مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نظرتون در این رابطه چیه ؟
5970 OC یا 480 ؟
پاورم میکشه این گرافیک هارو ؟ 1033 ریل هست
بعد مثلا با این سیستم :
Q6600
4 GB DDR2 1066
5970 OC
ریت خوبی تو مافیا 2 میگیرم در حالت High با فیزیک بالا ؟
الان یه 280 دست دو با گارانتی یا بی گارانتی رو چند برمیدارن ؟
نظر که مُساعده ، پیشنهاد من همون 480 هستش.
خوب cpu شما فرکانس کاری پایینی داره (زمان خودش گرد و خاکی به پا کرد) در صورتیکه برسه به 3.5ghz میتونه پا به پای اون کارتایی که گفتی راه بیاد.
پاورت هم کافیه.(از سرشونم زیاده :d)

من کم کم دیگه دارم داغ میکنم ! اینم بازاره ما داریم ؟!؟!؟! )x

GTX465 حدودا ۴۴۰ هزار تومان
GTX460 حدودا ۳۸۰ هزار تومان

کسی قیمت بهتر نداره ؟ آخه کارت ۲۵۰ دلاری باید بشه ۳۸۰ هزار تومان !!! خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :-s

بازار کشور ما تو این زمینه حساب کتاب نداره! :)
دوست من برای اینکه یک قطعه به کشورمون برسه واسطه هایی در کار هستند و مستقیم از یک کشور وارد ایران نمی شوند!!!!(دلیلشم خودتم می دونی!)
و هنگاهی هم که گارانتی به این قطعات می خوره گرون تر هم میشه و نهایتا با قیمت مرجع تفاوتش زیاد میشه!!
یادته اون روزی که گفتم برای ارزان شدن 460 باید چقدر صبر اینجاست! :d(البه ربطی به این موضوع ما نداره ولی خب چاره هم جز صبر زیاد نیست تا به قیمت دلخواه برسه!)

من همین چند روزا پیشا یک 460 گیگا قیمت کردم حدود 380-390 بود!
ضمنا اگر هم یک 460 برای فیزیک مافیا روی highمی خوای نخری بهتره چون برای فیزیک در بازی مافیا2 باید پیکربندی دو کارت باشه یعنی یک کارت برای گرافیک خود بازی و دیگری برای پردازیش فیزیک که محاسبات نسبتا سنگینی داره! ;)یا اینکه رو به کارت هایی خیلی گرون و قوی مثل 480 بیازی! :)
ضمنا فیزیکی در مافیا2 هست حتی با یک کارت Atiهم میشه درکش کرد!مثلا من فیزیک روی highگذاشتم و یک بار روی offگذاشتم راحت می شد فرقش را فهمید که highچقدر تاثیر داره!
نمی خوام اغراق کنم اما فیزیکش روی highتقریبا مثل تریلرش شده بود! =))
البته خود فیزیک مقداریش توسط سی پی یو پردازش میشه که حالا وارد بحث نشیم بهتره! ;):d

نظرتون در این رابطه چیه ؟
5970 OC یا 480 ؟
پاورم میکشه این گرافیک هارو ؟ 1033 ریل هست
بعد مثلا با این سیستم :
Q6600
4 GB DDR2 1066
5970 OC
ریت خوبی تو مافیا 2 میگیرم در حالت High با فیزیک بالا ؟
الان یه 280 دست دو با گارانتی یا بی گارانتی رو چند برمیدارن ؟

همانطور اقای ناظم عزیز اشاره کردند 480 گزینه بهتری برای مخصوصا برای مافیا2 و فیزیک روی highهست!

ضمنا سی پی یو شما در حالت عادی جوابگوی این گرافیک تا حدودی نیست و باید تا خره خره اور کنی! :dتازه اون موقع باز فکر نمی کنم نهایت کارایی 480 را بگیری!!
ولی اگر اور کنی مقدار کمی کارایی کاهش پیدا می کنه که میشه یک جورایی ازش گذشت! ;)

سلام

آقا اگر يك 5850 بگيرم بايد بيخيال فيزيك بشوم منظورم اينست هيچ كارت ati نيست كه بعد بزارم كنارش براي فيزيك، نميشود يك geforce كنارش بزارم كلا راهنمايي كنيد ممنون ميشوم
اگر شما 5850 بگیری به کلی باید قید فیزیک رو بزنی و هیچ کارتی از Atiهم وجود نداره کنارش بزاری و فیزیک را روی ان بگذاری!
شتاب دهدنه فیزیک فعلا دست انودیا می باشد و روی کارت سری 8000به بعد انودیا امکان فعال کردن فیزیک وجود داره!
قبلا می شد کنار یک کارت قوی Atiیک کارت انویدیا گذاشت برای پردازش فیزیک اما در حال حاضر با انتشار درایور های جدید انویدیا این امکان دیگه وجود نداره!
-----------------------------------------
این فیزیک مافیا2 افراد را به سمت انویدیا بخاطر فیزیکش جذب می کنه! :d

