مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
من ۶ ماه پیش یک کارت ۴۶۷۰ سوفایر خریدم ۱۱۰ تومان که ظاهرا مشکل سخت افزاری داره که با آپدیت درایور هم درست نشد. بعد از مدتی استفاده خطوط عمودی در صفحه ظاهر می شه که باید سیستم را ریست کنم. الان می خوام با یک کارت EVGA gts 8800 دسته دوم عوض کنم. کارت خودم را ۵۰ تومان بر می داره و کارت 8800 gts رو باهام ۱۱۰ تومان حساب می کنه. قیمت کارت خودم و کارت 8800 gts کار کرده الان چنده؟
مشکل کارت خودم آیا برطرف می شه؟ و اگر بخوام کارت خودم رو با یک کارت جدید عوض کنم و ۵۰ ۶۰ تومان هم سر بدم شما چه بیشنهادی می کنید؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من ۶ ماه پیش یک کارت ۴۶۷۰ سوفایر خریدم ۱۱۰ تومان که ظاهرا مشکل سخت افزاری داره که با آپدیت درایور هم درست نشد. بعد از مدتی استفاده خطوط عمودی در صفحه ظاهر می شه که باید سیستم را ریست کنم. الان می خوام با یک کارت EVGA gts 8800 دسته دوم عوض کنم. کارت خودم را ۵۰ تومان بر می داره و کارت 8800 gts رو باهام ۱۱۰ تومان حساب می کنه. قیمت کارت خودم و کارت 8800 gts کار کرده الان چنده؟
مشکل کارت خودم آیا برطرف می شه؟ و اگر بخوام کارت خودم رو با یک کارت جدید عوض کنم و ۵۰ ۶۰ تومان هم سر بدم شما چه بیشنهادی می کنید؟

کارت خودت که از اول هم بیشتر از 90 تومن قیمت نداشت،الان هم که خراب شده دیگه نمیشه قیمتی روش گذاشت

کارت 8800GTS هم نباید بالاتر از 90 تومن بخری،چون همرده ی 9600GT هست و مدل یک گیگ این کارت الان حدود 110 تومن هست،منم خرید همین کارت رو پیشنهاد می دم.

سلام
كارت 5830 رو با برند Club3d تو بازار ديدم 300هزار. اصلاً به صرفه نيست. نه در مقايسه با 5850 نه با GTX275

بله،قیمتش با راندمانش تناسب نداره،خرید 5850 گزینه ی بهتریه.

سلام
GTX470 => به قيمت 540,000
GTX480 => به قيمت 750,000
از برند گيگابايت با گارانتي نامعلوم
فعلا که با این قیمتا اصلا نمیشه توی هیچ پیشنهادی جاشون داد و خریدشون عاقلانه نیست

یه کم دیگه باید صبر کرد ارزونتر شن.

کسی که بخواد 750 خرج کنه میره ati 5970 oc میخره با دوبرابر کارایی بیشتر
دو برابر کارایی بیشتر نسبت به چه کارتی؟؟

کارایی کارت 480 خیلی جاها نزدیک به 5970 و بعضی جاها هم از اون جلوتر هست.(حالا بماند که مدل OC راندمان بیشتری داره)

cod2.png

در ضمن کارت 5970 دو تراشه ای هست که خیلی مواقع در اول عرضه ی یه بازی جدید بخاطر فقدان پروفایل CF در درایور گرافیک ATI فقط تراشه ی اولش کار می کنه و یا اصلا کار نمی کنه(نمونش همین SplinterCell Conviction که تازه عرضه شده)

کارایی کارت 480 خیلی جاها نزدیک به 5970 و بعضی جاها هم از اون جلوتر هست
Battlefield%20Bad%20Company%202%202560.png

