مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگه 275 رو با قطعات زیر و پاور 535 گرین ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
CPU:INTEL Q8400
RAM:2*2GB
M/B:ASUS P5Q-SE
اگه یه پاور لب مرزی میخوای که قیمتش نسبتا مناسب باشه پاور RP-550-PCAP از کولر مستر با قیمت حدودا 65 تومن نباید بد باشه(البته اگه بتونید با نمایندگی های خوش برخورد دریا کامپیوتر کنار بیایید :cheesygri)
و نکته بعدی در مورد اون کسایی که میگن ((دو,سه ماه دیگه صبر کنید تا با ورود محصولات جدید قیمت ها معقول تر میشه)) دوستان فراموش نکنید که به زودی طرح((هدفمندی یارانه ها)) اجرا میشه و به طبع اون سیاست های بخش واردات هم تغییر اساسی میکنه که با این حساب باید منتظر افزایش بی سابقه تو بخش قطعات باشیم و به قول عصر ارتباط((آغاز روزگار گرانی)) پس اگه می خواهید کارتی رو بخرید زودتر اقدام کنید چون تا یک سال بعد طرح قیمت ها معقول نخواهد شد(البته امیدوارم فقط یک سال طول بکشه)
می بخشید که این بحث رو این جا باز کردم اما تو تصمیم گیری دوستان تاثیر گذاره

آخرین ویرایش:
شما میگی انتخابهای بیشتری خواهیم داشت انتخاب گرافیک همیشه بین ati و nvidia بوده تو رده های یکسان با توجه به جیب ما اصلا اینطوری بگم وقتی 4890 اومد قیمتش 350 -330 بود امروز شده 220 بلافاصله nvidia gtx275 رو داد که یه ذره قویتر بود ولی قدرت اور 4890 اونقدر قوی بود (gpu 1ghz) که اور gtx275 رو براحتی میگرفت , 275 هم 330-350 بود الان چقدر کم شده؟ الان شده 290-310 اگه اینتل قیمتاش گرونتره بخاطره اینه که خیلی خیلی قدرتش بیشتره نه مثله nvidia بخاطره 2 فریم بیشتر اینقدر گرونتر باشه شما میگی نسبت price /performance جالبه که همین بحثی که با دوستمون میکنی خلاف تصور شماست تنها بخاطر همین price/performance چرا؟ کافیه قیمت جهانیه هر 2 رو تو گوگل سرچ کنی....اینم قیمت

مقایسه باید جهانی باشه :biggrin1:
راستی در مورد فیزیک هم باید بگم nvidia داره یواش یواش بیخیال ساپورت پروسسورهای فیزیک میشه..اینم متن خبر به زبان انگلیسی http://www.xbitlabs.com/news/multim...PUs_Rendering_on_ATI_Radeon_Not_Possible.html
در کل اینا میتونه همه به انتخاب بهتر کمک کنه ....
اینکه یه GPU به فرکانس بالاتری توی اورکلاک برسه مترداف این نیست که حتما سرعت بالاتری هم بده،خیلی مواقع یه GPU با فقط 10 درصد اورکلاک یه تراشه ی دیگه رو که تا 20 درصد اورکلاک هم شده توی راندمان پشت سر میزاره

تفاوتها همیشه توی 2 فریم نیست،گاهی اوقات خیلی بیشتره،تازه اگر بحث کیفیت درایورها رو در نظر نگیریم

اون لینکی هم که شما گذاشتی رو خونده بودم،ولی عدم پشتیبانی از پردازنده های قدیمی PPU PhysX چه ربطی به خود PhysX داره؟؟!؟
PhysX فعلا داره توسعه پیدا می کنه و عنوانای زیادی باهاش بهینه می شن.