آخرین ویرایش:
سلام

آقا اگر يك 5850 بگيرم بايد بيخيال فيزيك بشوم منظورم اينست هيچ كارت ati نيست كه بعد بزارم كنارش براي فيزيك، نميشود يك geforce كنارش بزارم كلا راهنمايي كنيد ممنون ميشوم

سلام

از من میپرسی کلا ati نگیر

کلا که نه ولی فیزیک با nvidia یه چیز دیگس

خیر نمیشود قربان

همانطور اقای ناظم عزیز اشاره کردند 480 گزینه بهتری برای مخصوصا برای مافیا2 و فیزیک روی highهست!

ضمنا سی پی یو شما در حالت عادی جوابگوی این گرافیک تا حدودی نیست و باید تا خره خره اور کنی! :dتازه اون موقع باز فکر نمی کنم نهایت کارایی 480 را بگیری!!
ولی اگر اور کنی مقدار کمی کارایی کاهش پیدا می کنه که میشه یک جورایی ازش گذشت! ;)
تا 16 روز دیگه ارتقا میدم به این
نظرت در این باره چیه ؟
RAM : 6 GB DDR3 1666
CPU : Corei7 980 e
VGA : SAPPHIRE Toxic HD5970 CrossFireX

دوستان نمیدونم چرا انقدر گیر دادید به فیزیکس
فیزیکس نرم افزاره. درایور نیست که با سخت افزار مچ بشه.
من 4730 دارم برای یه سری بازی ها موقع نسب اخطار داد که فیزیکس باید نصب بشه.
منم گفتم بفرما.خودش نصب کرد و بازی هم اجرا شد بدون کمبود پرفورمنس.

نظرت در این باره چیه ؟

gtx 480 sli بعضي تا 30% كارايي بهتري نسبت به كراس 5970 داره.(كلا 480 براي پرفورمنس فوقولاده در sli طراحي شده.اون دوقطعه ي ديگه از ملزومات جلوگيري از باتل نك در كانفيگ شماست.فقط فك كنم بيشتر از 3 يا 4 تومن خرج رو دستتونه

دوست عزیز گویا اشتباه برداشت کردید
شاید به پست من اشاره داشته باشید. منظور من از فیزیک بالا این بود که کارت مورد نظر بتونه با روشن بودن فیزیک در بازی و قرار دادن اون در بالاترین درجه ریت مناسبی بده وگرنه فیزیک رو اکثر کارت های امروزی نصب میشه و چیز خاصی نیست.

gtx 480 sli بعضي تا 30% كارايي بهتري نسبت به كراس 5970 داره.(كلا 480 براي پرفورمن فوقولاده در sli طراحي شده.اون دوقطعه ي ديگه از ملزومات جلوگيري از باتل نك در كانفيگ شماست.فقط فك كنم بيشتر از 3 يا 4 تومن خرج رو دستتونه
اگر میشه منظورتون رو واضح تر بگید
کارت گرافیک مورد نظر من این هستا
می خوام دوتاشو بگیرم کراس کنم

نظرت در این باره چیه ؟

امیر جان این سیستم جز پز دادن توجیه منطقی نداره!مخصوصا برای بازی کردن! :d
وگرنه Atiوانویدیا اگر نتونن کارتی بدن بیرون که یک دونش جوابگوی همه بازی ها با کیفیت خیلی بالا نباشه که هیچی ........ :d
شما فقط داری پول خودت هدر میدی درصورتی که با این پول میشه خیلی کار ها کرد که بگذریم! ;):d

شما برای مثال اگر با یک 5970 در یک بازی 70 فریم گرفتی با دوتا 5970 مثلا حدودا 120 فریم گرفتی در حالت عادی فرق انچنانی نداره که شما بخوای درکش کنی! :d(البته فریم اونجا جنبه مثال داشت)

خیلی دوست داری خرج کنی دوتا 5870 و یا دو تا 5850 یا یک دونه 480 یا یک دون 5970 خوبه!
سی پی یو هم اگر برای بازی کردن می خوای که با 300-400 هزار تومن میشه این خواسته رو بر اورده کرد!

پیشنهاد من این برای گرافیک و سی پی یو اینه!بقیه قطعات هم خودت بهتر می دونی چی بخری! ;)
cpu:corei7 930
vga:2*5850 or gtx480 or 5970
البته شما که به همه این قضایا وارد هستی نمی دونم چرا اومدی اینجا سوال کردی! ;):d

Last edited by a moderator:
دوست عزیز گویا اشتباه برداشت کردید
شاید به پست من اشاره داشته باشید. منظور من از فیزیک بالا این بود که کارت مورد نظر بتونه با روشن بودن فیزیک در بازی و قرار دادن اون در بالاترین درجه ریت مناسبی بده وگرنه فیزیک رو اکثر کارت های امروزی نصب میشه و چیز خاصی نیست.