Direcx11
Metro%202033%202560.png

حرف شما درباره multi gpu بودن و ایراد های 5970 درسته ولی اصلا به نظرم مقایسه 2 تا کارت 480 و 5970 فعلا قابل قبول نیست.شاید بعده ها با درایور و به لطف ورود tessellation تو بعضی تست ها 480 از 5970 پیشی بگیره.یه بازی directx 9 رو نمی شه معیار برای قدرت کارت های گرافیک حال حاضر دونست;)البته به هیچ عنوان 5970 از 480 2 برابر قویتر نیست و اختلافشون در این حدود نیست!!5870 از 480 حدود 15% ضعیف تره و تو حالت crossfire دو عدد 5870نهایت بشه از 75 % کارت دوم استفاده کرد!5970 به خاطر مصرف و گرما فرکانس هسته و مموری کمتری نسبت به 5870 داره.چطوری می خواهد 2 برابر 480 باشد؟؟

Crysis%202560.png

آخرین ویرایش:
حرف شما درباره multi gpu بودن و ایراد های 5970 درسته ولی اصلا به نظرم مقایسه 2 تا کارت 480 و 5970 فعلا قابل قبول نیست.شاید بعده ها با درایور و به لطف ورود tessellation تو بعضی تست ها 480 از 5970 پیشی بگیره.یه بازی directx 9 رو نمی شه معیار برای قدرت کارت های گرافیک حال حاضر دونست;)البته به هیچ عنوان 5970 از 480 2 برابر قویتر نیست و اختلافشون در این حدود نیست!!5870 از 480 حدود 15% ضعیف تره و تو حالت crossfire دو عدد 5870نهایت بشه از 75 % کارت دوم استفاده کرد!5970 به خاطر مصرف و گرما فرکانس هسته و مموری کمتری نسبت به 5870 داره.چطوری می خواهد 2 برابر 480 باشد؟؟​

این دفه نمودارایی که گذاشتی معلوم شد که فقط میخوای جواب نقض بیاری

آخه یعنی چی که از یه بررسی قدیمی اونم فقط رزولوشن های 2560 رو گذاشتی؟! شما تا حالا از نزدیک این رزولوشن رو دیدی؟؟!

هر کاربر فنی می دونه که عرض باند حافظه ی یه کارت دو هسته ای خیلی بیشتر از یه تک کارت هست و بنابراین تفاوتشون توی این رزولوشن تحت تاثیر عرض باند حافظه ی رم هست،نه قدرت خود GPU ها

دفه بد خواستی حرف منو رد بکنی یه دلیل فنی تر بیار یا تعصبی با مباحث فنی برخورد نکن .

بار اول هم که کارت (4890) رو روی برد نصب کردم و صفحه ویندوز بالا اومد/با این که روی کارت هیچ فشاری نبود و حتی درایورش هم نصب نبود تصویر برفکی شد و توش نویز ایجاد می شد.آیا اینم به پاور مربوطه؟

شما پاورت رو عوض بکن تا معلوم بشه مشکل چی بوده.

بار اول هم که کارت (4890) رو روی برد نصب کردم و صفحه ویندوز بالا اومد/با این که روی کارت هیچ فشاری نبود و حتی درایورش هم نصب نبود تصویر برفکی شد و توش نویز ایجاد می شد.آیا اینم به پاور مربوطه؟
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره س نه مشکلات ، شما میتونی تو این تاپیک بحث رو ادامه بدی.;)

هر کاربر فنی می دونه که عرض باند حافظه ی یه کارت دو هسته ای خیلی بیشتر از یه تک کارت هست و بنابراین تفاوتشون توی این رزولوشن تحت تاثیر عرض باند حافظه ی رم هست،نه قدرت خود GPU ها
:cheesygri:cheesygri
انگار تو این چند وقته درایور های جدید nvidia کولاک کرده.شرمنده من بی خبر بودم

22170.png

22174.png

22180.png

خوب در مورد پهنای باند هم که گفتید 5870 256 بیته ولی 480 پهنای باند 384 بیت داره اما

