مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

حالا که شک داری باید مدل دقیقش رو بگی،فقط یه مدل GTS 250 که نداره،

Memory Clock هم که چیز عجیبی نیست،فرکانسی واقعی حافظه DDR همیشه نصف عدد Effective (عدد تبلیغ شده)هست،عجیبه که می کی یه سری اینطوری گفتن،

کارت هم روی همه ی مادربردها سوار میشه،ظاهرا اون فرومی که رفتی تازه کارای دکترشون زیادن!
والا من نمیدونم کدوم مدل این GTS 250 تو تهران هست از این برد
من تو سایتش که رفتم 3 تا مدل 1 گیگ و 3 تا 512 داشت

من مبنای خریدم رو اون مدلی زدم که تو سایت Lion هست و زده 158 تومان که کدش اینه :

zt-20103-10p

ZT-20103-10P.jpg

http://www.zotacusa.com/geforce-gts-250-1gb-256-bit-gddr3-738mhz-2200mhz-zt-20103-10p.html

راستی قیمت مدل های دیگش رو داری ؟
از این بهتر هستن یا فرقی ندارن ؟

این مدل msi هم به نظر میرسه cooling بهتری داره با توجه به توضیحاتش:

N250GTS Twin Frozr 1G

180 تومان
عکس های پشت فنش رو هم دیدم 3pin هست

five_pictures1_82116517b09a01d9dd5d1872b37e53bf.jpg

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1867

فرشید جان این 2 فنه بودنش خیلی تو مصرف برقش تاثیر داره نسبت به یک فنه ها ؟

قضیه فن رو جالبه که دیدم حتی راجع به برد های Asus و XFX این کارت هم همین ها رو گفته بودن

در مورد قسمت دوم ممنون

قسمت سوم هم تیکه تازه کارای دکتر باحال بود :biggrin1:

آخرین ویرایش:
درود
دوستان 275 ZOTAC بعد یه مدت ضعیف میشه یا نه. منظورم اینه که اگه مثلا تا یه سال بازیها رو با کیفیت آخر و رز بالا اجرا کنیم، امکان داره دیگه اون کارایی اول رو نداشته باشه و بازیهایی رو که قبلا مثلا با 60 فرم اجرا میکرده حالا با 40 فریم اجرا کنه؟
ممنونم

من مبنای خریدم رو اون مدلی زدم که تو سایت Lion هست و زده 158 تومان که کدش اینه :

zt-20103-10p

ZT-20103-10P.jpg

http://www.zotacusa.com/geforce-gts-250-1gb-256-bit-gddr3-738mhz-2200mhz-zt-20103-10p.html

N250GTS Twin Frozr 1G

180 تومان

five_pictures1_82116517b09a01d9dd5d1872b37e53bf.jpg

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1867

قضیه فن رو جالبه که دیدم حتی راجع به برد های Asus و XFX این کارت هم همین ها رو گفته بودن

در مورد قسمت دوم ممنون

عزیزم این سوال ها چیه:biggrin1:؟

کارت روی مادربورد سوار نمیشه یعنی چی؟

ZOTAC برند خیلی خوبیه و من مدل 260 رو از این برند داشتم
و هیچ گونه صدای ازاردهنده ای از فن نشنیدم تا حالا

و اون مدل MSI از این ZOTAC بهتر هست به نظر من
و مصرف برقش به خاطر داشتن یه فن بیشتر تغییری نمیکنه

درود
دوستان 275 ZOTAC بعد یه مدت ضعیف میشه یا نه. منظورم اینه که اگه مثلا تا یه سال بازیها رو با کیفیت آخر و رز بالا اجرا کنیم، امکان داره دیگه اون کارایی اول رو نداشته باشه و بازیهایی رو که قبلا مثلا با 60 فرم اجرا میکرده حالا با 40 فریم اجرا کنه؟
ممنونم

خیر اگه به کارت صدمه نزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

یعنی اورکلاک غیر حرفه ای
و یا مشکلاتی مثل اون

سلام دوستان ، من یه 4870 دارم ، به نظرتون یه 9600GT بگیرم خاص پردازش PhysX کافیه یا بالاتر بگیرم ؟
(تو رزولوشن 1680x1050 بازی میکنم با CPU Q6600 و رم 4 گیگ)

سلام دوستان ، من یه 4870 دارم ، به نظرتون یه 9600GT بگیرم خاص پردازش PhysX کافیه یا بالاتر بگیرم ؟

نمیشه از دو کارت nvidia و ati در کنار هم استفاده کرد

9600 gt هم تنها به درد اون رزلوشن نمیخوره

خیر میشه و اتفاقا تو همین فروم تاپیکشو داریم
اما یه سوال اینجا مطرحه اگه یه کارت ارزونتر مثل یه 8600 دست دوم هم بگیرید فیزیکش فرق فوکولههه؟!

اما یه سوال اینجا مطرحه اگه یه کارت ارزونتر مثل یه 8600 دست دوم هم بگیرید فیزیکش فرق فوکولههه؟!

عزیز اون کار غیر قانونیه
و و قتی میگیم نمیشه یعنی نمیشه:biggrin1:

درایور های جدید هیچ کدوم از شرکت ها اجازه این کار رو نمیده

zt-20103-10p

N250GTS Twin Frozr 1G

180 تومان

در مورد قسمت دوم ممنون

منم فک می کنم که مدل مرجع با فن اصلی از برند ZOTAC اینجا هست،اما اون مدل MSI رو هم اینجا دیدم،طبق بررسیها خیلی خنکتر کار می کنه و مصرفش هم تفاوت زیادی نمی کنه

اما همون مدل فن مرجع هم اصلا زیادی غیر معمولی نداره،حداقل از کارت 9600 خودت خیلی بهتره

راجع به قسمت سوم هم توی پروفایل بهت مصداقش رو بعدا می گم.

