مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آخه در تمامي تستهاي tomshardware كارت gts250 حداقل 20 فريم از 4670 جلوتر است. من هم با اين تستها رفتم و اين كارتو خريدم . ولي 6 فريم در كرايسيس و يا 12 فريم در بازي هاي ديگه ارزش 50 تومن اختلاف قيمت را نداره.
دو تا سوال ديگه دارم ممنون ميشم پاسخ بديد
1- من وقتي تنظيمات برخي از بازيها مثل need for speed most wanted و يا modernwarfar را تا آخرين حد بالا مي برم فقط 30 فريم در ثانيه مي گيرم (چه روي كارت 4670 و چه gts250) يعني هر دو يك سرعت را مي دهند آيا سرعت اكثر بازيها كنترل شده طراحي مي شوند ؟ يعني بازي اجازه سرعت بيشتر را به سيستم نمي ده (براي حفظ طبيعي بودن بازي) ؟
اگر جواب مثبت است پس چرا وقتي تنظيمات را روي low مي گذارم يكدفعه 40 فريم در ثانيه روي هر دو كارت بازي اجرا ميشه؟
2- مشخصات gts250 gainward در سايت خود شركت gainward خيلي بالاتر از مشخصاتي است كه درايور كارت گرافيكي و يا نرم افزار gpuz به من مي دهند. مثلا در سايت اعلام كرده كه coreclock اين كارت 745 مگا هرتز است ولي در قسمت performance درايور اين كارت در ويندوز سرعت را 675 مگاهرتز در حالت safemode ميده كه البته مي تونم تا 745 مگاهرتز هم اوركلاك كنم ولي با اجراي كرايسيس بلافاصله سيستم هنگ ميكنه. يا banwidth را سايت gainward برابر 70gbit اعلام كرده كه نرمافزار gpuz فقط 57gbit اعلام ميكنه . چرا ؟؟

آخرین ویرایش:
اقا بعد از بحث های پیش اومده ! بنده امروز رفتم بازار رضا و یه 480 خریدم !:d
MSI - GeForce GTX480

ازین 8600 gt خلاص شدیم بلا خره :-j! به قیمت 710 تومان , مناسب قیمت ؟ یا گرون انداختن ؟اقای ناظم باعث شدند ما یه حرکتی بزنیمو سیستمو یه حالی بدیم !من اشباه می کردم !با 8600 رو تنظیمات مدیوم بازی می کردم !با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم !:">

آخرین ویرایش:
درود
دوستان 460 الان تو بازار با چه برندها و قیمتهایی پیدا میشه ؟!
اقا بعد از بحث های پیش اومده ! بنده امروز رفتم بازار رضا و یه 480 خریدم !
MSI - GeForce GTX480

ازین 8600 gt خلاص شدیم بلا خره ! به قیمت 710 تومان , مناسب قیمت ؟ یا گرون انداختن ؟
تا 650 من از Sparkle دیدم MSI چون جزو برندهای مرغوب کارت گرافیکه قیمتش یکم بالاتره ...
البته باوجود 460 دیگه خریدن 470 و 480 بصرفه نیست چون دوتا 460 قیمت کمتری داره ولی عملکردش بیشتره حتی از 480 !

آخرین ویرایش:
MSI - GeForce GTX480

ازین 8600 gt خلاص شدیم بلا خره :-j! به قیمت 710 تومان , مناسب قیمت ؟ یا گرون انداختن ؟اقای ناظم باعث شدند ما یه حرکتی بزنیمو سیستمو یه حالی بدیم !من اشباه می کردم !با 8600 رو تنظیمات مدیوم بازی می کردم !با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم !:">

مبارک باشه!
فنش برات بچرخه! :d
میگم چی شد که فهمیدی اشتباه ات را با 480 باید جبران کنی؟! :d
معمولا اینجور گرافیک ها با اینجور قیمت ها خریدارش را کمی شاید عصبی کنه! :d
چون قیمتش ناخواسته خیلی کم میشه! :d
چون گفتی قیمت مناسبه اینو گفتم!
جدی نگیر از کارت لذت ببر! :))

درود
دوستان 460 الان تو بازار با چه برندها و قیمتهایی پیدا میشه ؟!

تا 650 من از Sparkle دیدم MSI چون جزو برندهای مرغوب کارت گرافیکه قیمتش یکم بالاتره ...
به منم گفتن داریم sparkle قیمتم 655 گفتن !منم دلمو زدم دریا 480 رو گرفتم !امیدوارم پشیمون نشم !
والا من رفتم یه EVGA-GEFORCE GTX 465به قیمت 420 هم به من پیشنهاد دادن !خیلی هم تعریف کردن ازش!