22188.png

خیلی اختلاف ندارن.اما باز مقایسه 480 و 5970 به نظرم خیلی معقول نیست و 5970 تو 70 80 درصد مواقع یه سر و گردن بالاتره
2560 در 1600 رو من ندیدم!مانیتور با این رزلوشن هم ندیدم!اما حداقل کسی که بازی می کنه تو رزلوشن 1920 در 1080 یا 1600 در 900 (حداقل) بازی می کنه و کسی که می خواد 750 تومن پول پای 5970 یا 480 بده (فعلا قیمت 480 نجومیه.البته فعلا) مطمعنا مانیتور 15 و 17 نداره و قصدش از خرید کارت high end بازی تو رزلوشن های بالاست:biggrin1:
من جواب دوستمون رو دادم که گفت 5970 دو برابر 480 ه که اصلا قابل قبول نیست و توبعضی تست ها 480 و بعضی رزلوشن ها (نه همه رزلوشن ها) از 5970 هم پیشی می گیره.مخصوصا تو رزلوشن های پایین تر

:cheesygri:cheesygri
انگار تو این چند وقته درایور های جدید nvidia کولاک کرده.شرمنده من بی خبر بودم

دوست عزیز من بلاخره بعد از این مدت که پستتونو خوندم متوجه نشدم منظورتون از درایور های جدید چیه؟چون بحث بین شما farshidstar2012 بود من مداخله نکردم اما سر اخر متوجه منظور شما نشدم برای کولاک درایور های جدید نشدم;)

درایور های جدید 197/75 و 197/57 عرضه شده برای پشتیبانی از ویژگی های جدید فرمی و عملکرد بهینه اونها برای sli و 75 برای 3way sli و البته بهینه سازی نرم افزاری cuda برای فرمی هستش که هیچکدوم به طور رسمی برای بهینه سازی فرمی عرضه نشدن اما گزارش هایی مبنی بر افزایش کاریی اونها برای موتور ue3 در فروم های سخت افزاری پیچیده.

تست هایی که شما دوست عزیز گذاشتید با درایور 197.13 و 197.17 هست .هنوز بنده تستی که با درایور های جدید برسی شده باشن ندیدم.

نکته مهم اینه که نمیشه با تستهای یک سایت و یا چند سایت مختلف دقیقا به نتیجه و برسسی مطلوب رسید.شما با نگاهی کلی به اکثر سایتها و متوجه نکات جالبی میشید.به طور مثال 5970 وکلا کارتهای مبنی بر معماری cypress عملکرد نسبتا ضعیف اونها به هنگام فعال کردن فیل-تر انتی الایزینگ در بیشتر بازی هاست(نسبت به فرمی) که اگر دوستان دقت کنن به راحتی متوجه این موشوع میشن که در فیل-تر های سنگین اصلا غول amd یعنی 5970 تصویر نمیده درصورتی که 480 از پس اونها خوب بر میاد و روند تصاعدی کاهش فریم ریت با افزایش دقت انتی الایزینگ در فرمی بسیار کم و در سایپرس بشدت تاثیر گذار.

نکته ی بسیار مهم اینه که انویدیا هنوز تمام قدرت فرمی رو به نمایش نگذاشته.با فعال کردن اخرین SMP یعنی 16 تای کامل فرمی تعداد sp ها 512 تا میشه که با افزایش تعداد واحدهای ادرس دهی تکسچر از 60 به 64 تازه این gpu نهایت قدرتشو نشون میده.

مشکل دمایی 480 هم با اپگرید بایوس جدید nvidia برای 480 که با فزایش 5 درصدی دور فن از 45% به 50% و افزایش 2 db صدا دمارو تا حد قابل توجه 10 درجه سانتی گراد کاهش داده که به طور کلی مشکل دمایی این کارت برای کیس های با تحویه نامطبوع حل کرده.اما هنوز مشکل مصرف زیاد پابرجاست.

آخرین ویرایش:
تستی که من 2 پست قبل گذاشتم با درایور جدید 197.41 انجام شده و برا یک هفته پیش هست

منظور دوستم از کولاک، احتمالا راندمان بهتر درایورهای جدیدش مخصوصا در حالت SLI بوده که محسوس هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or