مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

گل پسر ، این الان یجور توهین مستقیم بود یا غیر مستقیم ؟
خجالت نمیکشی؟:biggrin1:

من دارم میگم همیشه سر همین کولر بازیها به زحمت میفتی و مجبوری پست ها رو پاک کنی اونوقت تو میگی توهین غیر مستقیم؟
اِ ، فک کردی جدی گفتم ؟! :biggrin1:

Last edited by a moderator:
ببخشید شاید سوالم زیاد ربطی به تاپیک نداشته باشه !!
لطفا در مورد تفاوت پردازنده ppu و ارتباطش با PhysX بگید !

Ppu عبارتست از یک میکروپروسسور که وظیفش محاسبات فیزیکیه محاسباتی همچون دینامیک اجسام صلب و غیر صلب تشخیص برخورد و محاسبات تکانه,دینامیک سیالات (مهندس های مکانیک برند حال کنند) سیمولیشن مو و لباس, آنالیز اجزا محدود(finite element) و شکست. ایده ی اولیه این بود که این میکروپروسسور از بار محاسبات cpu کم کند مثله این که یک gpu چقدر میتونه بجای cpu محاسبات گرافیکی کنه..ایده و انحصار در دست شرکت ageia بود و به مشتریا چیپی تحت عنوان physx میفروخت..البته تکنولوژی های دیگه در زمینه gpu-cpu هم اومد ولی راهکار ageia تنها چیزی بود که کامل شد ساپورت شد طراحی شد فروخته شد تحت عنوان ppu
سال 2008 nvidia این تکنولوژی رو بطور کامل از ageia خرید و با شعار physx برای همه این تکنولوژی رو روی کارتهای گرافیکیش قرار داد..البته ati هم از تکنولوژی havok حمایت کرد که جدیترین رقیب physx هست بازی half life 2 هم یادمون نمیره...havok فیزیک رو به دو قسمت effect physic و physic game play تقسیم میکنه و البته بار بخش physic effect روی قسمتی میره که خیلیامون اسمشو شنیدیم همون shader خودمون (shader 3.0) و بار بخش gameplay physic هم میره رو cpu البته در کل قسمت عظیمی از فیزیک توسط نرم افزار انجام میشه بر خلاف physx nvidia که کل بار محاسبات رو روی کارت میذاره..سرنوشت havok هم این شد که اینتل به این تکنولوژی انگشت اتهام زد و پروژه یهجورایی کنسل شد... :cheesygri

ببخشید شاید سوالم زیاد ربطی به تاپیک نداشته باشه !!
لطفا در مورد تفاوت پردازنده ppu و ارتباطش با PhysX بگید !
توضیحش رو که گفتن
اما راجع به PPU باید بگم که دیگه منسوخ شده و بصورت مجزا و خارج از تراشه ی گرافیکی تولید نمیشه
PhysX هم بصورت کامل روی GPU های NVIDIA و داخل SP های خود تراشه پردازش میشه.

سلام
برا گیم نت چه کارتی تا 130-150 ت خوبه؟
4770 چطوره؟تازگیا کمیاب شده.جریان چیه؟
کسی قیمت دقیق داشت بگذاره با برندش ممنون میشم.

سلام
برا گیم نت چه کارتی تا 130-150 ت خوبه؟
4770 چطوره؟تازگیا کمیاب شده.جریان چیه؟
کسی قیمت دقیق داشت بگذاره با برندش ممنون میشم.
سلام دوست عزيز
در اين رنج قيمت دو كارت موجود هست:
يكي كارت 250GTs و ديگري كارت 4770 كه هر دو قدرت يكسان و قيمت متفاوت دارن.
كارت 250GTs از برند زوتاك 150 تومن و كارت 4770 از برند سافاير 130 تومن.
كمياب شدنش هم برمي‌گرده به ورود سري جديد كارتهاي سري 5000 .