مبارک باشه!
فنش برات بچرخه! :d
میگم چی شد که فهمیدی اشتباه ات را با 480 باید جبران کنی؟! :d
معمولا اینجور گرافیک ها با اینجور قیمت ها خریدارش را کمی شاید عصبی کنه! :d
چون قیمتش ناخواسته خیلی کم میشه! :d
چون گفتی قیمت مناسبه اینو گفتم!
جدی نگیر از کارت لذت ببر! :))
ممنونم دوست من
نه اخه دیدم دوستان راست میگن !رفتم تو یه بازی دیدم بله !تنظیمات رو مدیوم هستشو ما خوش خیال بودیم !دیگه قبلا می خواستم کم هزینه کنم ولی دلمو زدم دریا یه دونه گرفتم !فقط و فقط به عشق مافیا 2!
ما که دیگه عوض نمی کنیم کارتو ازین به بعد , دیگه کمم بشه قیمتش اعصاب خوردیش واسه ما میمونه !

Last edited by a moderator:
ممنونم دوست من
نه اخه دیدم دوستان راست میگن !رفتم تو یه بازی دیدم بله !تنظیمات رو مدیوم هستشو ما خوش خیال بودیم !دیگه قبلا می خواستم کم هزینه کنم ولی دلمو زدم دریا یه دونه گرفتم !فقط و فقط به عشق مافیا 2!
ما که دیگه عوض نمی کنیم کارتو ازین به بعد , دیگه کمم بشه قیمتش اعصاب خوردیش واسه ما میمونه !

فکر کنم دیگه با یک 480 بشه فیزیک مافیا2 را روی highبا فریم نسبتا خوب بازی کرد!
اما هنوزم شاید کمی ابهام وجود داشته باشه! :d

میگم که شما 710 تومن پول دادی 400 دیگه بزار 285 برای فیزیک بخر خودتو راحت کن!!! =))دقیقا میشه همون سیستمی که پیشنهاد دادند! :d

میگم که شما 710 تومن پول دادی 400 دیگه بزار 285 برای فیزیک بخر خودتو راحت کن!!! =))دقیقا میشه همون سیستمی که پیشنهاد دادند! :d
:))اگه داشتم حتما می گرفتم !یعنی انقدر این مافیا سنگینه ؟ خدا رحم کنه میرم تو بازی پشیمونم نکنه ! :d

:))اگه داشتم حتما می گرفتم !یعنی انقدر این مافیا سنگینه ؟ خدا رحم کنه میرم تو بازی پشیمونم نکنه ! :d

ببین موتور گرافیکی بازی تا اونجایی که من می دونم در دو قسمت اینطوری داره!
1- پردازیش گرافیک خود بازی
2-پردازش فیزیک

قسمت اول خوشبختانه سنگین نیست و همه می تونن با گرافیک های mid-rangeراحت بازی کنند!

قسمت دوم است که کمی کار را مشکل میکنه!(که البته خداییشم فیزیک بازی جای تحسین داره! :))) چون برای یک کارت مشکله که بخواد هر دوقسمت را به راحتی پردازش کنه!
برای همین سازنده پیشنهاد کرده برای هر قسمت یک گرافیک در نظر گرفته بشه!
خودشون این پشنهاد را دادند که کمی تلخه! :d
برای پردازش گرافیک خود بازی از یک 480و برای پردازش فیزیک 285پیشنهاد شده! :d
کارت شما هر دو قسمت به خوبی از پسش بر میاد فقط فیزیک اگر با رزولشون بالا بازی می کنید روی mediumقرار میگیره!
میدونم برای کسی 480 داره گذاشتن حتی یک تنظیم روی mediumاصلا جالب نیست! :d

ببین موتور گرافیکی بازی تا اونجایی که من می دونم در دو قسمت اینطوری داره!
1- پردازیش گرافیک خود بازی
2-پردازش فیزیک

قسمت اول خوشبختانه سنگین نیست و همه می تونن با گرافیک های mid-rangeراحت بازی کنند!

قسمت دوم است که کمی کار را مشکل میکنه!(که البته خداییشم فیزیک بازی جای تحسین داره! :))) چون برای یک کارت مشکله که بخواد هر دوقسمت را به راحتی پردازش کنه!
برای همین سازنده پیشنهاد کرده برای هر قسمت یک گرافیک در نظر گرفته بشه!
خودشون این پشنهاد را دادند که کمی تلخه! :d
برای پردازش گرافیک خود بازی از یک 480و برای پردازش فیزیک 285پیشنهاد شده! :d
کارت شما هر دو قسمت به خوبی از پسش بر میاد فقط فیزیک اگر با رزولشون بالا بازی می کنید روی mediumقرار میگیره!
میدونم برای کسی 480 داره گذاشتن حتی یک تنظیم روی mediumاصلا جالب نیست! :d
وایی پسر ! اصلا جالب نیست من اینو گرفتم چون چند ساله منتظر مافیام ! اگه رو مدیوم بزارم سرمو میزنم دیوار :))
کنارشم 8600 رو بزارم برای فیزیک یا بر عکس :))

