مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

gtx480 مبارك باشه ولي فكر نمي كنيد با اين قيمت از دو كارت sli و يا crossfire استفاده مي كرديد؟
طبق آزمايشات tomshardware با نرم افزار 3dmark استفاده از دو كارت 460 به صورت sli نتيجه بهتري ميده تا يك كارت 480
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-460-sli-geforce-gtx-480,2694-3.html
ممنون دوست من , ولی عجیب چشمو گرفته بود , دقیقا حق با شماست . حالا چه قدر ضعیفتره از 2تا 460 اونو دیگه نمیدونم !

باز هم سوالي در مورد gts 250
چرا stream processing اين كارت در مقايسه با كارتهايي مثل 4670 كه در رده پايين تري هستند كمتر است ؟
stream proccessing 4670 = 320
stream proccessing gts 250 = 128
يعني 4670 داراي gpu قوي تر است ؟

باز هم سوالي در مورد gts 250
چرا stream processing اين كارت در مقايسه با كارتهايي مثل 4670 كه در رده پايين تري هستند كمتر است ؟
stream proccessing 4670 = 320
stream proccessing gts 250 = 128
يعني 4670 داراي gpu قوي تر است ؟

نه دوست من 4670 قوی تر نیست!
ببین Atiتعداد streamرا بیشترمیکنه ولی پردازش واحد سایه زنی رو کمتر کرده بر عکس انودیا که استریم رو کمتر داره اما پردازش واحد سایه زنی بیشتری داری!

ضمنا برای مقایسه کارت ها فقط استریم نیست. معیار دیگه هم هستند!
coreclock
memoryclock
پهنای باند و..........

بچه ها شرمنده سايتي سراغ داريد كه قيمت كارتها را در تهران بفهميم اين كارتها اكثرا در شهرستان گير نمييايد
اگر نيست ممنون ميشوم قيمت 460 و 260 را بگوييد
در ضمن sli كردن دو تا 260 در حد چه كارتي ميشود
ممنون

بچه ها شرمنده سايتي سراغ داريد كه قيمت كارتها را در تهران بفهميم اين كارتها اكثرا در شهرستان گير نمييايد
ممنون
http://www.rayansaba.com/

ممنون
فکر کنم حدودا مثل یک 5870یا 295 بشه!! :d

ممنون

فکر کنم حدودا مثل یک 5870یا 295 بشه!! :d

اها تقریبا مثل 295
اما در بازیهایی که احتیاج به فیزیک هست خیلی بهتر عمل میکنه:x

اقا بعد از بحث های پیش اومده ! بنده امروز رفتم بازار رضا و یه 480 خریدم !:d
MSI - GeForce GTX480

ازین 8600 gt خلاص شدیم بلا خره :-j! به قیمت 710 تومان , مناسب قیمت ؟ یا گرون انداختن ؟اقای ناظم باعث شدند ما یه حرکتی بزنیمو سیستمو یه حالی بدیم !من اشباه می کردم !با 8600 رو تنظیمات مدیوم بازی می کردم !با یه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم !:">
خوب به سلامتی مبارکه ، زدی سیم آخر دیگه ؟ :d
خوب در مورد قیمت که یه 30 40 تایی بالاس البته اون مدلای دیگه برندشون چیز دیگه س اما 700 تومن که چیزی نیست :d همین دیروز واسه یه بنده خدایی یه سیستم بستیم با 750 تومن یعنی کل هزینه ش شده فقط vga شما ! :d
در کل بازم میگم ما اینجا فقط به فکر کمک کردن هستیم نه دست انداختن یا مسخره کردن کَسی.
فقط یه چیز دیگه میمونه اونم این که دوستان رعایت قوانین رو بکنن.:d

آخرین ویرایش:
اها تقریبا مثل 295
اما در بازیهایی که احتیاج به فیزیک هست خیلی بهتر عمل میکنه:x

دوتا 260 از يك 295 و همچنين 480حدود 100 تومان ارزونتر است در فيزك هم كه بهتر عمل ميكند:-/ آيا در چيز ديگري كم نميآورد bnch mark سراغ نداريد مقايسه كرده باشد

خوب به سلامتی مبارکه ، زدی سیم آخر دیگه ؟ :d
خوب در مورد قیمت که یه 30 40 تایی بالاس البته اونا مدلای دیگه برندشون چیز دیگه س اما 700 تومن که چیزی نیست :d همین دیروز واسه یه بنده خدایی یه سیستم بستیم با 750 تومن یعنی کل هزینه ش شده فقط vga شما ! :d
در کل بازم میگم ما اینجا فقط به فکر کمک کردن هستیم نه دست انداختن یا مسخره کردن کَسی.
فقط یه چیز دیگه میمونه اونم این که دوستان رعایت قوانین رو بکنن.:d
قربونت داداش ! دیگه زدم سیم اخر ! من با 9800 پسر خالم اشتباه گرفته بودم !یه 1 ماهی دستم بودش ! :))
شما اقایی ما اشتباه کرده بودیم :d:x

من کم کم دیگه دارم داغ میکنم ! اینم بازاره ما داریم ؟!؟!؟! )x

GTX465 حدودا ۴۴۰ هزار تومان
GTX460 حدودا ۳۸۰ هزار تومان

کسی قیمت بهتر نداره ؟ آخه کارت ۲۵۰ دلاری باید بشه ۳۸۰ هزار تومان !!! خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :-s

دوتا 260 از يك 295 و همچنين 480حدود 100 تومان ارزونتر است در فيزك هم كه بهتر عمل ميكند:-/ آيا در چيز ديگري كم نميآورد bnch mark سراغ نداريد مقايسه كرده باشد

بله
2 عدد 260 تقریبا هم رده با 295 هستن

شما بنچ مارک قبول داری یا ما رو؟=))

من کم کم دیگه دارم داغ میکنم ! اینم بازاره ما داریم ؟!؟!؟! )x

GTX465 حدودا ۴۴۰ هزار تومان
GTX460 حدودا ۳۸۰ هزار تومان

کسی قیمت بهتر نداره ؟ آخه کارت ۲۵۰ دلاری باید بشه ۳۸۰ هزار تومان !!! خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :-s

465 سراغ دارم
340 تومان

460 هم 310 تومان

اطلاعات خواستی مراجع کن به پروفایلم

نظرتون در این رابطه چیه ؟
5970 OC یا 480 ؟
پاورم میکشه این گرافیک هارو ؟ 1033 ریل هست
بعد مثلا با این سیستم :
Q6600
4 GB DDR2 1066
5970 OC
ریت خوبی تو مافیا 2 میگیرم در حالت High با فیزیک بالا ؟
الان یه 280 دست دو با گارانتی یا بی گارانتی رو چند برمیدارن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or