اصلا نمیشه گفت که تمام کارتای سری 5 انتخاب بهتری نسبت به کارتای NVIDIA هستندبرای گیم کارت گرافیک های ATI سری 5 خیلی بهتر از جیفورس هستند
اصلا نمیشه گفت که تمام کارتای سری 5 انتخاب بهتری نسبت به کارتای NVIDIA هستند
بعضی مدلهای High End مثل مدلای 5850/5870 انتخاب خیلی بهتری نسبت به مدلای همقیمت موجود توی Nvidia مثل GTX 275/285 هستن
اما مدلای ارزونتری مثل 5770/5750 ارجحیتی نسبت به کارتای GTS 250/GTX 260 ندارن (DX11 هم با این سرعت به کارشون نمی آد)و اینجا اتفاقا مدلای NVIDIA پیشنهاد میشه.
با زیاد شدن و ارزونتر شدن کارتای GTX 470/480 که کارتای سریعتری هستن ،انتخابای بیشتری خواهیم داشت.
آخه شما کی دیدی تو رده های یکسان Nvidia ارزونتر از ati باشه؟ اگه nvidia بیست تومن ارزون کنه ati چهل تومن ارزون میکنه سیاستش اینه ...تا gtx 470,480 بخواد ارزون شه ati سری جدید رو زده در مورد 5750,5770 قبول دارم ,ولی 4890 انتخاب بهتری نسبت به gtx 260 هست اچون اختلاف قیمتشون کمه..و در کل اگه یکیشون از دور بره کنار اون یکی با قیمتاش مارو بیچاره میکنه پس بهتره دعا کنیم 2 تاشون باشن....
به نظر من كارت 5770 انتخاب خيلي بهتري از كارت 260 هست.
مصرف كمتر، دماي توليدي كمتر، قيمت يكسان، معماري جديتر، پشتيباني از دايركس11 و تنها 5 درصد ضعيفتر و حتي در بعضي مواقع يكسان و يا قويتر؛ دلايل اين حرف من هست.
در مورد حرارت با وجود اينكه 260 هم كارت خنكي هست اما به پاي كارت 5770 نميرسه(همونطور كه ذكر كردين) و اين عامل خنكتر بودن مسلماً روي اوركلاك كارت هم تاثير به سزايي ميذاره.نمی شه گفت خیلی بهتر،هر دوتا کارت حرارت خروجی قابل قبولی دارند(هر چند که 5770 خنک تره) اما DX 11 روی این کارت خیلی کارایی نداره،چون در صورت فعال شدن راندمانش لب مرز هست
بازی COJ هم همیشه موتورش روی کارتای ATI سریعتر بوده،این یکی دلیل سریعتر بودن 5770 نیست!
من توی این رده PhysX رو روی GTX 260 به DX11 روی 5770 ترجیح می دم.
شما بحث قبلی رو تکرار می کنی باز،دلیل بارزی هم برای برتری کارت ذکر نمی کنی،آخرشم دوباره می گی بطور کلی بهتره،خب این بطور کلی آخرش یعنی اینکه از 5770 بیشتر خوشت میاد دیگه،لازم نیست دلیل فنی بیاریدر مورد حرارت با وجود اينكه 260 هم كارت خنكي هست اما به پاي كارت 5770 نميرسه(همونطور كه ذكر كردين) و اين عامل خنكتر بودن مسلماً روي اوركلاك كارت هم تاثير به سزايي ميذاره.
درسته در DX11 راندمان كم ميشه، اما نبايد اين كارت رو در حالت استفاده از دايركس11 با كارت 260 كه از دايركس 10.1 استفاده ميكنه مقايسه كرد، بلكه بايد هر دو در دايركس10.1 مقايسه بشن كه در اون حال همون 5درصد قويتر بودن كارت 260 بدست مياد كه تنها مزيت اين كارت نسبت به 5770 هست.
در مورد COJ درست ميفرماييد اما ذكر كردم كه 5درصد ضيعفتر هست.
=
ممكنه خيلي بهتر نباشه اما به طور كلي كارت 5770 از كارت 260 انتخاب به مراتب بهتري هست.
خب دلايل فني رو ذكر كردم ديگه.شما بحث قبلی رو تکرار می کنی باز،دلیل بارزی هم برای برتری کارت ذکر نمی کنی،آخرشم دوباره می گی بطور کلی بهتره،خب این بطور کلی آخرش یعنی اینکه از 5770 بیشتر خوشت میاد دیگه،لازم نیست دلیل فنی بیاری
من هم گفتم این دو تا کارت همسرعت و همرده هستند،انتخاب ارجح به سلیقه ی افراد بستگی داره،نه اینکه دلیل فنی بارزی داشته باشه.
نمی خوام بحث رو ادامه بدم،چون از اول قصدم مجادله و بحث شخصی نبود و صرفا مشاوره هستخب دلايل فني رو ذكر كردم ديگه.
خنكتر بودن و در نتيجه اوركلاك پذيرتر بودن، مصرف كمتر، قيمت يكسان، معماري جديتر، پشتيباني از دايركس11 و تنها 5 درصد ضعيفتر و حتي در بعضي مواقع يكسان و يا قويتر.