اینکه یه GPU به فرکانس بالاتری توی اورکلاک برسه مترداف این نیست که حتما سرعت بالاتری هم بده،خیلی مواقع یه GPU با فقط 10 درصد اورکلاک یه تراشه ی دیگه رو که تا 20 درصد اورکلاک هم شده توی راندمان پشت سر میزاره

تفاوتها همیشه توی 2 فریم نیست،گاهی اوقات خیلی بیشتره،تازه اگر بحث کیفیت درایورها رو در نظر نگیریم

اون لینکی هم که شما گذاشتی رو خونده بودم،ولی عدم پشتیبانی از پردازنده های قدیمی PPU PhysX چه ربطی به خود PhysX داره؟؟!؟
PhysX فعلا داره توسعه پیدا می کنه و عنوانای زیادی باهاش بهینه می شن.

در مورد این قبول دارم فرکانس بالاتر gpu حتما باعث قدرت بیشتر نیست ممکنه خیلیارو به اشتباه بندازه درسته ولی تامزو که دیگه قبول داری؟ من یه مقایسه بین اور شده های جفتشون max oc میذارم 4890vs275 :
chart_12_left4dead_1680_4aa_8af.png

chart_04_fallout3_1920_8aa_15af.png

chart_11_fear2_1920_4aa_8af.png

نامردی نمیکنیم این هم میذاریم...

chart_23_tchawx_1920_4aa_8af.png
قضاوت به عهده دوستان دیگه.... gtx275=250$ 4890=200$به نظر من قیمت gtx 275 کاذبه....در مورد gtx 260 هم همینطور قیمتاشو تو پست قبلیم گذاشتم 185-200$ خوب بجاش آدم میره 4890 میخره چون معمولی ترینش هم از gtx 260 superoverclocked,216,192..etc قویتره No doubt .....

Last edited by a moderator:
در مورد این قبول دارم فرکانس بالاتر gpu حتما باعث قدرت بیشتر نیست ممکنه خیلیارو به اشتباه بندازه درسته ولی تامزو که دیگه قبول داری؟ من یه مقایسه بین اور شده های جفتشون max oc میذارم 4890vs275 :

نامردی نمیکنیم این هم میذاریم...

قضاوت به عهده دوستان دیگه.... gtx275=250$ 4890=200$به نظر من قیمت gtx 275 کاذبه....در مورد gtx 260 هم همینطور قیمتاشو تو پست قبلیم گذاشتم 185-200$ خوب بجاش آدم میره 4890 میخره چون معمولی ترینش هم از gtx 260 superoverclocked,216,192..etc قویتره No doubt .....
بهتر بود عکسا رو توی Spoiler میزاشتی،
خب اینجا بیشتر مدلای OC کارتای برند MSI برای مقایسه مد نظر هست که اتفاقا مدلای OC ش هم اینجا موجوده،این بردا هم طراحی خودشه ،راجع به تفاوتها هم همونطور که گفتم گاهی اوقات خیلی بیشتر از یکی دو فریمی هست که توی این عناوین قدیمی مشاهده میشه،این بازیهای معدودی هم که Tomsبرای تست کذاشته به هیچ وجه نماینده ی تمام بازیها و الگوی اون نیست و اتفاقا هم با درایورای قدیمی هستن و هم اتفاقا با کارتای ATI بیشتر بهینه شدن تا Geforce.

اما اگر توی همون Toms به چارت گرافیکی 2010 سر بزنی سرعت GTX 275 توی بازیهای جدیدتر مثل BC2 و AvP و COD:MW2 و DIRT 2 و AVATAR هم بالاتر هست،مخصوصا توی مد AA ،هر چند که تفاوتها بعضی جاها زیاد نیست.

بعضی وقتا عناوین جدیدی که به بازار عرضه میشن با درایورهای موجود تفاوتهای فاحشی نشون میدن که توی این نمودارها نمیشه پیدا کرد،این مطلب رو بچه هایی که در طول دوسال گذشته بازیهای جدید رو دنبال کردن تایید می کنن،خیلی وقتا بازیهای جدید با درایورهای ATI افت فریم زیادی دارن یا با مشکل اجرا میشن که باید تا برطرف شدنش تا نسخه ی بعدی درایور صبر کرد. نمونش هم این اواخر BC2 و SplinterCell:Conviction بود.

