مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام خدمت دوستان
یکی می تونه من را راهنمایی که برای گرفتن یک کارت گرافیک نسبتا ارزون و بدردبخور که بشه باهاش بازی کرد تا حد قیمت 70 تومان.

با 70 تومن 9500 gt میشه خرید ولی اگه 15 تومن بیشتر خرج کنی میشه msi gt 220 بخری اگر هم 30 تومن بیشتر خرج کنی میشه 4670 بخری با 70 تومن نباید انتظار زیادی داشته باشی شما که میخوای خرج کنی ارزش داره واسه گرافیک کمی بیشتر خرج کنی

دوستان پیشنهاد میکنم که تریلر مافیا 2 که مربوط به نسخه PC میشه با قابلیت physx Nvidia رو حتما ببینن شاید کسانی که میخوان کارتشونو مثل من عوض کنن و ati بخرن منصرف شدن و به سمت gforce سوق پیدا کنن.من خودم میخواستم 4890 بگیرم اما با دیدن این داستان ها..:confused:

http://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/video/6263639?tag=gumballs;title;3

با 70 تومن 9500 gt میشه خرید ولی اگه 15 تومن بیشتر خرج کنی میشه msi gt 220 بخری اگر هم 30 تومن بیشتر خرج کنی میشه 4670 بخری با 70 تومن نباید انتظار زیادی داشته باشی شما که میخوای خرج کنی ارزش داره واسه گرافیک کمی بیشتر خرج کنی
ممنون از راهنمایتون ولی من کارت را برای خودم نمی خوام برای یکی از دوستانم می خوام که متاسفانه وضع مالی خوبی نداره.باز هم ممنون از راهنماییتون.

دوستان پیشنهاد میکنم که تریلر مافیا 2 که مربوط به نسخه PC میشه با قابلیت physx Nvidia رو حتما ببینن شاید کسانی که میخوان کارتشونو مثل من عوض کنن و ati بخرن منصرف شدن و به سمت gforce سوق پیدا کنن.من خودم میخواستم 4890 بگیرم اما با دیدن این داستان ها..:confused:

http://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/video/6263639?tag=gumballs;title;3
دقیقا!
دوباره منو بین 5770 و 260 مردد کرد!

دقیقا!
دوباره منو بین 5770 و 260 مردد کرد!
5770 در حال حاضر 200 و 260 حدود 250 تومنه
فیزیک هم در ای تی ای اجرا می شه
خیلی از بازی های حال حاضر مثل کریسیس یا nfs shift یا metro از فیزیک استفاده می کنه ولی دلیل نمیشه ای تی آی اصلا نتونه اون بازی رو اجرا کنه
در ضمن کلیپ رو دانلود کردم
همچین آش دهن سوزی نسبت به افکت های فیزیک کریسیس نبود.خدا رو شکر nvidia درایور های فیزیک رو برای کارت های غیر nvidia ارائه میده
بگذریم که هدفش توسعه physx تو دنیاست

آخرین ویرایش:
خیلی از بازی های حال حاضر مثل کریسیس یا nfs shift یا metro از فیزیک استفاده می کنه ولی دلیل نمیشه ای تی آی اصلا نتونه اون بازی رو اجرا کنه
همچین آش دهن سوزی نسبت به افکت های فیزیک کریسیس نبود.خدا رو شکر nvidia درایور های فیزیک رو برای کارت های غیر nvidia ارائه میده

تابلوه طرفدار ATI هستیا.;) اگه این قابلیت رو nvidia نسبت به ati نداشت که nvidia الان شکست خورده بود.چون قیمت کارتهای همردش با ati بیشتره.

تابلوه طرفدار ATI هستیا.;) اگه این قابلیت رو nvidia نسبت به ati نداشت که nvidia الان شکست خورده بود.چون قیمت کارتهای همردش با ati بیشتره.
به نظر من قدرت تو کارت گرافیک حرف اول رو میزنه (muscle)...البته قدرت دربرابر price
و صد البته قدرت بیشتر و مصرف کمتر...امروز performance gtx 465 مشخص شد اگر بخواد با قیمت 280$ و قدرتی معادل gtx275 بمونه هیچ شانسی نداره...فیزیک هم که دیگه همه میدونن انویدیا شرکتهارو تطمیع میکنه..تو بعضی از بازیا هم نتیجه گرفته مثلا batman at arkham usylum بازی با فیزیک یه دنیای دیگه داره.... ولی خرید کارت گرافیک به صرفه فیزیک اشتباهه
راستی واقعا قیمت gtx 260 شده 250؟ چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

سلام دوستان من در حال حاظر میخام با بودجه نهایتا 250 تومان یک کارت گرافیک بخرم پیشنهاد شما چیه؟
در ضمن لطفا ویدیویی قرار دهید که فرق بین فیزیک انویدیا رو در بازی با کارت بدون فیزیک ATI نشون بده

با سلام خدمت دوستان
یکی می تونه من را راهنمایی که برای گرفتن یک کارت گرافیک نسبتا ارزون و بدردبخور که بشه باهاش بازی کرد تا حد قیمت 70 تومان.

