مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
اقا من یه سیستم قوی جمع کردم برای سرورم اما فقط شامل سی پی یو و مادر بورد و پاور میشه چون قصد دارم در اینده یه کارت قوی بگیرم حالا یه سوال دارم.
اینکه دو تا کارتو با هم شیر میکنیم قویتره یا با همون قیمت یه کارت قویتر ببندیم؟ یعنی قیمت اون دوتا با قیمت اون یدونه یکی باشه ها؟

اگه سرور هست دیگه کارت گرافیک نمی خواد که،قرار نیست کسی روش بازی کنه.
کارت ها رو هم Share نمی کنن، SLI می کنن یا CF بسته به مدل کارت داره که دوتا کنار هم باشه یا یه کارت تکی، ولی روالش اینه که یه کارت قوی بهتر از دوتا کارت ضعیفتر هست.

سلام .
دوستان میخواستم بدونم کارت 6990 قوی تر هست برای بازی یا 6970 CrossFire ؟ ممنون

دوتاشون تقریبا یه سرعت هستن، فرقی نداره زیاد ولی بخاطر مصرف و نویز کمتر یه 6990 خیلی بهتره. ولی هم درازه و هم پرصدا.

دوتاشون تقریبا یه سرعت هستن، فرقی نداره زیاد ولی بخاطر مصرف و نویز کمتر یه 6990 خیلی بهتره. ولی هم درازه و هم پرصدا.
مطمئنید؟البته شما استاد مایی ولی مگه 6990 اولین کارت دو هسته ای ATI نیست؟تا جایی که من میدونم 6990 در حد GTX 590 هست و 6970 هم که تک هسته هست و در حالت CF تازه با 6990 برابر میشه.مگه نه؟

آخرین ویرایش:
مطمئنید؟البته شما استاد مایی ولی مگه 6990 اولین کارت دو هسته ای ATI نیست؟تا جایی که من میدونم 6990 در حد GTX 590 هست و 6970 هم که تک هسته هست و در حالت CF تازه با 6990 برابر میشه.مگه نه؟

اولا که 6990 از 590 قوی تره ، دوما فرشید هم همین حرف رو زد دیگه ، گفت دوتا 6970 در حالت کراس فایر سرعتی تقریبا برابر با 6990 دارند.

سلام
اقا من یه سیستم قوی جمع کردم برای سرورم اما فقط شامل سی پی یو و مادر بورد و پاور میشه چون قصد دارم در اینده یه کارت قوی بگیرم حالا یه سوال دارم.
اینکه دو تا کارتو با هم شیر میکنیم قویتره یا با همون قیمت یه کارت قویتر ببندیم؟ یعنی قیمت اون دوتا با قیمت اون یدونه یکی باشه ها؟

مسلما دو تا کارت قوی تر می شه همچنین ارزون تر در همه ی زمینه ها(کارت ها) که نه اما برای 460-560 برتری خیلی زیادی داره اگه مادربردت sli or cf ساپورت هست در خریدش شک نکن

اولا که 6990 از 590 قوی تره ، دوما فرشید هم همین حرف رو زد دیگه ، گفت دوتا 6970 در حالت کراس فایر سرعتی تقریبا برابر با 6990 دارند.
اوه بله.ببخشید من فکر کردم ایشون میگن دوتاشون یه سرعت هستن منظورشون اینه که 6990 و 6970 هر دو یه سرعت هستن.
شرمنده.

5870 کمی قوی تره اما 6870 از جهات دیگه برتری هم مصرف هم گرما هم اورکلاک هم در dx11
من شنیدم که 6870 تو اور مثه 5870 خوب عمل نمیکنه یعنی امکانش هست که به 1000mhz هم نرسه توی کور کلاک. من 5 تا فریم هم واسم مهمه! از یه طرفی به خاطر tesellation میگن 6870 بهتره! خلاصه موندم اساسی!و اینم هست که کم هر کدوم از کارت ها رو بگیرم 100 در صد می خوام تا خر خره اور کنم! پس پرفور منس توی اور واسم مهمه!

سلام .
دوستان میخواستم بدونم کارت 6990 قوی تر هست برای بازی یا 6970 CrossFire ؟ ممنون

برای بازی 6990 بهتره

من اول 2 تا 6970 برند his رو کراس کردم تو 3d mark 11 رو سیستم من 9000 تا بنچ میداد ولی دمای کارتی که پایین قرار میگرفت تقریبا 8 درجه بالا تر بود و صدای زیادی تولید میکرد که چند جا خوندم طبیعی هست

بعد از 2 روز تست 2 تا 6970 پس دادم البته پارتی داشتم کارتهارم پیچ نکرده بودم کیسم X9 هست یه 6990 برند HIS از همون فروشگاه برداشتم تو 3d mark 11 بنچم شد 8940 تا ولی فریمم تو بازیها بهتر شود صداش هم خیلی کمتره نسبت به اون دوتا اگرم به سرت بزنه قویترش کنی مثل من یه 6990 دیگه باهاش کراس میکنی

فقط من از اساتید چندتا سوال دارم من میخوام یه 6990 دیگه بگیرم با این کراس کنم ولی شنیدم 4 تا GPU تو بازی خوب جواب نمیده چه کنم

1- میشه 6990 رو با 6970 کراس کرد بشه 3 تا GPU ؟؟؟

2- 6990 رو بفروشم یه ASUS MARS II بگیرم که بگم مسافری برام بیارن 2 تومن اب میخوره برام

3- یا همون 2 تا 6990 رو کراس کنم ؟

نوشته شده توسط 18sika99 سلام
بچه ها من امروز کارت gtx 580 مارک galaxy قیمت گرفتم میگفت 620
مارکهای دیگه بالای 680 هستن....بنظرتون مارک galaxy بدرد میخوره(آخه خیلی ارزونتره)؟؟؟

بستگی داره مدلش چی باشه و فنش بدردبخور باشه یا نه، اگر مدل مرجع باشه با بقیه ی کارتا تفاوتی نداره.

فروشنده میگفت مارکهای دیگه چون 3 سال گارانتی دارن 100 تومن گرونتره و مدل گلکسی فقط 1 سال گارانتی داره و میگفت سیستم خنک کنندش ضعیفتره(البته 3 تا فن داره)
نظر شما چیه؟؟؟مدل مرجع که گفتین نمیدونم یعنی چی...

فروشنده میگفت مارکهای دیگه چون 3 سال گارانتی دارن 100 تومن گرونتره و مدل گلکسی فقط 1 سال گارانتی داره و میگفت سیستم خنک کنندش ضعیفتره(البته 3 تا فن داره)
نظر شما چیه؟؟؟مدل مرجع که گفتین نمیدونم یعنی چی...

فروشنده حرف بی ربط زده، گارانتی کارتا نقشی توی قیمت جهانیشون نداره، دیگه نهایتش 20 یا 30 تومن، هیچ کجا 100 تومن اختلاف منطقی نیست، معنی هم نداره

ممدل مرجع هم یعنی فن استوک NVIDIA که توی سایت NVIDIA و تمام سازنده های کرافیک مدل معمولی محسوب میشه و دقیقا شبیه هم هستن، اما مدلهای اختصاصی سازنده ها از لحاظ کاربرد و کارایی فرق دارن.

شما مدلش رو بگو تا بگم که فنش خوبه یا بد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or