یه مورد مهم دیگه ای که Toms توی تستاش کم داره Min Fps هست که معمولا توی کارتای همرده ی Nvidia بیشتره اما توی این چارتا لحاظ نمیشه،برای این قضیه هم بهترین سایت Hardocp هست که میتونی از این به بعد دنبالش کنی.

راجع به قیمت هم مقایسه ی شما مربوط به بازار جهانی هست،اینجا فرمول قیمتها کاملا فرق داره،مثلا همین مدل 4890 Cyclone رو اینجا 265 تومن برای دوستم خریدم،درحالی که مدل GTX 275 حدود 280تومن کمترین قیمتش هست البته برند گرونتری مثل ASUS هم حدود 305 تومن قیمت داره

در کل با توجه به اینکه تفاوت قیمت زیاد نیست من علاوه بر اینکه خرید هر دو مدل رو انتخاب خوبی میدونم اما اینجا هم بدلیل اینکه GTX 275 از PhysX پشتیبانی می کنه اونو به کسانی که ازش خوششون میاد یا از افکتاش لذت می برند توصیه می کنم.بعنوان نمونه هم بازی معروف Mafia II هم از PhysX پشتیبانی خواهد کرد.

در ضمن شما نگفتی چرا PPU رو با خود PhysX اشتباه گرفتی.

آخرین ویرایش:
دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده که باید کارتم رو عوض کنم
inno3D Geforce 9600 GT 1GB
این کارته همه فنش بدجوری رفته تو اعصابم هم تو res های بالای 1280 ( البته تو بازی ها ) بین 10 تا 15 دقیقه طول میکشه و Black screen میده

چون تا الان مونیتورم 1280 بود این مشکل نبود اما الان 1920 گرفتم
برای تست گذاشتم ( کاری به فریم ندارم اصلا ) این مشکل رو میده

حالا اصل قضیه
چند تا سوال دارم

1 - این کارت رو تا چند رد کنم خوبه ؟

2 - سیستمم اینه :

Intel E7300
Asus P5KPL/1600
Patriot 2*1 GB DDR2 800

و POWER هم Green 485a

بودجم به این کارت ها میخوره :

Sapphire 5670 1gb = 155 T
Gainward GTS 250 1GB = 155 T
Zotac GTS 250 1GB = 158 T
HIS 4850 = 168 T
MSI GTS 250 1GB = 180 T
Gigabyte GTS 250 1GB = 182 T
Sapphire 5750 1gb = 185 T
HIS 5750 1gb = 189 T
MSI 5750 1gb = 190 T

Overall کدومشون بهتره ؟
به خصوص با توجه به قطعات من تعویض کارت به هر کدوم از این ها تفاوت خیلی محسوس میگذاره یا نه ؟
( بازی نمیکنم زیاد شاید ماهی یک یا 2 عنوان که برای 360 نگیرم و برام res مهم نیست و مهم گزینه هاست که همه highest باشن )

3 - راجع به Power ام میخواستم بدونم میتونه این کارت های که نوشتم رو راه بندازه یا باید عوض کنم

میدونم طولانی شد
شرمنده

آخرین ویرایش:

اگه کارتت مشکل دار هست
30 ردش کنی خوبه

اما اگه سالمه
50-60 تومان

2 - سیستمم اینه :

Intel E7300
Asus P5KPL/1600
Patriot 2*1 GB DDR2 800

و POWER هم Green 485a

بودجم به این کارت ها میخوره :