درود
ممنونم

نه آقا،یه همچین داستانی توی کارتای الکترونیکی نداریم،مگه موتور مکانیکی هست که ضعیف بشه؟

تا وقتی سالم باشه با همون سرعت اولیش کار می کنه،وقتیم خراب شد دیکه اصلا کار نمی کنه خب

نه عزیز از این فکرا نکن،همونطور که دوستم گفت این کار بصورت رسمی نمیشه ،اما بصورت غیر رسمی و با درایورهای دستکاری شده ی دست سوم با هک شدن امکان پذیره

اما شما وقتش و حوصلش رو داری که با هر درایور جدید NVIDIA منتظر بشی که نسخه ی کرک شده ی اون بیاد و ریسک نصب درایور غیر رسمی رو روی سیستمت قبول کنی؟

می دونی که آخرین درایور کرک شده ی NVIDIA که با ATI هم کار می کرد تروجان داشت و خیلی سیستما رو آلوده کرد؟

همون کارت 9600 هم دیگه بعضی جاها واسه PhysX کم میاره،شما سراغ 8600 رو نگیر.

خیر اگه به کارت صدمه نزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

یعنی اورکلاک غیر حرفه ای
و یا مشکلاتی مثل اون

ممنانیم

نه آقا،یه همچین داستانی توی کارتای الکترونیکی نداریم،مگه موتور مکانیکی هست که ضعیف بشه؟

تا وقتی سالم باشه با همون سرعت اولیش کار می کنه،وقتیم خراب شد دیکه اصلا کار نمی کنه خب

ممنانیم
ولی یادمه زمانی که نوز تمدن نیومده بود و گرافیکها مکانیکی بودن (مربوط به عصر 5500 XFX!) اوایلش من NFS UG رو با رز 768*1024 و کیفیت High بازی میکردم بدون مشکل. ولی یه 5-4 ماهی که گذشت بازی با افت فریم اجرا شد و مجبور شدم هر دو رو کم کنم. اورکلاک یا هیچ چیز دیگه هم نکرده بودم
البته اون موقع تمدن نبود!
ممنون از رانمایی شما دو دوست عزیز:love:

دوستان من الان داشتم سایت GIGA رو میدیدم دیدم کارت های GTS 240 به بالاش همش رو PCIE 2.0 هست
مین من 1 هست
میخواستم بدونم این کارت ها روی 1 کار میکنن ؟
و اگه میکنن قدرتش کمتر میشه ؟

خوب خیلی وقته که کارتا به نسخه ی 2.0 از pcie ارتقاء پیدا کردن ، اونم gt240 هستش.
تو یه همچین کارتایی اون pcie 2.0 فقط جنبه ی تبلیغاتی داره.;)

ممنانیم

ممنانیم
ولی یادمه زمانی که نوز تمدن نیومده بود و گرافیکها مکانیکی بودن (مربوط به عصر 5500 XFX!) اوایلش من NFS UG رو با رز 768*1024 و کیفیت High بازی میکردم بدون مشکل. ولی یه 5-4 ماهی که گذشت بازی با افت فریم اجرا شد و مجبور شدم هر دو رو کم کنم. اورکلاک یا هیچ چیز دیگه هم نکرده بودم
البته اون موقع تمدن نبود!
ممنون از رانمایی شما دو دوست عزیز:love:

شما درست می گی،اما این قضیه نرم افزاری هست،اصلا ربطی به کم شدن قدرت کارت نداره
سنگین شدن ویندوز و یا آپگرید درایور کارت گرافیک می تونه دلیل این امر باشه،

دوستان من الان داشتم سایت GIGA رو میدیدم دیدم کارت های GTS 240 به بالاش همش رو PCIE 2.0 هست
مین من 1 هست
میخواستم بدونم این کارت ها روی 1 کار میکنن ؟
و اگه میکنن قدرتش کمتر میشه ؟

کار می کنن و افت سرعت محسوسی هم ندارن،حداقل برای تک کارت و سیستم های معمولی.

توی چند تا سایت خوندم که این مدل هیبرید ATI و Nvidia انجام دادن و جواب داده ، پس یعنی نمیشه دو تا کارت رو روی سیستم بست و درایور رسمی هر کدوم رو نصب کرد ؟ (یعنی کلا یه کار هک هست ؟)

بله ، با درایورای رسمی nvidia نمیشه یه همچین کاری کرد البته اینجا ما به درایور ATI کاری نداریم چون ربطی به داستان نداره.
اون روش هم با یه درایور خاص از nvidia و رو win7 کار میکنه که در عمل هم کارایی افزایش چندانی پیدا نمیکنه.

پست من که مربوط به استفاده همزمان از 5970 +gtx280 بود چرا حذف شد؟ :confused:به خاطر عکسش بود؟ من فقط گفتم این آقا که ایرانی هم هست یه همچین کاری کرده تبلیغ کردم؟ ...روی مادربرد ASUS - P6T Deluxe V2
منم نمیدونم چطوری دوستان اگه تجربه ای دارند راهنمایی کنند..
این عکسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or