه ی GPU-Z رو اجرا کن بهت اطلاعات کاملتر بده.

خب اشتباه کردی اینو گرفتی!
ما بهت 450 و 5770 توصیه کردیم شما رفتی یه کارت ارزون رو که خیلی هم کندتر هست خریدی؟!

باید بری توی NVIDIA Control Panel و ببین رم کارتت چقدره، یا راحتتر برنامه ی GPU-Z رو اجرا کن بهت اطلاعات کاملتر بده.

ولی الان با dirt 3 تستش کردم از اون چیزی که فکر میکردم بهتره ! البته AMP! EDISIAN هستشا ! با 4000 مموری کلاک :d

ولی الان با dirt 3 تستش کردم از اون چیزی که فکر میکردم بهتره ! البته AMP! EDISIAN هستشا ! با 4000 مموری کلاک :d

تازه فهمیدم چیشده !.. فروشنده به من ddr3 gt 240 1gb داده بود ولی الان که چک کردم دیدم تو جعبش بجاش یه gt 240 512 mb amp! ddr5 بوده !!!!!:d

اقا برای یکی از رفیقام می خواستم یک کارت گرافیک معرفی کنید که کانکتور شش پین نداشته باشه.جواب بدید!:d

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

اساتدید دیدم میگید 9500 برای گیم خوب نیست به فکر تعویضش افتادم الان با 150ت چی بدرد بخور میدن .. ما که مثل شما ها مایه دار نیستیم 580 و این جور چیزا بخریم :(
[h=1]SAPPHIRE HD 6670 1GB را بگیر پشیمون نمیشی قیمتش هم 140 تومان.[/h]

تازه فهمیدم چیشده !.. فروشنده به من ddr3 gt 240 1gb داده بود ولی الان که چک کردم دیدم تو جعبش بجاش یه gt 240 512 mb amp! ddr5 بوده !!!!!:d
یک benchmark ازش بگیر ببین امتیازت چند میشه !!! اطلاعات کامل هم با نرم افزار GPU_Z هماطور که دوست عزیزمون گفت میتونی ببینی.!!

یک benchmark ازش بگیر ببین امتیازت چند میشه !!! اطلاعات کامل هم با نرم افزار GPU_Z هماطور که دوست عزیزمون گفت میتونی ببینی.!!
من به این جور چیزا اعتقاد ندارم ! همین که الان fear 2 رو ( بازییه دیگه ای فعلا رو pc ندارم ! ) رو 1440x900 و 4XFAA و با بالاترین جزییاته تنزیمات بازی میکنم برام کافییه مگه می خوام چی کار باهاش کنم بازی های خرم روی 360 اجرا میکنم :d

اگه DDR5 هم باشه باز نصف 5770 و 450 سرعت داره ، شما با 30 40 تومن بالاتر می تونستی راندمان خیلی بهتری بگیری

من به این جور چیزا اعتقاد ندارم ! همین که الان fear 2 رو ( بازییه دیگه ای فعلا رو pc ندارم ! ) رو 1440x900 و 4XFAA و با بالاترین جزییاته تنزیمات بازی میکنم برام کافییه مگه می خوام چی کار باهاش کنم بازی های خرم روی 360 اجرا میکنم :d

مساله اصلا اعتقادی نیست، فنیه!!
ما پیشنهاد کرده بودیم رفتی یه مدل دیگه خریدی، حالا اگه خودت خرید کرده بودی بعد می پرسیدی که واسه ما موردی نداشت، می گفتیم اطلاع نداشتی.

اقا برای یکی از رفیقام می خواستم یک کارت گرافیک معرفی کنید که کانکتور شش پین نداشته باشه.جواب بدید!:d

کانکتور 6 پین همین مدلای زیر 100 تومن میشن که قدرتی هم ندارن، کارت 5670 و GT 220 هم از این دستن.

اگه DDR5 هم باشه باز نصف 5770 و 450 سرعت داره ، شما با 30 40 تومن بالاتر می تونستی راندمان خیلی بهتری بگیری
مساله اصلا اعتقادی نیست، فنیه!!
ما پیشنهاد کرده بودیم رفتی یه مدل دیگه خریدی، حالا اگه خودت خرید کرده بودی بعد می پرسیدی که واسه ما موردی نداشت، می گفتیم اطلاع نداشتی.
حرف شما کاملا درسته ولی اینجا ( قایم شهر) یه 5570 رو میدن 170ت و 5770 هم که بالای 220 هست که با قیمتای شما ها خیلی اختلاف داره... منم دیدم با 150 بیشتر از gt 240 نمیدن:( حالا انقدر این کارت داغونه ؟؟؟؟ البته اگر قویتر می خریدم احتمالا (cpu ( amd core 2due 4000 نمیکشید پس فایدای شاید نداشت ......

• Like
Reactions: mehrdad486

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or