اولا دوست عزيز فيزيك فقط مخصوص كارتهاي انويديا هستش و در گذشته با درايور هاي قديمي اين امكان وجود داشته كه در كنار كارته ati يه كارت انويديا پردازش فيزيكو به عهد بگيره(فكر كنم در گذشته دوستان به دفعات اينو گفتن)نصب شدن فيزيك روي pc اي كه گرافيك ati داره لزوما به روشن بودن nvidia physx نيست.(پردازش فيزيك به صورت خيلي ضعيف تر به عهده cpu است)

گرافيك انتخابي شما ati hd 5970 از برند ساپفير هست و در اون قابليت انويديا فيزيكس به علت ati بودن وجود نداره و چون ميخوايد كراس كنيد و از multigpu استفاده كنيد من nvidia geforce gtx 480 در حالت sli پيشنهاد ميدم . هم از 5970 crossfire قويتره هم از فيزيك انويديا كه جزئ ملزومات بازي هاي ايندست بهرمند ميشيد هم بيش از 300 هزار تومان صرفه جويي ميكنيد.
برندهاي مختلف انويديا وارد بازار شدن دوست من و ميانگين قيمت 480 حدود 600 هستش.

نظرت در این باره چیه ؟

چرا الکی میخوای خودتو خرج بندازی
همون 5970 هم از پس همه بازیها بر میاد نیازی نیس کراس کنی

به نظر من بهتره پولش رو به مسجد روبروی قصابی محمدی کمک کنی=))

دوست عزیز این قضیه فیزیکی که ما میگیم با اون چیزی که شما میگی کلا فرق داره>:d<

منظورش اینکه 480 رو sli کنی بهتره تا 5970 رو cross کنی
حدود 30 دصد قدرتش بیشتر میشه
چون 480 کارت تک هسته ای هست و واسه sli کردن بهتر طراحی شده تا

شما فقط داری پول خودت هدر میدی درصورتی که با این پول میشه خیلی کار ها کرد که بگذریم! ;):d

امیر جان من به یکی از اون کارها در این پست اشاره کردم امیدوارم منظور شما هم همون بوده باشه
البته شما که به همه این قضایا وارد هستی نمی دونم چرا اومدی اینجا سوال کردی! ;):d

ادم هر چقدر هم مهارت داشته باشه بهتره باز هم مشورت کنه
پیامبر اسلام با اینکه خودشون در همه کارها اطلاعات کافی داشتن اما باز هم با ابوذر و دیگر یارانشان مشورت میکردن

Last edited by a moderator:
خب دیگه مدیر جان گفتند حاشیه نریم ! ولی اخریشه ! من پوله چند ماهمو دادم اینارو گرفتم ! :dمثلا جمع کرده بودم !
کسی نگفت نصب 480 مثله کارتایه دیگست ؟ عادیه ؟ من هنوز نصبش نکردم ! خودم میتونم ! ؟

خب دیگه مدیر جان گفتند حاشیه نریم ! ولی اخریشه ! من پوله چند ماهمو دادم اینارو گرفتم ! :dمثلا جمع کرده بودم !
کسی نگفت نصب 480 مثله کارتایه دیگست ؟ عادیه ؟ من هنوز نصبش نکردم ! خودم میتونم ! ؟

هيچ تفاوتي نميكنه دوست من.با خيال راحت نصبش كن فقط يادت باشه پاور كانكتوراش pci باشه.(منظورم 6همونايي كه روشون برچسب داره چون پاوره منم 1235 گرين هستش البته ميتوني از خارج هم او پاور كانكتور هاي 8 پين قرمز رنگ جعبه رو وصل كني كه نيازي نيست)

هيچ تفاوتي نميكنه دوست من.با خيال راحت نصبش كن فقط يادت باشه پاور كانكتوراش pci باشه.(منظورم 6همونايي كه روشون برچسب داره چون پاوره منم 1235 گرين هستش البته ميتوني از خارج هم او پاور كانكتور هاي 8 پين قرمز رنگ جعبه رو وصل كني كه نيازي نيست)
ممنونم,خیالمو راحت کردی همین فردا نصبش می کنم!اهان راستی درایور کارتو مثله همین 8600 که از Nvidia می گرفتم باید دانلود کنم درسته؟

آقا ما كه گيج شديم بفرماييد با بوجه 400 و خورده اي چي بگيرم كه تو بتلفيلد بد كمپاني مشكل نداشته باشم چشممان به جمال فيزيك مافيا 2 هم روشن شود
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or