كيه كه اين دلايل رو رد بكنه؟؟ دليل بارزتر از اين ميخواين؟؟؟
در مورد سليقهاي برخورد كردن هم برميگرده به ناآگاهي اون افراد و وظيفه كساني كه در اينجا مشاوره ميدن اينه به اين افراد بگن كه سليقهاي انتخاب نكنن و انتخاب بهتر رو ارايه بدن.
من اصولا توي اين تاپيكهاي مشاوره نظر شخصيم و علاقه خودم به قطعهاي خاص رو بيان نميكنم، بلكه حقايق رو ميگم.
اين رو هم بگم كه اولين مكاني كه كارت 260 رو از كارت 5770 ارجحتر قلمداد ميكنه اين فروم و شخص شما هستين و نتيجتاً اين شما هستين كه نظرات شخصي و تمايلات خود را ابراز ميكنيد نه من.
-اما اولين مشكل پيش روي اوركلاكرها همين دماست و صرفا ولتاژ براي پايداري تغيير پيدا ميكنه و افزايش ولتاژ هم مستقيما روي دماي كارت تاثير ميذاره و در صورتي كه دما از مقداري بيشتر تجاوز بكنه باعث بروز مشكل در كارت گرافيكي و عدم موفقيت اوركلاك ميشه.نمی خوام بحث رو ادامه بدم،چون از اول قصدم مجادله و بحث شخصی نبود و صرفا مشاوره هست
اما جهت تنویر افکار کاربران بگم که:
-قابلیت اورکلاک بیشتر فقط به مقدار حرارت تراشه مربوط نیست،به ولتاژ و توانایی خود GPU هم مربوطه
-معماری جدیدتر فقط در صورتی که به سرعت یا قابلیت بالاتر منجر بشه مزیت هست وگرنه هیچ برتری محسوب نمی شه
مثالش هم کارت Geforce 240 هست که با وجود معماری بر پایه ی G200 و تکنولوژی جدیدتر سرعت کمتری از 9600GT داره و بنابراین خریدش در مقابل اون توصیه نمیشه
-این فروم از معتبرترین های سخت افزار و بازی هست،اینکه بقیه ی جاها چه توصیه ای می کنن به دلایل خودشون بر میگرده و سطح تخصصشون
-من در مقایسه ی این دومدل باز هم GTX 260 رو ارجح می دونم (از لحاظ فنی همرده هستن)به خاطر قابلیت PhysX که تعداد بازیهای بیشتری ازش پشتیبانی می کنن و تاثیر بیشتر داره تا DX 11 که هنوز تعداد بازیهاش انگشت شمار هست و فعلا تفاوت زیادی رو هم توی بازیها باعث نمیشه
اما در بحث مقایسه ی کارتهای GTX 275/285 با کارتهای 5850/5870 از ابتدا هم نظرم روی کارتای ATI بود چون تفاوتهای بارز و مشخص(سرعت مناسب در DX11) و قیمت مناسبی دارن.
-در مباحث فنی صحبت "حقیقت" کردن غلط هست،نتیجه گیری ها بر اساس معیارهای یکسان نیست که دقیقا جوابهای یکسان بده ولی شبیه هم هست
-هر فردی اینجا مشاوره ی خودش رو بر اساس اطلاعات خودش میده،هر کسی هم حریم خودش رو حفظ می کنه و به کار بقیه کار نداره،مگر اطلاعات غلط فاحشی داده بشه که بقیه تذکر بدن(همون کاری که من بارها در ذیل پستهای شما کردم)،کسی هم که توهین می کنه کار نکوهیده ای می کنه که ناشی از تکبر و ناآگاهی هست
-در آخر انتخاب مشاوره ی معتبر بر اساس سابقه ی پستها و بار فنی اونا هست،انتخابش هم با کاربراست.
رامين!:dاینکه طرف بخواد کدوم قطعه رو بخره فقط و فقط به خودش مربوطه (منظور تصمیم نهایی هستش) کسی نمیتونه به زور کسی رو وادار به خرید کالای خاصی بکنه طرف عقل داره میتونه تصمیم بگیره بچه های مشاوره فقط میتونن نظر خودشونو بدن همین و بس.
اگه دقت می کردی منظور من از ارزونتر شدن،نسبت به قیمتای فعلی این کارتا بود ،نه قیمت کارتای ATI
مشخصه که قیمت کارتای NVIDIA همیشه بالاتره،همونطور که قیمت CPU های INTEL نسبت به AMD بالاتره،اما فقط صرف قیمت همیشه دلیل انتخاب نیست،نسبت Price/Performance هم یه فاکتور خرید و انتخاب هست،
نمی شه گفت خیلی بهتر،هر دوتا کارت حرارت خروجی قابل قبولی دارند(هر چند که 5770 خنک تره) اما DX 11 روی این کارت خیلی کارایی نداره،چون در صورت فعال شدن راندمانش لب مرز هست
بازی COJ هم همیشه موتورش روی کارتای ATI سریعتر بوده،این یکی دلیل سریعتر بودن 5770 نیست!
من توی این رده PhysX رو روی GTX 260 به DX11 روی 5770 ترجیح می دم.