اگه داشتم حتما می گرفتم !یعنی انقدر این مافیا سنگینه ؟ خدا رحم کنه میرم تو بازی پشیمونم نکنه ! :d
فكر نمي‌كنم با اين كارت در رزولوشن 1920*1080 و اجراي فيزيكس مشكلي پيش بياد.
پاور شما چه مدلي هست؟

آخه در تمامي تستهاي tomshardware كارت gts250 حداقل 20 فريم از 4670 جلوتر است. من هم با اين تستها رفتم و اين كارتو خريدم . ولي 6 فريم در كرايسيس و يا 12 فريم در بازي هاي ديگه ارزش 50 تومن اختلاف قيمت را نداره.
دو تا سوال ديگه دارم ممنون ميشم پاسخ بديد
1- من وقتي تنظيمات برخي از بازيها مثل need for speed most wanted و يا modernwarfar را تا آخرين حد بالا مي برم فقط 30 فريم در ثانيه مي گيرم (چه روي كارت 4670 و چه gts250) يعني هر دو يك سرعت را مي دهند آيا سرعت اكثر بازيها كنترل شده طراحي مي شوند ؟ يعني بازي اجازه سرعت بيشتر را به سيستم نمي ده (براي حفظ طبيعي بودن بازي) ؟
اگر جواب مثبت است پس چرا وقتي تنظيمات را روي low مي گذارم يكدفعه 40 فريم در ثانيه روي هر دو كارت بازي اجرا ميشه؟
2- مشخصات gts250 gainward در سايت خود شركت gainward خيلي بالاتر از مشخصاتي است كه درايور كارت گرافيكي و يا نرم افزار gpuz به من مي دهند. مثلا در سايت اعلام كرده كه coreclock اين كارت 745 مگا هرتز است ولي در قسمت performance درايور اين كارت در ويندوز سرعت را 675 مگاهرتز در حالت safemode ميده كه البته مي تونم تا 745 مگاهرتز هم اوركلاك كنم ولي با اجراي كرايسيس بلافاصله سيستم هنگ ميكنه. يا banwidth را سايت gainward برابر 70gbit اعلام كرده كه نرمافزار gpuz فقط 57gbit اعلام ميكنه . چرا ؟؟

راجع به اون بازیهایی که گفتی اره بعضی از بازیها
کلا روی 30 فریم قفل میکنن و حتی اگه روی پایینترین تنظیمات هم بزاری باز هم همونه
نمونش بازی ss

در مورد اون مشخصات هم ممکنه مدلهای مختلفی داشته باشه
مثل اکثر محصولات evga کارتن و شکل کارت یکی هست اما تفاوت دارن در مقدار core یا
memory bandwidth

در ضمن 13 فریم و 50 تومان پول دادن میرزه دیگه:d
گاهی وقتا ادم واسه 5 فریم پر میزنه 13 که جای خود دارد:))

MSI - GeForce GTX480

مبارکت باشه
کلا محصولات msi کیفیتشون 2 چندان شده:x
فقط پاور رو که انشالا عوض کردین دیگه؟

نه امیر اینجوری نیس

من الان با دو تا 260 مثل باقالی دارم بازی میکنم روی فیزیک high

40-45 فریم هم میگیرم

لطفا بحث درباره mafia2 رو تو تاپیک خودش مطرح کنید که دوباره آقای ناظم:d تذکر نده.فکر کنم 1000 باری در موردش صحبت شده.

چشم:d

وایی پسر ! اصلا جالب نیست من اینو گرفتم چون چند ساله منتظر مافیام ! اگه رو مدیوم بزارم سرمو میزنم دیوار :))
کنارشم 8600 رو بزارم برای فیزیک یا بر عکس :))

نه شما مطئن باش با این vga راحت بازی میکنی

وحید جان شما داری می گی دو تا 260! :d
ایشون یک 480داره! :d
خب وقتی یک 260 برای فیزیک بزاری خب کار حله!
چون خود گرافیک بازی که سنگین نیست!

البته اونجا که گفتم یک 285 برای فیزیک برا مزاح بود جدی نگیر!

پروفایل جوابتو میدم
الانه که مدیر سرو کلش پیدا شه:d

آخرین ویرایش:
نه امیر اینجوری نیس

من الان با دو تا 260 مثل باقالی دارم بازی میکنم روی فیزیک high

40-45 فریم هم میگیرم

وحید جان شما داری می گی دو تا 260! :d
ایشون یک 480داره! :d
خب وقتی یک 260 برای فیزیک بزاری خب کار حله!
چون خود گرافیک بازی که سنگین نیست!

البته اونجا که گفتم یک 285 برای فیزیک برا مزاح بود جدی نگیر! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or