من کم کم دیگه دارم داغ میکنم ! اینم بازاره ما داریم ؟!؟!؟! )x
GTX465 حدودا ۴۴۰ هزار تومان
GTX460 حدودا ۳۸۰ هزار تومان
کسی قیمت بهتر نداره ؟ آخه کارت ۲۵۰ دلاری باید بشه ۳۸۰ هزار تومان !!! خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بازار کشور ما تو این زمینه حساب کتاب نداره!

دوست من برای اینکه یک قطعه به کشورمون برسه واسطه هایی در کار هستند و مستقیم از یک کشور وارد ایران نمی شوند!!!!(دلیلشم خودتم می دونی!)
و هنگاهی هم که گارانتی به این قطعات می خوره گرون تر هم میشه و نهایتا با قیمت مرجع تفاوتش زیاد میشه!!
یادته اون روزی که گفتم برای ارزان شدن 460 باید چقدر صبر اینجاست! :d(البه ربطی به این موضوع ما نداره ولی خب چاره هم جز صبر زیاد نیست تا به قیمت دلخواه برسه!)
من همین چند روزا پیشا یک 460 گیگا قیمت کردم حدود 380-390 بود!
ضمنا اگر هم یک 460 برای فیزیک مافیا روی highمی خوای نخری بهتره چون برای فیزیک
در بازی مافیا2 باید پیکربندی دو کارت باشه یعنی یک کارت برای گرافیک خود بازی و دیگری برای پردازیش فیزیک که محاسبات نسبتا سنگینی داره!

یا اینکه رو به کارت هایی خیلی گرون و قوی مثل 480 بیازی!

ضمنا فیزیکی در مافیا2 هست حتی با یک کارت Atiهم میشه درکش کرد!مثلا من فیزیک روی highگذاشتم و یک بار روی offگذاشتم راحت می شد فرقش را فهمید که highچقدر تاثیر داره!
نمی خوام اغراق کنم اما فیزیکش روی highتقریبا مثل تریلرش شده بود!

البته خود فیزیک مقداریش توسط سی پی یو پردازش میشه که حالا وارد بحث نشیم بهتره!

:d
نظرتون در این رابطه چیه ؟
5970 OC یا 480 ؟
پاورم میکشه این گرافیک هارو ؟ 1033 ریل هست
بعد مثلا با این سیستم :
Q6600
4 GB DDR2 1066
5970 OC
ریت خوبی تو مافیا 2 میگیرم در حالت High با فیزیک بالا ؟
الان یه 280 دست دو با گارانتی یا بی گارانتی رو چند برمیدارن ؟
همانطور اقای ناظم عزیز اشاره کردند 480 گزینه بهتری برای مخصوصا برای مافیا2 و فیزیک روی highهست!
ضمنا سی پی یو شما در حالت عادی جوابگوی این گرافیک تا حدودی نیست و باید تا خره خره اور کنی! :dتازه اون موقع باز فکر نمی کنم نهایت کارایی 480 را بگیری!!
ولی اگر اور کنی مقدار کمی کارایی کاهش پیدا می کنه که میشه یک جورایی ازش گذشت!
سلام
آقا اگر يك 5850 بگيرم بايد بيخيال فيزيك بشوم منظورم اينست هيچ كارت ati نيست كه بعد بزارم كنارش براي فيزيك، نميشود يك geforce كنارش بزارم كلا راهنمايي كنيد ممنون ميشوم
اگر شما 5850 بگیری به کلی باید قید فیزیک رو بزنی و هیچ کارتی از Atiهم وجود نداره کنارش بزاری و فیزیک را روی ان بگذاری!
شتاب دهدنه فیزیک فعلا دست انودیا می باشد و روی کارت سری 8000به بعد انودیا امکان فعال کردن فیزیک وجود داره!
قبلا می شد کنار یک کارت قوی Atiیک کارت انویدیا گذاشت برای پردازش فیزیک اما در حال حاضر با انتشار درایور های جدید انویدیا این امکان دیگه وجود نداره!
-----------------------------------------
این فیزیک مافیا2 افراد را به سمت انویدیا بخاطر فیزیکش جذب می کنه! :d