Sapphire 5670 1gb = 155 T
Gainward GTS 250 1GB = 155 T
Zotac GTS 250 1GB = 158 T
HIS 4850 = 168 T
MSI GTS 250 1GB = 180 T
Gigabyte GTS 250 1GB = 182 T
Sapphire 5750 1gb = 185 T
HIS 5750 1gb = 189 T
MSI 5750 1gb = 190 T

Overall کدومشون بهتره ؟
به خصوص با توجه به قطعات من تعویض کارت به هر کدوم از این ها تفاوت خیلی محسوس میگذاره یا نه ؟
( بازی نمیکنم زیاد شاید ماهی یک یا 2 عنوان که برای 360 نگیرم و برام res مهم نیست و مهم گزینه هاست که همه highest باشن )

به نظر من 5750 ارزش خرید نداره با این قیمت

و بهترین انتخاب Zotac GTS 250 1GB هست

3 - راجع به Power ام میخواستم بدونم میتونه این کارت های که نوشتم رو راه بندازه یا باید عوض کنم

میدونم طولانی شد
شرمنده

بهتره یه پاور 530 gp بگیری

دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده که باید کارتم رو عوض کنم
inno3D Geforce 9600 GT 1GB

2 - سیستمم اینه :

Overall کدومشون بهتره ؟

میدونم طولانی شد
شرمنده
1- کارتت رو 80 90 تومن می تونی رد کنی بره اگه سالم باشه
2-یکی از مدلای GTS 250 مشخصه که انتخاب اول هست،همون ZOTAC هم اگر فرکانسش مرجع هست از بقیه برندها بهتره

3-ضرورتی نداره اما بعدا یه 535 وات بگیری خوب میشه،تا اونجا که یادمه قبلا یه 535B داشتی،چی شد پس؟

بهتره یه پاور 530 gp بگیری

1- کارتت رو 80 90 تومن می تونی رد کنی بره اگه سالم باشه
2-یکی از مدلای GTS 250 مشخصه که انتخاب اول هست،همون ZOTAC هم اگر فرکانسش مرجع هست از بقیه برندها بهتره

3-ضرورتی نداره اما بعدا یه 535 وات بگیری خوب میشه،تا اونجا که یادمه قبلا یه 535B داشتی،چی شد پس؟
کارت که در ظاهر سالمه منظورم تو ویندوز و نرم افزار ها حتی رندر و ادیت و این موارد

مشکلش اینه که تو res های بالای 1280 در 1024 اونم تو بعضی بازی های سنگین بعد از 10 یا 15 دقیقه black screen میده که مشکل از دما هست
که فرشید جان در جریانش هستن و تو خیلی از فروم ها هم بود

حالا نمیدونم این رو جزو خرابی کارت محسوب میکنن یا نه
این طرف هم که میخوام بگیرم ازش قوی ترین کارتی که داره 9400 هست تو مغازش و میخوام اقساطی بگیرم کارت رو چون lcd هم گرفتم میخوام زیاد نشه

این gts 250 از 5770 قوی تره کلان ؟

یک مساله دیگه برقش هست که ظاهرا 150 میخواد در مقابل 135 کارتی که الان دارم
و این که سر connector برقش 8 پینه هست
تبدیل میخواد ؟ چون power من 6 پین هست برقش

مورد بعدی سایز این کارت هایی هست که نوشتم از جمله همین zotac gts 250 به خصوص سر کارت که 2 تیکه هست

قسمت وسط این عکس منظورمه :

zotac-geforce-gts-250-1gb-01.jpg

میخواستم بدونم این مدل کارت ها عملا یکی از اسلات های PCI رو روی Case و MB میپوشونن درسته ؟
========================================

فرشید جان من 535 نداشتم اون اوایل از یکی از دوستان برای تست گرفته بودم

اقا 80 یا 90 رو مطمنی ؟ :biggrin1:
اخه اک این کارت 118 هست الان

راستی این کارت در مقابل کارتی که الان دارم روی همین سیستم حدودا چند فریم تغییر میگذاره تو تنظیمات مشابه ؟