کمتر از 100 تومن کارت گرافیکی که بدرد بازی بخوره نداریم،اما میتونی کارت 9500GT رو انتخاب کنی که به این بودجه میخوره.

سلام دوستان من در حال حاظر میخام با بودجه نهایتا 250 تومان یک کارت گرافیک بخرم پیشنهاد شما چیه؟
در ضمن لطفا ویدیویی قرار دهید که فرق بین فیزیک انویدیا رو در بازی با کارت بدون فیزیک ATI نشون بده

میتونی کارت GTX 275 یا ATI 4890 رو انتخاب کنی،
اما من کارت 5850 رو پیشنهاد می دم که بالای 300 تومن هست اما عمر مفید بیشتر و سرعت بالاتری داره

برا ویدیو هم فک نمی کنم گشتن توی youTube سخت باشه.

• Like
Reactions: XagroX

پس اش دهنسوز چیه؟
اصلا میدونی فیزیک یعنی چی که الکی نظر میدی؟

چرا وقتی چیزی نمیدونی بقیه رو گمراه میکنی؟!

قیمت gtx 260 از برند zotac
190 تومان هستش!

قیمت 5770 هم 220 تومان
----------
ما اینجا به قیمت جهانی کاری نداریم
داریم از ایران صحبت میکنیم!
پس داستان تراشی نکن
------------------

از نظر شما فیزیک اشن دهن سوزی نیس وگرنه خیلیها به خاطر همین فیزیک حاضر هستن 100 تومان بیشتر بزارن و geforce بخرن

خرید کارت گرافیک به صرفه فیزیک اشتباهه
راستی واقعا قیمت gtx 260 شده 250؟ چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

به نظر شما اشتباهه! اما خیلیا این نظر رو ندارن!

پست من رو بخون gtx260 قیمتش از 195 شروع میشه تا 260 تومان!

5770 هم قیمتش از 210 تومان شروع میشه تا 250

آخرین ویرایش:
میتونی کارت GTX 275 یا ATI 4890 رو انتخاب کنی،
اما من کارت 5850 رو پیشنهاد می دم که بالای 300 تومن هست اما عمر مفید بیشتر و سرعت بالاتری داره

برا ویدیو هم فک نمی کنم گشتن توی youTube سخت باشه.

سلام دوست من ممنون این سایت youTube .... است لطفا چند تا ویدیو از Physx on/of قرار دهید.

من هم 4850 داشتم هم gtx 260 هم 4890 الان هم 5850 تنها تو 2 بازی تفاوت رو حس کردم batman و turok ... البته cryostasis هم بد نبود... اینم از بتمن
53_bat_physxoff_small.jpg

52_bat_physxon_small.jpg

دومی با gtx 295 اولی با 5870 فقط با بازیهایی که از phsyx engine ساپورت میکنن شما میتونی از 40-70 تومن پول بیشتری که نسبت به کارتهای ati دادی احساس برتری کنی
به نظر شما اشتباهه! اما خیلیا این نظر رو ندارن!
الان 42 درصد از gpu market share دسته ati هست و البته 49 درصد از سهم Mobility gpu market share و مطمئن باش خریداران ati هیچ وقت احساس کمبود نمیکنند.....
از نظر شما فیزیک اشن دهن سوزی نیس وگرنه خیلیها به خاطر همین فیزیک حاضر هستن 100 تومان بیشتر بزارن و geforce بخرن
این چیزا بی تاثیر نیست تنها تاثیرش برای کمپانی که جنسشو گرونتر به مردم بده خیلیا هم پول واسشون مهم نیست 90% فروشنده ها توی ایران برای اینکه توجیه گرونفروشیشون رو بکنن میگن نه عزیز این جنسش فرق داره این خیلی از اون بهتره...شما کافیه عاشق یه چیز بشی که حاضر بشی واسش خرج کنی دلیل فروش ps3 با اینکه بازیاش خیلی گرونتره فقط بازیهای انحصاری نیست بلکه عشق به داشتنps3 هست حالا شما میتونی خریدار رو عاشق physx کنی 100 تومن که سهله 300 تومن بیشتر هم میده...ولی مطمئن باش آدمهابه عشقشون زیاد وفادار نموندن میتونی تو همین فروم تو تاپیک خرید و فروش ببینی....یا حق!

آخرین ویرایش:
  • Like
من هم 4850 داشتم هم gtx 260 هم 4890 الان هم 5850

اگه شما تفاوت رو احساس نکردی دلیل نمیشه بقیه هم احساس نکنن!

این چیزا بی تاثیر نیست تنها تاثیرش برای کمپانی که جنسشو گرونتر به مردم بده!

عجب..

یعنی nvidia PhysX کشکه و فقط به خاطر گرون کردن جنسشون این تکنولوژی رو به کارتهای انویدیا اضافه کردن؟!

----------------
بهتره دیگه بحث نکنیم
مدیر اینجا بیچاره خیلی زحمت میکشه:biggrin1:

نه مثکه این داستان فن بازی تمومی نداره ، باید یه فکر اساسی بکنیم.:cheesygri
بهتره دیگه بحث نکنیم
مدیر اینجا بیچاره خیلی زحمت میکشه:biggrin1:
گل پسر ، این الان یجور توهین مستقیم بود یا غیر مستقیم ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی