مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

تستی که من 2 پست قبل گذاشتم با درایور جدید 197.41 انجام شده و برا یک هفته پیش هست

منظور دوستم از کولاک، احتمالا راندمان بهتر درایورهای جدیدش مخصوصا در حالت SLI بوده که محسوس هم هست.

تست های شمارو عرض نکردم دوست عزیز.نتایج برسی های جدید این سایت با دو سایت مطرح hardware canucks و gru3d نزدیکه که البته در گذشته و با درایورهای قدیمی تر برسی شده.اما ریویو هایی که دوستمون گذاشته بود با درایور قدیمی بود هرچند که هنوز هم هیچ درایور رسمی برا 480 و 470 عرضه نشده.

درایور197.41 برای پشتیبانی از قابلیت های جدید 480 و 470 عرضه شده بود.البته گفتته ها حاکی از این موضوعه که همین درایور افزایش قابل توجه پرفورمنس در کرایسیس داشته و درایور های 197.57 و 197.75 در بازی هایی بر مبنای ue3

What’s New in Version 197.41

This driver package installs NVIDIA PhysX System Software v9.10.0129.
NVIDIA PhysX acceleration is available on all GeForce 8‐series, 9‐series, 100‐series,
and 200‐series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory and a
minimum of 32 processor cores.
This driver package installs the HD audio driver, version 1.0.9.1.
This driver adds support for the following products:
• GeForce GTX 480
• GeForce GTX 470

This is a WHQL-certified driver update only for GeForce GTX 480 and GeForce GTX 470.

Bundled Components:
Installs PhysX system software version 9.10.0129.
Installs HD Audio driver version 1.0.9.1.

Technology and API Support:
Supports CUDA Toolkit 3.0. See CUDA Zone for more details.
Supports OpenCL 1.0 (Open Computing Language).
Supports OpenGL 3.2.
Supports single GPU and NVIDIA SLI technology* on DirectX 9 and OpenGL.

*Note: 3-way SLI technology and SLI multi-monitor support are only supported on Windows Vista and Windows 7.
Release Notes (v197.13)
Control Panel User's Guide

GeForce 400 series:
GTX 470, GTX 480

نکته مشخص اینه که نتایج اکثر سایتها باهم دربعضی موارد تفاوتهای میکنه و برایند کل نتیجه گیری ها مشخص کننده ی برتری 20 تا 30 درصدی 480 نسبت به 5870 با درایورهای فعلی است.درگذشته همین سایت برتری 10 تا 15 درصدی مشابه برسی سایتهای دیگر بادرایور های قدیمی تر بوده.البته گذارش های سایتهایی مثل tomshardware برای افزایش کارایی همین درایور برای gt300 بوده که به این شرح هست

Up to 13% performance increase in Crysis: Warhead with a single GPU
Up to 30% performance increase in Crysis: Warhead with SLI technology
Up to 13% performance increase in H.A.W.X with single GPU
Up to 15% performance increase in H.A.W.X with SLI technology
Up to 30% performance increase in Left 4 Dead with single GPU
Up to 28% performance increase in Left 4 Dead with SLI technology
نتیجه گیری که سایت xbit با درایور جدید داشته بسیار جالب توجه بوده طوری که در نتیجه گیری اعلام کرده 480 حدود 28 تا 33 درصد سریع تر از 5870 درکل هستش که حدود 10 تا 15 درصد بیشتر از درایورهای گذشته هست.وتفاوت 480 با 5970 در رزولوشن 1600x900 و 1920x1080 و 2560x1600 به ترتیب 3 و 9 و22 درصد ضعیف تره که خوب قابل پیشبینی هم بودن.البته هنوز باید منتظر برسی سایتهای دیگه با درایور هاای جدیدتر باشیم
ویرایش:
شرمنده این بحث ها در تاپیک مشاوره خرید کارت گرافیک شد .

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان
1. کارت گرافیک لپتاپ رو میشه عوض کرد؟
2. لطفا کارتی که بازی های روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه، در حد 100 تا 150 تومن، پیشنهاد کنید.
خیلی خیلی ممنون

1.خیر امکانش نیست تو لپ تاپ فقط میتونید رم رو ارتقا بدید و هارد و به صورت غیر معمول cpu برای سوال دوم هم 4770 گزینه مناسبیه هم کم مصرفه و هم کارکردش بالاست و قیمتش هم 130 اما اگه بالاتر خواستید gts250 که یه 20 30 تومنی گرونتره

سلام عزیزان
1. کارت گرافیک لپتاپ رو میشه عوض کرد؟
2. لطفا کارتی که بازی های روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه، در حد 100 تا 150 تومن، پیشنهاد کنید.
خیلی خیلی ممنون
2- بهترین کارتها در محدوده ی 100 تا 150 تومن اول کارت 4770 هست که 140 تومنه و بعد کارت 9800GT که بین 120 تا 140 تومن هست اما سرعتش از 4770 کمتره.

درود
دوستان میشه مشخصات و قیمت GTX 275 , GTX 260رو بدین. لطفا بگین کیفیت کدوم برند برا این دو تا بهتره و پاور حدود چند ببندم بهتره
ممنانیم

آخرین ویرایش:
مثلا ما می خواییم با استفاده از PhysX از یک gtx470 و یک 9800gtx استفاده کنیم که 9800 نقش پردازش های PhysX را بر عهده بگیره حالا سوال اینجات اگر 470 dx11 و 9800 dx10 را استفاده کنن حالا اصلا این روند به دلیل تفاوت dx ها کار می کنه؟
چرا انجا هیچ گزینه ای برا ی آوردن عکس از داخل کامپیوتر نیست
قوانین تبلیغات

1.ارسال هر گونه پیام های تبلیغاتی و تجاری مربوط به سایت ها، بلاگ های شخصی، فروشگاه های اینترنتی و یا شرکت های تجاری در انجمن ها، امضا، صفحات شخصی (پروفایل)، کلوب ها و بلاگ های شخصی ممنوع است. در صورت تمایل به معرفی شرکت و یا محصولات خود می توانید به قسمت تبلیغات سایت مراجعه و محل نمایش بنر ها و تعرفه آنها را مشاهده کنید.

Last edited by a moderator:
درود
دوستان میشه مشخصات و قیمت GTX 275 , GTX 260رو بدین. لطفا بگین کیفیت کدوم برند برا این دو تا بهتره و پاور حدود چند ببندم بهتره
ممنانیم
مشخصات GTX260 رو تو اینجا و GTX275 رو هم میتونی تو اینجا ببینی ، GTX260 بین 190 تا 230 235 و GTX275 هم بین 290 تا 320 مایشه ، GTX260 حداقل یه پاور 500W و GTX275 هم حداقل یه 550W میخواد که با توجه به قطعات دیگه پاور مود نیاز باید تو همین حدود یا بالاتر باشه.;)

آخرین ویرایش:
دوستان من 8800gt دو سال که دارم با resolution 1920x1080 دارم بازی میکنم. هیچ مشکلی تو اجرای بازیها جز crysis تو حداکثر فریم ندارم.میخواستم ببینم اگه 4890 بگیرم این physx که متعلق به nvidia هست نبودش خیلی حس میشه؟توی mass effect2 هم اون بالا سمت چپ زده physx -cpu .ممنون میشم کمکم کنید.اگه واقعا این سیستم خیلی با ati فرقش محسوسه نخرمش.

مشخصات GTX260 رو تو اینجا و GTX275 رو هم میتونی تو اینجا ببینی ، GTX260 بین 190 تا 230 235 و GTX275 هم بین 290 تا 320 مایشه ، GTX260 حداقل یه پاور 500W و GTX275 هم حداقل یه 550W میخواد که با توجه به قطعات دیگه پاور مود نیاز بیاد تو همین حدود یا بالاتر باشه.;)

اگه 275 رو با قطعات زیر و پاور 535 گرین ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
CPU:INTEL Q8400
RAM:2*2GB
M/B:ASUS P5Q-SE

با سلام
شرمنده شاید جاش اینجا نباشه ولی به بزرگیتون ببخشید
کسی تعمیر کار گرافیک (تخصصی یا نیمه تخصصی)کلا چیزی حالیش باشه تو تهران سراغ داره؟؟؟

درود
ممنانیم

مشخصاتش که توی سایتا هست اما قیمت 260 اینجا حدود 200 تا 230 تومن و GTX 275 هم حدود 290 تا 330 تومن بسته به برند هست.

برندای معتبر زیادن مثل ZOTAC,XFX,ASUS,INNO3D,MSI,SPARKLE

با سلام
یه سوال داشتم
گرافیک مارک gainward خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا خوب بود،اما الان زیاد اعتباری بهش نیست،البته فقط توی مدلای ارزون قیمت،مدلای گرون قیمت رو که حودش تولید نمی کنه که بخواد توی کیفیتش تاثیری داشته باشه.

دوستان من 8800gt دو سال که دارم با resolution 1920x1080 دارم بازی میکنم. هیچ مشکلی تو اجرای بازیها جز crysis تو حداکثر فریم ندارم.میخواستم ببینم اگه 4890 بگیرم این physx که متعلق به nvidia هست نبودش خیلی حس میشه؟توی mass effect2 هم اون بالا سمت چپ زده physx -cpu .ممنون میشم کمکم کنید.اگه واقعا این سیستم خیلی با ati فرقش محسوسه نخرمش.

اگه تا حالا هم با این کارت و رزولوشن بازی می کردی زیاد با کارتت مدارا کردی،چون همین الان هم توی خیلی از بازیها جوابگو نیست اصلا(معلوم نیست چجوری توی Crysis حداکثر فریم رو داشتی چون با GTX 260 هم نمیشد فریم بالا رو با بالاترین تنظیمات توی اون رزولوشن گرفت)

خرید 4890 هم برا شما که قبلا 8800 داشتی توصیه نمیشه،بهتره یه GTX 275 بگیری و PhysX رو هم داشته باشی
بازی Mass Effect 2 هم از PhysX پشتیبانی نمی کنه،اونی که توی بازیها استفاده میشه با PhysX که برای خود NVIDIA هست فرق می کنه،چون این آخری فقط روی کارتای گرافیکی NVIDIA اجرا میشه،در حالی که فیزیکای دیگه مثل اونی که توی ME 2 هست روی CPU اجرا میشه و بیشتر بر اساس موتور HAVOK هست

اگه 275 رو با قطعات زیر و پاور 535 گرین ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
CPU:INTEL Q8400
RAM:2*2GB
M/B:ASUS P5Q-SE

بهتره پاور 585 وات گرین رو بخری،عمر بیشتر و اطمینان بیشتری داره برای کارت شما.

با سلام
شرمنده شاید جاش اینجا نباشه ولی به بزرگیتون ببخشید
کسی تعمیر کار گرافیک (تخصصی یا نیمه تخصصی)کلا چیزی حالیش باشه تو تهران سراغ داره؟؟؟

تعمیر کارت گرافیک همیشه کار ساده ای نیست و باید بر اساس نقشه ی مرجع برد انجام بشه ،تازه ممکنه خیلی وقتا مشکل از تراشه های رم یا خود GPU باشه که تعویصش فقط در کارخانه ی سازنده ی کارت و با دستگاههای مخصصوص امکانپذیر هست.

تعمیر کارت گرافیک همیشه کار ساده ای نیست و باید بر اساس نقشه ی مرجع برد انجام بشه ،تازه ممکنه خیلی وقتا مشکل از تراشه های رم یا خود GPU باشه که تعویصش فقط در کارخانه ی سازنده ی کارت و با دستگاههای مخصصوص امکانپذیر هست.

با اين اوصاف جايي يا شركتي رو ميشناسيد كه معرفي كنيد
با تشكر

فرشید جان منظور جملم رو درست متوجه نشدی.گفتم تو تمام بازی ها بالاترین reso میگیرم با A.A .به جز crysis که اگه ماکسیموم کنم بدجوری تیک میزنه.بهر حال ممنون از راهنماییت.

با اين اوصاف جايي يا شركتي رو ميشناسيد كه معرفي كنيد
با تشكر

نخیر،سراغ ندارم

فرشید جان منظور جملم رو درست متوجه نشدی.گفتم تو تمام بازی ها بالاترین reso میگیرم با A.A .به جز crysis که اگه ماکسیموم کنم بدجوری تیک میزنه.بهر حال ممنون از راهنماییت.

خب الان فقط Crysis استثنا نیست،

اگر METRO 2033،BC2,STALKER و یا مانند اینها رو هم روی سیستمت اجرا کنی قطعا نمی تونی با آخرین تنظیمات فریم قابل بازی بگیری.

منظور اینکه الان برای اون رزولوشن کارتی کمتر از GTX 275/5850 توصیه نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or