از فن و صدای فنش هم اگه اطلاعی دارید بگید چون خیلی با فن این کارت اذیت شدم و به شدت مهم هست برام

مرسی

بهتر بود عکسا رو توی Spoiler میزاشتی،
خب اینجا بیشتر مدلای OC کارتای برند MSI برای مقایسه مد نظر هست که اتفاقا مدلای OC ش هم اینجا موجوده،این بردا هم طراحی خودشه ،راجع به تفاوتها هم همونطور که گفتم گاهی اوقات خیلی بیشتر از یکی دو فریمی هست که توی این عناوین قدیمی مشاهده میشه،این بازیهای معدودی هم که Tomsبرای تست کذاشته به هیچ وجه نماینده ی تمام بازیها و الگوی اون نیست و اتفاقا هم با درایورای قدیمی هستن و هم اتفاقا با کارتای ATI بیشتر بهینه شدن تا Geforce.

اما اگر توی همون Toms به چارت گرافیکی 2010 سر بزنی سرعت GTX 275 توی بازیهای جدیدتر مثل BC2 و AvP و COD:MW2 و DIRT 2 و AVATAR هم بالاتر هست،مخصوصا توی مد AA ،هر چند که تفاوتها بعضی جاها زیاد نیست.

بعضی وقتا عناوین جدیدی که به بازار عرضه میشن با درایورهای موجود تفاوتهای فاحشی نشون میدن که توی این نمودارها نمیشه پیدا کرد،این مطلب رو بچه هایی که در طول دوسال گذشته بازیهای جدید رو دنبال کردن تایید می کنن،خیلی وقتا بازیهای جدید با درایورهای ATI افت فریم زیادی دارن یا با مشکل اجرا میشن که باید تا برطرف شدنش تا نسخه ی بعدی درایور صبر کرد. نمونش هم این اواخر BC2 و SplinterCell:Conviction بود.

یه مورد مهم دیگه ای که Toms توی تستاش کم داره Min Fps هست که معمولا توی کارتای همرده ی Nvidia بیشتره اما توی این چارتا لحاظ نمیشه،برای این قضیه هم بهترین سایت Hardocp هست که میتونی از این به بعد دنبالش کنی.

راجع به قیمت هم مقایسه ی شما مربوط به بازار جهانی هست،اینجا فرمول قیمتها کاملا فرق داره،مثلا همین مدل 4890 Cyclone رو اینجا 265 تومن برای دوستم خریدم،درحالی که مدل GTX 275 حدود 280تومن کمترین قیمتش هست البته برند گرونتری مثل ASUS هم حدود 305 تومن قیمت داره

در کل با توجه به اینکه تفاوت قیمت زیاد نیست من علاوه بر اینکه خرید هر دو مدل رو انتخاب خوبی میدونم اما اینجا هم بدلیل اینکه GTX 275 از PhysX پشتیبانی می کنه اونو به کسانی که ازش خوششون میاد یا از افکتاش لذت می برند توصیه می کنم.بعنوان نمونه هم بازی معروف Mafia II هم از PhysX پشتیبانی خواهد کرد.

در ضمن شما نگفتی چرا PPU رو با خود PhysX اشتباه گرفتی.
توی همین چارت گرافیکی 2010 4890 رو با 275 compare کن....یعنی این لینک...
http://www.tomshardware.com/charts/...compare,2105.html?prod[3999]=on&prod[4029]=on
توی bc یک یا 2 فریم بیشتر نیست توی avatar هم همینطوره توی avp نه الی 13 فریم اما توی dragon age,superme commander,Left4Dead 2,mass effect 2,crysis warhead,fallout3,Call of Duty: World at War,farcry2,grid,call of juarez,...etc واضحه که 4890 قویتره و البته واسه همشون لینکهای معتبر دارم...شما هم بی انصافی میکنی که ارزونترین برند 275 رو با گرونترین برند 4890 مقایسه میکنی 220 تومن sapphire هست تا 280 60 تومن فاصله است که خیلی هم زیاده , فاصله 5850 تا 275 سی تومن بیشتر نیست ولی واقعا حس میکنی که چقدر قویتره نه اینکه 60 تومن بدی تو این همه بازی از نظر قدرت کمتر باشی اولین چیز قدرته نه افکت.. وقتی شما از فریم کم میاری اون وقت هیچ افکتی این کمبود رو جبران نمیکنه..واسه درایور ها هم اگه آپدیت باشیم به مشکل بر نمیخوریم...در ضمن من هم نوشتم پروسسورها...ppu=physics processor unit ...