این خبر هم که دیگه ترکونده چند وقت پیش nvidia اجازه نمیداد که از یه کارت گرافیک ati در کنارش استفاده کنه یعنی اینکه رندر اصلی رو کارت ati کنه و از gpu nvidia برای physx استفاده کنه اما حالا

NVIDIA Removes Restriction on ATI GPUs with NVIDIA GPUs Processing PhysX

این خبر هم ماله امروزه از سایت techpowerup
بخش اخبار گرافیک تو سایت کجاست این خیلی مهمه...یه gpu ارزون geforce برای پردازش physx در کنار کارت ati

این خبر هم که دیگه ترکونده چند وقت پیش nvidia اجازه نمیداد که از یه کارت گرافیک ati در کنارش استفاده کنه یعنی اینکه رندر اصلی رو کارت ati کنه و از gpu nvidia برای physx استفاده کنه اما حالا

NVIDIA Removes Restriction on ATI GPUs with NVIDIA GPUs Processing PhysX

این خبر هم ماله امروزه از سایت techpowerup
بخش اخبار گرافیک تو سایت کجاست این خیلی مهمه...یه gpu ارزون geforce برای پردازش physx در کنار کارت ati
متاسفانه اینی که شما فرمودید فقط یه bug تو درایور های nvidia است و همونطور که اینجا و تو همون لینکی که خودون گذاشتید اشاره کرده این باگ به زودی رفع میشه.

دوستان،تا حالا کسی از دوستان درایور دستکاری شده ای ندیده که این ویژگی توش فعال باشه؟

متاسفانه اینی که شما فرمودید فقط یه bug تو درایور های nvidia است و همونطور که اینجا و تو همون لینکی که خودون گذاشتید اشاره کرده این باگ به زودی رفع میشه.

دوستان،تا حالا کسی از دوستان درایور دستکاری شده ای ندیده که این ویژگی توش فعال باشه؟

درسته خبرشون رو بعد از اینکه من پستش کردم ویرایش کردن بهتره تا درستش نکردن دانلودش کنیم که نیاز به physx mod نباشه....:biggrin1:

سلام
GTX260مدل 192 با پاور 485 Green چه مشكلاتي خواهد داشت؟
با مدل 216 چطور؟
سلام دوست عزيز
با اين پاور به مشكل عدم توانايي پاور براي تغذيه كارت(در هر دو كارت) برمي خوريد كه موجب بدسكتور شدن هارد و يا خرابي كارت گرافيك و يا ساير قطعات مي‌شويد. حداقل پاوري كه براي اين كارت توصيه مي‌شه پاور GP535 هست، اما بهتر هست كه پاور GP585 رو خريداري نماييد.

سلام
سپاس از راهنمايي اساتيد
اما براي كسي مي‌خوام كه پاورش رو داره و امكان تعويض پاور رو نداره
قصد خريد GTS250 رو براش دارم. بين 3 گزينه زير كدوم رو پيشنهاد مي‌كنيد؟

XFX GTS 250 1GB DDR3 Core Edition به قيمت 177,000تومان
http://www.sazgar.com/fa/product/graphic/detail.aspx?productid=712#

qnv65tikp8qkz2yqvi22.jpg
ASUS ENGTS250/DI/1GD3 به قيمت 190,000تومان
(Gigabyte GV-N250OC-1GI (Rev. 2.0 به قيمت 180,000تومان

آخرین ویرایش:
سلام
سپاس از راهنمايي اساتيد
اما براي كسي مي‌خوام كه پاورش رو داره و امكان تعويض پاور رو نداره
قصد خريد GTS250 رو براش دارم. بين 3 گزينه زير كدوم رو پيشنهاد مي‌كنيد؟

XFX GTS 250 1GB DDR3 Core Edition
ASUS ENGTS250/DI/1GD3
(Gigabyte GV-N250OC-1GI (Rev. 2.0

هر سه کارت از برندهای خوب دنیا هستن
و 100 درصد قیمت هاشون هم متفاوت
-------------

asus برند خوبیه اما قیمتش نسبت به بقیه برند ها خیلی بالاس

بین گیگابایت و xfx باید یکی رو انتخاب کنه

اگه ظاهر کارت براش مهم نیس(چون xfx خوشگل تره به نظر من)
بهتره گیگا رو برداره که اورکلاک شده کارخانه ای م هست و یه مقدار قدرتش بالاتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or