کارت که در ظاهر سالمه منظورم تو ویندوز و نرم افزار ها حتی رندر و ادیت و این موارد

مشکلش اینه که تو res های بالای 1280 در 1024 اونم تو بعضی بازی های سنگین بعد از 10 یا 15 دقیقه black screen میده که مشکل از دما هست
که فرشید جان در جریانش هستن و تو خیلی از فروم ها هم بود

حالا نمیدونم این رو جزو خرابی کارت محسوب میکنن یا نه
این طرف هم که میخوام بگیرم ازش قوی ترین کارتی که داره 9400 هست تو مغازش و میخوام اقساطی بگیرم کارت رو چون lcd هم گرفتم میخوام زیاد نشه

این gts 250 از 5770 قوی تره کلان ؟

مورد بعدی سایز این کارت هایی هست که نوشتم از جمله همین zotac gts 250 به خصوص سر کارت که 2 تیکه هست

میخواستم بدونم این مدل کارت ها عملا یکی از اسلات های PCI رو روی Case و MB میپوشونن درسته ؟

فرشید جان من 535 نداشتم اون اوایل از یکی از دوستان برای تست گرفته بودم

اقا 80 یا 90 رو مطمنی ؟ :biggrin1:
اخه اک این کارت 118 هست الان

راستی این کارت در مقابل کارتی که الان دارم روی همین سیستم حدودا چند فریم تغییر میگذاره تو تنظیمات مشابه ؟

از فن و صدای فنش هم اگه اطلاعی دارید بگید چون خیلی با فن این کارت اذیت شدم و به شدت مهم هست برام

مرسی
توی لیست قبلی شما 5770 نداشتی که،نکنه شما هم بعنوان نفر سوم میخوای سورپرایز کنی؟؟!

نخیر ،GTS 250 از 5770 ضعیفتره چون 5770 رو میشه همرده ی GTX 260 محسوب کرد،قیمتش هم همون حدوده و ربطی به محدوده قیمتی GTS 250 نداره

ولی همرده ی 5750 محسوب میشه،اما 5750 بی جهت گرونتره فعلا.
از کارت خودت هم بسته به مورد تا نزدیک 2 برابر قویتره،مخصوصا رزولوشن های بالا
از لحاظ فن و صدا هم مشکلی نداره،اینقد حساسیت بخرج نده چون بدتر میشه مثل دفه پیش.

آخرین ویرایش:

خودش داخل جعبه تبدیل برق رو داره

بله کلا یک اسلات به غیر از pci رو میپوشونه
البته بستگی به مادربوردت داره!

هیچ مشکلی نداره

مرسی

بقیه سوالات رو هم که فرشید جواب داد

توی لیست قبلی شما 5770 نداشتی که،نکنه شما هم بعنوان نفر سوم میخوای سورپرایز کنی؟؟!

نخیر ،GTS 250 از 5770 ضعیفتره چون 5770 رو میشه همرده ی GTX 260 محسوب کرد،قیمتش هم همون حدوده و ربطی به محدوده قیمتی GTS 250 نداره

ولی همرده ی 5750 محسوب میشه،اما 5750 بی جهت گرونتره فعلا.
از کارت خودت هم بسته به مورد تا نزدیک 2 برابر قویتره،مخصوصا رزولوشن های بالا
از لحاظ فن و صدا هم مشکلی نداره،اینقد حساسیت بخرج نده چون بدتر میشه مثل دفه پیش.
فرشید جان باورت میشه خودمم الان باورم نمیشه که خودم تو لیست زدم 5750 و فکر میکردم 5770 هست ؟ :eek:
مرسی بابت توضیحاتت
بقیه سوالات رو هم که فرشید جواب داد
از شما هم ممنون

===========

پس بهترین و قطعی ترین انتخاب با توجه به بودجه من و قطعاتم شد zotac gts 250 1gb

مرسی

دوستان راجع به برد zotac برای GTS 250 به نظر تون مناسبترین انتخابه ؟
من الان فروم های خارجی رو میگشتن دیدم خیلی ها مینالیدن از صدای زیاد فن این مدل
و میگفتن که این هم 2PIN هست و Fan control نداره و وقتی load بشه وحشتناک noise تولید میکنه

کسی این کارت رو با این برد داره ؟
برد های دیگه فنشون چطوریه ؟

این مدل ها همنشون case دارن و نمیشه دید 2pin هستن یا 3pin

( فرشید جان قضیه حساس بودن نیست من صدای فن کارت از خود کارت و قدرتش برام مهمتره چون خیلی اعصابم رو خورد کرد این فن کارت الانم با این که ماله arctic cooling هم بود )

یک سری هم میگفتم memory clock کارت رو هم روی جعبش هم تو سایت zotac زده 2200 ولی اینا تو GPU-Z فقط تا 1100 میبینن و با Over میرسه به 1300

راستی این سایز کارت تو p5kpl/1600 سوار میشه ؟
یکی p5kpl/c داشت میگفت اون قسمتی که 3 تا خازن بزرگ رو مین داره نمیگذاره کارت کامل بره داخل ولی Device manager میشناسه کارت رو

ببخشید دیگه سوالاتم زیاد شد

آخرین ویرایش:
دوستان راجع به برد zotac برای GTS 250 به نظر تون مناسبترین انتخابه ؟
من الان فروم های خارجی رو میگشتن دیدم خیلی ها مینالیدن از صدای زیاد فن این مدل
و میگفتن که این هم 2PIN هست و Fan control نداره و وقتی load بشه وحشتناک noise تولید میکنه

کسی این کارت رو با این برد داره ؟
برد های دیگه فنشون چطوریه ؟

این مدل ها همنشون case دارن و نمیشه دید 2pin هستن یا 3pin

( فرشید جان قضیه حساس بودن نیست من صدای فن کارت از خود کارت و قدرتش برام مهمتره چون خیلی اعصابم رو خورد کرد این فن کارت الانم با این که ماله arctic cooling هم بود )

یک سری هم میگفتم memory clock کارت رو هم روی جعبش هم تو سایت zotac زده 2200 ولی اینا تو GPU-Z فقط تا 1100 میبینن و با Over میرسه به 1300

راستی این سایز کارت تو p5kpl/1600 سوار میشه ؟
یکی p5kpl/c داشت میگفت اون قسمتی که 3 تا خازن بزرگ رو مین داره نمیگذاره کارت کامل بره داخل ولی Device manager میشناسه کارت رو

ببخشید دیگه سوالاتم زیاد شد
حالا که شک داری باید مدل دقیقش رو بگی،فقط یه مدل GTS 250 که نداره،

Memory Clock هم که چیز عجیبی نیست،فرکانسی واقعی حافظه DDR همیشه نصف عدد Effective (عدد تبلیغ شده)هست،عجیبه که می کی یه سری اینطوری گفتن،

کارت هم روی همه ی مادربردها سوار میشه،ظاهرا اون فرومی که رفتی تازه کارای دکترشون زیادن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• N!ma

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or